Şimdi Ara

#NOKIA N93 ANA TOPİK# İNCELEME, YORUMLAR VE PAYLAŞIMLAR (158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.691
Cevap
1
Favori
149.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: mga93

53 cüncü sayfamız İSTANBUL OLDU...

Murat dostum; valla döktürmüşsün yine. Ellerine, deklanşörüne sağlık. Çok çok iyi geldi bu fotolar, özlemişim İstanbul'u yav. Şimdi bir gurbet hasreti estirttin içimde. Tek kelimeyle hepsi süper.

Saygılar, selamlar...

• quote:

Orjinalden alıntı: mga93

Bu foto en çok beğendiğim oldu. Gerek teknik gerek çekim, gerek kompozisyon ve gerekse kadraj olarak süper. Netlik ve renk de çok iyi. Tabii bunlar benim yorumum.

Bu da ikinci sırada. Hey gidi Kuleli heyyy.

Tekrar ellerine sağlık. Gözlerim bayram etti.

• Güzel fotolar...
  • thanks
  • bakalım 3 optik 3 dijital zoomla çekilmiş bir resim daha

• ben gittigidiyordan nokia n93 almak üzereyim fakat son anda tereddütlerim oldu ve sizlere danışmak istiyorum. 450 teklif verdim fakat 100-150 daha falan koysam ikinci el n95 alabilir miyim? (max:600) ikinci el olduğundan bozulma riski n95'n daha mı yüksek (sürgülü kapağn bozulnası fln) n93te böyle büyük bi risk var mı? bir de n93'ün bataryası daha mı iyi? iki telefonunda fotoğraf çekimlerini gördüm sanki bu konu da daha iyi n93 haklı mıyım? (video çekimine tabii ki bi şey söyleyemem n93'ün).. Ama sırf gps yüzünden beni cezbediyor n95, bu konuda beni yönlerdirirseniz çok sevinirim teşekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: turklear

ben gittigidiyordan nokia n93 almak üzereyim fakat son anda tereddütlerim oldu ve sizlere danışmak istiyorum. 450 teklif verdim fakat 100-150 daha falan koysam ikinci el n95 alabilir miyim? (max:600) ikinci el olduğundan bozulma riski n95'n daha mı yüksek (sürgülü kapağn bozulnası fln) n93te böyle büyük bi risk var mı? bir de n93'ün bataryası daha mı iyi? iki telefonunda fotoğraf çekimlerini gördüm sanki bu konu da daha iyi n93 haklı mıyım? (video çekimine tabii ki bi şey söyleyemem n93'ün).. Ama sırf gps yüzünden beni cezbediyor n95, bu konuda beni yönlerdirirseniz çok sevinirim teşekkürler..

alabilirsin belkide.kızak tabiki büyük sorun yaratabilir.özellikle n95 formda sık sık kızak şikayetleri olmuş.boşluk var diye.
    n93 hiç duymadım.20 aydır sorunsuz kullanıyorum.
    mekan ve gece cekim konusunda n95 daha iyi ama sonuçta şu bir gercek kullandıkca iyi çekimlere ikisinde de ulaşabilirsin.seni kandırmak istemem.
    gps olayını sık kullanacaksan direk n95 al derim. video da n93 iyidir.gündüz çekimlerinde foto ve video da süper.örnekleri yukarıda vardır.ben çektim

• ben fotoğraflarınızın hepsine baktım zaten, hatta bütün bu topiğide okudum. ama bugün sanırım sıfır n95 alacağım fakat n95 ana topiğinde bi foto gördüm; 4 nokia modeli yan yana (n95 ve n93te içinde) içlerinde en güzel ve en havalı :) ve en şık duran bana kesinlikle n93 geliyor.. galiba ben bu telefona aşık olmuşum, tam alırken hislerim engel olmazsa ellerime, başlamadan veda edeceğim n93'e, bakalım neler olacak...
  • Hangi sayfasında idi hatırlıyormusun. bak bazen resimlerde noise ( resimdeki kirlilik karıncalanma )temizleme ile gösteriyorlar anlamak zor. Ama bu temizlik yapıldımı resimde netlikler gidiyor ve de fulu sulu boya resmi gibi oluyor.

