Şimdi Ara

#NOKIA N93 ANA TOPİK# İNCELEME, YORUMLAR VE PAYLAŞIMLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.691
Cevap
1
Favori
148.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı olsun arkadaşım güzel bi açıklamam yapmışsın
  • ben bi kaç yere sordum 2200 diyen de çıktı, 1700 diyen de teli elime almamla bırakmam bir oldu zaten artık telefon değiştirmiyorum L6 kullanıyorum we N93 ün boyutları felaket geldi eski N90 kullanıcısı olmam rağmen o telefon kusursuz teknik açıdan boyutları dışında...
  • ellerine sağlık dostum hayırlı olsun
  • Arkadaşlar hepiniz sağolun, yüreğiniz sağolsun :) Şimdi resimleri ekliyorum .

#NOKIA N93 ANA TOPİK# İNCELEME, YORUMLAR VE PAYLAŞIMLAR

Aslında kötü fotoğraf çekmem ama inanın N93 ile bu kadar oluyor . Kararı kendiniz verin. Aslında N73'ü satmadan önce karşılaştırma yapmak isterdim ama en iyisini mobile-review zaten yapmış. Fikir edinmek isteyen arkadaşlar mutlaka SAMSUNG D900-K800-N73-N93 KARŞILAŞTIRMASI buraya tıklasın. Şu ana dek gördüğüm en iyi review burada ve N73 her zamanki gibi galip çıkıyor.

Aslında N73 güzel ancak onda da resim konusunda gördüğüm şöyle bir dezavantaj var. Çekilen resimleri herhengi bir editörde açıp yakınlaştırdığınız zaman sanki suluboya ile çizilmiş gibi görünüyor, ancak normal boyutlarda baktığınızda veya telefon ekranında incelediğinizde bir sorun olmuyor.

N93 ile ilgili bir eklememde kapak yana çevrilince diye sormuş bir arkadaş galeri ve uygulamalara girilebiliyormu diye ? Bu sorunun cevabı EVET hemde çok güzel oluyor ancak kapağı telefonun üzerinde yana çevirmeyin önce yukarı açıp sonra yana çevirip daha sonra telefonun üzerine katlayın yoksa telefonun yan tarafında zamanla boyunca çizik oluşacak :)

Bir eklememde internet hakkında ... Turkcell internet ile bağlandığınızda önceki N73'e göre sayfaları dolaşmak en az 2 kat daha hızlı bu konuda Nokia N93 E61 ile aynı hızda kesinlikle + browser olarak da birbirlerinin eşi iki makina buna çok sevindim tabiki :)

Bazı arkadaşlarımız çıkıp resimlerdeki noise oranı az diyebilir ama unutmayalım ki bunlar 800x600 boyutta bu nedenle daha sıkıştırılmış olduğu için noise'i maskeliyor. Orijinal boyutlar 2048x1536'da çok daha bariz bir şekilde görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi over and under -- 24 Eylül 2006; 16:44:01 >

• dostum foto ayarlarindan fotograf kalitesini artirip cekmeyi denedinmi biraz karanlik gibi cikmislar
  • N93'ün hayırlı olsun... Bu arada resimlerin bazıları hiç fokuslamamış, o resimleri çekerken son anda fokusları falan mı kaçtı???
  • @ over and under: Dostum biraz konu dışı olacak ama o kırmızı kafalı kuşun cinsi neyy?
  • N 93 KUSU
  • Güzel çalışma olmuş arkadaşım eline sağlık, telefon hayırlı olsun
    dün d.bankta görmüştüm biraz inceledim gerçekten de bayağı kalın cebe girecek gibi durmuyor, pantolonun kumaş olduğunu düşünürsek durum daha da vahim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salur -- 24 Eylül 2006; 15:48:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: megaturk

@ over and under: Dostum biraz konu dışı olacak ama o kırmızı kafalı kuşun cinsi neyy?

Valla cinsi rosella . Sadece renkleri için duruyor köşede aslında verecek birini bulsam çok uygun fiyata vereceğim kafesiyle çünkü konuşmuyor :) bizimkiler konuşur diye almıştı zamanında da Şakıdı abisi sular seller gibi :) tek yaradığı iş N93 mankenliği

• quote:

Orjinalden alıntı: ΣŠΛĠΣ

N93'ün hayırlı olsun... Bu arada resimlerin bazıları hiç fokuslamamış, o resimleri çekerken son anda fokusları falan mı kaçtı???

Birazdan yeni çektiğim resimleri koyacağım . Aynı manzaranın fokususz, yarım fokus ve tam optik fokuslu (dijital fokuslamadım görüntüyü daha fazla bozmamak adına) fotolarını göreceksiniz + makrolarda geliyor.
  • Telefonun hayırlı olsun. Ne yalan söyleyim çektiği fotoğrafları görünce biraz şoke etti beni. Daha iyi bir performans beklerdim doğrusu. Hem iyi bir video, hemde iyi bir fotoğraf makinesi aynı objektiften olamyacağı tezi doğru galiba...
  • quote:

Orjinalden alıntı: over and under

quote:

Orjinalden alıntı: bscol

çook para be dostum

Ahhh ahhhh ne diyeyim ki biliyorum ama işte neyse boşver... Ona bakacak olursanız telefona 200 ytl vermek bile aptallık bence gidin ikinci el nokia 1100 alın 50 ytl'ye konuşturmuyor mu gibi saçmsapan para muhabbetlerine girmek gereksiz olur

+1

• resimler bi zahmet tüm boyut atsana
  • quote:

Orjinalden alıntı: nobrain

resimler bi zahmet tüm boyut atsana

O zaman link vereyim hemenpaylastan indirip baksın isteyen arkadaşlar diyeceğim ama çok zaman alır dostum
  • Yeni resimler geldi ilk 3 resim öğleden sonra hava çok bulutlu ve yağmur yağarken çekildiler ... auto ayarlarda sadece optik fokusla yakınlaştırma yapıldı

Marketten makro + raf :)

Sanırım ortamda yeterince ışık olduğunda çok iyi sonuçlar elde edeceğim Hiçde fena değil bu alttaki

Yeni sahibinle mutlu ol N73 :)

• over kardes sana bir pm atmistim aldinmi?
  • Özellikle n73 ün macro fotosunu beğendim.Yanlız diğer resimlerdeki puslu görüntü sanırım karanlık ortamlarda çekildiği için böyle oldu.Güneşli,ışığı yeterli ortamlarda güzel fotolar çıkacağına eminim ben.Yeni fotolar ve video bekliyoruz.Ee forumda ilk n93 sahibi olmak kolay değil.Katlanacaksın bu tür isteklereTekrar saol dostum.
  • bi caribe virüs versem denermisin..

merak ettim n93 virüs yiyormu.. caribe mesela..
  • quote:

Orjinalden alıntı: optimistic

bi caribe virüs versem denermisin..

merak ettim n93 virüs yiyormu.. caribe mesela..

Allah senden razı olsun dostum ... Dünden beri bişi eksik yapmadım diydum antivirüs yüklemedik yaaa Hemmen atalım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.