Şimdi Ara

#NOKIA N93 ANA TOPİK# İNCELEME, YORUMLAR VE PAYLAŞIMLAR (183. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.691
Cevap
1
Favori
148.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: berk_coupe

bende sayenizde n93 almaya karar werdim n93i olurdu ama bütçe izin wermiyo
    2.el alıcam acaba hangi fiat aralıgında alsam ve msj yazmak zorluk yaratıomu suan 8800 kullanıom onla hiç mesaj yazamıom ama yedek telefon 6680 le günde 500 e yakın msj atıom acaba n93 de zorlanırmıyım ve alırken bilmemm gerektigi noktaları warmı ne bilim ne yapmalıyım wifi yı deneme falan şimdiden cewap weren herkeze tşkrler

Selam dostum, benim bu güne kadar kullandığım teller içinde en güzel klavyeye sahip olan bir tel N93. Dolayısıyla bayılacaksın diyebilirim. Kullananlara göre N93i ye göre daha iyi. Alırken telin bütün özelliklerini dene öyle al tabi.

Selamlar, saygılar...
  • TŞKR EDDİM CEWAP İÇİN SUAN BİTANE NETTE 180 E BULDUM KAPAK YIPRANMIS 180 E BNİM 6680 USTUNE 12O VERCEM BAKALIM YARIN GİDİCEM ADAMLA GÖRÜŞMEYE CİHAZDA SORUN YOKSA KAPAK SORUN DEİL 30 LİRAYA KASA WARMIS İŞLH OLUR ÇOK BEGENDM CİHAZI YA
  • 180 TL mi??????

Ben 2007 Ocak'ta 1200 TL'ye almıştım. Hiç kaçırma dostum, bu fiyata bundan daha kalite bir cihaz bulmazsın. Hiç bir şey yapmasan mp4 player olarak kullan, mp3 ve radyo dinlemen veya internette gezinti yapman TV'ye bağlayıp oyun oynamanı saymıyorum bile.

Selamlar, saygılar...

Ahhh Nokia ahhh!!!! Bir de şu güncelleme işini devam ettirseydin de şu adam gibi cihazı yedin bitirdin ya yuh olsun sana Ngage desteğini de çektin, ben daha sana ne diyeyim.
  • ÇOK hırpalanmıs çıktı:( ekranın kosesinde kararma vardı bu vazgeçirdi biraz fiyatı artırıp baska cihazlara bakıcaz ama kasa olarak begendim tatlı cihaz
  • berk bendekini satmayı düşünüyorum istersen satabilirim 220 istiyorum çok temiz çiziksiz
  • bluecat , tcuneytb ve diğer arkadaşlar selamlar.
    iyidir ne olsun,.işler yoğun koşturuyoruz.
    yeni telimden çok memnunum. omnia nın wifi si N93 ten daha iyi .foto da noise yok.videoda N93 ün eline su dökene rastlamadım.
    İnternette sörf harika hatasız gezinip ve videoları seyredebiliyorsun.
    direk Losttu atıp str alt yazıları çatır çatır oynatıyor çok güzel izleniyor.25 fsp rahatça oynatıyor. 30 fsp lik savaş filimi deneyemedim de :)))
    Orjinal ROM dan ziyade başka ROM larla telefon harika oluyor. güncelleme diye ölmüyorsun. 50 adet ROM var bunlarda 2 ayda bir yenileniyorlar.
    Hele bazı ROM ların revizyon sayısı 12 lere hatta 20 lere çıkanlar var. Orjinal görünümünden sıkıldınmı HTC ROM ondanda sıkıldınmı SPB mobile ondan da mı sıkıldın 4 içerikli ROM larla çok fazla eğleniyorsun.
    Bir dünya program yükleyebiliyorsun.Sonu yok.Çok fazla zaman ayırman gerekiyor.Geceli gündüzlü mevcut proğramları denesende zaman yetmiyor.
    Sırf omnia için web siteleri kurulmuş.
    Ben kasım 2006 da PC93 1700 TL ye almıştım ama omnia 23 nisan 2009 1250 tl ye aldım. omniadan çok daha fazla memnun kaldım.
    Windows mobile den zevk alınacaksa kesinlikle alınmalı.HTC lerde pil konusu birgün anca gidiyor. Omnia da bu durum farklı rahat iki gün kurcalamazsanda rahat 3 gün diyebilirim.

Neyse sizleri merak ettim bir uğradım.Sizlerde kendinize çok iyi bakın PC93 cülere sevgililerimle.

not isterseniz örnek bir resim eklerim.
    MGA93

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mga93 -- 3 Haziran 2009; 14:55:28 >

• A.selam arkadaşım..
    Bendende iyilik,sağlık..Aynen koşuşturmaca devam..
    Bende omnia almayı düşünüyorum gayet güzel ve kullanışlı heleki sendende yorumları aldık tamamdır alınır diyorum..
    Ama maddi durumları düzeltmek lazım tabi..PCN93 iyi,wi-fi felan sorun yok ama wmde harika..

İyi günlerde kullan mga93
  • mga93 dostum sağolasın, ara ara girip senin omnia topiğindeki yorumlarına bakıyorum. Güle güle kullan telini tekrar. Hayat bir koşturmaca şeklinde devam ediyor. Benim kız okulu bitirme hediyesi Ipod Touc istediği için ondan aldım. Şu sıralar benim PC93'ü değitirmeye maddi durum el vermiyor. Ama ben muhtemelen i8910HD bekleyebilirim telin özellikleri ve şekli beni etkiledi.

