Şimdi Ara

#NOKIA N93 ANA TOPİK# İNCELEME, YORUMLAR VE PAYLAŞIMLAR (157. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.691
Cevap
1
Favori
149.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şunu söyleyebilirim iş sadece örnekleyici işleyici ve am-fi de değil çok önemli bir nokta da Hoparlör ki P910i de kuvvetlendirilmiş Neodyum mıknatıslı refleks hoparlör kullanılıyordu şimdiki serilerini bilemem ama ewt keşke dediğin gibi olabilse.
  • 1+ istanbuldayım bugün izmire dönüyorum izmirde istanbula ait güzel resimler gelecek.....Allahtan optik zoom a sahibimmmmPC93 ile süperdi herşeyyy...
    batarya sorunu nedir bilmedimmmm
  • quote:

Orjinalden alıntı: mga93

1+ istanbuldayım bugün izmire dönüyorum izmirde istanbula ait güzel resimler gelecek.....Allahtan optik zoom a sahibimmmmPC93 ile süperdi herşeyyy...
    batarya sorunu nedir bilmedimmmm

Hadi bakalım dostum iyi yolculuklar, saglıcakla git. İstanbul fotolarını bekleyeceğim. Ben de uzun zamandır gidemedim. Bakalım nasıl olmuş. Batarya sorununu unutalı 1.5 sene oldu.

Saygılar, selamlar...

• Ah ah İstanbul u özledim ya aylardım yüzünü görmedim bi diploma işlemleri için gittim onda da şarjım full dü sadece konuştum ewe döndüğümde hala full dü.
  • Ya arkadaşlar ben bugün bi Video çekim uygulamasındaydım söleki Video çekerken ekran karadı açıldı sonra kapandı:S batarya yı çıkarıp taktım sonra bilmiyorum uzun video çekerken böle bişi oluyor mu önceden de olmuştu ama uzun zamadır olmuyordu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: western-digital

Ya arkadaşlar ben bugün bi Video çekim uygulamasındaydım söleki Video çekerken ekran karadı açıldı sonra kapandı:S batarya yı çıkarıp taktım sonra bilmiyorum uzun video çekerken böle bişi oluyor mu önceden de olmuştu ama uzun zamadır olmuyordu?

1+ benim PC de yaptı bu numarayı
  • EE sonra tekrar etti mi yani ne olacak bu böle kesin garantiye yollasam format atarlar yollarlar, onu ben biliyorum zaten amam uyuz oldum ya!
  • quote:

EE sonra tekrar etti mi yani ne olacak bu böle kesin garantiye yollasam format atarlar yollarlar, onu ben biliyorum zaten amam uyuz oldum ya!

valla çok nadir ben diyeyim 20 ayda 5-8 kere falan oldu. formatla alakası yok.Uzun video PC93 de mb değeri çok yüksek.
    kartta işlemekte zorlanıyor.
    uzun süreli videolarda 13 dakka da bir beklet ve sonra devam ettir.Yada 10-13 dakkada bir video çekimini kaydet ve sonra tekrar devam et. Olmadı pc de edit ile birleştirirsin.En güvenli yolu bu
    Ben 5 dakkalık video çektim 131 mb tuttu

• quote:

quote:

EE sonra tekrar etti mi yani ne olacak bu böle kesin garantiye yollasam format atarlar yollarlar, onu ben biliyorum zaten amam uyuz oldum ya!

valla çok nadir ben diyeyim 20 ayda 5-8 kere falan oldu. formatla alakası yok.Uzun video PC93 de mb değeri çok yüksek.
    kartta işlemekte zorlanıyor.
    uzun süreli videolarda 13 dakka da bir beklet ve sonra devam ettir.Yada 10-13 dakkada bir video çekimini kaydet ve sonra tekrar devam et. Olmadı pc de edit ile birleştirirsin.En güvenli yolu bu
    Ben 5 dakkalık video çektim 131 mb tuttu

Evet boyutlar büyük lakin ben beş dakikayı geçmemiştim dondu hafıza kartı SanDisk 2GB (Yazma 4MB/s Okuma 6,5M/s) acaba tlf hafızasını kullan desek olur mu aynı sorun demeyeceğim sağol!

• quote:

Orjinalden alıntı: fatihmese

quote:

BUNUN TEK MANTIĞI VAR STEREO EŞLENDİRİLMİŞ HOPARLÖR AMA STEREO DEĞİL SES LEFT-RIGTH OLARAK ÇİFT ANFİDE EŞLENİR TEK HOPARLÖRDE BİRLEŞTİRİLİR. TEKNİK BUDUR. BENDE DE AYNI TELEFON VAR. AMA SONY ERİCSSON P910İ SESİ YOK BU TELEFONLARDA O TELEFONUMUN SES KALİTESİNİ ÖZLÜYORUM AMA BU DİĞER ÖZELLİKLERDE ÇOK YUKARI BİR MODEL.

Ben de stereo derkene anfilerden bahsetmiştim zaten..
    Bilgiler için çok teşekkürler..

Sony ericsson un ses kalitesi tartışımaz k750 nin sesi bile tüm nokia telefonları geride bırakıyor.
    Nokia yeni xpressmusic telefonlarında yeni nesil ses çipi kullanacağını belirtmiş.Böylece kristal netliğinde ses çıkacakmış.
    Ama neden N serisine böyle birşey yok?O kadar para veriyoruz ama ses düzgün değil.Sözde mp3 telefonu olan N91 de bile düzgün ses kalitesi yok.
    Buna rağmen vazgeçemediğim özelliği kullanım kolaylığı ve tam tıkırındaki symbian işletim sistemi.Ha diğer telefonlarda da synmbian var ama nokiadaki bambaşka.Zaten Symbian üzerinde en büyük hissesi olan da Nokia.
    Hayal gibi ama Keşke Nokia ve Sony Ericsson Güçlerini birleştirip telefonlar çıkartsaydı o zaman çıkacak telefonları düşünemiyorum bile..

Saygılar Selamlar.

N91 de düzgün ses kalitesi yok da ne demek ne k750si çok komik konuşmuşsun kulaklıkla n91i geçecek taşınabilir bir aygıt daha yok dostum iyi bir araştır sen bence

• k750nin en son sesi n91in yüzde beşi kadar ve de vasatı aşamayan patlak bass veren iğrenç bir sesi var başka örnek verecek telefon mu yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: srcannn

k750nin en son sesi n91in yüzde beşi kadar ve de vasatı aşamayan patlak bass veren iğrenç bir sesi var başka örnek verecek telefon mu yok

iyide burası ne K750 nede n91 yeri
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: srcannn

k750nin en son sesi n91in yüzde beşi kadar ve de vasatı aşamayan patlak bass veren iğrenç bir sesi var başka örnek verecek telefon mu yok

iyide burası ne K750 nede n91 yeri

ya abicim haklısın ama yukarıda öyle bir cevap vardı dayanamadım yazdım böyle birşey resmen saçmalık ama ya

• okay. dikkate almayalım

iyi günler

• istanbullllllllllllllllllllllllllllllll

• BAZILARI İYİ BAZILARI KÖTÜ OLDU KUSURA BAKMAYIN...

• geldikkk sonaaaa ....

• 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.