Şimdi Ara

#NOKIA N93 ANA TOPİK# İNCELEME, YORUMLAR VE PAYLAŞIMLAR (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.691
Cevap
1
Favori
148.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tekno2007

2 gb ta tahminin 90 dakiak video kaydı yaprmı peki n93 b uarad 2 gb kingston hafıza katları tüm internet satış mağazalrı gelmiş ben n93 alırsam hafıza kartını kingston 2 gb mini sd alcam

bu arad over and under kardeş sana bir soru sorcam n93 ün ekranını vizör şekle getirip arka kamerayı kendine çevirip foto video çekebiliyonmu

bide bluutoht kulaklığın yoktur sanırım eyer bide deneem şansın olur ise bide şu veya birisinden ödünç alama çansın olur ise blotoht kulklıkla n93 radyosu çalışırmı bende blotoht kulaklık var nokai nın orjınal telfonum n90 biliyorsun n90 radyo yok o yüzden deneyemedim senin bide öyel bir denem şansın avr ise rica etsem deneyebilirmsin kus bakam senden de çok şey istiyoruz aam anla bzi kardeş telfonu çok merak ediyorum oyüzden aam alacam allah izi nverirse sanada hayırlı olsun ALLAH kazaalrdan beallardan korusun teelfonunu

Şu anda bluetooth kulaklık var bilmem ne -36 modeli N93 ile uygun daha bugün aldım ancak o da arızalı çıktı... Yenisiyle değiştireceğim. Gelince yenisi söz senin için deneyeceğim. Yukarıda bahsettiğin şekil verme olayını tam manasıyla anlamış değilim

• quote:

Orjinalden alıntı: tekno2007

bide bluutoht kulaklığın yoktur sanırım eyer bide deneem şansın olur ise bide şu veya birisinden ödünç alama çansın olur ise blotoht kulklıkla n93 radyosu çalışırmı bende blotoht kulaklık var nokai nın orjınal telfonum n90 biliyorsun n90 radyo yok o yüzden deneyemedim senin bide öyel bir denem şansın avr ise rica etsem deneyebilirmsin kus bakam senden de çok şey istiyoruz aam anla bzi kardeş telfonu çok merak ediyorum oyüzden aam alacam allah izi nverirse sanada hayırlı olsun ALLAH kazaalrdan beallardan korusun teelfonunu

böyle birşey diğer cep tellerinde oluyormu ?
  • http://www.youtube.com/watch?v=8SmbEXogAo4

bu videodaki gibi televizyona baglasak evde. menu öyle cıkarmı televizyonda.
    kamerayı acıp fotoda cekebilirmiyiz yani kameranın önünde ne varsa cıkarmı televizyonda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alisan

http://www.youtube.com/watch?v=8SmbEXogAo4

bu videodaki gibi televizyona baglasak evde. menu öyle cıkarmı televizyonda.
    kamerayı acıp fotoda cekebilirmiyiz yani kameranın önünde ne varsa cıkarmı televizyonda.

Aynen öyle çıkıyor ...

Evet çekebilirsiniz telefonla ilgili ne işlem yaparsanız yapın hepsini dev ekranda görebilirsiniz.... İster dvd kalitesinde video kaydedin, ister fotoğraf çekin, ister menülerde dolaşıp mesajlarınızı okuyun aklınıza ne geliyorsa

• arkadaşlar n73 ve n93 arasında kararsız kaldım açıkçası.video çekip foruma demo koyabilen arkadaşlar varsa bi zahmet koyarlarsa fikir sahibi olalım.birde wi-fi ile normal bi laptop şıklığında nete girebiliyormuyuz??teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: eternalses

arkadaşlar n73 ve n93 arasında kararsız kaldım açıkçası.video çekip foruma demo koyabilen arkadaşlar varsa bi zahmet koyarlarsa fikir sahibi olalım.birde wi-fi ile normal bi laptop şıklığında nete girebiliyormuyuz??teşekkürler...

w-lan hızı ile bilgisayarın w-lan hızı arasında ortalama 2sn fark var piyasadaki en hızlı wlanlı cihaz(karşılaştırdığım cihazlar Nokia E61 Dell x51v ppc ve Sony psp)

• quote:

Orjinalden alıntı: eternalses

arkadaşlar n73 ve n93 arasında kararsız kaldım açıkçası.video çekip foruma demo koyabilen arkadaşlar varsa bi zahmet koyarlarsa fikir sahibi olalım.birde wi-fi ile normal bi laptop şıklığında nete girebiliyormuyuz??teşekkürler...

Bu topiğin içerisinde video örneği var dostum
  • Arkadaslar dayanamadim, Teknosa'dan N93 aldim, Genpayi bekledim bekledim getirmedi, bugun gorunce dayanamadim aldim KVK garantili.

