Şimdi Ara

#NOKIA N93 ANA TOPİK# İNCELEME, YORUMLAR VE PAYLAŞIMLAR (164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.691
Cevap
1
Favori
149.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayirli olsun arkadasim,ama yinede birakma buralari arada ugraa,
  • Hakikaten nasıl ki ilk sevgili unutulmaz buda öyle.Birde sanki burdaki arkadaşlara ihanet etmişim gibi geldi bana .
    61 yaşındayım ve vefasızlık en kızdığım şeylerden biri
    Bakarsınız ilerde yine aynı telefonlarla bir araya geliriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: grolof

Hakikaten nasıl ki ilk sevgili unutulmaz buda öyle.Birde sanki burdaki arkadaşlara ihanet etmişim gibi geldi bana .
    61 yaşındayım ve vefasızlık en kızdığım şeylerden biri
    Bakarsınız ilerde yine aynı telefonlarla bir araya geliriz.

Geliriz valla hiç belli olmaz
    Kendinize iyi bakın,iyi forumlar

• Daha Satmadım teli hatta 1tane daha N93 alabilirim takasla

birazdan telciye gitcem 4gb kart ve kamera koruma kapağı sorucam.. İnş uygun fiyatlı bulurum

BU arada teli kayaların arasına düşüren abi adresi versin ben gidip çıkartırım
  • :) :) metin seni cok cakal gördùùm.
    yardima ihtiyacin olursa haber ver gelirim kardesim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluecat -- 27 Ekim 2008; 12:14:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: metintekin

Daha Satmadım teli hatta 1tane daha N93 alabilirim takasla

birazdan telciye gitcem 4gb kart ve kamera koruma kapağı sorucam.. İnş uygun fiyatlı bulurum

BU arada teli kayaların arasına düşüren abi adresi versin ben gidip çıkartırım

Kayaların üstünden oltaatıyorduk,yani anlıyacağın deniz kenarındaydım,daha sonra kuvvetli rüzgar ve yağmur başlayınca balıkda tutamadan eve döndüm.Ertesi gün belki alabilirim diye bazı malzemelerle gittim ama deniz yükselince alıp götürmüştü.Balıklardan biri kullanıyordur muhakkak.

• quote:

Orjinalden alıntı: grolof

Kayaların üstünden oltaatıyorduk,yani anlıyacağın deniz kenarındaydım,daha sonra kuvvetli rüzgar ve yağmur başlayınca balıkda tutamadan eve döndüm.Ertesi gün belki alabilirim diye bazı malzemelerle gittim ama deniz yükselince alıp götürmüştü.Balıklardan biri kullanıyordur muhakkak.

vaahh,yazik olmus yaa
    alan balik yasadi valla havasindan gecilmez,oltayada gelmez simdi

• Espriler çok hoş ya

N93 kullanıcısının kalitesi ortada tabi

Bugün telcide N93 vardı. kaç lira dedim 450 dedi
  • Laf lafi aciyor,hos bir sohbet ve espriler havada ucusuyor tabii
    Ooo o fiyat az bile böyle bir cihaz icin
  • n93 ü taşıması kolay oluyomu ben şimdide n93 e merak saldım gerçi 2 hafta sonra geçer ama yinede merak ettiklerim var yardımcı olurmusunuz telefon kamera pozisyonu ile zaten çok mükemmel duruyo peki cidden o poiiiiizisyona değecek şekilde vide ve fotoğraf çekiyomu daha önce n73 kullandım kamerasından çok memnundum n73 ile karşılaştırınca hangisi kaliteli n93 de optik zoom var galiba zaten bu olay beni çok hefeslendiriyo fotoğraf çekmeyi çok severim gerçi dijital makinam var ama her zaman yanımda olmuyo gerçi bu telefonda her zaman taşınmaz gibi gözüküyo bakalım eğer hevesim geçmesse babamın telefon sözü var bayrama almayı düşünüyorum ne dersiniz yoksa daha kibar telefonlaramı yöneliyim şimdi şöyle bişey var bende telefonun özellikleri çok iyi olursa boyutu önemli değil özellikleri için boyutuna katlanırım yada tasarımı çok hoşuma giderde hiç özelliği olmassa onada katlanırım bir ara 6260 aldım büyük hevesle fakat kamerası rezalet sesi çıkmıyo vs çok pişman oldum ve o boyuta katlanamadım aynı olay n70 dede oldu özellikleri tatmin etmedi boyutu çok büyüktü taşımak istemedim ve sattım çok uzattım umarım sıkmam sizi son örnekler n73 kullandım o kadar özellik olunca boyutu beni rahatsız etmedi yada 2 yıldır özelliksiz sırf tipi için v3i kullanıyorum yani zor biriyim bir telefondan soğuyunca ondan hemen kurtulasım geliyo ne dersiniz n93 bu açıklamalarımdan sonra beni sıkarmı

