Şimdi Ara

#NOKIA N93 ANA TOPİK# İNCELEME, YORUMLAR VE PAYLAŞIMLAR (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.691
Cevap
1
Favori
149.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hello carbide programını nasıl kaldırabilirim arkadaşlar.Onu yükledikten sonra cihaza ne bişey yüklenebiliyor nede kaldırılıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluecat

Merhaba arkadaşlar,
    bi sorum olacaktı .sis uzantılı programları nassıl yükleyeceğim n93üme?? mesela core codec yüklemek istiyorum ama olmuyor..

sis uzantılı dosyanı hafıza kartında bulunan install klasörün içine at ve sonra telefondan hafıza kartına gir oradanda yükleme dosyasını seç içerisinde yüklemek istediğin sis uzantılı dosyayı seç sonra kurulum otomatik olacaktır.

Not: kurulumu her zaman hafıza kartına kurmayı tercih etmelisin

• Arkadaşlar sakın N93 ünüzü satmayın zaten satsanız da çok paraya gitmez.
    Gidip şimdi en pahalı telefonu alsanız dahi N93 ü çok arıyorsunuz.
    Bence gidip yeni telefon alsanız dahi N93 ü satmayın bakımını falan yapın.
    Belki de 10 sene sonra nokia gelip telefonu sizden büyük bir para karşılığı geri ister.
    Para biriktirip 2. el N82 ya da N95 8gb almayı düşünüyorum.Ama alsam dahi N93 ü çok arayacağım hele ki N82 alırsam(malum tuştakımı)

Geçen ay arkadaşın N82 ile benim N93 ü karılaştırmıştık.Kamerayı açtık ben bi zumu koydum nesnenin dibine kadar girdi ve cam gibi ama 5 mp lik N82 yenik düştü.N93 teki batarya,tuştakımı,optik zum,yatay ekran,grafik hızlandırıcı(ki n93 ten iyi olan grafik hızlandırıcı da görmedim N82 de bile durum berbat.Oyun atarsın video atarsın kasar ama N93 banamısın demez) ve ekranın 262k olması(16m ye nazaran bataryayı daha verimli kullanıyor) Hala başka bir telefonda birleşmiş ve daha üstün bir telefon yok.Ben ne kadar anlatsam boş çünkü ben N93 ümün kıymetini giderken anladım.Siz de bunun farkına varacaksınız.

Saygı ve selamlarımla.

• 6280 den N93e geçmek istiyorum... ağırlık ve boyut çok sorun olurmu? wifi bağlantısı nasıl?
  • Bencce okadarda sorun olmuyor arkadaşım
    Kullanışlı,performanslı bir cihaz,wi-fi bağlantısı çok çok iyi ben genelde evde dahi N93ümden nete bağlanıyorum
  • Vatana millete hayırlı olsun Siyah N93 ile takasladım 6280 imi... 2gün içinde elimde olcak cihaz... ilk alınca neler yapıyım bilgi verirmisiniz?

Wifi ile ücretsiz msne nası gircem? kamera kapağı yok bulabilirmiyim? siz nerenizde taşıyosunuz cihazı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: metintekin

Vatana millete hayırlı olsun Siyah N93 ile takasladım 6280 imi... 2gün içinde elimde olcak cihaz... ilk alınca neler yapıyım bilgi verirmisiniz?

Wifi ile ücretsiz msne nası gircem? kamera kapağı yok bulabilirmiyim? siz nerenizde taşıyosunuz cihazı??

Arkadaşım öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan
    İlk aldığında telefon görüşmesi yap derim,bana tuhaf gelmişti bakalım sende nasıl olacak
    kendince yararlı istediğin programı yükleyebilirsin,aklına takılan bişi olursa forumda destek hazır arkadaşlar yardımcı olacaklardır tabikide bende
    wi-fi ile msne tabikide girebilirsin hatta internete bile..Kamera kapağını nereden bulabilirsin inan bir fikrim yok ama yinede telefonculara ya da buradan arkadaşlarda fazla varsa,elinde kalmış varsa o şekilde temin edebilirsin.Şahsen cihazı genellikle elimde taşıyorum ama bazen cebimede koyduğum oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluecat -- 20 Ekim 2008; 8:33:27 >

