Şimdi Ara

#NOKIA N93 ANA TOPİK# İNCELEME, YORUMLAR VE PAYLAŞIMLAR (166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.691
Cevap
1
Favori
149.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @mga93 yapma ya çok kötü olmuş geçmiş olsun istersen n93ü yoldan hızla geçen bir arabanın önüne at araba çarpınca belki gözü açılır (kötü bir espiri kabul ediyorum ama en azından fatma girik filmlerinde öyle oluyodu )
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

@mga93 yapma ya çok kötü olmuş geçmiş olsun istersen n93ü yoldan hızla geçen bir arabanın önüne at araba çarpınca belki gözü açılır (kötü bir espiri kabul ediyorum ama en azından fatma girik filmlerinde öyle oluyodu )

yaw birak 93ún gözleri acilir diye ugrasirken bide arkadasin basina araba tamir masrafi cikarttirma
    @@mga93 arkadasim tekrardan gecmis olsun

• @mga93 geçmiş olsun.. inşallah en kısa sürede kavulursun Pc93 e

En çok kullandığınız programlar nelerdir? neler yükliyim telefona?
  • quote:

Orjinalden alıntı: metintekin
    @mga93 geçmiş olsun.. inşallah en kısa sürede kavulursun Pc93 e

msn programı(windows live,ebuddy),internet tarayıcısı(opera,opera mini),dosya yöneticisi(x-plore)
    bende bunlar yüklü en kullanışlı programlar
  • quote:

@mga93 geçmiş olsun.. inşallah en kısa sürede kavulursun Pc93 e

inşallah kavuşurum PC93 üme.
    tşk.
  • http://www.hepsiburada.com/nokia-n93/productDetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepnokn93

N93 fanatikleri bu fiyata kaçırmasınlar, N73'ten ucuz fiyata sıfır N93 alma fırsatı. (Hem de siyah renk.)

Demin fiyat 466.1 YTL'ydi 12'yi geçince 942 YTL'ye fırladı, büyük ihtimalle yine iner.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan -- 9 Kasım 2008; 0:07:55 >
  • ana sayfada 466 yazıyo tıklayınca 942 diyo ilginç bi durum.

hepsiburada.com dışında başka bi yerden temin etmek mümkünmü acaba bu telefonu?
  • bu tür siteler zaman zaman kampanya yapıp,fiyatları gecici bi süre indirebiliyorlar..

işte o anı yakalayıp almak lazım
  • piyasaya yeniden geliyor EFSANE GERİ DÖNÜYOR

• stoklarında kalmamış hepsiburada nın.
  • Evet efsane N93 tekrardan adini duyurmaya basladi,n93 piyasada yankilaniyor,degeride,prestijide artti dahada artacak tabi
  • Efsane geri dönüyo tabiki Satmaktan vazgeçtim gibi ama özellikle gece çıkarken biraz kaba duruyor ve kumaş panalonla hoş olmuyo bu yüzden bi tanede Nokia 7070 almayı düşünüyorum..gerçekten 8800 serisinden sonra gördüğüm en şık ve kamirma telefon (kamera vs. yok 110lira )
  • quote:

Efsane geri dönüyo tabiki Satmaktan vazgeçtim gibi ama özellikle gece çıkarken biraz kaba duruyor ve kumaş panalonla hoş olmuyo bu yüzden bi tanede Nokia 7070 almayı düşünüyorum..gerçekten 8800 serisinden sonra gördüğüm en şık ve kamirma telefon (kamera vs. yok 110lira )

Selam kardeşim
    satma Metin boşver kullanmaya devam..evet kumaş pantolonda çok garip durur
    dediğin model benimde hoşuma gidiyor bende mi alsam nee

• PC93 yine hastaneye gidiyor ne makinanın hatası nede kullanıcı hatası tamamen tamirci hatasından tekrar ayrılıyorum PC93 ümden
  • quote:

Orjinalden alıntı: mga93
    PC93 yine hastaneye gidiyor ne makinanın hatası nede kullanıcı hatası tamamen tamirci hatasından tekrar ayrılıyorum PC93 ümden

Yapma yaa,çok geçmiş olsun
    bu nedir böyle ya,nasıl bir tamirci bu cihazı bozuyo bi düzeltemiyor yaa
    İnşallah en kısa zamanda sağsalim kavuşursun PC93 üne..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mga93

