Şimdi Ara

NOKİA N93İ İNCELEME VE PAYLAŞIM MERKEZİ (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.351
Cevap
2
Favori
80.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Orjinalden alıntı: ParsX

arkadaslar noise falan anlamam şimdi n93i almayalım mı anlamadım

edit : kısaca fiyatıda düşmüşken n93 almak daha mı mantıklı ?

N93i yerine N95 al
    aynı fiyat nerdeyse

N95 daha mı kalite.
  • ya haal n93 ün n93i den fotosu daah iyi diye idad ediyorsunuz kardeşim görmeden yorum yapmayın gördük n93ü ün gündüz fotolarında resmen gözle görünür karınca bide benim eklediğim n93i nin rsimlerien dikakteli bir bakın ya anlamış değilim n93 halada savunuyor yok n93i den foto çekeiyormuş size soruyorum her ikiside aynı zamanda çıksaydı ve ve sadece aralrında bariz 20 50 ytl fark olup ta hangisini alırdınız üstüen basarak söylüyorum n93 n93i den fotoda iyi değil arkadaşat var test etik n93 ile n93i arasında çocuk n93 satılıağ çıkarıyo gündüz bile karıncalı fotolar ne öyle benim görüşüm böyle aam ben burad n93 kulananlara kastım yok yani birbirimizi kandırmayalım doğruları söyliyelim illa benim n93i var diyede övmek istemiyorum sonuçta bunun içinde baan nokia paar vermiyo reklem veriyo diye tüm internet testelrinde n93i hem hız hem foto ve video da n93 den üstün başarı sağlamıştır bende zaten bizaar ikis rasında incelem yaptım
    BİKEER N93İ TASARIM I YETER peki siz olsaydınız her ilsi aynı anda çıksa idi piyasaay tekrara soruyorum hangisini alırdınız fazla bir fiyat farkı olmasaydı ????
    n93i mi yoksa n93 mü bazıalrımız yok pek bir fark diyo kardeşim telfonu kullanmadan yorum yapmayın bence ben kulanan biri olarak gerçekleri söylüyorum

neyse uzatmayayım kimseye inadırmak zorundada dğilim isteyen gider n93 isteyen n95 alır herkesin görüşü bu ama n93 hal n93i den iyi diyeb var orda çok aam çok yanılıyorlar

• EVET ŞİMDİ İSE GECE N93İ İLE ÇEKTİĞİM (ZİFİRİ KARANLIKTA FOTOLAR BU fotolara dikatli bakın işte n93i nin n93 e göre flaş güçlü oluşu ve kamerasının karanlıktaki ışık alışının ve flaşının büyük farkı gece çektiğİ fotolar gündüze yakın nerdeyse

(ZİFİRİ KARANLIK FLASH LI ÇEKİM )

NOKİA N93İ  İNCELEME VE PAYLAŞIM MERKEZİ

• evet 2 adet gündüz foto

• bende n93 varken aynen senin dediğin gibi kardeş gündüz bile karıncalanma oluyodu bşde son zamanlarda kamera takılıyodu günde bir versiyon atmak zorunda kalıyodum bide çok büyük geliyodu bana tabi bana bazı kişilere küçük gelerbilir so kez versiyon atıp sattım sattığım paraylada gittim sıfır n91 aldım şimdi daha rahatım kamera derdim yok bunla idare ediyoruz işte ama bence n93ide noiselenme tamamen kalkmış fakat son resmin ortasında bi kırmızılaşmamı gördüm ne sankni kardeş istersen bi versiyon at iyi gelir çünkü resimlerin çoğunun renkleri bi değişik duruyo son versiyonmu yüklü acaba bence bi versiyon lazım gibi duruyo son resimnde dikkat ederseniz tam ortada parmaklıkların arkasında yolun üstünde kırmızılık var ama diğer reimlerde göremedim demekki kalıcı değil dediğim gibi bi versiyon yükselt kardeş..

• quote:

Orjinalden alıntı: alper_9

tekno2007 cihazın iletim sistemi s60 v9.1,, v9.2 değil...

hayır kardeş 9.2 olması gerekiyo yani çoğu kişi öyle söylüyo..
  • quote:

Orjinalden alıntı: altug92

quote:

9.2 eminim
  • quote:

quote:

quote:

9.2 eminim

son kararın mı?

