çok kötü bişey oldu bugün veli toplantısı vardı ve annem gitti diğer derslerin idare eder birtek tarihim 1 annem çok sinirlenmiş telefon melefon yok sana dedi babam salı günü gelince gizlice aldırmayı denicem bol bol dua edin bana nolur alabiliyim aslında ababam bana kıyamaz alır ama annem kesin arıza çıkarıcak zeten gönlü yoktu
Metin arkadaşım,o kart sdhc adaptörüde sdhc malesef olmaz ama Gg de vardı,mini sd kartlara bak,ben orada 4gb minisd gördüm,hemde 17.90 kapalı kutu,bi araştır istersen
Nejat Yüce Rabbim derslerinde,sınavlarında yardım etsin,her daim başarılı ol valla o durum kötü olmuş.Inşallah herşey istediğin gibi olur,alırsın kardeşim merak etme ama annenin gönlünü almaya bak..
Telefonu satmayı pek düşünmüyorum.veya şöyle diyip böyle bi cihazı 200-250 lira gibi 6300 parasına satmam
GG deki 18liralık kartı biliomda havale ile almam lazım.kart bilgilerimi vermek istemiyorum. eğer sen alırsan 20lira havale yapayım benim adıma al bluecat
quote:
Orjinalden alıntı: mga93
PC93 bağımlılık yaratır Ayrı kaldınmı özlem yaratır Başka telefon kullandınmı keşkeler çektirir Dersin PC93 te bu sorunlar hiç yaşanmıyordu Dersin PC93 bu özellik daha iyidi Dersin dersin PC93 nerede DERSİN
Çok doğru söylüyorsunuz.. Sakın N93 ünüzü satmayın dostlar yoksa benim gibi pişman olursunuz. Saygılar.
sorması ayıp kaçtır bu cihazın işlemcisi? ram'i rom'u nedir? değer mi bu saatten sonra almaya? para verilirmi bu bayaa ağır ve hantal görünen gibi cihaza?
- 64 MB SDRAM - Dual ARM 11 332 MHz CPU - 3D Graphics HW Accelerator
quote:
Orjinalden alıntı: metintekin Telefonu satmayı pek düşünmüyorum.veya şöyle diyip böyle bi cihazı 200-250 lira gibi 6300 parasına satmam GG deki 18liralık kartı biliomda havale ile almam lazım.kart bilgilerimi vermek istemiyorum. eğer sen alırsan 20lira havale yapayım benim adıma al bluecat
Kardeşim şimdi ilanı inceledim,satıştan kaldırılmış.Adamın dükkanında sadece 2gb minisd var oda bizim işimize yaramaz Araştırmadayım,uygun fiyatlı bulursam sanada haber veririm Metin
Cümleten SelamünAleyküm arkadaşlar
Herkese Hayırlı Günler..
Aleyküselam
bakıyorum yine durgunlaşmış buraları...
quote:
Orjinalden alıntı: mga93 Aleyküselam bakıyorum yine durgunlaşmış buraları...
Bir ara baya şenlendi ama
Arkadaşım yine burayı canlandırırız
update deniyorum bakalım yeni versiyon geldimi
quote:
Orjinalden alıntı: mga93
update deniyorum bakalım yeni versiyon geldimi
Gelmiş mi Şuan benim pcde suit yüklü değil bakamıyorum,eğer varsa hemen harekete geçelim
ben başarısız oldum kablomda sorun var galiba
benim telefon işi olmicak gibi babam almamak için ne bahane uydurcağını şaşırdı yok kurban parası doğalgaz bilmem ne hele kriz en favori bahanesi sanki kriz varda bizemi var duyanda babamı esnaf sanıcak
Ah be Nejat Ama yinede ümidini yitirme hamlelere devam Yalnız anne babayı üzmeden ve sakin,saygılı bir şekilde.Aman n93 için kendini kaybedeyim deme
Hadi hayırlı geceler
nejat üzüldüm durumuna bende.alınsaydı şimdi çifte bayram yapmıştın vala.neyse üzme kendini.bende sipariş verdirdim.bekliyorum bulularsa hiç affetmicem alıcam.
quote:
Orjinalden alıntı: şugar_klavyeci
nejat üzüldüm durumuna bende.alınsaydı şimdi çifte bayram yapmıştın vala.neyse üzme kendini.bende sipariş verdirdim.bekliyorum bulularsa hiç affetmicem alıcam.
Valla Nejat kardeşim almış olsaydı çifte bayram olacaktıı..
Hadi bakalım hayırlısı Şugar inşallah en kısa zamanda istediğin gibi bir n93 bulur-alırsın
n93 maceram bitti galiba normalde elimdeki bütün taktikleri kullanırdım ama bu sefer kurban bayramı nedeniyle ciddi bir maddi sıkıntı var galiba