Açıkçası kamera olayına da çok fazla takılmak istemiyorum. Cuma günü arkadaşımla DOğubank a gideceğiz. Eğer orda uygun fiyattan temiz bir tane bulursam alabilirim.
İlk başta E51 düşünmüştüm ama SAR değeri beni soğuttu bu cihazdan.
Pm
N93 kamerasii iyi yada kötù tartisilir.Bana göre cook iyi,odaklanmasi,makrosu harika. Evet tvye baglamak,o durumda islem yapmak cok zevkli internete girmek,oyun oynamak cok hos..
artık foto paylaşmıyomusunuz yaw burası ölmüş mü ney metintekin sen telefonu yeni aldın sayılır nasıl telefona alışabildinmi kabalık olarak nasıl sorun yaşattımı sana hiç yada bütün n93 kullanıcılarına soruyum n93 ün boyutu n93 kullandığınız süreçde size zorluk yaşattımı
Şahsen hiç bi zorluluğunu görmedim arkadaşım. Taşırken zorluk yaşamıyorum. En kısa zamanda fotolarıda paylaşıcam.
N Gage! Arkadaşlar N Gage yükleyip oyunları full oynayabilen var mı? diğer forum sayfalarından araştırdım söylenen adımları uyguladığım zaman Unknown Device uyarısı veriyor SecMan bilenarkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum!
ya beyler 2senedir v20.0.58i kullanıyoruz..yeni versyon çkmazmı bu n93'lere..Nokia ndn bunu yapıor...acaba n93i yazılımı olurmu bu n93'lere??
quote:
Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.
artık foto paylaşmıyomusunuz yaw burası ölmüş mü ney metintekin sen telefonu yeni aldın sayılır nasıl telefona alışabildinmi kabalık olarak nasıl sorun yaşattımı sana hiç yada bütün n93 kullanıcılarına soruyum n93 ün boyutu n93 kullandığınız süreçde size zorluk yaşattımı
ilk elime aldığımda bu ne ya dedim ama alışmak 10dakkamı aldı
bu kadar özelliği hiç kimse daha ufak bişeye koyamaz...
foto çekarken DV kameralar gibi ekranı çevirip kullanılması çok süper ve dikkat çekici..kamera kalitesi ve optik zoom tartışılmaz.
ekranı çevirip dizüstü pc gibi wifi ile nette dolaşmak msne girmanin tadı hiçbi telefonda yok
bu fiyata bu kadar özellikli başka telefonda yok
hala kavuşamadım pc93 üme
Bende eski bir N93 kullanıcısı yeni n95 kullanıcısı olarak fikirlerimi söyleyim.N 93 çok kısa bir dönem kullandım ve daha sonra ağırlığından dolayı olsa gerek balık tutarken kayaların arasından denize gönderdim. Daha sonra yine ikinci el N95 aldım ama ağır olmasının dışında N 93 bence daha iyi bir telefon.Nokianın taktiği bu bir telefona artı bir özellik eklediği zaman eksi bir şeylerde yapıyor.Mesela N 93 teki optik zom N 95 te yok,herne kadar kamerası 5 Mp olsada bence N 93 ün fotoğraflarıyla arasında pek bir fark yok sanıyorum.Birde artı bir özellik gps koymuşlar ama ilk zamanlar biraz ilgi göstersekde zamanla insan pek ilgilenmiyor.Demek istediğim telefonunuzun kıymetini bilin ve eğer benim gibi balıklara hediye etmezseniz değiştirmeyin. Birde teke kusuru yeni yazılım vermiyorlarki telefonlarınızı değiştiresiniz diye.Uydu cihazlarımızı desteklemek için bazı ustalar yeni yazılımlar üretmekteler,bunlarla ilgilide yeni yazılım üretenler olsa iyi olaca. Ayni durum belli bir süre sonra N 95 ve N 96 içinde aynı olacaktır.Hepinize hayırlı günler.
Bencede mükemmel bir cihaz artık gözüme küçük bile geliyor
Bu arada @@mga93 arkadaşım bende telefonuma PCN93 adını verdim
quote:
Orjinalden alıntı: bluecat
Bencede mükemmel bir cihaz artık gözüme küçük bile geliyor
Bu arada @@mga93 arkadaşım bende telefonuma PCN93 adını verdim
+1
ben bu cihaza çok alıştım alıcısı var ama satmakta istemiyo gibiyim napsam kararsız kaldım
geçen gün arkadaşın D900i elime aldım oyuncak gibi geliyo neredeyse bütün teller N93 ten sonra
hesaplı bi n78 bulsam değiştircem..ama satıp telsiz kalmakta kötü olucak napsam bilmiyorum...
satmaya pek niyetin yoksa n93ten ayrılamam zor gelir diyosan boşver satma derim.. ama n78 yada benzeri bir cihazdaysa gönlün sen bilirsin arkadaşım.Şahsen kullan derim
quote:
Orjinalden alıntı: bluecat
satmaya pek niyetin yoksa n93ten ayrılamam zor gelir diyosan boşver satma derim.. ama n78 yada benzeri bir cihazdaysa gönlün sen bilirsin arkadaşım.Şahsen kullan derim
N93 şimdilik her ihtiyacımı karşılıyo ama talep çok olunca değiştirsemmi diye düşünmeden edemiyorum
N78 veya İpod Touch + çin malı arte alayım diye düşünüyorum ama kararsızım
valla sende haklısın arkadaşım,,seçenek çok olunca insanın kafası karışıyor doğrusu isteklerini karşılıyorsa kullanmaya devam derim ama yinede tercih,karar senin
bugün kısada olsa n93 canlı canlı gördüm hayal kırıklığına uğradım ben daha küçük bekliyodum gerçi tam bakamadım derse yetişmemiz gerekiyodu arkadaş çekeledi durdu böğle vitrinde laptop şeklinde duruyodu krem renkliydi hoşuma gitmedi alırsam siyahını alıcam daha kibar duruyo başta boyutunu kafama takıyodum ama zaten 2. hattımda takılı durcak olmadı evde bırakırım çokmu önemli sanki boyut olayı yinede tedirkin etsede kendimi kandırıyorum ama yeni bir soru aklıma takıldı bugün sıkıntıdan arkadaşın n73 ün sağını soluu bızıklıyodum ve çok acayip derecede kastığını fark ettim tema değiştiremedim 2 saatte kısaca n73 ile n93 ün hızları hemen hemen aynımıdır yoksa n93 dolu halde hızlımı
N93 n73 ten daha hızlı bence
Tabikide siyah daha zarif,cekici duruyor.
N93 N73ten daha hizlidir arkadaslar.. N73ùn hizi 220mhz dir,N93 ùn ise 330mhz dir.Hangisi daha hizli belli sanirim ki her iki cihazida kullandim ve N93 kullanmaya devam ediyorum..
şimdi telefonum geldi amaaaaaaaaaaaaaaaaa bu seferde aptal tamirciler hafıza ve kart okuyucu kısmını bozmuşlar ne kartı nede simkartı tanıyor görmüyor PC93 KÖR OLDU
quote:
Orjinalden alıntı: mga93
şimdi telefonum geldi amaaaaaaaaaaaaaaaaa bu seferde aptal tamirciler hafıza ve kart okuyucu kısmını bozmuşlar ne kartı nede simkartı tanıyor görmüyor PC93 KÖR OLDU
Haydaa ne yapmislar pc93 e yaa.. Arkadasim cok gecmis olsun,hemen geri gönder,insallah en kisa zamanda pc93 ùn gözleri acilir,dùzelir..