Şimdi Ara

#NOKIA N93 ANA TOPİK# İNCELEME, YORUMLAR VE PAYLAŞIMLAR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.691
Cevap
1
Favori
148.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: over and under

quote:

Orjinalden alıntı: optimistic

bi caribe virüs versem denermisin..

merak ettim n93 virüs yiyormu.. caribe mesela..

Allah senden razı olsun dostum ... Dünden beri bişi eksik yapmadım diydum antivirüs yüklemedik yaaa Hemmen atalım

antivirüs proğramını yükle ,bende sana caribe virüsünü göndereyim.. sadece 6 kb.. bişi yapmaz.. .. hem denemiş olursun.. zaten virüsün tek amacı,bluetooth kullanarak.kendini kopyalamak.. zararsız..

• Açıkcası fotoları pekte memnun edici değil N93'ün.Yani çok uzamn değilim bu konuda ama diğer fotolarla karşılaştırınca tam bir hayal kırıklığı.Ama N93 zaten videp telefonu önemli olan videosu sonuçta.
  • 2 over and under

Herseyden once hayirli olsun iyi gunlerde guzel guzel kullan insaAllah N93'unu.

Optic zoom ile auto focusu kavram olarak karistirmissin resimlerin ozelliklerini anlatirken.

Resimlerin 1cogunda focus yok, ya sen acemi oldugun icin daha focuslayamadan cektin, yada focuslamiyo, onu tam bilemiyorum.

Cebitte n93'u eline almis ve foto cekmis 1i olarak, genpanin satisa sundugu ani iple cekiyorum, tekrar hayirli olsun.

Resimlerde focus olayini dikkate alarak cekip 1de oyle ornekleri koyarsan guzel olur.
  • Acaba mümkünse wireless sinyal alabileceğin bir noktadan deneyebilirmisin N93'ü.. Yatay ekran browser kullanımı hakkında daha ayrıntılı varsa bilgiler de verirsen sevinirim.. Ve de kablosuz internet kullanımı için..
  • quote:

Orjinalden alıntı: pbr178

2 over and under

Herseyden once hayirli olsun iyi gunlerde guzel guzel kullan insaAllah N93'unu.

Optic zoom ile auto focusu kavram olarak karistirmissin resimlerin ozelliklerini anlatirken.

Resimlerin 1cogunda focus yok, ya sen acemi oldugun icin daha focuslayamadan cektin, yada focuslamiyo, onu tam bilemiyorum.

Cebitte n93'u eline almis ve foto cekmis 1i olarak, genpanin satisa sundugu ani iple cekiyorum, tekrar hayirli olsun.

Resimlerde focus olayini dikkate alarak cekip 1de oyle ornekleri koyarsan guzel olur.

Fotoğraf çekme konusunda acemi değilim ancak fotoğrafların çekildiği günlerde ortam genelede karanlık idi. Zaten N73'ün iso değeri N93'den daha iyi. Auto focus olayı N73'deki gibi değil bu cihazda ayarları daha çok kendiniz yapmanız gerekiyor. Optik fokusa gelince zaten ayar yaparken dijital zooma geçmek üzere olduğunuzu ekrandan görebiliyorsunuz, benim fokuslamamda sorun yok. Ancak esas kıyası güneşil bir ortamda çekilen resimlerle yapmak lazım çünkü N73'ün bile indoor çekimleri güzel değil...

• quote:

Orjinalden alıntı: bynedim

Acaba mümkünse wireless sinyal alabileceğin bir noktadan deneyebilirmisin N93'ü.. Yatay ekran browser kullanımı hakkında daha ayrıntılı varsa bilgiler de verirsen sevinirim.. Ve de kablosuz internet kullanımı için..

Yatay ekran kullanımı çok zevkli , ekranı yana getirdğinizde internet kullanımı çok daha zevkli oluyor. İşlerim çok yoğun olduğundan pek ayrılamıyorum ama wirelessli ortam bulur bulmaz konuyla ilgili yorumlarımı aktaracağım.
  • @ Over and under

Öncelikle objektif incelemenden dolayı seni tebrik ediyorum. Telefonun da hayırlı olsun.
    N93'ün video kayıt kalitesine denecek bir şey yok. Fotoğraf kalitesine gelince...

