Şimdi Ara

NOKİA N93İ İNCELEME VE PAYLAŞIM MERKEZİ (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.351
Cevap
2
Favori
80.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    n93i hepsi burda da satisa sunulmus bende biraz once gordum. sizlerle paylasmak istedim.
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepnokn93i#tablnk
  • quote:

Orjinalden alıntı: allpiie

kendi soruma kendim cevap veriyorum.
    n93i hepsi burda da satisa sunulmus bende biraz once gordum. sizlerle paylasmak istedim.
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepnokn93i#tablnk

evet bir haftadır satılıyor orda

• yawwaş yawaş başlıyor dostum 1-2 aya kadar tüm vitrinlerde görebilicez
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turkish Samurai

yawwaş yawaş başlıyor dostum 1-2 aya kadar tüm vitrinlerde görebilicez

inşallah haziranda tamemen piyasada olur heralde
  • işallah

edit:yaw n93i pili ne kadar gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghost RideR -- 16 Mayıs 2007; 15:27:10 >
  • evet n93i ile çektiğim bir kaç foto arkadaşlar

NOKİA N93İ  İNCELEME VE PAYLAŞIM MERKEZİ

• arkadaşalr n93i yenilikler olarak 9.2 işletim sisteminin + ları da var tabi

1 benim dikatimi çeken oyunalrda titreşimlerin çalışması ve 9.2 versionlu jaav ve syinbian oyunalrının çoğunda titreşim desteği olamsı

2 n93i de birden çok sesli dosya çalıştırabiliyorsunuz örneğin ben mp3 dinlerken picodiriver emualtörü ile mortal kombat 3 ultumate ynı anda çalışıyor sesleinide aynı anda verebiliyor ve telefonda tık yok uçak gibi fişek gibi diğer taraftanda neet bağlantısı

3 kapak açıp kapak kapat ma modu eklenmiş ve bu kısmlaar istedğinzi teelfondaki sesleri ekleyebiliyorsunuz ben windowsun açılış ve kapanış seslerini ekledim kapak seslerine bide üstüen xp teması olunca tam bir xp oldu windows xp 9.2 işletim sistemi

wlan bağlantısıda ise otomatik ayarlı olarak geliyo siz herhangi bir ayar yapmanıza gerek yok herhangi bir wlan bağlantısı bulduğu vaki
    t ana ekranda wlan bağlantısı bulundu uyarısı gösteriyo

DIŞ KAPAK KISMINDA ŞARZ TAKTIĞINIZ VAKİT KIRMIZI BİR NOKTA şeklinde ışık çıkıyo oşarjı göstergesi oluyo o şık yeşil olduğu vakit şarzın dolu olduğunu gösteriyo mesaj geldiği vakit de o kısmda uyarı ışığı yanıyo am siz isteeğ bağlı renkleri değiştirebiliyorsunuz kasası gayet sağlam ve yumuşak hatalara daylı elinize alınca tam ele oturuyo ses kalitesine gelince dış höporlere hoş ve güzel bir ses çıkışı na da sahip hafıza kartı ve port bağlantı kısmıda ki kapkalr ise gayet başarılı olmuş n93 debuanlr sorunlu idi + n93i joistik te daah kulanışlı hale getirmişler valal ne diyim süper olmuş n93 de ben kulanmıştim ve deli olmuştum abi ya radyo ya gelince gayet diğer radyolsuda baaşrılı

optik zomm daki o ses ş uan n93i dede aynen var ama benim aldığım ilk versionlu oalnı en son versionda bu yok ilerki zamnda tüm heryerde olunca versionda gelir ve attırıcam nokia shop a aldığım yere foto ve video ya gelince gayet baaşrılı ben çok bey6endim arkadaşalr n93i den memunun soro ve sorualrı olan var ise sorsun ş uan benim aklıma gelen buanlr

• n93i ie çektiğim taze taze fotolar

• fotolara devam

• devam

• devam

• arkadaşlar fotolarda oynama her hangi bir şey olmamıştır ve kendi orjınal boyutunda aynı kelitededir ben fotolara siteye sığmıyo diye 640x 480 boyutuna cevirdim gördüğünüz fotolar orjınali ile bire birdir evet fotolar çok net n93i nin n93 den farkı görülüyo foto ile çok net ve keskin renkler ben bu kadar beklemiyordum ilerki günlerde değişik mekan ve yerlerde ve gece çekimi vss çekip eklicem

yukardaki fotolar hakında yorumalr bekliyorum ve sormak istedğinzi teelfon hakındas sorular da sorabilir cavaplayabilirim

akşam işe gidiyorum özel güvenlikte çelıştığım için ve orda da wlan bağlantısı mecut e tekno2007 durarmu bağlan sabah akşam ücretsiz gir nete

bir sorunum var youtubedeki videoları izleyemiyorum flash ve java gerekli diyo telefonda var orjınal olarak yüklü ama olmuyo onuda hallerdersem tam süper olacak

şimdilik bu kadar bayyy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekno2007 -- 16 Mayıs 2007; 17:10:33 >

• fotolar gerçektende çok güzel hiç bi fotoda noiselenme yok manzara fotoları çok kaliteli iç mekanda öyle ,takın çekimide çok güxel daha neolsun....
  • quote:

Orjinalden alıntı: tekno2007

n93i ie çektiğim taze taze fotolar

ya fotolarda netlik çok kötü bakarken gözüm bozuluyor!

• kapalı mekanda çekilmiş fotolar pek net değil gibi ama dışarda çekilmiş fotolar başarılı..bu arada kulaklık sesi nasıl tatminkarmı yoksa n91 i yakın mı??w-lan da herhangi bi ayar yapmadan internete bağlanabiliyosunuz ama bunun tehlikesi yokmu virüs girmesini engelleyecek bi anti-virüs programı geliyomu cd de??gece sıfır ışıkta foto ve macro çekip koyabilirmisin son olarak birde video atsan diyoruz tekno kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emevi -- 16 Mayıs 2007; 19:02:02 >
  • resimler neden böyle kötü ! alamadım ?
  • Resimlerde odaklama problemi olmuş sanırım, telefon titremiş veya gerekli ayarlar yapılmamış olabillir, dış mekanda da beyaz dengesi oturmamış, fotoğraf karanlık..

Arkadaş kullandıkça daha iyi fotoğraflar yakalayacaktır, bir de çektiğin fotoğrafları o anki kullandığın ayarlar ile yazarsan daha çok seviniriz..

Teşekkürler paylaşım için..

Ayrıca fotoğraf kalitesinin maksimumda olduğuna eminmisin?.. Çünkü standart Normal ayarda olarak gelir genelde cihazlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynedim -- 16 Mayıs 2007; 20:56:01 >
  • noise siliyim derken nokia bugulastirmis
  • ya ben fotolara bakarken gözlerim ağrıyor ya yok böyle bi şeyyyy
  • Fotoğrafların kalitesi vasat görünüyor. Çekim esnasında hangi ayarları kullandın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 18 Mayıs 2007; 9:52:19 >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.