Şimdi Ara

#NOKIA N93 ANA TOPİK# İNCELEME, YORUMLAR VE PAYLAŞIMLAR (156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.691
Cevap
1
Favori
149.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tcuneytb

fatihmese dostum inşallah senin şu mail balon değildir. Çünkü internnette araştırdım ve şimdi şu siteden de baktım bak cevap ne diyor;

http://www.nokia.co.uk/appmanager/UnitedKingdomEnglishNOKIA_UK_23/Get_support;JSESSIONID_NCOM=Sb1pL9cXxk2W7HkWnnxgm22bkQtSkJvdvQ3rrM6ZTpQD4rgLr7L2!-180237466?_nfpb=true&_windowLabel=T230002699781213953233088&_pageLabel=P1737472&wsrp-urlType=blockingAction&wsrp-url=&wsrp-requiresRewrite=&wsrp-navigationalState=&wsrp-interactionState=_action%3D%2Fpageflows%2FSoftwareVersion%2FgetVersion&wsrp-mode=&wsrp-windowState=

Enter your product code: Go

Latest available software for Nokia N93, product code 0531239
    Version: 20.0.058

Compare numbers
    If this version is greater than your current software version, update now to get the latest features, applications and improvements. Go to Nokia Software Updater download

Türkiye için pearl black N93 product code yukarıda verdiğim ve bunu girince hala 20.0.058 versiyon var diyor. Şu senin clup nokia maili geldi mi diyor yoksa gelecek mi diyor?

Selamlar, saygılar...

Evet mailde N93 yazılımınızı güncelleyebilirsiniz diye yazıyordu.ben yanlışlıkla sildim

• yalan habeer yalan beyan mail olmuş nokia yı yaptımmm

denedim yeni versiyon yüklü uyarısı aldım
  • Versiyon güncelleme ile ilgili yeni bir gelişme olursa haber verin PM atın

• Arkadaşlar Hepinizden tek tek özür dilerim sizleri heyecanlardırdım üzgünüm.
    Yalnız bana gelen mail balon değildi sadece mail ile kalmayıp kısa mesaj bile attılar.
    Ben evimde olmadığım için güncelleme yapamadım.Elimde yeterli ekipman yok.
    Eğer olsaydı yeni yazılımı yüklemeden sizlere haber vermezdim gerçekten.
    Bu mesajları bile güçlükle yazıyorum.
    Hem mail hem sms te yeni yazılım geldi dedi.
    O dediğiniz linke gittim kendi product kodumu girdim sizin dediğiniz gibi hala 20 li versiyon olduğunu söylüyor.
    Nokiayı gerçekten kınıyorum.Nokiaya
    Saygı ve selamlarımla..

Not:Sabır kurtuluşun anahtarıdır.

• valla arkadaşlar nokia nın update ikonu PC nin masa üstünde duruyor her an yazılım güncellemesi olacak gibi sabırsızlıkla bekliyorum

iyi tatiller

• N93 DE ÇİFT HOPARLÖR YOK SEWGİLİ KULLANICI ÖN KAPAĞI SÖKERSEN GÖRÜRSÜN
  • quote:

Orjinalden alıntı: western-digital

N93 DE ÇİFT HOPARLÖR YOK SEWGİLİ KULLANICI ÖN KAPAĞI SÖKERSEN GÖRÜRSÜN

Şahsen içini açıp bakmadım fakat tek hoparlör olduğunu söylüyorsunuz.
    Peki nasıl stereo ses veriyor?

Saygılar selamlar.
  • arkadaşlar ;

http://www.gsmarena.com/samsung_i8510_innov8-pictures-2471.php

sanırım bu telefon gelince PC93 le vedalaşacağım.
    bu yeni telefonumun tek eksiği ekran çözünürlüğü 240 x 320 pixels, olması.Buna istinaden 2.8 lik bir büyüklüğü var.

Herşeyi ile fazlasıyla bir üst model.

İyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mga93 -- 25 Temmuz 2008; 22:56:49 >
  • SE 905

N96 N82

G810- i900

ve gönlümü calan i8510 ...

bunlara bakıp bakıp nereye gidiyor bu cep telefon ticareti anlam veremiyorum...insan istemeden kaptırıyor kendini , bir hastalıık bu .....
  • bakalım bugünde yeni versiyon denemesi yapacağım.olursa hemen yazarım buraya
  • yine güncel versiyona sahipsiniz uyarısını aldım
  • telefonu kullanalı 20 ay oldu ama topik ilk defa bu kadar ölüüü
  • quote:

Orjinalden alıntı: mga93

telefonu kullanalı 20 ay oldu ama topik ilk defa bu kadar ölüüü

Öldürenler utansın!!! Ya isteseler dakikasında yaparlar ama hala A2DP desteğini bize vermediler ya bu Nokia 'ya ne demeli tabi kocaman en büyüğünden

Nokia'nın kendi sitesindeki tartışma forumlarında da herkes şikayetçi. "Bu telefonu alana kadar mı vardınız? Neden hala A2DP desteği gelmiyor, neden akşam çekimlerinde siyah beyaz çekmeyi düzeltmediniz?" Adamlar hala çok pişkin ve birde üstüne üstlük mesaj ve mail atıyorlar güncelleme var diye. Eğer bu forumu okuyan Nokia yetkilileri varsa hani Recep İvedik soruyordu ya "Şimdi bu görüşme kayıt altına alınıyor di mi?" diye anladınız siz onu.

@mga93 dostum; başlarda neden yok şu samsung mu yok bu ericson mu diye linkler vermeni garipsiyordum ama galiba bu adamlar bunu hakediyor. Bundan sonra ben de Nokia almam olur biter. Bana değer vermeyene ben deli miyim para kazandıracam.

Ama şu an mecbur N93 ile yola devam. Neden mi? Çünkü Desktop upgrade, laptop yenileme, plazma tv, uydu alıcı ve teçhizatı ve gelmekte olan tatil. Artık bilmiyorum hele bir de 2009 modelleri bir görelim neler geliyor bir bakalım, ona göre artık.

Bu arada geçen arkadaşlarla bir piknik yaptık. Bir arkadaş radyo getirmiş, ne yapacaksın radyoyu işte kapı gibi PC93 var dedim. İlk başta herkes hıh ondan da öyle tatminkar ses çıkacak mı bakışı attı. Sonra mp3'ler başlayınca konuşabilmek için "Ya biraz kısabilir miyiz?"lere döndü olay. Arada telefon geliyor cevaplıyorum sonra kapağı kapatınca müzik kaldığı yerden devam. Yine bir arkadaş "Ya arkadaşlar herşeyi getirdikte kim fotograf makinesi getirdi? Getirmedi mi yoksa?" İşte dedim size kapı gibi PC93. Yine bir o kadar da değil artık bakışları. Ardından müzik devam ederken foto çekimi ve daha sonra fotolara bakıldığında "Bu resmen fotograf makinesi filan yani." yorumları. Üzerine daha da iyi olan video çekimleri derken kısa metraj bir PC93 tanıtımı çekmiş oldum piknikte. Ama en güzeli hava iyice karardı ve toparlanmaya başladığımızda "Hah işte ışık da yok, nasıl göreceğiz şimdi?" sorularına "İşte size kapı gibi PC93." deyip bir de kamera ışığı ile her yeri aydınlatıp milletin toplanmasına yardımcı olunca bütün arkadaşlar "Ya sen bunu ne zaman satıyorsun? Yok zaten sen değiştirmeden duramazsın, bari bunu ben alayım senden, bunu bana sat sen." sözleriyle bayağı bir moral depoladım. Yani sözün özü bizim telde daha ekmek çok. İşte bir de Nokia gereken ilgi alakayı gösterse.

Herkese saygı ve selamlar...