Ben renk doğruluğu oranı açısından N93 fotoğraflarını N73 fotoğraflarına göre daha çok beğendim. Ancak yüksek noise oranı fotoğraf kalitesini ciddi oranda etkiliyor. Umarım yeni firmwarelarla biraz da olsun düzeltilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

@ Over and under

Öncelikle objektif incelemenden dolayı seni tebrik ediyorum. Telefonun da hayırlı olsun.
    N93'ün video kayıt kalitesine denecek bir şey yok. Fotoğraf kalitesine gelince...

Ben renk doğruluğu oranı açısından N93 fotoğraflarını N73 fotoğraflarına göre daha çok beğendim. Ancak yüksek noise oranı fotoğraf kalitesini ciddi oranda etkiliyor. Umarım yeni firmwarelarla biraz da olsun düzeltilir.

Tamamen katılıyorum renklerin doğruluğu açısından N93 bence N73'den kesinlikle daha iyi özellikle resimi masaüstünde açıp büyüttüğünüzde fark daha belli oluyor. İşte bu esnada sanki N73 ile çekilen resimler suluboya ile boyanmış gibi görünüyor ama N93'de orijinal boyuttaki renkleri muhafaza etmeye devam ediyor. Sanırım firmwareler biraz olsun yarar sağlar. Hadi hayırlısı.

• Merhabalar epeydir bu formda sizleri takip ediyorum. N93 aldım. Sorularınıza cevap vermek isterim. Buradaki paylaşımlarınızdan çok şey öğrendim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nebukad Nezar

Merhabalar epeydir bu formda sizleri takip ediyorum. N93 aldım. Sorularınıza cevap vermek isterim. Buradaki paylaşımlarınızdan çok şey öğrendim

Hayırlı olsun dostum.... Benim pek vaktim olmadığı için veremediğim şu aydınlık ortam foto ve videolarını sen yollasan çok iyi olacak forum için...
  • elbette seve seve yarım sabahtan hallederim.
  • Dostum şöyle aydınlık havada çekilmiş macro fotoğraf ve video.
  • senin gibi alicilar bu fiyatlara tepki vermedigi surece 1600 az bile bize.
    az once tvde fiyat karsilastirmasi yaptilar Turkiyede 800milyona satilan telefonu srilankada full aksesuar ve ek ozellikleriyle beraber 200 dolara satiliyor,,amerikada 500milyon olan bi gitarda Turkiyede 2500 dolar oldugunu soyluyorlar simdide

gulegule kullan telefonu..
  • cok güzel bir incelee eski günlerdeki gibi bir inceleme olmus cünkü baya zamandır bu tür bi inceleme olmuyodu telefon alanlar hep iyi yönlerini yazardı ve köü yönleri biz hatırlatırdık ama sen hem iyi hem kötü yönlerini yazmıssın saol.
    umarım bundan sonrada eskisi gibi böyle incelemeler olur.

baya zamandır sadece fanatiklik ön planda herkes kullandıgı telefonu kolluyo ve baska telefonuda kötülüyo
    hic inceleme olmuyordu ve hep tartısma oluyordu böyle yapan arkadaslara
  • öncelikle herkese teşekkür ederim umarım en kısa zamanda sizlerinde olur...
    muzo arkadaşım, senin benim değil bu formun ve üyelerinin birliği beraberliği gerekir tepki için. neyse dediğinde haklısın ama ben buradan almadım sadece bugün bana ulaştı. Burada bahsedilen parayla 3 tane falan edinilinebiliyor.