Bu arada PC93 aşkı hala devam ediyor olsa gerek imzayı bile değiştirmemişsin dostum. Sen de kendine çok iyi bak çok çok selamlar. Her zaman bekleriz aramıza, foto olarak da bir foto ekle de biraz şenlensin dostum buralar.

Tüm PC93'çülere selamlar saygılar...

• PC 93 gönlümdeki yeri ayrıdır :)))
  • herkese selamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: mga93

herkese selamlar

Sana da çok selam dostum nasılsın? Umarım iyisindir

Geçenlerde 2 seneyi aşkın bir süredir hiç ellemediğim teli artık menüler çok yavaş açılmaya başladığı için hem cebe hem de hafıza kartına format attım. Her şeyi sildiğim halde nedense tel zaten 2 GB'lık kartı 1.8 olarak görürken bir de üstüne üstlük yaklaşık 500 Mb'dan fazla alan sebepsiz dolu gözüküyordu. Formatlayınca tel kendine geldi. Şimdi PC Suite ile yedeklerimi de yükledim her şey yerli yerinde bir de yeni bir kaç tema attım aynı Samsung'un yeni dokunmatik tellerindeki çiçek teması gibi oldu süper. Daha önce dediğim gibi PC93'ümle ikinci balayımız gayet güzel gidiyor. Şu an tatildeyim dönüşte çektiğim fotolardan sizlerle paylaşımda bulunurum arkadaşlar...

Herkese saygı ve selamlar...

• quote:

Orjinalden alıntı: tcuneytb

quote:

Orjinalden alıntı: mga93

herkese selamlar

Sana da çok selam dostum nasılsın? Umarım iyisindir

Geçenlerde 2 seneyi aşkın bir süredir hiç ellemediğim teli artık menüler çok yavaş açılmaya başladığı için hem cebe hem de hafıza kartına format attım. Her şeyi sildiğim halde nedense tel zaten 2 GB'lık kartı 1.8 olarak görürken bir de üstüne üstlük yaklaşık 500 Mb'dan fazla alan sebepsiz dolu gözüküyordu. Formatlayınca tel kendine geldi. Şimdi PC Suite ile yedeklerimi de yükledim her şey yerli yerinde bir de yeni bir kaç tema attım aynı Samsung'un yeni dokunmatik tellerindeki çiçek teması gibi oldu süper. Daha önce dediğim gibi PC93'ümle ikinci balayımız gayet güzel gidiyor. Şu an tatildeyim dönüşte çektiğim fotolardan sizlerle paylaşımda bulunurum arkadaşlar...

Herkese saygı ve selamlar...

Eminimki çok güzel ve başarılı fotolar çekmişsindir. sabırsızlıkla bekliyoruz

• arkadaslar size bi soru sormak istiyorum 1 hafta önce yeni n93 aldımda yeni fark ediyorum n93 ün büyük ekranın üstünde kapak camı yok sizinkilerde varmı acaba ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: alone_chief

arkadaslar size bi soru sormak istiyorum 1 hafta önce yeni n93 aldımda yeni fark ediyorum n93 ün büyük ekranın üstünde kapak camı yok sizinkilerde varmı acaba ????

Dostum telin hayırlı olsun iyi günlerde kullan ama sorunu tam anlayamadım bir fotograf çekip koyman mümkün değil mi? Daha iyi yorumlayabilirdik. Ama anladığım kadarıyla ön kapağın olduğu yerdeki ekranda da 2.4 inçlik ekranda da cam var. Seninkinde nasıl yok????
  • Selamlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluecat

quote:

Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.
    n93 maceram bitti galiba normalde elimdeki bütün taktikleri kullanırdım ama bu sefer kurban bayramı nedeniyle ciddi bir maddi sıkıntı var galiba

Nejat ümitsizliğe kapılma.Evet kurban bayramı geldi,tabi birde ekonomik krizde var böyle durumların olması normal
    Ama merak etme istediğin bir n93 inşallah alırsın

Geçen kış ne kadarda büyük hayallerim vardı N93 istiyodum hemde çok istiyodum ama olmadı alamadım sizlere tavsiyem asla umudunuzu yitirmeyin ben N93 alamayınca çok üzülmüştüm ve hiç umudum yoktu gerçi hiçbir zaman N93 sahibi olamadım ama daha iyi bir şey oldu şu an N95im var

• Hayırlı olsun dostum telin, iyi günlerde kullan...

Tüm PC93'çülerin FDH üyelerinin kandili mübarek olsun arkadaşlar. Herkese saygı ve selamlar...
  • merhaba arkadaşlar bende yeni n93 sahibi oldum çokda memnunum özellikleri filan tabi biraz büyük ama olsun değer diye düşünüyorum

sormak istediğim en son yazılım güncellemesi hangisi ben baktım 2006 versiyonu var sanırım hiç güncelleme yapılmamış telefona
    ... Yeni güncelleme yaptığımda ne gibi değişiklikler olur biraz açıklarmısınız :)
  • Dostum N93'ün hayırlı olsun. İyi günlerde kullanman dileğiyle...

Firmware olarak en son 21.10.06 tarihli 20.0.058 var. Eğer firmware'in buysa zaten son yazılım yüklü demektir.

İstersen burdan kontrol edebilirsin.http://www.symbian-freak.com/quides/firmware/firmware.htm

Selamlar, saygılar...
  • Selam N93 sahibi arkadaşlar;

Sadece sizler için şu an izlediğim, xvid'den TVC ile mp4 haline getirdiğim dosyaları upload ettim. İndirip tele atın, inanın çok beğeneceksiniz.

İşte ilk video...

http://r-a-p-i-d-share.com/files/279209150/David.Guetta.Ft.Kelly.Rowland-When.Love.Takes.mp4.html

Aradaki (-) leri kaldırın.

• 
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.