Şimdi Ara

#NOKIA N93 ANA TOPİK# İNCELEME, YORUMLAR VE PAYLAŞIMLAR (171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.691
Cevap
1
Favori
149.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: flexii_87

varmış varmış buldum. üzerndeki en eski versiyon oldugu icin wireless menüsü yok. ayarlardan girip baglanıyosun. yeni versiyonu az önce yükledim. orda var. öyle işteeeeeeeee. insaşllah n93ümü en hayırlı bi şekilde kullanırım. fkat birğ iki aya kadar e71 almayı düşünüyorum. alsam n93 hayatta satmammm

Ohh Oh hayırlı olsun arkadaşım,güle güle kullan

• quote:

Orjinalden alıntı: mga93

evet bugün itibariyle PC93 yanımda

Şükür,sende kavuşabildin Yeter artık bitsin bu ayrılık bak bidaha ayrı kalmayın,yazık ikinizede

• valla iş yerinde 320x240 --- 28 fsp görüntü ile 128 bit ses ile 1600 played Frames içerikli çok kaliteli divx klipler izliyorum...

bu arada bir yere dayamama gerek yok ne de olsa yatık ekran ile bir lattop oluyor yaaaaaa....

coreplayerla herşey muhteşemmmmm.PC93 gibi telefon yok piyasada

bu arada klipler çevirmede 320x240 mı olmalı 240x320 mi olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mga93 -- 26 Kasım 2008; 12:26:43 >

• hocam sıfırını bulamazmıyım mutlaka vardır kanımca n93i
  • valla KVK lısı 1500 yakın fiyat istedilerrrr
  • 320*240 boyutunda olursa yatay ekranda da daha raha izleme olanagi saglar.Oyun ve programlarda da böyledir.
  • bugün ufak çaplı bir n93 fiyat araştırması yaptım ankara kılayda nerden baksan 25-30 tane telefoncu gezdim ama sadece 3 tane n93 bulabildim 1i bozuk 1i maket 1 taneside kvk garantisi bitmemiş 250 ytl dedi bu arada ben her telefona haveslenirim ama 2 hafta almak isterim sonra almayınca bıkarım ama bu telefon öyle değil tam hevesim kaçtı vaz geçtim dediğim yerde yeniden hevesleniyorum ilginç bişey bugün telefona bakarkende sinirim bozuktu telefondan hevesim kaçmıştı ama şimdi forumu incelerken yeniden alasım geldi ilginç bişey umarım aldığımın ertesi günü pişman olmam mesela 6260 aldığım gün pişman oldum ama sonradan çok sevmeye başladım 2-3 hafta mutlu mesut kullandım sonra telefonun şarjının 1 günde bitmesi kameranın b.k gibi olması sesinin az çıkması bıktırdı beni bir an önce kurtuldum 320*240 çözünürlükte videolarımıda hazırladım ama 320*240 olan oyun bulamadım bana yardım edermisiniz ? şimdiden hazırlıyım

• Nejat bakıyorum da harıl harılçalışıyorsun
    Valla bende öyleyim,tel almadan önce yapılabilecek herşeyi yapar,hazırlar,stoğumu alırım
    Eğer bu cihazıda çok sık kurcalarsan ki öyle olacak 1günde bitirirsin şarjını söyliyeyim ama bu seni soğutmasın,az kaldı alacaksın Nejat

Oyun ve programlarada bakarız,dert etme sen

• ben fark ettimki yazı yazarken çok gereksiz şeylerle uzattıkça uzatıyorum eğer okumaktan sıkılıyosanız yada rahatsız oluyosanız lütfen söyleyin kısa kesiyim peki normal kullanımla şarjı kaç gün gidiyor mesela günde yarım saat müzik dinlesem 5-6 tane foto çeksem ne kadar gider ha tabikide ilk gün bol bol foto müzik ve wifi denemeleri yapıcam zart diye biter mesela v3imi ilk aldığımda 1 haftada 200 küsür resim çekmiştim

• quote:

Orjinalden alıntı: mga93

valla KVK lısı 1500 yakın fiyat istedilerrrr

abooooo bu ne ya.nerden sordunuz hocam bunu.izmir çankayadan falanmı bu?genpalısı ne kadar hocam.n93i sordunuz dimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 27 Kasım 2008; 14:59:57 >
  • dün teknosadaydım depo ürünü 399 ytl
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

dün teknosadaydım depo ürünü 399 ytl

teknosada varmı hala n93i vede sıfırı 399 ytl şaka değil dimi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: şugar_klavyeci

quote:

Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

dün teknosadaydım depo ürünü 399 ytl

teknosada varmı hala n93i vede sıfırı 399 ytl şaka değil dimi?

n93i değil n93 ama dün 2. el çok temizdi 350 ytl dedi adam

• n93i nin sıfırıda varmı hocam onuda bi zahmet araştırımısınız?
  • teknosa depo ürünlerindede normal ürünlerindede n93i görmedim ama dediğim gibi geçenlerde bir telefoncu çok temiz n93iye 350 dedi ciddende ciziksiz duruyodu istersen temiz 2. el al sıfırı hem pahalı hem bulmak zor bakalım haftaya telefon almaya gidersek senin için n93iye bakarım
  • şu fotoğraflar n93 almamın sebebi desem yeridir harika ya ama nedense telefoncularda incelerken telefon bu kadar karizma durmuyo

• resimlerin hepsini aynanda yüklemedi ayrı msj yazmak zorunda kaldım kusura bakamayın ama mükemmel dimi

• hocam i modeli varken niye bunu tercih ediyosun
  • ucuz olduğu için aslında kendi paramla alsam n93i alırdım ama para babamdan çıkıyo aslında telefon aldırmayada kıyamıyorum ama ne yapıyım tek eğlencem telefon hobi gibi bişey dayanamıyorum bizim sülalede telefon işleri benden sorulur birinin telefonumu bozuldu biri yeni telefonmu alıcak biri telefonuna bişeymi yükleticek hemen bana getiriyolar sağ olsunlar birde n93 ile n93i arasında 100 ytl farka değecek bir özellik yok bence bir hareket sensörü var tamam güzel bir özellik ama 100 ytl edicek kadar değil ama sırf tasarım için bile 100 ytl fazla verirdim ama kader utansın işte bakalım belki telefon almaya gidince babamı ikna eder n93 yerine n93i alırız ama n93e zor ikna ettim n93i yatar gibi

• Ooo gençlik sohbet koyu bakıyorumda
    Nejat rahat ol,şahsen ben rahatsız olmuyorum Burada dertlerimizi paylaşıp,bilgi alışverişinde bulunuyoruz
    Ben n93i alim diyordum ama n93 daha güzel duruyor sanki Artık gözüme ufak geliyoo
    Nejat kardeşim,günde 5-10 fotoğraf,biraz müzik dinleme,mesaj felan 2-3 gün gider.Ben denedim,gerçekten kullanmadan kullanmaya fark var
    Benim msn full açık,tabi nete de giriyorum ve bazen bunları yaparken netten radio dinliyorum.1.5gün hatta yeri geliyor 1gün gidiyor..
    Hee bunları yaparken bide mesaj geliyor cevaplamamak olmaz biraz fazla mesajlaşan biriyimde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluecat -- 27 Kasım 2008; 19:51:47 >

• 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.