Şimdi Ara

#NOKIA N93 ANA TOPİK# İNCELEME, YORUMLAR VE PAYLAŞIMLAR (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.691
Cevap
1
Favori
148.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: pafta_turk

Arkadaşlar boşuna N93 kaliteli foto beklemeyin iksini bir arada yapan hem video çeken hem de fotoraf çeken cihaz yapmak kolay değil
    N73 video idare eder

Ama DSLR fotoraf makinalarının hiç biri video kaydı yapmak amaçıyla tasarlanmamaış teknik olarak bu zor çünkü f değeri 2.8 de video kaydına uygun objektif karekteri yok ...

N93

f 3.3/4.5-12.5 objektifde ancak bu kalitede foto çekebilir daha fazlasını beklemek zor bence

Teknik bi olay

Bu yorumun aynısını yabancı bir sitede daha görmüştüm... Tekrar burada açıklanması çok iyi olmuş... Sonuçta teknik bir konu video-resim kalitesi

• quote:

Orjinalden alıntı: onrplt

selam arkadaslar yaptiginiz incelemeler cok iyi ellerinize saglik simdi ben yeni telefon almayi dusunuyorum.ya yurtdisindan gelecegi icin fiyat sorunu olmayacak n93 ile k800i arasinda kararsizim sonuc olarak kamerasinin benim gunluk hayatimin ihtiyaclarini karsilamasi gerekiyor k750i kullaniyordum gece disinda her zaman cok iyi sonuclar aldim( harici flas kullanmak zorunda kaliyorum ) bunun yani sira müzik dinlemek icin ayri bir cihaz almak istemiyorum k750i me 2gb memory stick eklemistim cok iyi calisiyordu ve ses kaliteside mukemmele yakindi sonucta beni tatmin ediyordu.bunun yani sira gordugum kadariyla n93'te wi-fi teknolojisi warmis bunu kullanan arkadaslarimizdan aldiklari sonuclari bekliyorum.herhangi bir wireless internet agina baglanabiliyormu n93 ? inceledigim kadariyla biraz buyukce bir cihaz n93 kullanan arkadaslarim bu buyukluk sizi ne olcude olumsuz etkiliyor.( heheh 5510 bile kullandim yani :P aslinda buyukluk o kadar sorun deil ) birde genelde nokianin symbianlari sorunlu calisiyordu donma duraklama filan yapardi eskiden 1.5 senedir se kullandigim icin ne kadar ilerleme oldugunu bilmiyorum.ama se k750i cok hizli calisiyordu.neyse cok uzatmayim sizce n93mu yoksa k800i mi ?kriterler

fotograf kalitesi - müzik calar - yuzeysel multimedia ?

Nokia N93 330 mhz işlemcisiyle en hızlı nokia symbian telefonudur, donma-duraklama gibi olaylar bu telefonda aşılmıştır. Tüm wireless ağlara sorunsuz ve çok hızlı bir şekilde bağlanabilir. Büyüklük göreceli bir kavramdır, E61'de kullandığım için rahatlıkla diyebilirim ki satma nedeniniz olmayacak boyutları.Müzik çaları gayet kaliteli, sesi dışarı verirseniz N91'den hiç aşağı kalır yanı yok (mesela tv hoparlörlerine). Resim konusunda W800i benzeri fotoğraf çekiyor diyebiliriz noise maalesef var ancak noiseware programıyla çok iyi sonuçlar alabilirsiniz, akro mükemmel !!! Video konusunda en iyi cihaz ! Multimedia yeine N93 tabiki... umarım yardımcı olabilmişimdir. ..

