Şimdi Ara

#NOKIA N93 ANA TOPİK# İNCELEME, YORUMLAR VE PAYLAŞIMLAR (184. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.691
Cevap
1
Favori
148.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://r-a-p-i-d-share.com/files/279214384/Beyonce_Sweet_Dreams.mp4.html

Aradaki (-) leri kaldırın.

• Arkadaşlar bu da 3'ncü ve son klip. Capslardeki video boyutları sizi yanıltmasın, birincisi 11.8 MB, ikincisi 14.6 MB üçüncüsü de 15.5 MB.

http://r-a-p-i-d-share.com/files/279222691/PCD_Hush.mp4.html

Aradaki (-) leri kaldırın.

Herkese iyi seyirler. Bu arada telefonunu yeni alan arkadaşlar hiç buralara uğramıyor, neden acaba? Hadi arkadaşlar sizlerden de paylaşımlar bekliyorum.

• mrb arkadaşlar 2. el n93 almayı planlıyorum ne dersiniz yada 250 max 300 ytl aralığında n93 gibi özellkilere sahib bi telefon önerebilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfonay

mrb arkadaşlar 2. el n93 almayı planlıyorum ne dersiniz yada 250 max 300 ytl aralığında n93 gibi özellkilere sahib bi telefon önerebilirmisiniz?

Valla dostum bu fiyata bu özellikleri verebilen stabil, kemik gibi başka bir telefon var mıdır? Bilemiyorum...

Ben 1200'e almıştım telefonumu, şimdiye kadar her anını severek kullandım. Şu sıralar değiştireyim mi diye düşünüyorum ama bu sırf geniş ve dokunmatik ekran merakımdan. Maddi durum el verirse değiştirebilirim ama cidden hala telefonumdan çok memnunum.

Bir de N93'çü arkadaşlar bende şu an Opera 8.65 var, zaten bizim tel için kullanılabilir son versiyon da bu, fena değil ben kullanıyorum. bu bilgileri şuradan kontrol edebilirsiniz.

http://www.opera.com/mobile/download/

Ama son zamanlarda çok lafı geçen Ucweb browser'ı da denedim bayağı memnun kaldım. İndirip bakmak isteyenler için:

http://www.uc.cn/English/download.shtml

Bu sayfada telefon markasını (phone brand) nokia, telefon modelini de (phone model) N93 olarak seçin aşağıda download bölümü geliyor ordan indirebilirsiniz.

Kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcuneytb -- 14 Eylül 2009; 20:56:24 >

• Arkadaşlar yeni video, Linkin Park'dan Transformers2'nin soundtrack i "New Divide"...(16,6 MB)

http://rapidshare.com/files/285290803/Linkin_Park_New_Divide.mp4.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcuneytb -- 26 Eylül 2009; 18:51:38 >

• Merhaba arkadaşlar,uzun bir aradan sonra tekrar buralardayım..

Buralara uğruyordum ama fazla vaktim olmadığından yazamıyordum..
    Yeni arkadaşlara n93ünüz hayırlı olsun diyorum.İyi günlerde sorunsuz kullanın..

Bu arada videolar içinde teşekkürler "tcuneytb"
  • tcuneytb selamlar. paylaşımların süper emeğine sağlık.
  • bluecat ve mga93 dostlarım güzel değerlendirmeleriniz için teşekkürler.

Bu arada ben henüz satış yapmadım, PC93'im elimde hala ama LG KC910 Renoir aldım. Eğer alıcı bulursam N93'ümü satıcam. Şimdilik cihazı kaydettirmeye çalışıyorum. Görüntü olarak foto konusunda LG bayağı önde, gece flaşlı çekim filan N93 geride kalıyor. Ama ses konusunda Nokia'yı tebrik etmek nasıl bir hoperlör koyduysa cihaza LG de dış ses konusunda bayağı geride kalıyor.

Neyse herkese saygı ve selamlar, görüşmek üzere...
  • peki foto konusunda lg önde peki video çekim kalitesi olrak hangisi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: şugar_klavyeci

peki foto konusunda lg önde peki video çekim kalitesi olrak hangisi ?