N93 iki havası başka hiçbir telde YOKTUR.
    Yatık olarak kullanmak süper bir hava. Uzun yolculuklarda koy filim koy müzik klipleri lattop gibi izle tutmadan eller serbest halde keyfini çıkart.
    diger tüm telefonlarda elinle tutup izlemen göstermen gerek yada başkası eliyle tutacak yada bir yere yaslayacaksın bııılaaaaa bılaaaa bılaaaa.ama unutma ki kurcaladığında N95 bataryası seni üzer. N93 1200 lük N95 950 mi ne ?

sen bilin tek gece çekim modu biraz kötü.diger resimlerde çok başarılı.gerçek renk yansıtıyor
  • quote:

ben gittigidiyordan nokia n93 almak üzereyim fakat son anda tereddütlerim oldu ve sizlere danışmak istiyorum. 450 teklif verdim fakat 100-150 daha falan koysam ikinci el n95 alabilir miyim? (max:600) ikinci el olduğundan bozulma riski n95'n daha mı yüksek (sürgülü kapağn bozulnası fln) n93te böyle büyük bi risk var mı? bir de n93'ün bataryası daha mı iyi? iki telefonunda fotoğraf çekimlerini gördüm sanki bu konu da daha iyi n93 haklı mıyım? (video çekimine tabii ki bi şey söyleyemem n93'ün).. Ama sırf gps yüzünden beni cezbediyor n95, bu konuda beni yönlerdirirseniz çok sevinirim teşekkürler..

N95 GPS sistemi limitli arkadaşım. Belli bir süre sonunda uydu GPS kullanımı için ek paket alman gerekir! İçinde GPS KIT mevcut ama kısıtlı!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi western-digital -- 7 Ağustos 2008; 16:13:29 >

• Garmin kurduktan sonra sınırsız biçimde gps rahatça kullanılabiliyor, yanlış bilgilendirme yapmayalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: western-digital

quote:

N95 GPS sistemi limitli arkadaşım. Belli bir süre sonunda uydu GPS kullanımı için ek paket alman gerekir! İçinde GPS KIT mevcut ama kısıtlı!!!

bak bunu bilmiyordum

• Arkadaşlar, N93i bataryası benim 2 gün dayanıyor. Çok fazla konuşmuyorum, ara sıra oyun, ara sıra resim çekimleri.
    N95 bataryasının daha uzun gittiğini ve N93i'ye uyumlu olduğunu duymuştum, yardımcı olabilen var mı? N95 bataryası kullanan??
    Bu topic N93i topiği değil zzaten ama bizim topic biraz ölü gibi :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: _KilleR_

Garmin kurduktan sonra sınırsız biçimde gps rahatça kullanılabiliyor, yanlış bilgilendirme yapmayalım.

Her zamnki gibi aklınız illegal yasal olmayanyolalrda. Ben sadece yasal kısmından bahsettim. Evet içindeki KIT den dolayı korsan şekilde kullanabilrsin sınırsız!!!!!
  • Sonuçta kullanabiliyor muyuz ? Evet.

O zaman bir sorun yok demektir, forumda araştırın bakalım 1 tane ücretiyle legal olarak kullanan var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ariaven

Arkadaşlar, N93i bataryası benim 2 gün dayanıyor. Çok fazla konuşmuyorum, ara sıra oyun, ara sıra resim çekimleri.
    N95 bataryasının daha uzun gittiğini ve N93i'ye uyumlu olduğunu duymuştum, yardımcı olabilen var mı? N95 bataryası kullanan??
    Bu topic N93i topiği değil zzaten ama bizim topic biraz ölü gibi :D

yanılmıyorsam, ikisiede BL 5 bataryası kullanılıyordu
  • quote:

Sonuçta kullanabiliyor muyuz ? Evet.

O zaman bir sorun yok demektir, forumda araştırın bakalım 1 tane ücretiyle legal olarak kullanan var mı ?

En sa personne mener à bien _KilleR_
  • quote:

Sonuçta kullanabiliyor muyuz ? Evet.

En sa personne mener à bien _KilleR_
  • En sa personne mener à bien _KilleR_
  • 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.