Şimdi Ara

#NOKIA N93 ANA TOPİK# İNCELEME, YORUMLAR VE PAYLAŞIMLAR (154. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.691
Cevap
1
Favori
149.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• arkadaşlar Samsung i900 Omnia inceliyorum süper bir cep telefonu sadece 5 mp lik kamera yerine 8 mp lik
    kamera koysalarmış birde optik zoom üffff

inanmazsanız bataryası 1440 lık ve ağırlık N96 ya göre iyi 127 gr sadece. en önemlisi işlemcisi.sanırım ilerideki telefonum belli oldu. 2009 a girerken
  • quote:

Orjinalden alıntı: mga93

arkadaşlar Samsung i900 Omnia inceliyorum süper bir cep telefonu sadece 5 mp lik kamera yerine 8 mp lik

inanmazsanız bataryası 1440 lık ve ağırlık N96 ya göre iyi 127 gr sadece. en önemlisi işlemcisi.sanırım ilerideki telefonum belli oldu. 2009 a girerken

quote:

Samsung i900 Omnia

Selamlar dostum. Bir de şuna bak o zaman

http://www.gsmarena.com/8_megapixel_sony_ericsson_c905_cybershot_leaked-news-523.php

Yanlız ben hala PC93'üme sadığım.

• quote:

Orjinalden alıntı: tcuneytb

quote:

arkadaşlar Samsung i900 Omnia inceliyorum süper bir cep telefonu sadece 5 mp lik kamera yerine 8 mp lik

quote:

Samsung i900 Omnia

Selamlar dostum. Bir de şuna bak o zaman

http://www.gsmarena.com/8_megapixel_sony_ericsson_c905_cybershot_leaked-news-523.php

Yanlız ben hala PC93'üme sadığım.

ok ama ekranı ufak ve yazılım farkı var.tşk.

• sıcak havalar her yeri kurutmadan sayfamıza biraz renk katalım dedim umarım resimleri beğenirsiniz...

• Millet nerdesiniz yawww
  • 1+
  • yav 2 hafta önen93i aldım alışamadım bir türlü telefona sattım sonunda.
    benim gibi sürekli tüm vakti telefonda geçen birisi için değil kapaklı telefonlar
    ikide bir aç kapat kapağı deli ediyor adamı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ryangiggs

yav 2 hafta önen93i aldım alışamadım bir türlü telefona sattım sonunda.
    benim gibi sürekli tüm vakti telefonda geçen birisi için değil kapaklı telefonlar

n73 ü sattınmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ryangiggs

yav 2 hafta önen93i aldım alışamadım bir türlü telefona sattım sonunda.

iyide dostum N93 sayfası burası N93İ değil
  • uzun süredir bu kuralın sanki bazı ölümlerde sıkıntı yaratmadığına dair davranışlar görülmektedir , emek veren kişilerin düzenlemesi ve ceza almaması için konuları silmek yerine bir uyarı ile sorunun çözümüne gitmek istiyoruz bu süre zarfında düzenleme olmaz ve bu tip davranışlar devam ederse konular silinecek ve ceza işlemleri başlayacaktır saygılar.
  • Arkadaşlar merhaba;

Bir yerlere gitmedik yav. (Henüz - Tatil zamanını bekliyorum. )

İşte sizlere iki adet macro çekim.

Herkese selamlar, saygılar...

Edit: Düzenleme yapıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcuneytb -- 21 Haziran 2008; 16:55:53 >

• ilk resim gerçekten başarılı dostum
    ama sanki ikinci resimde fazla yakınlaşmışsın en üstteki yaptak biraz fulu olmuş.sen yapmazdın böyle küçük hatalar.
    ama yinede resimler çok başarılı
  • N96 bizim telefona en yakın telefon

dijital tv alıcısı bile var
  • Arkadaşlar merhaba
    Telefonuma bluetooth kulaklık aldım ama maalesef radyo dinleyemiyorum,kulaklığı takmadan çalmıyor,takıncada bluetooth kesiliyor.
    Acaba bir çaresi varmıdır?
  • quote:

N96 bizim telefona en yakın telefon

Dostum öncellikle teşekkürler foto yorumların için, sağol. Ama N96 yorumuna katılmıyorum. N96 bence N95'in gelişmiş hali. Bir kere clamshell değil slider bir tel burdan kaybediyor zaten. Merakla bekliyorum Nokia N93'e benzer bir clamshell ne zaman yapacak diye??