#NOKIA N93 ANA TOPİK# İNCELEME, YORUMLAR VE PAYLAŞIMLAR
    Degistirme yapmak istersek die yapistirdilar 15 gun zamani varmis, aslin hediye edilen urunler icin guzel, tabii benim n93'le olan iliskim icin coook sacma oldu ya neyse

Bu da N93'umun ilk resmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pbr178 -- 3 Ekim 2006; 17:02:07 >

• Hayırlı olsun BLACK MAGIC
  • WLAN olayini yapamadim, ya evde kablosus ag var, tanittim guya ama sifreyi girdirmedi, 1de baglandigini nerden anliyoruz?? Kullananlar tam olarak nasil yaptiklarini yazar mi? Nasil girildiklerini de
  • pbr178 hayırlı olsun yeni telefonun foto ve video bekliyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: pbr178

WLAN olayini yapamadim, ya evde kablosus ag var, tanittim guya ama sifreyi girdirmedi, 1de baglandigini nerden anliyoruz?? Kullananlar tam olarak nasil yaptiklarini yazar mi? Nasil girildiklerini de

ÖNCELİKLE HAYIRLI OLSUN.. BEN DE TEKNOSADAN ALMIŞTIM..

menüden bağlantı klasörüne giriş yap..
    bağl.yön. kısmına gir
    burada mvc. wlan ağl. kısmına gir
    burada 1 ağ var yazısını ve ağ ismini görmelisin..
    tekrardan menüden araçlar kısmına giriş yap..
    buradan ayarlar kısmına giriş yap..
    buradan bağlantı kısmına giriş yap
    erişim noktaları kısmına gir..
    BURADA ÖNCELİKLE BİR DEFAYA MAHSUS TÜM BAĞLANTILARI SİL..
    WLAN İÇİN BAĞLANTI OLUŞTURDUKTAN SONRA TEKRARDAN,SİLDİĞİN BAĞLANTILARDAN,WLAN DIŞINDA (GPRS GİBİ),BAĞLANTI OLUŞTURABİLİRSİN..
    seçenek kısmından yeni erişim noktası kısmını seç..
    (varsayılan ayarları kullan kısmını seç)
    bağlantı ismi : herhangi bir isim
    veri taşıyıcı : kablosuz wlan
    wlan ağ ismi : burada "ağ isimlerini bul" kısmını kullan..
    ağ ismi bulunduktan sonra seç kısmına bas..
    ağ durumu : genel
    wlan ağ modu : altyapı
    wlan güvenlik modu : (ben wireless modemimde wpa şifreleme sistemini kullanıyorum.. wpa kısmını seçtim..)
    wlan güvenlik ayarı :
    wpa modu : ön. paylaşılmış anaht.
    ön. paylaşılmış anaht. : (ben wpa şifrelemeyi kullandığım için ..(seninde bu şifrelemeyi kullanmanı tavsiye ederim)..
    ben speedtouch modem kullanıyorum..
    modem kısmında (veya modemin orijinal satış paketindeki etikette) wpa-psk encryption key kısmında harf-rakam karışık bir şifre var.. bu şifre sabit.. iste bu şifreyi ön. paylaşılmış anaht. kısmına AYNEN yazıyorsun..
    TKIP şifrelemesi : izin var
    ana sayfa : boş (istersen yazabilirsin.. ben opera web browser kullandığım için boş bıraktım)

hepsi bu kadar..

selamlar..

• abi ne diyelim para var huzur var
  • quote:

Orjinalden alıntı: optimistic

quote:

WLAN olayini yapamadim, ya evde kablosus ag var, tanittim guya ama sifreyi girdirmedi, 1de baglandigini nerden anliyoruz?? Kullananlar tam olarak nasil yaptiklarini yazar mi? Nasil girildiklerini de

ÖNCELİKLE HAYIRLI OLSUN.. BEN DE TEKNOSADAN ALMIŞTIM..

