Şimdi Ara

#NOKIA N93 ANA TOPİK# İNCELEME, YORUMLAR VE PAYLAŞIMLAR (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.691
Cevap
1
Favori
148.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya oadar kötümü n73 n93 pahalı gerçekten ve 3 kapak yan olarak kullananılabiliyor mu ben cok oyun oymarım mesela n gage gibi olabiliyor mu ve uygulamalrı (176*208 ekranına göre olanları) kendi ekranına göre ayarlayabiliyor mu yani yan oyun veya uygulama calıstırır mıki
    quote:

Orjinalden alıntı: over and under

quote:

Orjinalden alıntı: alper_9

n93ün işlemcisi yeter ya...yani bisürü program yükledim 2gblık kart taktım çok az yavaşlama oldu

En azından N73 gibi kilitlenmeler-takılmalar-açılıp kapanmalar yok ... Allah'a şükür Ne olurdu sanki N73'e de aynı işlemciyi koysalardı

• http://forum.donanimhaber.com/m_9825930/tm.htm N93'ü SATIYORUM ARKADAŞLAR... lgilenenler bakabilir ... D-SLR'a merak sardım makine alacağım bu nedenle satıyorum ...
  • dostum ya çekilmiş olan geniş alan bi resim le videonu paylaşabilirmisin cok merak ediyodum ya netliğini harıka olmalı
  • bu telefona ve performansına bakınca su geldi aklım fiyat/performans olarak ele alırsak samsung p50 kaac ay oncesinde cıkmasına ragmen bu ihazdan cok daha uygun ve basarılı yanlız üstte dedigimi kritere dikkat..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Di0ny5505 -- 20 Ekim 2006; 8:44:17 >
  • ayrıca fotolar 740 ytl lik k790 ın cok cok gerisinde heleki gece..bu arada tv out p850 dede var,bu arada bu cihazı alıp 2 gun kullandıktan sonra geri verdim izmir balcova kipaya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Di0ny5505 -- 20 Ekim 2006; 8:45:59 >
  • Titreşim varmı bunda?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

Titreşim varmı bunda?

Şaka yapıyon heralde hocam Ama şaka değilse evet var
  • quote:

Orjinalden alıntı: optimistic

video çok güzel.. çok hızlı.. bende n93 almayı düşünüyorum .. fiyatların biraz daha düşmesini bekliyorum..

bu arada videoyu izleyemeyenler aşağıdaki linkten ivivo media playeri indirebilirler..

http://www.ivivo.tv/download/ivivo-1.5.4-win32.exe

Çok saol dostum iyi düşünmüşsün bende kara kara hangi prog. ile seyredeceğim diye düşünüyordum.

• over kardeşim satacak olmana üzüldüm senin acıklamalarını okuyunca ben de 2 saat kadar önce gümüş renkli bir n 93 teknosadan aldım
    ancak video çekimi yetersiz ışıkta çok kötü, acaba bir ayar falan mı gerekiyor bilemiyorum dana doru dğrğst incelemedim bile telefonu,
    odadaki ampul oldukca da iyi ısık vermesine ragmen cekim kötü bu beni biraz üzdü ama gündüz cekimler gercekten gayet güzel.
  • quote:

Orjinalden alıntı: boramat

over kardeşim satacak olmana üzüldüm senin acıklamalarını okuyunca ben de 2 saat kadar önce gümüş renkli bir n 93 teknosadan aldım
    ancak video çekimi yetersiz ışıkta çok kötü, acaba bir ayar falan mı gerekiyor bilemiyorum dana doru dğrğst incelemedim bile telefonu,
    odadaki ampul oldukca da iyi ısık vermesine ragmen cekim kötü bu beni biraz üzdü ama gündüz cekimler gercekten gayet güzel.

