Şimdi Ara

#NOKIA N93 ANA TOPİK# İNCELEME, YORUMLAR VE PAYLAŞIMLAR (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.691
Cevap
1
Favori
149.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arakdaşlar bi sorunum varr cıldırıcam

bugün n73 ile n93 takas yaptım sonr aeve geldim kasa degişimi icin n93ün içini actım her parça ayrıntısına kada söktüm sonra en son ekran bölümüne geldigimde ekran lcd.sinin altında kagıt gibi ince bi board var. tuş takımı kasa bölümden gelen kabloların baglantısını saglayan pim ekran bölümündeki boardın üzerindeki dişli bi kısma takılıyo. ordaki pimi diş kısmından(boardın üzerine yapşık olan kısım) ayırırken lehim yerlerinden koptu ve kesimle lehim yapılamıyacak kadaar kücük ve diş kısmın icindeki sıralı büssürü sarı tellerden bazıları cıktı. yani oraya yeni bi board lazım. sizce onu bulabilirmiyim? satılıyomudurrr. yarın dogubankdaki REM.e gitmyi düşünüyorum orda bulabilecegimi umut ediyorum ve bulamssam nerde bulabilir. lütfen yardmcı olun

ve bişey daha sorucam bu parça pek bulunmucak gibi geliyo nokia shop teknik bölümlerinde varmıdırr???? ve istanbuldaki en büyük nokia teknik servis noktası nerededir. ben avrupa kayaksı kücük çekmece taraflarındayım.

yardımcı olan ve olmayna arkadaşlarda şimdiden teşkürlerimi iletirimm....

• telefonculara sor bakalım vardır belki olmassa kvk veya genpa servisine verirsin ücretini alarak yaparlar galiba öyle tahmin ediyorum bu arada n73-n93 takasında para alıp verdinmi merak ettim hayırlı olsun
  • hala yeni yazılım çıkmadı değilmi arkadaşlar

dedikodusu bile çıkmadı değilmi arkadaşlar

20 li versiyona talimmmm
  • quote:

Orjinalden alıntı: mga93
    hala yeni yazılım çıkmadı değilmi arkadaşlar
    dedikodusu bile çıkmadı değilmi arkadaşlar
    20 li versiyona talimmmm

Hiç sorma yaa,
    yeni yazılımın daha dedikodusu bile yok ama bence çıkacak gibi

Şimdilik 20ye devam

• Doğru tuş sıralaması ile Nokia cep telefonunuzun garanti menüsüne girebilirsiniz. Cihazın ne zaman üretildiğini ve satıldığını öğrenebilirsiniz. Kod: *#92702689# Püf nokta: Bu kodu kullandıktan sonra cep telefonunuzu kapatıp açmalısınız.

Nokia'lar IMEI numarasının dışında özel bir ürün seri numarası da gösteriyor. Bu kod ile bunu öğrenebilirsiniz. Kod: *#7760#

Nokia cep telefonunuzda mobil internet için yaptığınız değişiklikleri isterseniz bu kod ile silebilirsiniz: Kod: *#335738# İpucu: Güvenlik kodunuzu hazır edin, zira devamında güvenlik sorgusu yapılıyor.

Bluetooth cep telefonunu notebook gibi farklı cihazlarla iletişime geçirmek için uygun Bluetooth donanım-adresini tanımalısınız. Kod: *#2820#

Nokia'nız ile kablosuz ağa bağlanmak için cihazın MAC-adresini öğrenmelisiniz. Bu kod ile adresi hemen öğrenebilirsiniz: Kod: *#62209526#

Nokia cep telefonunuzu ayarlar konusunda sıfırlamak istiyorsanız bunu birkaç tuş tıklaması ile yapabilirsiniz. Bu işlem sırasında verileriniz kaybolmaz: Kod: *#7780#

Eğer hiçbir şey işe yaramazsa bazen sıfırdan başlamak işe yarayabilir. Nokia telefonlarda bu işi veri kaybı gerçekleşeceğini de dikkate alarak şu kodla yapabilirsiniz: Kod: *#7370#

Ses sıkıştırma standardı olan EFR (Enhanced Full Rate) daha iyi bir görüşme kalitesi sağlar. Tabi, bu özelliği açtığınızda daha fazla pil kullanımı söz konusu olur. Kapatırsanız da konuşma kalitesinden feragat edersiniz. Bu özelliği açmak için: Kod: *3370# Kapatmak içinse: #3370# kodunu kullanın.