• yeni güncel versiyonu nerden indirebilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: tcuneytb

quote:

Orjinalden alıntı: mga93

telefonu kullanalı 20 ay oldu ama topik ilk defa bu kadar ölüüü

Öldürenler utansın!!! Ya isteseler dakikasında yaparlar ama hala A2DP desteğini bize vermediler ya bu Nokia 'ya ne demeli tabi kocaman en büyüğünden

Nokia'nın kendi sitesindeki tartışma forumlarında da herkes şikayetçi. "Bu telefonu alana kadar mı vardınız? Neden hala A2DP desteği gelmiyor, neden akşam çekimlerinde siyah beyaz çekmeyi düzeltmediniz?" Adamlar hala çok pişkin ve birde üstüne üstlük mesaj ve mail atıyorlar güncelleme var diye. Eğer bu forumu okuyan Nokia yetkilileri varsa hani Recep İvedik soruyordu ya "Şimdi bu görüşme kayıt altına alınıyor di mi?" diye anladınız siz onu.

@mga93 dostum; başlarda neden yok şu samsung mu yok bu ericson mu diye linkler vermeni garipsiyordum ama galiba bu adamlar bunu hakediyor. Bundan sonra ben de Nokia almam olur biter. Bana değer vermeyene ben deli miyim para kazandıracam.

Ama şu an mecbur N93 ile yola devam. Neden mi? Çünkü Desktop upgrade, laptop yenileme, plazma tv, uydu alıcı ve teçhizatı ve gelmekte olan tatil. Artık bilmiyorum hele bir de 2009 modelleri bir görelim neler geliyor bir bakalım, ona göre artık.

Bu arada geçen arkadaşlarla bir piknik yaptık. Bir arkadaş radyo getirmiş, ne yapacaksın radyoyu işte kapı gibi PC93 var dedim. İlk başta herkes hıh ondan da öyle tatminkar ses çıkacak mı bakışı attı. Sonra mp3'ler başlayınca konuşabilmek için "Ya biraz kısabilir miyiz?"lere döndü olay. Arada telefon geliyor cevaplıyorum sonra kapağı kapatınca müzik kaldığı yerden devam. Yine bir arkadaş "Ya arkadaşlar herşeyi getirdikte kim fotograf makinesi getirdi? Getirmedi mi yoksa?" İşte dedim size kapı gibi PC93. Yine bir o kadar da değil artık bakışları. Ardından müzik devam ederken foto çekimi ve daha sonra fotolara bakıldığında "Bu resmen fotograf makinesi filan yani." yorumları. Üzerine daha da iyi olan video çekimleri derken kısa metraj bir PC93 tanıtımı çekmiş oldum piknikte. Ama en güzeli hava iyice karardı ve toparlanmaya başladığımızda "Hah işte ışık da yok, nasıl göreceğiz şimdi?" sorularına "İşte size kapı gibi PC93." deyip bir de kamera ışığı ile her yeri aydınlatıp milletin toplanmasına yardımcı olunca bütün arkadaşlar "Ya sen bunu ne zaman satıyorsun? Yok zaten sen değiştirmeden duramazsın, bari bunu ben alayım senden, bunu bana sat sen." sözleriyle bayağı bir moral depoladım. Yani sözün özü bizim telde daha ekmek çok. İşte bir de Nokia gereken ilgi alakayı gösterse.

Herkese saygı ve selamlar...

Valla dostum yaşadığın tüm problemleri PC93 ile çözümlemiş olman çok güzel.Heleki aynı gün içerisinde.Bende bu tarz sorunları aralıklı zaman dilimlerinde PC93 ile çözümlemiştim.
    Gündüz video çekimi olağan üstü.Birde gündüz foto çekimleri süper oluyor.
    Ama dediğin gibi gece çekimleri konusunda nokia biz N93 sahiplerini yalnız bıraktı.
    Samsung modelleri ne kadar iyi olursa olsun bataryası ne kadar iyi olursa olsun güven vermiyor.

Dediğin gibi 2009 beklemek gerek 2008 sadece telefonlarda sadece fotoğraflarında 5-8 Mp savaşına döndü.
    Bence asıl 2009 hafiflik ve ekran çözünürlüklerindeki gelişmeler olacak.Ekran çözünürlüğü ile bataryalardaki kuvvetlenmelerde beraberinde iyi sonuçlar getirecektir.Birde artık standart olan mercekde değişmeli.