K790 ve K800'lerin problemli olduğunu duydum ve K750'den çokda farklı çekmiyorlar bu nedenle sen bilirsin

• quote:

Orjinalden alıntı: pashafendy

Video tek kelimeyle harika arkadaşım eline sağlık, cihaz video da hakkını fazlasıyla veriyor

Beğendiğinize sevindim... Siz sağolun
  • mansara photoları
     #NOKIA N93 ANA TOPİK# İNCELEME, YORUMLAR VE PAYLAŞIMLAR

• Hocam bu fotoları noiseware'den geçirdikten sonra N73'ün çektiği fotoların kalitesini yakalayabilirsin. Şiddetle tavsiye ederim ...
  • k790 gece gündüz n93den ii çekiyor
    n73de renk cümbüşü zaten yoksa siz dünyayı n73 fotolarının renginde mi görüyorsunuz ilginç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 29 Eylül 2006; 23:45:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gren

k790 gece gündüz n93den ii çekiyor
    n73de renk cümbüşü zaten yoksa siz dünyayı n73 fotolarının renginde mi görüyorsunuz ilginç

En iyi fotoğraf çeken cep telefonu N73 en azından şu an için bu böyle ... Mobile-review'dan tutun gsmarenaya ordan mobileburn'e bu artık kabul edildi... N73 renkleri gayet güzel sadece resimi masa üzerinde büyütünce pastel tonları açığa çıkıyor... yoksa ne gece ne gündüz K790 N73'ü geçemez ... Haaa buda bariz bir fark anlamına gelmesin ... birisi 10 üzerinden 9 ise diğeri 8.5 ...

Kimse N93 K790'dan iyi çeker demediki zaten

• tabi herkesin fikri kendine
    n73 fotolarının renklerinin gerçek renklerle alakası bile yok
    adeta fosforlu bir dünya
    ben gerçeğe yakın renkleri tercih ederim
    fotoğraf rengi doğru yansıtamadıktan sonra ne anlamı kaldı ki

gece n73 k790 unun yanında 0 zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 30 Eylül 2006; 0:01:10 >
  • BENCE N93 E KÖTÜ DİYENLEN KİŞİLER MOTOROLADAN VE SAMSUNGTAN PARA ALIYORLAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: gren

tabi herkesin fikri kendine
    n73 fotolarının renklerinin gerçek renklerle alakası bile yok
    adeta fosforlu bir dünya
    ben gerçeğe yakın renkleri tercih ederim

gece n73 k790 unun yanında 0 zaten

Geceleri kaç defa fotoğraf çeker insan ayrı konu ki N73 K800'den bu konuda geri ama SIFIR kesinlikle değil bu sadece marka fanatikliği olur .... Zaten kamera açısından geri olduğu tek konu bu !
    Eski N73'üm ile çekmiş olduğum bir resimi koyayım bence gayet yeterli herşeye rağmen ....

N73 fotolarındaki renkler bence gayet güzel bende K790'ı soluk ve yetersiz buluyorum yoksa gider K790, 800 alırdım :)

• sevgili OVER UNT ANDER kardeş nerden ekledin o video yu sen yahu LİNKE ya en o video yu görünce bitim ya o nasıl video çekimi vcd yanında hiç kalır manyak video çekiyo n93 bundan sesleniyorum n93 video su yeter be tv out titreşim radyo wirllasy tek kelimeyel mükenmel bir teelfon bu arada ellerine sağlık video için bu gibi video bekliyoruz ve fotolar n73 fotoların gördüm arkadaşlar n73 fotoalrında renkler çok koyu çıkıyo onu farkettim yani renkler birz bohuyo n93 te noise var niyeorsunuz ama n93 doğal olarak çekiyo fortoyu zaten 20 x 15 foto kağıda basarasanız fotoalrı çok kaliteli baskı alabilirisnzi n93 fotoalrından rahat bir şekilde tahminim

BENDE N90 VAR şimdiden satılığa çıkardım n93 geçeçem Ne n95 i nede n73 beni ırgılamıyor

N90 İLE N93 ARASINDAKİ EN BÜYÜK FARKLAR

N90 RADYO YOK N93 VAR

N90 KIZILÖTESİ YOK N93 VAR

N90 WİRLAYS YOK N93 VAR

N90 VİDEO FPS 15 KARE (VHS) N93 VİDEO 30 FPS KARE (DVD )