• foto renklerini n93i gayet normal çekiyo n93i yi n95 ile karıştırma altug92 o yolda kırmızı çıkmış sor bakalım neden öyel çıkmış çünkü o yol zaten krmızılık var yolda geçen kamyonalrın taşıdığı kızıl kum tozları idi

bu arad version atır dmissin ş uan n93i yeni yeni oturuyo ve en son çıkan version yoktur sanırım elerinde nokai shoplarda benim n93i de ilk version var en son versionda optik zoom ssi giderilmiş gözüme ilk o çarptı diğer değişik yenilikelri bilmiyorum tabi belki bazı düğer uygulamalr düzeltilmiştir aam şu anki biel süper n93i den çok öok menunum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

9.2 eminim

son kararın mı?

Telefonun işletim sistemi: Symbian OS 9.1, S60 3rd edition

@ tekno2007

Fotoğraf karşılaştırmasında noise oranı açısından N93i daha başarılı görünüyor. Ancak detay konusunda N93 biraz daha iyi...

• quote:

Orjinalden alıntı: tekno2007

EVET ŞİMDİ İSE GECE N93İ İLE ÇEKTİĞİM (ZİFİRİ KARANLIKTA FOTOLAR BU fotolara dikatli bakın işte n93i nin n93 e göre flaş güçlü oluşu ve kamerasının karanlıktaki ışık alışının ve flaşının büyük farkı gece çektiğİ fotolar gündüze yakın nerdeyse

(ZİFİRİ KARANLIK FLASH LI ÇEKİM )

arakdaşım ellerine sağlık zifiri karanlıktada güzel çekiyor ii onu da ögrenmiş olduk :) dışardan zaten bi sorun yok ama ev içerisnde çekilen oda ışığında yan igün ışığında çekilen fotolar yayınlamış arkadaş pekte bir iç açıcı değil acaba sizde ayınlasanız bir tatmin olabilsek şu durumdan çok ii olacak vala tabi sizler vasıtasıyla sevgielr...

• tekno2007 kardeş bir sorum olacak: Telefonun şarjı kamera, mp3, ve bunun gibi medya özellikleri kullanılmadan sadece görüşme yapılarak ve mesaj kullanılarak kaç gün gidiyor.? Medya özellikleri kullanılarak kaç gün gidiyor.? Cevaplarsan sevinirim.
    Bu arda tekrar hayırlı olsun. Allah kazasız, belasız kullanmayı nasip etsin. Darısı benim ve tüm n93i alcak arkadaşların başına...
  • arkadaşlar n93 ü bu kadar hafife almayınn !
  • bence medya özellikl kullnarak 1.5 gün gider gitmez mesaj konuşma olarakta 2.5 gün civarı gider yada konuşmana bağlı gider biliyosunuzki konuşmadada çok pil yiyor teller...
  • Güle güle kullan kardeşim.O kadar yazılar yazdın yorumlar yaptın.Sonunda telefonuna kavuştun.
    Sana bi sorum olacak.

Video ayarlarında hiç autofocus diye bi secenek varmıydı.Yada benim buraya eskilerde eklediğim bi kaç video vardı n93i nin autofocus özelliğinin video modunda geçerli olduğu konusunda.Senin n93i de böyle bi özellik varmıydı.N93i nin ilk versiyonlarında bu özellik vardı ancak nokia daha sonra kaldırdı sendeki versiyonunda bu özellik mevcutmu.
  • ben 9.2 biliodum ya
  • hocam farkettinizmi yukardaki dışarda çekilen bi foroda kırmızılık var ayrıca tekno07 kardeş senden daha çok dış mekan fotosu istiyoruz sanırım ayarlamaları iyi yapamıyorsun..
  • evet yani fotolarla geldim gene evet aşağıdaki fotolara bir bakın derim bugun çektim sabah 07 30 da bulutlu hava çalıştığım fabrikanın ön tarafındaki bulunan çiçeklari çekeyi mdedim sabah sabah rüyanmdamı gördün diyeniz olabilir cevabı fabrikanın özel güvenliğini yapıyorum evet dediğim gibi fotolar hava bulutlu iken çektim sabah balık ise içerde biraz karanlık bir bölgede akvaryumun içinden çektim ve flaşh açmak sorunda kaldım balık görünmüyordu nerdeyse zaten flaş hın görüntüsü fotoya yansımıştır bakarsanız dikakatli görünüyo net bir çekilde

çiçekelre baakrsınız detaylar görüküyo örnek sarı kırmızılı ve mor rekli çiçeklerin üzerlerinde bulunan noktalı pul pul lekeler görünüyo buda detay için iyi bir sonuç foto hakında yorumaları sizlere bırakıyorum diğerlerini

• resimlere devam

• resimlere devam

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.