bilmiyorum bundan önce yazıldımı ama birşey gözüme çarptı bugün, ekran koruyucusu devrede iken ön kapaktaki ekranda hiçbirşey görünmüyor. kaza eseri elim fotoğrafı çektiğimiz düğmeye bastı ve bence hoş bir şey olmuş, o küçük ekranda bir anda sağ tarafta tarih sol tarafta gün bunların altında da saat çıktı. sizinle paylaşayım dedim ( umarım bu işlerden pek anlamadığım fazla belli olmaz )

sağ ve sol olmak üzere iki adet mikrofonu bulunuyor stereo kayıtlar için, buda optik zoom u kullanırken çıkardığı sesin kayıt edilmesini getiriyor.

büyüklük bence göreceli sanırım ben n80 den sonra bunu kullanıyorum o kadar büyük gelmedi sadece ilk seferde üst kapağı açınca dengemi kaybettim ama yavaş yavaş gözünüz alışıyor ( birde etrafınızda size ikidebir telefonun büyüklüğünü hatırlatan birisi olmasın alışam süresi çok aza iniyor )

tam açıldığında telefonla konuşmak benim gibi elmacık kemiği çıkık olanlar için hafif sorun olacak gibi çünki, kamera sanki hesaplanmış gibi elmacık kemiğine denk geliyor bu seferde telefonun ergonomisi kayboluyor ben bugün konuşurken bazen karşı tarafın sesini duymakta zorlandım.

tuş takımı tek kelime ile mükemmel bu dediğime kullandıkça hak vereceksiniz. menü geçişleri gyet iyi ve hızlı

açıkcası daha 24 saat olmadı kullanmaya başlayalı ama, sanki birileri bu telefonun özelliklerini bilerek kısmış gibi o yüzden resim çekerken mükemmel ayar diye birşey yok, tutturamıyorsun ama öyle bir kare yakalıyorsun ki bu seferde sen mi çektin anlamıyorsun. resim önceliği ile alacak arkadaşlara tavsiyem bir veya iki firmware'ı beklemeleri bilmem düzelirmi ama şuan tatmin olmaya bilirler. tabiki fotodan ne beklediğinize bağlı.

şunu söylemekte yarar var cebe sığıyor, oturup kalkarken ayar istiyor ama ne tarafınıza koyarsanız terazinin çubuğu o yana yatıyor hele polar falan cebine koyduğunuzda sanırım n93 olan taraf rahatlıkla belli olur.

yarın sabah kısmetse gündüz videosu resim eklemeye çalışacağım

• http://www.hemen paylas.com/download/1682009/Foto015.jpg.html
    http://www.hemen paylas.com/download/1682065/Foto016.jpg.html
    http://www.hemen paylas.com/download/1682085/Foto017.jpg.html
    http://www.hemen paylas.com/download/1682111/Foto018.jpg.html
    http://www.hemen paylas.com/download/1682140/Foto019.jpg.html
    http://www.hemen paylas.com/download/1682208/Foto020.jpg.html
    http://www.hemen paylas.com/download/1682245/Foto022.jpg.html - zoomlu
    http://www.hemen paylas.com/download/1682307/Foto023.jpg.html - zoomlu

arkadaşlar kusura bakmayın bugün toplantım vardı aralarda birşeyler çekip yollamaya çalıştım en azından sözümü tutmuş olayım diye ayar olarak sanırım güneşliyi seçtim ve birde sanırım hepsini flash lı çektim.

tabiki resimleride benim gibi beceriksiz birinin de çektiğini göz ardı etmeyiniz.

• Hocam keşke fotoları yuklerim.com a ya da yuklet.com a ekleseydin bunları bi dl etmek gerekecek şimdi
  • o zaman eve gittiğimde o dediklerinizden yeniden yükleriz sorun değil
  • Resimleri inceledim ama doğrusunu söylemek gerekirse pek beğenmedim ... Sanki ayarları yapamamışsınız gibi geldi bana. Alın benden 2 makro

#NOKIA N93 ANA TOPİK# İNCELEME, YORUMLAR VE PAYLAŞIMLAR

#NOKIA N93 ANA TOPİK# İNCELEME, YORUMLAR VE PAYLAŞIMLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi over and under -- 26 Eylül 2006; 17:17:08 >
  • bugun bu telefonu gördüm çoook büyük yaw hdd lidijital camera tasımak daha mantıklı geldi bana
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.