Eğer SIM kartınız SIM Clock Stop Modus özelliğini destekliyorsa bataryanız daha fazla dayanabilir. Zira özellik etkin olduğunda kart üzerinde işlemci, yapılacak iş olmadığında kendini uyku moduna geçirir ki, bu da büyük bir enerji tasarrufu sağlar. Kod: *#746025625#

Programlama: **21*Hedef numara# arama tuşu Pasif hale getirmek: #21# arama tuşu Etkin hale getirmek: *21# arama tuşu Silmek: ##21# Arama tuşu Durumu denetlemek: *#21# Arama tuşu Püf nokta: Bir kere programlandığında aktarma silinene kadar hedef numaranın tekrar girilmesine gerek kalmıyor.

Programlama: **61* Hedef numara**(5 ila 20 saniye arasında süre)# Arama tuşu Pasif hale getirmek: #61# arama tuşu Etkin hale getirmek: *61# arama tuşu Silmek: ##61# Arama tuşu Durumu denetlemek: *#61# arama tuşu Püf nokta: Verilen süre içinde cevap verilmezse çağrı hedef numaraya yönlendirilir.
    Ulaşılamazsa aktar

Programlama: **62* Hedef numara# Arama tuşu Pasif hale getirmek: #62# Arama tuşu Etkin hale getirmek: *62# Arama tuşu Silmek: ##62# Arama tuşu Durumu denetlemek: *#62# Arama tuşu Püf nokta: Eğer telefonunuz kapalıysa veya çekmiyorsa bu kod aktarma işlemini gerçekleştirir.

Programlama: **67*Hedef numara# Arama tuşu Pasif hale getirmek: #67# Arama tuşu Etkin hale getirmek: *67# Arama tuşu Silmek: ##67# Arama tuşu Durumu denetlemek: *#67# Arama tuşu Püf nokta: Etkinleştirildiğinde bir görüşme sırasında gelen çağrılar aktarılır.

• DEVAMMM

##002# Arama tuşu ile tüm aktarmalar silinir. Hedef numaralar da kaybolur.

Numaram gözüksün: *31# Telefon numarası Arama tuşu Numaram gözükmesin: #31# Telefon numarası Arama tuşu Durumu denetleme: *#31# Arama tuşu İpucu: Bu kod sadece o an yapılan arama için geçerlidir, diğerlerinde şebeke standardı geçerli olur. Güncel cep telefonlarında menüde arayan kimliği gönderimi sabit olarak ayarlanabiliyor.

Açmak: *43# Arama tuşu Kapatmak: #43# Arama tuşu Durumu denetleme: *#43# Arama tuşu Püf nokta: Bekletme etkinleştirildiğinde bir görüşme yaparken farklı bir kişi tarafından aranabilirsiniz. Hangi görüşmeyi devam ettirmek istediğinizi seçebileceksiniz.

Bekletilen numarayı reddetmek
    Kod: 0 arama tuşu (konuşma sırasında)

Mevcut görüşmeyi bitirip bekletilen aramayı kabul etmek
    Kod: 1 arama tuşu (konuşma sırasında)

Mevcut görüşmeyi duraklatıp bekletilen aramayı kabul etmek
    Kod: 2 (konuşma sırasında),

Konferans başlatmak
    Kod: 3 arama tuşu (konuşma sırasında)

PIN'leri değiştirmek
    PIN1: **04*eski PIN*yeni PIN*yeni PIN# PIN2: **042*eski PIN*yeni PIN*yeni PIN# Ek bilgi: Bu özellik ile kolayca PIN kodunuzu değiştirebilirsiniz. İşlemi doğrulamak için sonunda kare tuşuna basmanız yeterli.

Yapılan aramaları engelleme
    Şebeke: Tüm şebekeler, operatör tarafından serbest bırakılması gerekiyor Açmak: *33* Engelleme şifresi # Arama tuşu Kapatmak: #33* Engelleme şifresi # Arama tuşu Durumu denetleme: *#33# Arama tuşu Püf nokta: Bu özelliği aktif hale getirecek engelleme şifresini operatörünüzden almalısınız.