hayırlı olsun
  • sağolasın eser,
    arkadaşlar bu arada yetersiz ısıkta yuksek kaliteli fotograflar inanılmaz kötü cıkıyordu ve gerçekten hayal kırıklığına ugredım, kamera cekimi güzel ama fotograf cekim 3,2 mp e ragmen iğrenc aynı ısıkta kardesimin lg si ile ki 1,3 mp cektik gayet güzel çok sinirlendim daha sonra ayarları karıstırmaya başladım bir baktım düzelmiş hangisi düzeltti diye tek tek değiştiirdim ilginç gelecek belki size ama yetersiz ısıkta kaliteyi 1,3 e düşürünce gayet güzel fotograf cekiyor kaliteyi arttırınca iğrenc oluyor ama 1,3 ile de gayet güzel fotograflar cıkıyor, yüksek ısıkta sorun olacağını sanmam.
  • BU ARAD N93 HAKINDA BİR SORU SORMAK İSTİYORUM N93 KULLANANALRA N93 TE VİDEO ÇEKİMYAPARKEN N90 GİBİ DEVAMLI FLAŞH YANIYOMU BU FLASH DEVAMLI YANMASI VİDEO ÇEKME SIRASINDA BATARYANINDA CABUK BİTMESİ DEMEK BİDE N93 90 DAKİKA VİDEO ÇEKİMİ VAR 2 GB KARTA ACABA BATARYA 90 DAKİKA VİDEIO ÇEKMEYE YETERLİ OLURMU BATARYASI FLAŞTA YANACAK 90 DAKİKA EYER TAHMİN ETTİĞİM GİBİ İSE N90 GİBİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: boramat

sağolasın eser,
    arkadaşlar bu arada yetersiz ısıkta yuksek kaliteli fotograflar inanılmaz kötü cıkıyordu ve gerçekten hayal kırıklığına ugredım, kamera cekimi güzel ama fotograf cekim 3,2 mp e ragmen iğrenc aynı ısıkta kardesimin lg si ile ki 1,3 mp cektik gayet güzel çok sinirlendim daha sonra ayarları karıstırmaya başladım bir baktım düzelmiş hangisi düzeltti diye tek tek değiştiirdim ilginç gelecek belki size ama yetersiz ısıkta kaliteyi 1,3 e düşürünce gayet güzel fotograf cekiyor kaliteyi arttırınca iğrenc oluyor ama 1,3 ile de gayet güzel fotograflar cıkıyor, yüksek ısıkta sorun olacağını sanmam.

Yaaa dostum işte böyle .... sinir bozucu

• sürekli açık olmak zorunda değil bir düğme ile açıp kapayabiliyorsun.

quote:

Orjinalden alıntı: tekno2007

BU ARAD N93 HAKINDA BİR SORU SORMAK İSTİYORUM N93 KULLANANALRA N93 TE VİDEO ÇEKİMYAPARKEN N90 GİBİ DEVAMLI FLAŞH YANIYOMU BU FLASH DEVAMLI YANMASI VİDEO ÇEKME SIRASINDA BATARYANINDA CABUK BİTMESİ DEMEK BİDE N93 90 DAKİKA VİDEO ÇEKİMİ VAR 2 GB KARTA ACABA BATARYA 90 DAKİKA VİDEIO ÇEKMEYE YETERLİ OLURMU BATARYASI FLAŞTA YANACAK 90 DAKİKA EYER TAHMİN ETTİĞİM GİBİ İSE N90 GİBİ
  • hayırlı olsun güle güle kullan..ses kalitesi n73 ten iyimi????
  • bna sorduysan ben n 73 ü bilmiyorum video kamera almyaı düşünüyordum bu yüzden aldım kamera olayı fena değil,
    bu arda nokianı kendi yazılı il esu an izliyorum cektiğim video ları ama ses erken geliyor diğer alan arkadaşlarda da aynı sorun var mı?
  • teşekkür etmiyi unutmuşum saol:)
    quote:

Orjinalden alıntı: K@Y@23

hayırlı olsun güle güle kullan..ses kalitesi n73 ten iyimi????
  • abı iide vıdeo koyan yok galıba yoksa ben mı gormedım ?
  • arkdaşlargerçekten inanmıyorum bu nasıl 3,2 mp gündüz dışarda da fotograflar cektim resmen igrenc 1,3 mp li telefonlar cok daha iyi cekiyorlar bu paraya bu kadar dandik fotorgraf ceken bir alet bulamazsınız, hiç mi denememiş bunlar piyasaya sürmeden bu telefonu da özeliklerinde 3,2 mp yi, öve öve bitiremiyorlar yarın ilk işim yetkililerle temasa geçmek ve acıklama istemek gerekirse mahkemeye bile veririm sorun çözülmezse:)) bu kadar büyük firma hayret wallaaaa!!!!
  • Video çekiyorsan ve optik zoom kullanıyorsan resim çekmeyi unutacan.4mp lik CCD kameralar da iğrenç resim çekiyor.Video,optik zoom ve resmin hepsini iyi yapan bir makine yapılmadı daha.Çift lensli kameralar hariç.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.