Şimdi Ara

NOKİA N93İ İNCELEME VE PAYLAŞIM MERKEZİ (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.351
Cevap
2
Favori
80.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya almışlar n93ü küçültelim demişler küçültmüşlerde ama gelin görünki küçültürkende makinanın kamerasının içine ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

stil farkı var

nasıl stil arkadaşım n93 daha mı ii n93 iye göre birde bu n 93 mp4 filmleri destekliyomu m4 v oyantıyosa süper olur n 95 oyantıyomuş ama oda mübarek çok kaba telefon yahu
  • arkadaslar noise falan anlamam şimdi n93i almayalım mı anlamadım

edit : kısaca fiyatıda düşmüşken n93 almak daha mı mantıklı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ParsX -- 17 Mayıs 2007; 20:03:52 >
  • yok ya n93i de noise yok n93 te var ama arkadaş sanırım ayar yapmadığı için kötü çıkmış bencedışardakiler fena değil bu arada n93 mp4 oynatıyo ben n93 e attığımda oynatmadığı mp4 film yoktu sanırım 640*480 piksele kadar oynatıyo..
  • aarkdaşalr n 93 yada n 93 i de laptop konumuna getirdiğinizde yazı yazmada zorluk çekiyormusunuz mesaj çekerken chatleşirken vs .tuşlar laptop konumuna getirdiğiniz zamn tuşların yönü değişiyomu sabitmi zorlanıyomsuunuz mesela bu resimdeki gibi mi tuşlar egwer böle ilse süper sevgiler...

http://img117.imageshack.us/img117/4889/nokianseriesn92n93n80n7pr4.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayko -- 17 Mayıs 2007; 22:37:09 >
  • kardeş oraya koyduğun resim n93 n93 değil fakat n93 kullandım yön değişiyor taniki ekrana göre zorluk yaratan tullar ekrana yakım olan 3,6,9,kare tuşları bide sağ seçim tuşu ekran o tuşların3 te 1ini engelliyor fakat bana sorun gibi gelmemişti hiç bir zaman..

bide n93i le n93 le karşılaştırılan bazı resimler var nedense hep güzel görmek istediğimiz telefonlar daha net çıkıyor n73 topiğindeyse n93 ile n73 te n73 daha net çıkıyor n93 topiğinde ise hep n93 net çıkıyor bu karşılaştırmalarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @ltuğ -- 17 Mayıs 2007; 22:56:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayko

aarkdaşalr n 93 yada n 93 i de laptop konumuna getirdiğinizde yazı yazmada zorluk çekiyormusunuz mesaj çekerken chatleşirken vs .tuşlar laptop konumuna getirdiğiniz zamn tuşların yönü değişiyomu sabitmi zorlanıyomsuunuz mesela bu resimdeki gibi mi tuşlar egwer böle ilse süper sevgiler...

Arkadaşım verdiğin resim N92. Türkiye'de satılmayan bir tel. Daha önce konuyla ilgili topiği de açıldı.

http://forum.donanimhaber.com/m_10812572/mpage_1/key_N92//tm.htm#10812572

Saygılar, selamlar...

• Resimlere bakarsak çok bariz bir şekilde n93'ün n93i'den daha iyi fotoğraf çektiğini söyleyebiliriz. Yalnız benim kafam bulandı. Mantıken düşündüğümüz zaman piyasaya önce n93 çıkmıs üzerınden bayağı bir zaman geçtikten sonra n93i'yi nokia piyasaya sürmüş. n93i, n93'ten sonra çıktığına göre n93i'nin n93'e göre +larının olması lazım. Yani ben öyle düşünüyorum. Ve ben diyorum ki fotoğrafları çeken arkadaşlar düzgün çekememişler. Haa bu demek oluyor ki onları suçluyorum. Hayır yanlış anlamasınlar telefon daha çok yeni bir telefon hiç kimse telefonun daha doğru dürüst özelliklerini bilmiyor. Bence biraz zaman geçtikten, telefonun özellikleri yavaş yavaş öğrenilmeye başlanıldıktan sonra n93i'nin n93'ten daha iyi fotograf çektiğini göreceğiz. Yani ben böyle düşünüyorum. Zaten böyle olması gerekiyor...