PC93 yine hastaneye gidiyor ne makinanın hatası nede kullanıcı hatası tamamen tamirci hatasından tekrar ayrılıyorum PC93 ümden

Tekrar geçmiş olsun..Böyle bi cihazı umarım yetkili servisten başka yere bırakmıyosundur..yoksa 3.2mp camera bi bakmışın 1mp ile değişmiş İşin şakası tabi ama sokak arası bi telefoncuya bırakmayın cihazınızı

Neyse bi sorum olucak

Kapağı kapattığım zaman dış ekran belli bi süre sonra sönüyo ama her 30-40 saniyede bi yine yanıo hiçbi uyarı vs. olmadığı halde

Bu yüzden sabah kalktığımda genelde şarjı bitmiş oluyo. Yardımınızı bekliyorum bu sorunu çözmek için

• n93i halen satışta kvkda bulmak mümkün ama n93 siyah olanı daha güzel onu bulamıcaz sanırım
  • quote:

Neyse bi sorum olucak
    Kapağı kapattığım zaman dış ekran belli bi süre sonra sönüyo ama her 30-40 saniyede bi yine yanıo hiçbi uyarı vs. olmadığı halde
    Bu yüzden sabah kalktığımda genelde şarjı bitmiş oluyo. Yardımınızı bekliyorum bu sorunu çözmek için

Arkadaşım bende de aynı durum vardı ama benim cihazda eski versiyon olduğundan yapıyordu.Şimdi ben PCN93 ümü güncelledim
    kapak ekranında öyle bir durum yok bende

• quote:

Orjinalden alıntı: King Arthur
    n93i halen satışta kvkda bulmak mümkün ama n93 siyah olanı daha güzel onu bulamıcaz sanırım

+100 aynen yarbayım siyah ayrı bir karizma
  • n93 alıp almama konusunda çok soru sordum farkındayım ama aldıktan sonra pişman olmak istemiyorum kimseyi bunaltmak sıkmakta istemiyorum son birkaç sorum var daha önce 1 hafta n73 2 yıl v3i 11 ay 6610 kullanıp memnun kalan biriyim 6 ay 6260 5 ay n70 3 hafta e250 kullanıpta memnun kalmayan biriyim burdan yola çıkarak n93 beni mutlu edermi çabucak sıkarmı biraz zor bir soru oldu ip ucu veriyim 6260 ve n70 den sıkılma sebebim özellikleri yetersizdi 6260 ın 1 günde şarzı biterdi ekranının dönmesi çok hoş ama kamerası b.k gibiydi sesi az çıkıodu n70in kamerasında umduğumu bulamadım makro vs yoktu kulaklık sesi berbat ötesiydi cızırtılıydı çok yavaştı v8.1 e uygun doğru düzgün tema yoktu hal böyle olunca n70 ve 6260 ın o ağır ve hantal kasasını taşımak istemedim ve onlardan kurtuldum n73 ü elimden aldılar uzun mesele ama 1 haftalık kullanım süresince memnundum çok güzel temalar oyunlar yüklemiştim gerçi biraz yavaştı

neden n93 almak istediğimi belirtiyim ilk olarak laptop şekli çok güzel ekranı hem dik hem yatay kullanmak çok eğlenceli gibi geçenlerde tren beklerken kedi ağlıyodu o an onu videoya çekmek çok istedim ama v3i ile elimden pek bişey gelmedi n93 ümün olmasını o an çok istedim kulaklıkla müzik dinlemeyi çok severim fotoğrafçılık kursuna gidiyorum ve makinem her zaman yanımda olmuyo n93 ün 3x optik zumu çok işime yaricak gibime geliyo

şimdi diyelim ben n93 aldım etrafımda çok bilmişlik eden çok olur kesin yok kalas gibi takoz gibi bilmem ne gibi bilmeden etmeden yorumlar yapıp sinirimi bozucaklar bu konuda ne düşünüyosunuz ben bu işin içinden çıkamadım gerçi kimsenin ne düşündüğünü pek önemsemem ama yinede yaşam sevincimi hevesimi kaçırıcaklar diye korkuyorum bu telefon hevesi çok güzel bir şey ya 6 yılda 9 telefon değiştirdim hepsindede aynı hevesi ve heyecanı yaşadım tabi bir süre sonra geçiyo ama olsun o ilk mutluluğu ve heycanı hiç bir şeye değişmem neyse çok uzattım okuduğunuz için çok teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.