menüden bağlantı klasörüne giriş yap..
    bağl.yön. kısmına gir
    burada mvc. wlan ağl. kısmına gir
    burada 1 ağ var yazısını ve ağ ismini görmelisin..
    tekrardan menüden araçlar kısmına giriş yap..
    buradan ayarlar kısmına giriş yap..
    buradan bağlantı kısmına giriş yap
    erişim noktaları kısmına gir..
    BURADA ÖNCELİKLE BİR DEFAYA MAHSUS TÜM BAĞLANTILARI SİL..
    WLAN İÇİN BAĞLANTI OLUŞTURDUKTAN SONRA TEKRARDAN,SİLDİĞİN BAĞLANTILARDAN,WLAN DIŞINDA (GPRS GİBİ),BAĞLANTI OLUŞTURABİLİRSİN..
    seçenek kısmından yeni erişim noktası kısmını seç..
    (varsayılan ayarları kullan kısmını seç)
    bağlantı ismi : herhangi bir isim
    veri taşıyıcı : kablosuz wlan
    wlan ağ ismi : burada "ağ isimlerini bul" kısmını kullan..
    ağ ismi bulunduktan sonra seç kısmına bas..
    ağ durumu : genel
    wlan ağ modu : altyapı
    wlan güvenlik modu : (ben wireless modemimde wpa şifreleme sistemini kullanıyorum.. wpa kısmını seçtim..)
    wlan güvenlik ayarı :
    wpa modu : ön. paylaşılmış anaht.
    ön. paylaşılmış anaht. : (ben wpa şifrelemeyi kullandığım için ..(seninde bu şifrelemeyi kullanmanı tavsiye ederim)..
    ben speedtouch modem kullanıyorum..
    modem kısmında (veya modemin orijinal satış paketindeki etikette) wpa-psk encryption key kısmında harf-rakam karışık bir şifre var.. bu şifre sabit.. iste bu şifreyi ön. paylaşılmış anaht. kısmına AYNEN yazıyorsun..
    TKIP şifrelemesi : izin var
    ana sayfa : boş (istersen yazabilirsin.. ben opera web browser kullandığım için boş bıraktım)

hepsi bu kadar..

selamlar..

Çok açıklayıcı olmuş ellerine sağlık dostum

• Evet abi bi para bulsam su mal makineyi alsam soora o ruslar gibi elimde evirip cevirsem kafamda sonsuza dek kalacak n93 benimde 1600 ytl m olsa hemen gider alirim bana 250 ye maloldu eski telle birlikte.Tamamen ugur a katiliyorum.PARA VAR HUZUR VAR BU ARADA BUNU IMZAYA KOYUCAM
  • 2 OPTIMISTIC
    Bilgi icin sagol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pbr178 -- 3 Ekim 2006; 23:24:56 >
  • quote:

2 OPTIMISTIC
    Bilgi icin sagol, peki 1sey daha sorucam, wlan ile nasil baglanilio, tamam ayarlari yaptim, 1sayfa acmaya calisinca tekrar wap'a girio

n93 telefonun masaüstü ekranında (saat-operatör olan kısım) en sondaki dünya simgesine (web) tıkla..

en alttla adres kısmına örneğin www mynet com yaz (aralara nokta koy).. sonra git kısmına bas..

bağlantı ile bağlanılıyor yazısı çıkıp kısa bir süre sonra web sayfası ekrana gelmeli.. ( bu anlattığım telefondaki web browser.. opera web browser değil..)

web sayfasıda fare simgesino dolaştır.. sayfada link üstüne geldiğinde navigasyon tuşunun (yön tuşları) ortasına bas...

• quote:

Orjinalden alıntı: optimistic

quote:

2 OPTIMISTIC
    Bilgi icin sagol, peki 1sey daha sorucam, wlan ile nasil baglanilio, tamam ayarlari yaptim, 1sayfa acmaya calisinca tekrar wap'a girio

n93 telefonun masaüstü ekranında (saat-operatör olan kısım) en sondaki dünya simgesine (web) tıkla..

en alttla adres kısmına örneğin www mynet com yaz (aralara nokta koy).. sonra git kısmına bas..

bağlantı ile bağlanılıyor yazısı çıkıp kısa bir süre sonra web sayfası ekrana gelmeli.. ( bu anlattığım telefondaki web browser.. opera web browser değil..)

web sayfasıda fare simgesino dolaştır.. sayfada link üstüne geldiğinde navigasyon tuşunun (yön tuşları) ortasına bas...

Eyvallah seni de yordum, sonradan hatami anladim. Wap'i tekrar kurdugum icin ondan giriomus duzelttim, ilgilendigin icin sagol. Ellerin dert gormesin

• quote:

Orjinalden alıntı: bscol

çook para be dostum

Herkesin Zevki Farklı Kardeş Kimi Bilgisayarda Teknolojiyi Kullanmayı Sever Benim Gibi Kimide Telefonda...

Ama Mutlaka Sigortalattır Telefonu Kardeş..

1600 YTL Az Değil....!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

quote:

Orjinalden alıntı: bscol

çook para be dostum

Herkesin Zevki Farklı Kardeş Kimi Bilgisayarda Teknolojiyi Kullanmayı Sever Benim Gibi Kimide Telefonda...

Ama Mutlaka Sigortalattır Telefonu Kardeş..

1600 YTL Az Değil....!

Gelecek telefonda zaten hocam en yakın zamanda bir cep telefonu dükkanı açma hayalimde var ya bakalım hadi hayırlısı... Bir yandan iyi olur diyorum bir yandan da zarar ederim diye korkuyorum

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.