• Özellikleri boyutunu kapatıyo.. gönül rahatlığıyla alabilirsin.. foto kalitesi fazlasıyla tatminkar
  • Arkadasim,N93 ùn boyutu endiselendirebilir.
    Ama özellekrine göre boyutu arka planda kalacaktir.
    Cihazi kullanmaya basla normal bile gelecek
    yanindan ayiramicaksin ozaman.
    Ne diyelim arkadasim hadi simdiden hayirli olsun.
  • bende öyle düşünmüştüm zaten 2. hattımı takıcam telefona yani gerekmesse yanıma almam bayrama 1 aydan fazla var aslında babama fazlada para harcattırmak istemiyorum kıyamıyorum ona ama bende gencim haliyle sabırsızlanıyorum ne olucak bimiyorum youtubedan vs n93 incelemelerini izledim laptop şeklinde mesaj yazılıyo resimlere bakılıyo video izleniyo çok hoş her seferinde kapağı açmak zorunda kalmam alırsam hep laptop şeklinde kullanıcam ha konuşurken mecbur açılacak forumda 2. el n93 araştırmaya başladım biri 220 ytl ye satıyo telefon bayağı çizikli bir durumda gibi ama ortalama fiyatlar bu civarda galiba sevindim buna metintekin senin tel çok güzel temiz garantili yeni bataryalı iyi almışsın inş bende öyle bişey bulurum bende kablosuz interette var pc yi açmama gerek kalmaz bakalım her telefona hevesleniyorum ama sonradan soğuyorum umarım bu hevesimgeçmezde n93 alırım

• Hadi bakalım hayırlısı olsun

metin arkadaşımız satıyordu,cok temiz bir N93

laptop gibi kullanılması,kapağının öyle açılması gerçekten cok güzel
  • Bu telefonun ikinci eli çok uygun fiyatlardan gitmeye başladı bu aralar. Yeni bir Symbian telefon almayı düşünüyorum ancak karar veremedim. Bi ara gözüm sıfı kampanyalı 6120c ye takılmıştı. Ama bu telefon özellik olarak çok iyi.

Yalnız boyut olarak beni çok korkutuyor. Cebimde nasıl taşırım onu düşünüyorum. Özellikle wi-fi olması çok iyi ya
  • Şimdiden aramıza hoşgeldin diyorum @@darbelux@ arkadaşım

Cihaz cok iyi,wi-fi başarılı şahsen sorunsuzca sabahtan akşama kadar msn ve netteyim

cepte taşıyabilirsin,ceket olabilir.Ama ben bazen cepte bazen elde taşıyorum bir sorun teşkil etmiyor

evet bu aralar fiyatlar düştü.Aslında bu özellikteki cihaz için çok çok iiyi fiyatlar

• Hoşbulduk :)

Açıkçası kamera olayına da çok fazla takılmak istemiyorum. Cuma günü arkadaşımla DOğubank a gideceğiz. Eğer orda uygun fiyattan temiz bir tane bulursam alabilirim.

İlk başta E51 düşünmüştüm ama SAR değeri beni soğuttu bu cihazdan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: darbelux

Hoşbulduk :)

Açıkçası kamera olayına da çok fazla takılmak istemiyorum. Cuma günü arkadaşımla DOğubank a gideceğiz. Eğer orda uygun fiyattan temiz bir tane bulursam alabilirim.

İlk başta E51 düşünmüştüm ama SAR değeri beni soğuttu bu cihazdan.

Temiz bulursan cok iyi olur arkadaşım
    Şimdiden hayırlı olsun,kolay gelsin

Evet E51 de SAR değeri yüksek ama N93 mükemmel bir cihaz

• Merhaba arkadaşlar,

Cümleten herkesin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum
  • burası ekran kartı aramak için uygun bir yer değil pc bölümüne gitmelisin
    hepimizin 85. Cumhuriyet bayramı kutlu olsun

sabahtan beri vakit buldukça n93 konusunu okuyorum ama okuyorum okuyorum bitmiyo kafam kazan gibi zaten rica etsem sorularımı cevaplarmısınız inanın armut piş ağzıma düş yapmak istemiyorum ama sabrım kalmadı

1-ilk mesajlarda n93 ün kamerasının rezalet olduğu söyleniyo 3-5 kişi bu yüzden telefonunu sattmış n73 e falan geçmiişler peki şu andada durum böylemi ben videodan çok fotoğraf çekicem cihazla ha tabi videoda çekerim şu anki kamera durumu nasıl
    2-makro moddayken odaklamanın olmadığını okudum hala öylemi eğer odaklamıyorsa nasıl foto çekiyoruz raskele basıyomuyuz
    3-hafıza kartı kapağı zamanla gevşiyomu

bu arada çok güzel şeyler öğrendim mesela n93 ü tv ye bağlayabiliyomuşuz koca ekranda oyun oynaması resimlere bakmak vs çok keyifli olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cedric... -- 29 Ekim 2008; 23:07:12 >

• 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.