Şimdi Ara

#NOKIA N93 ANA TOPİK# İNCELEME, YORUMLAR VE PAYLAŞIMLAR (177. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.691
Cevap
1
Favori
148.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kickergls

Ben bu telefonun 93i sini arıyordum fakat bulamadım.Bulduğum yerlerdede fiyatı oldukça uçuktu.

Birde kaba diyorlar bana pekde kaba gelmedi.6260 beklemekmi yoksa bunu almakmı.

hocam i modelini nerde buldun onun?sıfırmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: şugar_klavyeci

quote:

Ben bu telefonun 93i sini arıyordum fakat bulamadım.Bulduğum yerlerdede fiyatı oldukça uçuktu.

ben internette bazı sitelerde buldum 1500ytl ye

kayseride araştırcağım ama arkadaşlar vazgeçirmeye çalışıyor.Kaba telefon odası geçti piyasası yok diyerekten
  • quote:

quote:

quote:

ben internette bazı sitelerde buldum 1500ytl ye

kayseride araştırcağım ama arkadaşlar vazgeçirmeye çalışıyor.Kaba telefon odası geçti piyasası yok diyerekten

yeraltı çarşısı camii girişindeki atalay telekom da vardı,ona bir bakın....

• quote:

Orjinalden alıntı: mga93

kartına önce PC den 2.100 MB lik dosyalarını yükle sonra PC93 tak bakalım o zaman görecektir.Yani 4 GB kartın yarısından fazlası dolu olarak takmalısın...
    Bence marka ile alakası yoktur

Cvp için teşekkürler arkadaşım
    Acaba işe yarar mı?
    Kartın içeriğini sonradan silebilirmiyim yoksa herzaman 2100mblık alan dolu olmak zorunda mı kart telefonda takılıyken?
  • kartına önce PC den 2.100 MB lik dosyalarını yükle sonra PC93 tak bakalım o zaman görecektir.Yani 4 GB kartın yarısından fazlası dolu olarak takmalısın...
    Bence marka ile alakası yoktur

böyle yapıp deneyen varmı hafıza kartını yani

4 gb lık kartın 2.100gb lık kısmını doldurup sonra onu tekraar telefona takım görüp gördüğünü bakan oldumu

çünkü normalde n93 ve n93i 4gb hafıza kartı desteklemiyo

ben bir ara bir yerde denetim kınhston 4gb desteklemdi hafıza kartı bozuk uyarısı verdi ???????

bende n93i var 2 sneey yakın öyel temiz kullndımki görseniz bugun alınmış gibi bir çiizk bielm yok hatta bir iş adamı 900 ytl verdi önerdi vermedim nokia clab gitmiştim adam n93i arıyodu telfoncu ise arkadaşta ver temiz isterseniz satarsa alın onunkini bizde yok çünkü dedi bende tabi satmadım

n93 i mi bozulana ve kırılana kdar bende ölümü bende olsun n93i kulanmak ayrılıcıktır

• techno 2007 istanbulda kvk dışında bi kurumda yada telefon dükanında sıfır n93i yokmu?beimkiler hala arıyolar ama bi cvp yok.distrbutorun elinde yokmuş şuan yani onlar arıyolar.

bu arada 5800 noise konusunda n93 de geçti.içmekan fotolarına baktım.fotonun her tarafı noise içinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 24 Aralık 2008; 20:59:06 >
  • noise mu amam amam benden uzak dursun nefret ettim noise dan
  • quote:

yeraltı çarşısı camii girişindeki atalay telekom da vardı,ona bir bakın....

nasıl yani arkadaşım.istanbul gibi yerde yokda kayseridemi var?
  • bana çok acil msn yada wündows live gerekli
  • quote:

bana çok acil msn yada wündows live gerekli

Buyur arkadaşım,live messenger

>>>> aradığın burada indir
    <<<<

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluecat -- 30 Aralık 2008; 17:17:17 >

• Merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım..
    Yine buralar sessiz olmaya başladı..
  • Tüm N93'çülerin yeni yılını kutlar, 2009'un güzelliklerle geçmesini dilerim. PC93'lerinize sahip çıkın, öyle hemen satmayın.

Şaka, şaka... Herkese selamlar, saygılar...
  • PC93'çülerin yeni yılını kutlu olsun

bluecat Tşk....
  • Herkesin yeni yılı hayırlara vesile olur inşallah

PCN93lerinize iyi bakıın

Eyvallah kardeşim,ricaederim.İşine yaradıysa ne mutlu
  • quote:

Orjinalden alıntı: tcuneytb

Tüm N93'çülerin yeni yılını kutlar, 2009'un güzelliklerle geçmesini dilerim. PC93'lerinize sahip çıkın, öyle hemen satmayın.

Şaka, şaka... Herkese selamlar, saygılar...

Tam PC93 cüleri unuttun diyordum yanılmışım...Hatırlanmak güzel seni buralarda görmekte güzel..
  • n93 çüler nokia kısa film yarışması başlamış.sizde bi film çekin katılın.n93den daha iyi çeken varmı? yooooook
  • quote:

n93 çüler nokia kısa film yarışması başlamış.sizde bi film çekin katılın.n93den daha iyi çeken varmı? yooooook

Sağol şugar,bakayım bi film projesine girmek lazım
    Doğru PCN93ten iyi video çeken yook
  • 14 günden sonra merhaba:)

zor buldum valla
  • quote:

14 günden sonra merhaba:)

zor buldum valla

6 gün sonra
  • Selam "mga93" arkadaşım nasılsın?
    Bakayım ilk kim hatırlıcak diye bekliyordum

Bigün hadi ben yazim dedim sonra beklemeye geçtiim.Baya bi zaman geçmiş yaa..
  • 
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.