Şimdi Ara

#NOKIA N93 ANA TOPİK# İNCELEME, YORUMLAR VE PAYLAŞIMLAR (172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.691
Cevap
1
Favori
148.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla n93i kullanmış biri olarak şunu söyleyim
    çok karizmatik telefondu
    onu almadan önce n93 ü de elden baya bi inceledim iki telefonun da birbirine eksi ve artıları var
    n93 ün şarjı daha iyi ve tuşları daha güzel
    n93i daha ufak şarjı daha kötü görüntü daha güzel accelerometre ekstrası fotoları da biraz daha net
    çok sık telefon kullanan biriyseniz benim gibi ikisini de tavsiye etmem
    çünkü cepten sürekli çıkar emsaj yaz sok falan yolda baya yoruyor adamı
    ama evde kullanamk gibisi de yok yatay modda
  • biz her yıl en az 2 ay tatile gidiyoruz alanyaya aslında alanyada kullanmak için laptop aldırtmıştım ama babam laptopu götürdü bende açıkta kaldım masaüstü pcyide otabüste taşımak oldukça zor o yüzden birazda pc tipli bir telefonum olsun istiyorum hani wifi olsun fotoğraflarıma bakabileceğim oyun oynuyacağım müzik dinliyeceğim bişey istiyorum n93ünde sağı solu oynuyo çok güzel bişey telefonuda evde sık kullanırım dışarı pek çıkmam asosyal olduğumdan değil dışarı adım başı para babamda şırnakta çalışıyo ona kıyamıyorum o bakımdan neyse son olarak n93de karar kıldık bakalım alınca memnun kalıp kalmıyacağımı paylaşıcam seviceğimi umuyorum o yüzden yaşasın PC93

• quote:

Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

quote:

Orjinalden alıntı: şugar_klavyeci

quote:

Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

dün teknosadaydım depo ürünü 399 ytl

teknosada varmı hala n93i vede sıfırı 399 ytl şaka değil dimi?

n93i değil n93 ama dün 2. el çok temizdi 350 ytl dedi adam

2. el ve İADE telefon;) neyse oradan alın daha iyi:)

• Evet şarj süresi olarak n93iden biraz iyi.Arkadaşında dediği gibi uafak tefek farklılıklar var ama sorun edilecek şeyler değil.
    Açıkcası bu PCN93 ümü kullanayım ilerde temiz n93i de almayı düşünüyorum ama PCN93ü satmak yoook
  • PC93 bağımlılık yaratır
    Ayrı kaldınmı özlem yaratır
    Başka telefon kullandınmı keşkeler çektirir
    Dersin PC93 te bu sorunlar hiç yaşanmıyordu
    Dersin PC93 bu özellik daha iyidi
    Dersin dersin PC93 nerede DERSİN

• Çok doğru söylüyorsun arkadaşım
    Bu cihazda herşey harika,yanımda olmadığını düşününce kötü oluyorum

• Ewt N93 çok güzel bir telefon mağlum boyutlarını ve ağırlığını biliyoruz ama yinede bir numara olmaya dewam ediyor ben göremiyorum onun kadar ii bir telefon ailemde ondan pahalı tlf lar var ama N93 kadar özellik hiç birined yok, CPU olsun RAM olsun program yüklenebilrlik olsun Wi-Fi kamera hiç birinde yok:) Satıyorum diyince kıymete bindi bende:) Ama şimdiki aklım olsa bunu alacağıma eski telefonum (P910i) ve SLR like bir makina alırdım:) Ama artık çok geç idare ediyoruz:)

Her Zaman Her Yerde Bir Numara N93 (PC93, PCN93, ...)
  • P910i ninde işletim sistemi pek okadarda performanslı değil gibi..
    Valla boyut,ağırlık farketmiyo artık.Görüntüsü,özellikleri herşeye bedel,yeter