N90 TİTREŞİM YOK N93 VAR

N90 TV OUT YOK N93 VAR

N90 İŞLEMCİ 220 MHZ N93 320 MHZ

N90 OPTİK ZOM YOK N93 3 X OPTİK ZOM VAR
    N90 SYİNBİAN VAERSİON 8.1a N93 9.1 3d edi var

N90 2 MP SEN N93 3.2 MP

N90 EKRAN PİXSEL 352 X 416 N93 240 X 320 n93 ( ekran daha geniş)

n90 ekran 2 şekel geliyo n93 4 şekle yatık dikey izlenim vizör

• quote:

selam arkadaslar yaptiginiz incelemeler cok iyi ellerinize saglik simdi ben yeni telefon almayi dusunuyorum.ya yurtdisindan gelecegi icin fiyat sorunu olmayacak n93 ile k800i arasinda kararsizim sonuc olarak kamerasinin benim gunluk hayatimin ihtiyaclarini karsilamasi gerekiyor k750i kullaniyordum gece disinda her zaman cok iyi sonuclar aldim( harici flas kullanmak zorunda kaliyorum ) bunun yani sira müzik dinlemek icin ayri bir cihaz almak istemiyorum k750i me 2gb memory stick eklemistim cok iyi calisiyordu ve ses kaliteside mukemmele yakindi sonucta beni tatmin ediyordu.bunun yani sira gordugum kadariyla n93'te wi-fi teknolojisi warmis bunu kullanan arkadaslarimizdan aldiklari sonuclari bekliyorum.herhangi bir wireless internet agina baglanabiliyormu n93 ? inceledigim kadariyla biraz buyukce bir cihaz n93 kullanan arkadaslarim bu buyukluk sizi ne olcude olumsuz etkiliyor.( heheh 5510 bile kullandim yani :P aslinda buyukluk o kadar sorun deil ) birde genelde nokianin symbianlari sorunlu calisiyordu donma duraklama filan yapardi eskiden 1.5 senedir se kullandigim icin ne kadar ilerleme oldugunu bilmiyorum.ama se k750i cok hizli calisiyordu.neyse cok uzatmayim sizce n93mu yoksa k800i mi ?kriterler

fotograf kalitesi - müzik calar - yuzeysel multimedia ?

Nokia N93'te oldukça gelişmiş multimedya özellikleri bulunmaktadır. Ayrıca Symbian OS işletim sistemini kullanan en hızlı cihazlardandır. N93 WI-FI, Symbian OS, ekran kalitesi, video kayıt kalitesi gibi özellikleriyle ön plandadır. (Video kayıt kalitesi 640x480@30 FPS MPEG4 şu anda piyasada en iyisi)

Ancak telefonla çekilen fotoğraflarda renk doğruluk oranı ve netlik oldukça iyi olmasına rağmen yüksek noise oranı fotoğraf kalitesini ciddi oranda etkilemektedir.

Fotoğraf kalitesi ve müzik çalar uygulamalarına önem veriyorsanız Sony Ericsson K800i
    Multimedia konusunda da tartışmasız N93

• quote:

N73 fotolarındaki renkler bence gayet güzel bende K790'ı soluk ve yetersiz buluyorum yoksa gider K790, 800 alırdım :)

Kesinlikle katılıyorum, renkler çok soluk ve çok açık renkli
  • http://www.youtube.com/watch?v=8SmbEXogAo4

bu videoyu bir izleyin derim ... nasıl mümkün oluyor bu ... araç alfa , N93 ün takıldığı yer normal bir 12voltluk değil herhalde .. bilen varmı ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sith -- 30 Eylül 2006; 13:08:54 >
  • quote:

En iyi fotoğraf çeken cep telefonu N73 en azından şu an için bu böyle ... Mobile-review'dan tutun gsmarenaya ordan mobileburn'e bu artık kabul edildi... N73 renkleri gayet güzel sadece resimi masa üzerinde büyütünce pastel tonları açığa çıkıyor... yoksa ne gece ne gündüz K790 N73'ü geçemez ... Haaa buda bariz bir fark anlamına gelmesin ... birisi 10 üzerinden 9 ise diğeri 8.5 ...

Mobile-review sitesinden alıntıdır...

To give you the flavor of that, we’ve taken a photo of a canary Mazda – Nokia N73 delivers somewhat unnatural color, as the car significantly differs from the background, I could even say it shines with neon light. Therefore the car looks like it originates from a paint book.

