Şimdi Ara

#NOKIA N93 ANA TOPİK# İNCELEME, YORUMLAR VE PAYLAŞIMLAR (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.691
Cevap
1
Favori
149.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla beklemedeyiz yenilere vesile olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: mga93

valla beklemedeyiz yenilere vesile olsun

şimdi sana ayrı kalmakta zor geliyordur kolay değil be kardeşim birtürlü kavuşamadınız birbirinize

• mga_93 geçmiş olsun bu ayrılıkta n93 ün kıymeti gözünde artmıştır
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

mga_93 geçmiş olsun bu ayrılıkta n93 ün kıymeti gözünde artmıştır

Valla artmak ne demek o kadar ihtiyaclarımı karşılıyormuş ki ;

HTC dokunmatik ekran hikaye hiç memnun kalmadım.
    ekran çözünürlüğü 240*320 lere hiç bakılmamalı .Artık yeni teknoloji 480*640 larda ve ince vede hafif olmalı.
    Ama ileride geçilecek telefon varsaki şuan tek N96 diyorum onun dışında hikaye
  • evet telefonum olmuş şükürler olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: mga93
    evet telefonum olmuş şükürler olsun

Ohhh,çok şükür arkadaşım
    Hadi güle güle kullan hasret giderin birbirinizle

• geçmiş olsun bende inş 2 hafta sonra aldırıcam çok heycanlıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cedric... -- 19 Kasım 2008; 14:37:09 >
  • arkadaşlar n73 kullanıcı olaraktan sıfır veya temiz 2.el n93 arıyorum. nereden bulabilirim.
    büyük müyük kaba falan ama telefonun ayrı bi havası agırlıgı var. ağır abiler gibi :)) bi efsane yani ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: flexii_87

arkadaşlar n73 kullanıcı olaraktan sıfır veya temiz 2.el n93 arıyorum. nereden bulabilirim.
    büyük müyük kaba falan ama telefonun ayrı bi havası agırlıgı var. ağır abiler gibi :)) bi efsane yani ...

aynen öyle arkadaşım,n93 ayrıcalıklı bir cihaz,heleki siyah ayrı bişey yaa

forumda metintekin arkadaşımız satıyordu,istersen bi irtibata geçebilirsin!!
  • N93 arayan arkadaşa Pm attım..

bu arada mga93 inşallah bidaha servis yüzü görmez telefonun
  • bendede n93i var 2 seney yaklaşıyo kullanalı dah bir çiizk bielm yok çok temiz kullnıyorum gitiiği yeer kdar kunnnacam çok memnunum telfonumdan dediğniz gigbi ayrı bir havası leptop şekjli el kamera şekli el fener gidi dış görünen göze batan zöelikler diğerleri zaten saymaamgerek yok

var kaç kişi almak istedi vermedim 800 ytl tiko veren oldu vermemiştim bi kere

n93i bendeki ama olsun n93 abisi

• Merhaba arkadaşım
    Çok iyi yaa,n93i de çok hoşuma gidiyor.
    Dediğin gibi n93 abiisi Abi kardeş piyasanın göz bebekleri
  • n93i n93 kardeşliği

diğer tüm modelleri

leptop şekliyle el kamera şekliyle feenri özellikle optik zoom ile döverrr
  • quote:

Orjinalden alıntı: tekno2007

n93i n93 kardeşliği

diğer tüm modelleri

leptop şekliyle el kamera şekliyle feenri özellikle optik zoom ile döverrr

tekno hoşgeldin
    seni uzun zamandır buralarda görmemiştim

bizim telefonda iki aradan sonra ilk defa arızalandı.Eeee normaldir.PC93 hiç elimden düşmüyorki iyi bile dayandı benim gibi kullanıcıya.

• vala ben sıfır almıştım nokia clabtan n93i inanırmısınız sanki daah bügün alınmış gibi tertemiz en ufat çizik yok bir ara nokia claba gitmiştim adamın biri benim teli sormuştu nokai clabtaki satıcı firmadaki kişi elimizde n93i kalmadı dedi ama bu arkadaaş biz satmıştık arkadaşla anaşırsanız alın benim teli gördü nezamn aldınzı bunu dedi bende dedim 2 senye yaklaştı aa sanki bugun alınmış gibi adam sat baan dedi bunu nek dar isityon ben dedim satılık değil satmıyorum 800 ytl nakit veririm dedi yok istersen 1000 ytl ver vermem bu teelfona ben aşığım deim bozulan kadar bende olcak başak telfon alsam biel n93i satmıcam dedim vede öyel yapcamçünkü n93i benim için ayrı bir yönü var n96 verseler geen vermem gider alırım paar ile n96 yı ama n 93i vermem o durur n93i ve n93 kulnnmak ayrılacıktır

yurt dışından şefff kapak geldi baanbi arkadaş yolmıştı ebay sitesinde alıp bana sağ olsun onun sayesiyel telfonum korunuyo

her yönüyle iyi o bir n93i sağ sola bakma nokidan başkasına bakma

• Aynen bencede bir ayrıcalık..Bende PCN93 ümü satmam üzerine cihaz alırım ama satmam

• siz bayağı n93 ve n93i manyağısınız inş bende olucam bende aynı sizin gibi çok severek 2 yıl önce v3i aldım halada çok seviyorum ama özellikleri yetersiz kalıyo artık bir n93 alma zamanım geldide geçiyo bile şu anda nokianın en son çıkan modelinden n96 dan benim için tek bir eksiği var oda kamerası onun dışında gps vs önemli değil düşünsenize 1500 ytllik telefonun yaptığını 200 ytlik telefonda yapabiliyoruz harika üstelik kabalık olarak n96 da kaba kibar bir telefon değil yaklaşık 1 hafta sonra babam alıcak inş

• quote:

siz bayağı n93 ve n93i manyağısınız inş bende olucam bende aynı sizin gibi çok severek 2 yıl önce v3i aldım halada çok seviyorum ama özellikleri yetersiz kalıyo artık bir n93 alma zamanım geldide geçiyo bile şu anda nokianın en son çıkan modelinden n96 dan benim için tek bir eksiği var oda kamerası onun dışında gps vs önemli değil düşünsenize 1500 ytllik telefonun yaptığını 200 ytlik telefonda yapabiliyoruz harika üstelik kabalık olarak n96 da kaba kibar bir telefon değil yaklaşık 1 hafta sonra babam alıcak inş

Hadi bakalım hayırlısı Nejat
    tez zamanda alırsın inşallah yaw o heyecanda bir başka olur hanii günler geçmek bilmez artık

• hemen hemen n93 topiğinin bütün sayfalarını gezdim neden oyun program paylaşımı yapılmamış merak ettim umarım yeni telefon almayı düşünmüyosunuzdur bende geliyorum beni yanlız bırakmayın n93 topiğinde
  • quote:

hemen hemen n93 topiğinin bütün sayfalarını gezdim neden oyun program paylaşımı yapılmamış merak ettim umarım yeni telefon almayı düşünmüyosunuzdur bende geliyorum beni yanlız bırakmayın n93 topiğinde

oyun,program,tema için ayrı konu açıldığından olsa gerek
    şahsen ben düşünmüyorum alsam bile PCN93 üm herzaman 1.telefonumdur
    Merak etme Nejat yalnız kalmazsın

• 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.