Hep yanımda PCN93
  • n93i yi n93 e tercih etmemin en büyük nedeni tasarımının çok daha güzel olması ve fotoraflarda daha aydınlık ve noise oranının çok daha az olması.ayrıca optik zoom sesininde olmaması bi diğer artısı.
  • tabikide fotoğraf çekimindeki parlaklık ve noise az olması artı bi faktör ama yinede aralarında kasa farkı dışında büyük bi fark yok..
  • sıkılmaya başladım artık bekle bekle bitmiyo bir yandan yazılıyo çalıyom kafam kazan gibi neyse ufak tefek sorularım var biraz vakit geçiriyim
    benim v3ide 50 msj alıyo hafıza doluyo ee 5bin sms sağ olsun msjlarınardı arkası kesilmiyo aynanda 10 msj aldığım bile oldu neyse kısaca n93 ün msj hafızası ne kadar ? bide zoom yaparkenki ses sorunu çözüldümü yoksa hala zarıl zarıl ötüyomu bide şimdi ben bu n93ün 2. elini kaça alsam iyi geçen gün tek bulduğum n93e kvk garantili daha dolmamış ama cihaz çizikten geçilmiyo 250 dedi 230 a falan verirdi herhal nasıl iyi mi
  • O fiyata bence çok iyi Nejat
    Hafıza konusunda bir sıkıntın olmaz olmadı mesajları hafıza kartına yönlendirirsin olur biter..

Zoom sesi okadarda fazla değil,ben aldırmıyorum
  • Konu baya şenlenmiş

Benim tel biraz kasmaya başladı sanki neden olabilir acaba? ( arka planda çalışan bişey yok - işlem kaydını temizledim) toplamda 200-300 msj var telde ve 1gb hafıza kartımda 10mb yer kaldı..tel hafızam 40mb falan var
  • quote:

Orjinalden alıntı: metintekin

Konu baya şenlenmiş

Benim tel biraz kasmaya başladı sanki neden olabilir acaba? ( arka planda çalışan bişey yok - işlem kaydını temizledim) toplamda 200-300 msj var telde ve 1gb hafıza kartımda 10mb yer kaldı..tel hafızam 40mb falan var

Hosgeldin Metin,nerelerdesin yaa.
    Burada muhabbet koyu
    Kullandigin temadan olabilir,bazi temalar telefonun islemcisini yoruyor,agirlastirabiliyor..

• bence kurduğun pro larla alakalıdır.ben arada bir formatlıyorum hızı geri geliyor.
    bir kere telefonun boş hafızası 35mb nin altına düşmemeli

neden mi diyorum bende bazen yavaşlama sorunu yaşadığımda tüm kurduğum proları kaldırsamda yine yavaşlık vardı vede telefonun boş hafızasında bir artma olmuyordu.prolar bazen tam kalkmadığından dolayı bu yavaşlığa sebep oluyor
    onun iiçin arada formatla ve sadece ihtiyacın olan proları kur
    bu pro da olsun lazım olur diyeceksen hafıza kartında sis dosyasını bırak lazım olunca kur
  • Evet arada bi format atmak iyi oluyor
    Versiyonu güncellemeden önce bir kere format atmıştım.Güncelledikten sonra hiç format atmadım.Kullanılan programlar ve bazı temalarla ilgili..
    Şuanda benim PCN93 te bir yavaşlama söz konusu değil,telefon hafızasında 7120kb boş,hafıza kartında (128mblik daha 4gblik alamadım)1290kb boş alan var.
  • bu telefona 128mb ayıp valla yaa

bende 4gb almayı düşünüyorum
  • quote:

bu telefona 128mb ayıp valla yaa
    bende 4gb almayı düşünüyorum

Ayıp bende farkındayım ama bi alamadımkii

Metin kardeşim,minisd olarak al,biliyorsun bazı kartlar sdhc özelliği var.Bilginiz olsun arkadaşlar mini sdhc kartı çalıştırmaz..
    Aslında çalıştırıyor kesin olmaz diye bişey yok ama ayrı bir program yüklemeniz gerekiyor ve oldukça zahmetli bir işlem..
    Bilginize

• quote:

Bu ürün çalışırmı N93 te? ve HB de kargo ücreti kaç liradan sonra ücretsiz?

http://www.hepsiburada.com/a-data-4gb-micro-mini-adaptorlu-sdhc-kart-/productDetails.aspx?categoryid=1100011&productid=bd72659#tablnk

ben tee 2 ay önce bişey almıştım aras kargo 7,5 ytl yurtiçi 11 ytl idi yanlış hatırlamıyosam aras kargoyu seçmiştik birde 4 taksit yapınca kargo beleşdi ama pahalı bişey aldığımız için 10 taksit yaptırmak zorunda kaldık

• 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.