Şimdi Ara

NOKİA N93İ İNCELEME VE PAYLAŞIM MERKEZİ (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.351
Cevap
2
Favori
80.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

NOKİA N93İ  İNCELEME VE PAYLAŞIM MERKEZİ

• en son eklediğim çiçeklerde parlak çıkmış sanırım sebebien gelince poz değerini en sona aldım tabi

parlaklık çok oluyo sadece bir deneme normal çekseydim daha detaylar net olurdu testt sonuçta bir nevi
  • allpiie

tekno2007 kardeş bir sorum olacak: Telefonun şarjı kamera, mp3, ve bunun gibi medya özellikleri kullanılmadan sadece görüşme yapılarak ve mesaj kullanılarak kaç gün gidiyor.? Medya özellikleri kullanılarak kaç gün gidiyor.? Cevaplarsan sevinirim.
    Bu arda tekrar hayırlı olsun. Allah kazasız, belasız kullanmayı nasip etsin. Darısı benim ve tüm n93i alcak arkadaşların başına...

cevap

şu ana dek aldığım günden itibaren ne mp3 çalrı nede foto video kamerasını oyun vss uygulamalrı açmadığım gün olmadığı için bir şey diyemem ama s60 v2 destekli telefonlardan şarjı daha çok gittiği kesin kitapcııgında hesaplamama göre 6 gün net tabi konuşma mesaj yollama veri alma gibi olaylar açılır kullanır ise bu süre azalabilir tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekno2007 -- 20 Mayıs 2007; 11:42:57 >
  • crux2005

Güle güle kullan kardeşim.O kadar yazılar yazdın yorumlar yaptın.Sonunda telefonuna kavuştun.
    Sana bi sorum olacak.

Video ayarlarında hiç autofocus diye bi secenek varmıydı.Yada benim buraya eskilerde eklediğim bi kaç video vardı n93i nin autofocus özelliğinin video modunda geçerli olduğu konusunda.Senin n93i de böyle bi özellik varmıydı.N93i nin ilk versiyonlarında bu özellik vardı ancak nokia daha sonra kaldırdı sendeki versiyonunda bu özellik mevcutmu.

cvap

şuan benim n93i de video modunda oto fokus olayı yok s

galiaba nokia n93i ye 3 adet version çıkardı

VERSİON ADLARINI HATIRLAMIYORUM idare edin

1 birinci version da göze batan + sı video modunda otofokus yapabilme idi

2 ikinci version ---// şuan benim kulandığım version

3 en son çıkan version da ise yenilik benim ilk dikaktimi çeken optik zoom daki sesin tamamen giderilmesi diğer + lar vss uygulamalr neler bilemicem onuda nokai shop gidip bir sorup ellerinde en son çıkan 3 version var ise attırmayı düşünüyorum

gerci dün baktım nokai nın europa sitesine n93i versionun eklemiş ama benimkimi ilkimi yoksa en sonumu onu anlayaamdım version kodunu yazmıyo

• yeni foto ve incelemelerim devam edecek soru ve cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
  • çok klas cihaz n93 e göre daha hoş duruyo
  • @tekno2007

fotoğraf konusunda biraz daha çalışmalısın çeke çeke çok daha iyi kareler yakalayacaksın
  • sonuçta telefon ordatada , ne kadar iyi çalşma yapsanda telfonun çektiği gibisinden üste çıkmaya gerek yok .zaten bi foto çekerken 2 saat uğraşacazmı? demi ama
  • dün doğubank'a gittim ve n95'ide n93i'yi de iyice inceledim n95'in abartıldığı kadar bir büyüklüğü yok ama sanki kullanılan malzeme biraz uydurduk o kadar paraya değer mi bilmiyorum n93i ise kullanılan malzeme şıklık gibi nedenlerle fazlasıyla ağır basıyor.ikisi arasında kalanlar iyice incelesin öyle karar versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ParsX -- 20 Mayıs 2007; 21:32:00 >
  • N95in kum renginin kalitesi daa ii diolar ne kadar dorudur bilinmes
    ama N93inin N95ten kaliteli olduu kesin malzeme konusunda
  • arkadaşlar ben nette dolaşırken bir siteden n93i çok uygun bir fiyata buldum n93i nerdeyse n93 fiyatından satlıyo ilgilenlere duyurulur ben ise 1.500 ytl almıştım ama anlamadan önce görseydim hiç kaçırmazdım alırdım o fiyata (tabi benim aldığım yer nokia shop nokia clap biraz telefonlar diğer satıjı firmalrdan pahalı olabiliyo ama resmi satış yeri orası noki anın grantiside sağlamdır + sigortada yapıyorlar ama genede iyi bir fiyat bence bir bakın derim garantisi vss durumalrı sağlammı diye