Merhaba dostum, mercek kalitesinden dolayı LG'nin önde olduğunu değerlendiriyorum ama kesin emin değilim, çünkü LG'de hem fazla bir video çekimi yapmadım hem de bilgisayar atıp bakmadım veya televizyondan bağlayıp seyretmedim. Normal şartlarda LG mp4 formatında çekim yapıyor ama 3gp olarak kaydediyor. Şimdilik bir tek ev içi akşam ışıklı ortamda çekimim var 3gp kayıt ve bu kayıtta bile noise nerdeyse yok. Bir de gündüz benim çoçukları parkta çektim deneme amaçlı. Kurcalarken 640X480 Wide çekimleri avi olarak kaydettiğini gördüm ki çekim gerçekten çok iyi. İşte bunlardan dolayı videoda da LG diyorum.

Selamlar, saygılar...

• Merhaba arkadaşlar..

"tcuneytb" hayırlı olsun arkadaşım,iyi günlerde kullan..Teknoloji ilerliyor doğal olarakda n93 geride bırakılıyor..Ama zamanının en iyi cihazlarından biri..

Hayırlı haftasonları dostlar..
  • Merhaba arkadaslar,nasilsiniz?Hayirli gunler..
  • Sağol dostum iyi dileklerin için. Esasında N93 hala çok iyi bir cihaz. 3G var, mp4 oynatma (yukardaki klipler, hatta filimler dahil - mesela "Sihirbaz" gibi bir kaç filmi N93 üzerinden TV'de seyrettim izlenebilir kıvamda zevk de aldım, ama şu an 42 inç plazmada çözünürlük biraz göz zevkini zorluyor :( ... Ama yine de fiyat performansına göre çok iyi.) gayet tatminkar ötesi mp3 ve radyo ile müzik dinleme, Wifi ile nette gezinme, MSN kullanma, bir çok symbian program kullanma, hatırı sayılır foto çekimi, geceleyin video kamera ışığını fener olarak kullanma, 3X optik zoom vs. vs. bunların hepsini fena da olmayan bir kalitede yapabilen bir cihaz yok diyebilirim. Şu an bana göre eksileri zamanın büyük ve dokunmatik ekranları ile detay olarak çok daha fazla yakalama kabiliyetine sahip 5-8 Mp lensler. Dediğin gibi zamanla kaliteli teller çıktı, çıkmaya da devam ediyor. Ama N93 yine de götürür be. Ben Macaristan'da anormal uygun fiyata bulduğum için aldım LG'yi, memnunum da aldığıma.

Her şey insanlar için diyor tüm PC93 dostlarıma selam ve saygılarımı sunuyorum, kalın sağlıcakla...

• Söylediklerine aynen katılıyorum arkadaşım,fiyatına göre çok çok güzel bir cihaz.

Hayırlı akşamlar arkadaşlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluecat

Merhaba arkadaslar,nasilsiniz?Hayirli gunler..

Valla bende hala PC93 ümü yanımdan ayıramıyorum.
    Samsung i900 omnia kullanıyorum ve gayette memnunum. bir ara almadan önce bende LG düşünüyordum ama nisan 26 da yoktu o zaman almam gerekiyordu i900 aldım :)

arkadaşımın KM900 yeni almış ve biraz inceledim ama hoşuma gitmedi.ama video ses kaydı gayet iyi di.noise fazla idi. FOTO konusunda gerçekten iyi idi.