• saolun arkadaşlar cihaz elime geçsin diye heyecanla bekliyorum

bu konudaki paylaşımlardanda yararlanıcam ve uzun süre sonra symbiana geri dönüyorum
  • quote:

saolun arkadaşlar cihaz elime geçsin diye heyecanla bekliyorum

bu konudaki paylaşımlardanda yararlanıcam ve uzun süre sonra symbiana geri dönüyorum

Hadi bakalım hayırlısı
    Seveceksin merak etme,ama bu heyecenda bir başka oluyoor canııım

• Senden başka hoşgeldin diyecek N93 kullanıcısı kalmadımı forumda :(

Yarın kavuşucam cihaza..

babama resmini gösterdim birazdan özelliklerini söledim kesin bozuktur bu paraya böle cihaz olamaz dedi

İnşallah sorunsuzca severek uzun süre kullanırım
  • Aslinda haklisin arkadasim,niye burada yalnizca biz variz?Diger arkadaslar nerelerdeler acaba?
    Yanii bu özellikteki bir cihazi böyle bir fiyata alman akillara acaba bozuk mu dùsùncesini getirebilir tabi bu piyasadan anlamayanlar icin.Emin ol seve seve kullanacaksin,su anda bile bu mesaji benim notebook N93ten yaziyorum
  • gece uyku tutmadı valla erkenden kalktım N93 e kavuşmayı bekliyorum artık

Başbaşa kaldık valla koca N93 konusunda

teknoloji acayip ucuzluyo..sorunlu olucağını sanmıyorum çünkü biçok referansı olan güvenli bi üyeden aldım cihazı

İlk sorumu soruyorum...Telefonun son yazılımı hangisi ve nasıl yüklerim?
  • Suan bildigim kadariyla en son versiyon 20.0.058..
    Ben hala 10.0.025 i kullaniyorum,gùncellicemde ùseniyorum :) :)
  • telefona kavuştum bugün..elime ilk alınca bune yaa oldum ama kısa sürede sevdik birbirimizi

arkadaşım cihazı ilk gördüğünde tepkisi buneya tost makinası gibi dedi

ama ekranı yan yatırıp nette gezmek ve arka plandada şarkı açmak gerçekten keyifli

bu arada versiyonu 20.0.058

bi kaç gün içinde 4gb kart almayı düşünüyorum.. cihaz kaldırırmı acaba????
  • Hayirli olsun arkadasim,gùle gùle sorunsuzca kullan.
    Benim arkadaslarda tv kumandasini yanina almissin diyolar :) :)
    bende 4gb kart alip versiyonu gùncelleyecegim.Calistirir bi sorun olmaz,bi arkadasim kullaniyodu öylede satmisti telefonu.
  • yeni PC93 sahiblerine hayırlı olsun.
  • Arkadaslar, bende N93i var ama bu forum biraz daha hareketli olunca buraya yazmak istedim.
    Bu N93i , N73 gibi telefonlara Bluetooth GPS alıcısı alınarak GPS yüklenebiliyormuş.

Bunla ilgili bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ariaven

Arkadaslar, bende N93i var ama bu forum biraz daha hareketli olunca buraya yazmak istedim.
    Bu N93i , N73 gibi telefonlara Bluetooth GPS alıcısı alınarak GPS yüklenebiliyormuş.

Bunla ilgili bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

evet böyle bi cihaz var.. 2.el bölümünde bi arkadaş 100 liraya satıyodu..

cihaza iyice alıştım 4gb kart alıp içini doldurucam
  • quote:

cihaza iyice alıştım 4gb kart alıp içini doldurucam

Oh Oh iyi metin alisin,sevin birbirinizi :)
    aynen arkadasim bende 4gb alip doldurucam
  • Bende Metintekin artkadaşım gibi 4-*5 ay önce N93 aldım ve burdaki arkadaşlardan yardımlar alarak klullanma bilgimi arttırdım.
    Bir hafta kadar önce merakım olan balık avında iken alınamıyacak bir şekilde kayaların arasına düşürdüm ve çok üzüldüm .Bu sefer N95 aldım ama N 93 ünbirçok özelliğini onda bulamadım.
    Bu mesajı yazmamdaki sebep bundan böyle başka bölümde yazışacağımdan burdaki arkadaşlara tekrar teşekkür edip Allahaısmarladık demek içindir.Hepinize kolay gelsin.
  • 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.