K800i has more natural color rendering, more convenient interface (this is v2), bigger set of functions (such as BestPic, other modes, shortcuts during shooting). Details look better on Sony Ericsson K800i in most cases. But in terms of picture vividness, its perception on display and PC, as well as printed photos, Nokia N73 is better.

• quote:

But in terms of picture vividness, its perception on display and PC, as well as printed photos, Nokia N73 is better.

Önemli olan da bu değil mi zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: pashafendy

quote:

But in terms of picture vividness, its perception on display and PC, as well as printed photos, Nokia N73 is better.

Önemli olan da bu değil mi zaten

+1 zaten öenmli olan telefonda nasıl durduğu değil masaüstünde va bastığında nasıl durduğu ! SE K750'deki başarısını sürdüremedi maalesef
  • K790 fotoları gerçekten çok soluk bunu her platformda dile getirmeme rağmen maalesef yapıştırılan yafta fanatik nokia cı oluyor,
    şimdi aşağıya N93 ve k790 la çekilmiş fotolar koyuyorum bakın bakalım hangisi baskıda ve bilgisayırnızda duvar kağıdı yaptığınızda en iyi sonucu verecek
    Tekrar bir daha söylemem gerekirse renk canlılık oranında (rgb de) en iyi bence hala n73 ve n93 tür
    Zati İyi baskı alamadıktan sonra fotoğraf telefonda dursa ne olur durmasa ne olur
    N93

K790

N93

K790

İşin garip yönü ise N93 le çekilmiş gece resimlerinde ve loş mekan çekimlerinde siyah yerlerde bi karıncalanma ya da morlaşma gibi bir şey göremedim bu da güzel gerçekten

Her ne kadar sonraki gelen fotolarda N93 resimleri kötü de çıksa firmware ile bunun düzelebileceği kanaatindeyim en azından N73 satışları azalmaya başlayıp n95 çıkana kadar

• n93 her yönüyle mükenmel bana göre over and under çok şanslısın öyla bir telfona sahipsin hayırlı olsun güel güle kullan allah kazadan beladan korusun

bu arad video eklemişin video suna hasta oldum köpekta çok süper kayıt öyel tabi

bide ilerde n93 alacağım için ona şimdiden bir aksasuar alcam acaab bu n93 uyarmı fikriniz radyolu blutooht kualklık nokainın gittigigiyorda satılıyo sadece

hiç bir yerde bulamadım bu kulaklığı siz diyeceksinzi ne yapcan bunu n93 te buluttooht kulaklık var ben oyüzden değil streo müzik dinleme şansın oluyo bu sayede kablosuz o amaçal alıyorum diğer kualkla ise telfon bağlı olması gerekiyo bide siz bakın süper bir şey a

ÖZELİKELRİ

AARAYAN KİŞİYİ REHBERİ EKRANDA GÖRME ŞARKI LİSTESİNİ VE ÇALAN ŞARKIYI GÖREM VE DEĞİŞTİRME CEVAPLAM KONUŞAM VSS VE BUNALR STREO VE KABLOSUZ OLARAK BLUTOHT YAPABİLİYORSUN ÜRÜN TÜRKİYEDE HİÇ BİR YERDE OLMADIĞI İÇİN GİTTİĞİDİYORDA ALACAM yorumalrınızı bekliyorum

bir bakın link

http://urun.gittigidiyor.com/NOKIA-HS-12W-BLUETOOTH-KULAKLIK-SITEDE-ILK_W0QQidZZ2667480

• Forumda benim gibi yansız bakış açısına sahip kişileri görmek güzel. Pashafendy çok teşekkürler !!!

Arkadaşlar burada kimse nokia veya SE fanatikliği yapmıyor sadece gereçk olanı doğru olanı tartışıyoruz. Kaliteli ve iyi olana hakkını veriyoruz. Forumda bazı arkadaşlar çıkıp Nokia N73 Ve N93'ü yerden yere vuruyor... Nedenini sadece fanatiklik olarak görüyorum... Körü körüne bir markaya saplanmak hepsi bu. Yukarıda da örnekleri verilmiş... Açık ve net olarak ortamı en güzel yansıtan fotoları N73 çekiyor sonra K800 sonra N93 gelir.... Haklıya hakkını vermek lazım
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.