Selamlar, saygılar...

quote:

Orjinalden alıntı: grolof

Arkadaşlar merhaba
    Telefonuma bluetooth kulaklık aldım ama maalesef radyo dinleyemiyorum,kulaklığı takmadan çalmıyor,takıncada bluetooth kesiliyor.

Dostum radyo için kulaklık takmak (fiziksel olarak) şart diye biliyorum çünkü anten vazifesi görüyor. Ancak daha önce hiç bluetooth kulaklık kullanmadığım için sorununu tam anlayamadım. "takınca bluetooth kesiliyor." derken fiziksel olarak cihaza takmaktan mı bahsediyorsun? Çünkü bluetooth kulaklık kablosuz bağlantı demek değil mi? Yani bu kulaklığın kablosu da var ve sen onu takınca telefon cevaplama özelliğimi kayboluyor? Bir de kulaklığın cinsini yazarsan daha iyi olur.

Selamlar, saygılar...

• quote:

Orjinalden alıntı: tcuneytb

quote:

N96 bizim telefona en yakın telefon

Dostum öncellikle teşekkürler foto yorumların için, sağol. Ama N96 yorumuna katılmıyorum. N96 bence N95'in gelişmiş hali. Bir kere clamshell değil slider bir tel burdan kaybediyor zaten. Merakla bekliyorum Nokia N93'e benzer bir clamshell ne zaman yapacak diye??

Selamlar, saygılar...

quote:

Orjinalden alıntı: grolof

Arkadaşlar merhaba

Dostum radyo için kulaklık takmak (fiziksel olarak) şart diye biliyorum çünkü anten vazifesi görüyor. Ancak daha önce hiç bluetooth kulaklık kullanmadığım için sorununu tam anlayamadım. "takınca bluetooth kesiliyor." derken fiziksel olarak cihaza takmaktan mı bahsediyorsun? Çünkü bluetooth kulaklık kablosuz bağlantı demek değil mi? Yani bu kulaklığın kablosu da var ve sen onu takınca telefon cevaplama özelliğimi kayboluyor? Bir de kulaklığın cinsini yazarsan daha iyi olur.

Selamlar, saygılar...

Galiba ben iyi anlatamadım.
    Önce gösterdiğin ilgi için tekrar çok teşekkür ederim.
    Daha öncede bahsettiğim gibi ben genelşde hergün kıyıdan balık avlamak merakım var,birde motosikletim var.Malüm deniz kıyısında dalga sesleri olduğu için kulaklıksız radyıo dinleyemiyorum,devamlı olta atıp çektiğim içinde kulaklık kullanamıyorum.Hem motorla giderken hemde balıkta kullanımı daha kolay olur diye
    jabra BT2010 marka bir bluetooth kulaklık aldım ama alırkende sordum radyo dinleyebilirmiyim diye,dinlersin dediler ama onlarda benim gibi düşünemediler herhalde.Dediğiniz gibi kulaklık anten vazifesi gördüğünden takmadan radyo çalışmıyor ama kablolu kulaklığı takıncada bluetooth kulaklık devreden çıkıyor,yani her ikisini birden faal duruma geçiremiyorum.Acaba bunun bir çaresi varmı diye merak etmiştim.Mantık olarak yok gibi görünüyor ama her ihtimale karşı emin olmak istedim.
    Bendende size ve arkadaşlara selam ve sevgiler.

• yhaa arkadaşlar E65 mi yoksa N93i mi ? hangisini alım sizce birde bu N93 de modeme bağlanma wlan var değilmi beşle msnde var değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeSe

yhaa arkadaşlar E65 mi yoksa N93i mi ? hangisini alım sizce birde bu N93 de modeme bağlanma wlan var değilmi beşle msnde var değil mi?

tek seferde cevabımı yazıyorum N93

• +1
  • 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.