istanbulda oturan bizzat gitsin görsün

adres

VATAN CAD. NO:72/A ÇAĞLAYAN İST.
    Telefon: 0212 291 44 37
    Fax: 0212 291 44 38

web adres http://www.teknoalisveris.com/

evet n93i 1.336 ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekno2007 -- 21 Mayıs 2007; 0:21:16 >

• quote:

Orjinalden alıntı: tekno2007

arkadaşlar ben nette dolaşırken bir siteden n93i çok uygun bir fiya buldum n93i n93 fiyatından satylıyo nerdeyse ilgilenlere duyurulur ben 1.500 ytl anlamadan önce görseydim hiç kaçırmazdım alırdım genede (tabi benim aldığım yer nokai shop nokai clap biraz teelfonalr phalı olur ama grantiside sağlamdır + sigortada var ama genede iyi bir fiyat bence bir bakın derim

istanbulda oturan bizzat gitsin görsün
    adres
    VATAN CAD. NO:72/A ÇAĞLAYAN İST.
    Telefon: 0212 291 44 37
    Fax: 0212 291 44 38

http://www.teknoalisveris.com/

evet n93i 1.336 ytl

garanti sağlammıdır acep?

• slm bende aldım 1500 ytl garantili genpa resim ekliyorum saygılar
    resim otomatik modda

• resimlere devam

• n93 e mor diyolardıda bi morluk göremedim ben ama bu seon verilen resimde sağ üst köşede acaip bi koyu mavi yada morluk var...
  • ya kardeşim yok sağında morlul yok solunda kırmızılık var bilmem ne var fotoğrafçı bile bu kadar zöenmez be çekerken ya okdar çok şey sitiyorsunzu anlamış değilim bvugun n93 forumdaki resimelre gördüm son eklenen gözünü seveyim n93i nin ne be öyel n93 resimelri akrıncalı gibi 6630 66 80 tarzı fıro çekimi

neyse buraya kadar anlaşılmıştır sanırım bu arada

oguz08 kardeş gülel güle kullan ALLAH kazaşlardan belalardan korusun teelfonunu arama hoş geldin bu topiçte 2 sensin benden sonra n93i sahip olan ee artık senden de bakleriz inceleme ne yaprsın ben dinleniyim be topicin tüm yükü incelmesi üstüem kaldı teelfonu nerden nokai clap veya nokai shop kvk bayi vss aldın yoksa bu arada sigorta yaptırmanı öneririm senelik 80 ytl sigorta yaptırıyorsun ve ben yaptırmıştım ilk gün aldığım da 600 ytl lik masrafıan kadar üçretsiz sigorta karşılayacak kırılam çatlaam vss

fotolarda süper çıkmı n93i kalitesini göstermiş gene incelemlrini ve yorumalrını bekliyoruz

ben yeni incelmelerel gelicem bekleyin

• bak bu resimler biras daa gusel geldi bana
  • cihazı trabzondan aldım kvk genpa garantili yarıca sigorta yaptırmadım.teşekkürler tekno resimlere devam

hernekadar profosyonel fotoğrafçı değiliz ama otomatik modda çektim.

• oğuz kardeş telefonun hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Darısı banim ve alacak arkadaşların başına. Yalnız oğuz arkadaşımızın çektiği resimlere bana biraz daha güzel geldi. Acaba tekno arkadasınkinden versiyonu farklı mı ki.?
  • hayırlı olsun
    dış mekanda ii cekio bide oda performansını gorelim senin elinden
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.