• n93 teki hatalar da zamanında yeni sürümlerle düzeltilmişti.n93i de de böyle olacaktır.
  • Aynen öyle. Bende böyle düşünüyorum. Şuanki piyasaya sürülen versiyon ile 2 ay sonra piyasaya sürülecek versiyon arasında çok bariz farklar olacak. Örnek vermem gerkekirse ben yaklaşık 1,5 senedir nokia 3230 kullanıyorum-yani ilk çıktığında aldım- ve telefonumun ekranının ışığı yandığı zaman cızzzz diye bir ses geliyor, benden 3 ay sonra alan arkadaşımınkinde ise böyle bir ses yok. Yani her sürülen versiyon ile telefonun bazı özellikleri düzeltiliyor. n93'ün ilk versiyonun ben yukarıdaki gibi resim çektiğini hatırlamıyorum. Eger n93i n93'ten sonra cıkmışsa birkaç +sı almalı ama -si olmamalı.
    Ben n93i'yi temmuz gibi almayı düşünüyorum. Hem telefonun fiyatı biraz düşsün hemde bazı özellikleri düzeltilsin. Çünkü ben bugüne kadar aldığım bütün telefonları ilk çıktığı zaman aldım ve son versiyonlara göre birkaç negatif özellikleri bulunuyor. Aslında n93i'yi de alıcaktım ama bu sefer böyle bir karar aldım ve kararımdan cok memnunum-özelliklede yukarıdaki fotoğrafları gördükten sonra-
    Yani bekleyelim görelim hangisi daha iyi fotğraf çekiyor ama ben iddia ediyorumki n93i daha iyi çekiyor yada çekecek...

• quote:

aarkdaşalr n 93 yada n 93 i de laptop konumuna getirdiğinizde yazı yazmada zorluk çekiyormusunuz mesaj çekerken chatleşirken vs .tuşlar laptop konumuna getirdiğiniz zamn tuşların yönü değişiyomu sabitmi zorlanıyomsuunuz mesela bu resimdeki gibi mi tuşlar egwer böle ilse süper sevgiler...

teşekkürler arkadaşım verdiğin bilgiler için sorun yaratmıyor ama çektiği fotolar özelikle oda ışığında pek de iç açıcı değil forumdaki resimlerden gördüğüm kadarıyla bi de benim bu teknolojiye aklım ermiyor 5 mp lik nokia n 95 daha iyi foto çerkmesi lazım ama morluk şikayeti varmış onun düşük modeli n 73 daha iyi fotoraf çekiyor ve gelişen teknoloji enteresan ve anlamsız gidiyor n93 i kibar tel iken n 95 çok kaba telefon halbuki daha çok kibar olması lazım son çıkan modellerin anlamıyorum arkdaş vala ben bu işi gerçekten enteresan bir durum saygılar...

• quote:

quote:

teşekkürler arkadaşım verdiğin bilgiler için sorun yaratmıyor ama çektiği fotolar özelikle oda ışığında pek de iç açıcı değil forumdaki resimlerden gördüğüm kadarıyla bi de benim bu teknolojiye aklım ermiyor 5 mp lik nokia n 95 daha iyi foto çerkmesi lazım ama morluk şikayeti varmış onun düşük modeli n 73 daha iyi fotoraf çekiyor ve gelişen teknoloji enteresan ve anlamsız gidiyor n93 i kibar tel iken n 95 çok kaba telefon halbuki daha çok kibar olması lazım son çıkan modellerin anlamıyorum arkdaş vala ben bu işi gerçekten enteresan bir durum saygılar...

aynen arkadaşım teknolojinin ilerlemesi gerekirken, ilerlemiş gibi güzüküp geriliyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: allpiie

quote:

quote:

aynen arkadaşım teknolojinin ilerlemesi gerekirken, ilerlemiş gibi güzüküp geriliyor.

geriliyomu ilerliyomu belirsiz valla arkadaşım n 93 i de 3.2 mp n 73 de 3.2 mp aynı çzöünürlükte ama n 73 daha iyi foto çekiyor çeksene n 73 gibi alalım bizde ömür boyu kullanalım yahuu !!!

• Bende warya aynısını düşünüyorum. Bu kadar bekledim bekledigim gibi de değil, belki bir kaç sürüm sonra düzelir. Fiyatıda dusmusken yoksa n73 mü alsam.
  • Nokia N93i ekran kalitesi (16 milyon renk) ve boyut konusunda ön plana çıkarken; Nokia N93i ise 1100mAH'lık bataryasıyla ön plana çıkıyor.