Saygılarımla

• quote:

Orjinalden alıntı: bigsmall11

yeni güncel versiyonu nerden indirebilirim

Dostum şu sayfadan tel modelini N93 olarak şeç. Zaten o seni yönlendirecek. NSU ile versiyonunu 20'li yapabilirsin.

http://www.nokia.com.tr/A4356061

Selamlar, saygılar...
  • arkadaşlar 300 ytl lik telefonunda ekran çözünürlüğü 240 x 320 .1800 ytl lik telefonunda ekran çözünürlüğü aynı bence nokia N93 tarzı hafif donanımsal daha hızlı ekran çözünürüğü iyi bir tel çıkarmasının vakti geldi.
  • BUNUN TEK MANTIĞI VAR STEREO EŞLENDİRİLMİŞ HOPARLÖR AMA STEREO DEĞİL SES LEFT-RIGTH OLARAK ÇİFT ANFİDE EŞLENİR TEK HOPARLÖRDE BİRLEŞTİRİLİR. TEKNİK BUDUR. BENDE DE AYNI TELEFON VAR. AMA SONY ERİCSSON P910İ SESİ YOK BU TELEFONLARDA O TELEFONUMUN SES KALİTESİNİ ÖZLÜYORUM AMA BU DİĞER ÖZELLİKLERDE ÇOK YUKARI BİR MODEL.
  • quote:

BUNUN TEK MANTIĞI VAR STEREO EŞLENDİRİLMİŞ HOPARLÖR AMA STEREO DEĞİL SES LEFT-RIGTH OLARAK ÇİFT ANFİDE EŞLENİR TEK HOPARLÖRDE BİRLEŞTİRİLİR. TEKNİK BUDUR. BENDE DE AYNI TELEFON VAR. AMA SONY ERİCSSON P910İ SESİ YOK BU TELEFONLARDA O TELEFONUMUN SES KALİTESİNİ ÖZLÜYORUM AMA BU DİĞER ÖZELLİKLERDE ÇOK YUKARI BİR MODEL.

• quote:

BUNUN TEK MANTIĞI VAR STEREO EŞLENDİRİLMİŞ HOPARLÖR AMA STEREO DEĞİL SES LEFT-RIGTH OLARAK ÇİFT ANFİDE EŞLENİR TEK HOPARLÖRDE BİRLEŞTİRİLİR. TEKNİK BUDUR. BENDE DE AYNI TELEFON VAR. AMA SONY ERİCSSON P910İ SESİ YOK BU TELEFONLARDA O TELEFONUMUN SES KALİTESİNİ ÖZLÜYORUM AMA BU DİĞER ÖZELLİKLERDE ÇOK YUKARI BİR MODEL.

Ben de stereo derkene anfilerden bahsetmiştim zaten..
    Bilgiler için çok teşekkürler..

Sony ericsson un ses kalitesi tartışımaz k750 nin sesi bile tüm nokia telefonları geride bırakıyor.
    Nokia yeni xpressmusic telefonlarında yeni nesil ses çipi kullanacağını belirtmiş.Böylece kristal netliğinde ses çıkacakmış.
    Ama neden N serisine böyle birşey yok?O kadar para veriyoruz ama ses düzgün değil.Sözde mp3 telefonu olan N91 de bile düzgün ses kalitesi yok.
    Buna rağmen vazgeçemediğim özelliği kullanım kolaylığı ve tam tıkırındaki symbian işletim sistemi.Ha diğer telefonlarda da synmbian var ama nokiadaki bambaşka.Zaten Symbian üzerinde en büyük hissesi olan da Nokia.
    Hayal gibi ama Keşke Nokia ve Sony Ericsson Güçlerini birleştirip telefonlar çıkartsaydı o zaman çıkacak telefonları düşünemiyorum bile..

Saygılar Selamlar.

• 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.