Saygılar
    Sevgiler
    Selamlar
  • Arkadaşlar uzun zamandır yoktum.
    İş güç şuan telefonumu satıyorum ilgilenen arkadaşlar varsa linkten baksınlar;
    http://www.sahibinden.com/acil_son_fiyat_n93_tam_aks_2_gb-67WQQaXQQ20975810WQQpXQQdisplayitem
  • merhaba herkese, 2.el olarak aksesuarlarıyla birlikte 172 tl aldıgım n93 le yasadıgım problem icin yardımınızı rica ediyorum. cihazı bana sorunsuz temiz diye sattı kisi. 3gunluk kullanıp iade hakkım var. daha ilk gunum bugun ama geri gidecek gibi cihaz. cihazda 21.10.06 tarihli v 20.0.0.058 firmware i var. cihazın tum menulerini kurcaladım sorun yok ne tuslarda ne de menulerde. ama ekranı yatay konuma cevirip ana kamerayı devreye sokmamla birlikte daha fotograf cekimine baslamadan her zaman lcd de karıncalı, bol noise lu goruntu ustelik daha resim cekmeden. resim cekebilmek de binbir iskence eger yanlıs yapmıyorsam kılavuzda foto cekim dugmesine yarım basın tesil dikdotgen odaklanmaya calısacak ama netleme saglanamazsa kırmıza dikdortgen cıkacak dedigi durum hep olmakta. yani yarım basınca yesil dikdortgen yanıp sonuyor ardından kırmızı dikdortgen cıkıyor. odaklama saglayamıyor galiba. cekim tusuna tam basınca da yesil dikdortgen yanıp sonuyor habire.anca ekranı ana kameradan kurtulmak icin cevirince kameradan cıkıyorum. tuslar mudahale edemıyor. zar zor odaklayamadna cektigim resimleri ne galeri de ne bilgisayarda tanımak mumkun degil. bir insan sureti var ortada ama kimdir belli degil. butun ayarlarını kurcaladım ama daha resim cekmeden kumlu gosteriyor ekran. kameranın arızalı olmasından supheleniyorum. ugrasmak niyetin de degildim ama n93 sevdigim ve birkaz kez kullandıgım cihaz oldugundan cozum bulmak icin sormak istedim sizlere.

• Daha önce kullandığın N93 te böyle bir sorun yoksa elindeki cihaz sorunlu bence ve iade et hiç uğraşma

Bir zamanlar bende N93 arıyordum deli gibi :D ama sonra bulamayınca vazgeçip N82 ye döndü ibre iyiki de öyle öyle yapmışım
  • n93u yazılımsal olarak kurtarabilecegimi sanmıyorum ama ilginc birsey oldu bugun. dun gun ısıgından biraz mahrum sekilde denedim kamerasını. bugun bana satan kisi, fotograf cekim tusuna yarım basmadan yani odaklamaya ugrasmadan bir anda bas diyor. denedim,gercekten bir anda basınca daha cabuk cekiyor. ama dondugu da oluyor hızlıca basınca. ısıgın bol oldugu pencere kenarına dogru gidince de dun aksam odamın 20w lık beyaz ampulunde okunamayan takvim yazılarını bugun gunduz ısıgıyla fotograf makinesinden okuyabiliyorum. nedir sorun ya da yapmam gereken anlamadım. flas aksam yaramazmı ki ise. birkaz tane cektigim resimlerden ekleyeyim az sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: lacinalper

n93u yazılımsal olarak kurtarabilecegimi sanmıyorum ama ilginc birsey oldu bugun. dun gun ısıgından biraz mahrum sekilde denedim kamerasını. bugun bana satan kisi, fotograf cekim tusuna yarım basmadan yani odaklamaya ugrasmadan bir anda bas diyor. denedim,gercekten bir anda basınca daha cabuk cekiyor. ama dondugu da oluyor hızlıca basınca. ısıgın bol oldugu pencere kenarına dogru gidince de dun aksam odamın 20w lık beyaz ampulunde okunamayan takvim yazılarını bugun gunduz ısıgıyla fotograf makinesinden okuyabiliyorum. nedir sorun ya da yapmam gereken anlamadım. flas aksam yaramazmı ki ise. birkaz tane cektigim resimlerden ekleyeyim az sonra

Dostum hiç anlattığın problemleri yaşamadım. Bence o cihaz problemli ve sen gününü geçirmeden iade et ve kendine problemsiz bir cihaz al. Odaklanmadan direk basarak foto neden ki belli objektifte bir problem var. Kesinlikle iade benden söylemesi.

Selamlar, saygılar...

• 
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.