Fotoğraf kalitesini lens, sensör ve fotoğrafı işleme yazılımı belirler. Üretici firmalar megapiksel değerini pazarlama stratejisi olarak kullanıyor. 3.2 MP'lik bir kamera 5.0 MP'lik bir kameraya göre daha iyi fotoğraf çekebilir.
  • quote:

Bende warya aynısını düşünüyorum. Bu kadar bekledim bekledigim gibi de değil, belki bir kaç sürüm sonra düzelir. Fiyatıda dusmusken yoksa n73 mü alsam.

adam dört dörtlük mal çıkarsa sonradan çıkaracağı modelleri satamayacak akıllı adamlar her ürün için geçerli bu bence n 93 i de olan n 95 de yok n 95 de olan n 93 de yok bu böyle gider diye düşünüyorum vala şöyle düşünecen hiç öbür telefonları düşünmeksziin alcan n 93 i yi çekmiyormu foto çekiyor mantığıylla alacan yoksa n 73 daha iyi çekiyor şu daha güzel çekiyor dersek işin içinden çıkamayız vala n 93 i de beni hepsinden hayran bırak özeliği kamera gibi tipi olması dışarda foto çeksen o telle adamlar tel olduğunu anlamaz ama n 73 ile n 95 le çeksen anlarlar bir karizması var n 93 i nin kafasını bir çeviriyon kamera bir çeviriyon laptop sanki elinde sihirbaz vala ya çok bekleyeceğim ya hemen alacağım

• quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

Nokia N93i ekran kalitesi (16 milyon renk) ve boyut konusunda ön plana çıkarken; Nokia N93i ise 1100mAH'lık bataryasıyla ön plana çıkıyor.

Fotoğraf kalitesini lens, sensör ve fotoğrafı işleme yazılımı belirler. Üretici firmalar megapiksel değerini pazarlama stratejisi olarak kullanıyor. 3.2 MP'lik bir kamera 5.0 MP'lik bir kameraya göre daha iyi fotoğraf çekebilir.

verdiğin bilgiler için saaol arkadaşım bilgilenmiş olduk madem öyle nokia n 73 te 3.2 mp n 93 i de ama n 73 güzel çektiğini sölüyolar bu nasıl iş ? on uanlayamadım da sevgiler...
  • quote:

quote:

Bende warya aynısını düşünüyorum. Bu kadar bekledim bekledigim gibi de değil, belki bir kaç sürüm sonra düzelir. Fiyatıda dusmusken yoksa n73 mü alsam.

adam dört dörtlük mal çıkarsa sonradan çıkaracağı modelleri satamayacak akıllı adamlar her ürün için geçerli bu bence n 93 i de olan n 95 de yok n 95 de olan n 93 de yok bu böyle gider diye düşünüyorum vala şöyle düşünecen hiç öbür telefonları düşünmeksziin alcan n 93 i yi çekmiyormu foto çekiyor mantığıylla alacan yoksa n 73 daha iyi çekiyor şu daha güzel çekiyor dersek işin içinden çıkamayız vala n 93 i de beni hepsinden hayran bırak özeliği kamera gibi tipi olması dışarda foto çeksen o telle adamlar tel olduğunu anlamaz ama n 73 ile n 95 le çeksen anlarlar bir karizması var n 93 i nin kafasını bir çeviriyon kamera bir çeviriyon laptop sanki elinde sihirbaz vala ya çok bekleyeceğim ya hemen alacağım

Eğer dediğin gibi düşünürsek işin içinden çıkamayız telefon melefon alamayız. Bende aynen teefonun bir karizması olduğu, boyutlarının-n93'e göre- az da olsa küçük olması, ön ekranının ayna gibi olması cezbetti ve bekledim ama pişman da değilim. Dediğim gibi temmuz gibi almayı düşünüyrum. Hem fiyat düşsün hem de versiyon değişsin...

• tekno2007 cihazın iletim sistemi s60 v9.1,, v9.2 değil...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ParsX

arkadaslar noise falan anlamam şimdi n93i almayalım mı anlamadım

edit : kısaca fiyatıda düşmüşken n93 almak daha mı mantıklı ?

N93i yerine N95 al
    aynı fiyat nerdeyse
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.