Uluslar arası aramaları engelleme
    Şebeke: Tüm şebekeler, operatör tarafından serbest bırakılması gerekiyor Açmak: *331* Engelleme şifresi # Arama tuşu Kapatmak: #331* Engelleme şifresi # Arama tuşu Durumu denetleme: *#331# Arama tuşu Püf nokta: Yurtdışına yapılan aramalar sonucu oluşan yüksek faturalardan kaçınmak için bu özellikle yapılan aramaları tamamen engelleyebilirsiniz.

Ülkeniz hariç uluslar arası aramaları engelleme
    Şebeke: Tüm şebekeler, operatör tarafından serbest bırakılması gerekiyor Açmak: *332* Engelleme şifresi # Arama tuşu Kapatmak: #332* Engelleme şifresi # Arama tuşu Durumu denetleme: *#332# Arama tuşu Püf nokta: Operatörünüzden bulunduğunuz ülke içi ve kendi ülkenize yapılan aramalar dışındaki aramaları engellemesini ister.

Gelen aramaları engelleme
    Şebeke: Tüm şebekeler, operatör tarafından serbest bırakılması gerekiyor Açmak: *35* Engelleme şifresi # Arama tuşu Kapatmak: #35* Engelleme şifresi # Arama tuşu Durumu denetleme: *#35# Arama tuşu Püf nokta: Bu kod operatörünüzden, gelen tüm aramaları engellemesini ister.

Yurtdışından gelen aramaları engelleme
    Şebeke: Tüm şebekeler, operatör tarafından serbest bırakılması gerekiyor Açmak: *351* Engelleme şifresi # Arama tuşu Kapatmak: #351* Engelleme şifresi # Arama tuşu Durumu denetleme: *#351# Arama tuşu Püf nokta: Operatörünüzün, siz yurtdışındayken arayan tüm numaraları engellemesini ister.

Bitttii

• PC93 üm yolda kavuşmamız an meselesi

burası şenlensin birazzzz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mga93 -- 24 Kasım 2008; 12:13:58 >

• Vermiş olduğun bilgiler için sağol **mga93**

Evet yaa,burasını biraz şenlendirelim

• karlar yağsada beyazlarla kaplasak bu sayfayı ya da buz tutmuş suların resimleri koysak
  • Sevgili arkadaşlar bu telefonu en iyi fiyata nerede satabilirim?
  • quote:

karlar yağsada beyazlarla kaplasak bu sayfayı ya da buz tutmuş suların resimleri koysak

Oooo süper olur arkadaşım
    Benimde aklımdan böyle bir şey geçiyordu,güzel fotoları felan koyarız,şenlenir ortalık

• Evet kamerası guzelmiş cok begendim
  • bu konudan ayrı n93 fotoğraf paylaşım konusu varmı aradım ama bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cedric... -- 24 Kasım 2008; 20:34:33 >
  • valla 17 inci sayfadan sonra benim çektiğim bir dünya resim var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mga93 -- 24 Kasım 2008; 23:05:59 >
  • quote:

valla 10 uncu sayfadan sonra benim çektiğim bir dünya resim var

Evet onların hepsine baktım ve artık bende cevremde garip,tuhaf,güzel,ilginç fotoları çekicem

• hadi bakalım bekliyorummm

ve bu fotoraflar üzerine yorumlar yapılınca daha zevkli ve daha hırslı ve de daha da güzel paylaşımlar oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mga93 -- 24 Kasım 2008; 23:07:30 >

• Aynen bende öyle düşünüyorum
    Hadi bakalım diğer arkadaşlarda katılırsa süper olur
  • bende alınca paylaşıcam haftaya perşembe cuma yada en geç hafta sonuna kadar almış olucam inş bu arada imzamı nasıl buldunuz
  • Nejat sayili gùnler kaldi demek
    imzada sùper olmus,yakismis,kisaca n93ù anlatiyor
  • arkadaşlar bende n93i almayı düşünüyorum.izmire biraz uzağım.onun için soruyorum.izmirde sıfır ve garantili n93i bulabileceğim bi yer varmı?acil cevaplarını bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.