Şimdi Ara

===> NOKIA N95 8GB | ANA BAŞLIK, SSS, DESTEK, PAYLAŞIM <=== (2080. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41.965
Cevap
20
Favori
1.722.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20782079208020812082
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • az önce N95 8GB telefonum yere düstü ve ekranı çatladı. ne yapmalıyım. kime göstermeliyim. tamir olur mu ekram değişir mi?
  • arkadaslar yardımınızı beklıyorummmm
  • reis-i eagles' in imzasında türkçeleştirme konusu olması lazım...
  • bulamadım bır yardımcı olurmusun rıca etsemm
  • quote:

Orijinalden alıntı: redstar01
    bulamadım bır yardımcı olurmusun rıca etsemm

buyur kardeş;http://www.reis-ieagles.com/ileti33.html
  • Sabahlara kadar buralardaydık attığım mesajların tamamına yakını bu konudaydı sanırım artık buralara takılmıyorum ama paşamı kullanmaya devam ediyorum zaten beni bu telefon kadar heyecanlandıran bir telefon daha çıkmadı piyasaya o çıkana kadar kullanmaya devam :)
  • Çok doğru .
  • iyi akşamlar nokia n95 8gb ile ilgili sorunum var, hiçkimse çözemedi ve aklıma direk siz geldiniz.. yıllardır takip ediyorum sizi ve bilgili önerilerinizi..

geçen hafta aniden telefonumun kamerası çok kötü çekmeye başladı.. normal gün ışıgında resmi çekiyorum, resim inanılmaz parlak ve bulanık çıkıyor. her türlü ayarı denedim, telefona format attım.. fabrika ayarlarına döndüm birşey farketmiyor. garantim de doldu.. eminim daha önce duymuşsunuzdur bu sorunu, birkaç forumda daha yazılmış ama sonuç alınamamış.

son çarem sizsiniz, yardımlarınızı bekliyorum, çok teşekkür ederim şimdiden..
  • teknik bi arızaya benziyor...
  • Peki arkadaşlar kamera için kullandığınız ayarlar nedir ?
  • arkadaslar n95 8 gb ımı güncellemek istiyorum. v35.0.001 den daha üst güncelleme mevcutmu? nette 30.0.018 die bi sürümle ilgili haberler var. bunun türkcesi var mı.yüklemelimiyim ve nereden yükleyebilirim.yardımcı olursanız sevinirim:)
  • Arkadaşlar bende 5800XM var arkadaşta da N95 8GB var. Biliyosunuz N95 in hafıza kart yuvası içinde heralde çıkartılmıyo telefonları değişeceğiz fakat arkadaşım kendi telefonundaki müzikleri,resimleri 5800 a atmak istiyor. Usb kablosu yok maalesef . USB kablosuz nasıl yaparız?
  • @matador_mirkhan, N95 için son güncel sürüm V35'tir.

@M.EREN, USB kablosu yoksa bluetooth ile göndermekten başka çareniz yok.
  • sizin telefonunuz kaç saatte şarj oluyor arkadaşlar...hızlı şarj cihazı ile değil normal cihaz ile..2.5 saat oldu hala şarjda

edit:2 saat 47 dakikada doldu...batarya yeni de o yüzden sormuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 12 Mayıs 2011; 13:47:57 >
  • halen bu takozu kullanan var mı ya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx
    halen bu takozu kullanan var mı ya :)

takoz senin.... telefona derler :) neyi varmış n95' in, ben memnunum 3yıldır da kullanıyorum hala yeni çıkan çoğu telefona 5 basar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BENL!

quote:

Orijinalden alıntı: onboardx
    halen bu takozu kullanan var mı ya :)

takoz senin.... telefona derler :) neyi varmış n95' in, ben memnunum 3yıldır da kullanıyorum hala yeni çıkan çoğu telefona 5 basar...

aynen katılıyorum sana,yeni çıkan tel.lerin çoğu bunun tırnağı etmez,buna takoz diyenin kullandığı tel.i merak ettim.
  • SLM ARKADASLAR...TELEFONUMDA (N95 8 GB)BİR SORUN OLUSTU.TUS KILIDI KITLIYKEN SUREKLI EKRANDA BIR TUSA BASILMIS GIBI TUS KILIDINI AC GIBISINDEN UYARI VERIYOR.SANIYORUM BU SISTEMSEL BIR ARIZA.SITEDEN ARASTIRDIGIM KADARI ILE SOFT FORMAT ATMAM GEREKIYORMUS.ATICAM AMA SOYLE BIR DURUM VAR BENIM CIHAZIM YURT DISINDAN GELDI VE KAYITLI DEGIL BURDA KIRDIRDIM.SOFT FORMAT ATARSAM İMEİ NUMARASINA FALAN BİR SEY OLURMU YANI TAMAMI İLE TELEFONU KAYBEDERMİYM...YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.ŞİMDİDEN ÇOK TESEKKURLER...
  • @uzil, batarya yeni ise normaldir. Şarj edildikçe o süre kısalıp normal seviyelere düşecektir. Mecbur kalmadıkça bataryayı tam olarak bitirmeden ya da batarya zayıf uyarısı almadan şarja takma.

@pusatto, tuşlarda bir arıza olmadığından eminsin değil mi? Cihazın IMEI numarasının formatla silinip silinmemesi hakkında bir malûmatım yok. Fakat tekrar kırdırma imkanın varsa bir dene derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pusatto
    SLM ARKADASLAR...TELEFONUMDA (N95 8 GB)BİR SORUN OLUSTU.TUS KILIDI KITLIYKEN SUREKLI EKRANDA BIR TUSA BASILMIS GIBI TUS KILIDINI AC GIBISINDEN UYARI VERIYOR.SANIYORUM BU SISTEMSEL BIR ARIZA.SITEDEN ARASTIRDIGIM KADARI ILE SOFT FORMAT ATMAM GEREKIYORMUS.ATICAM AMA SOYLE BIR DURUM VAR BENIM CIHAZIM YURT DISINDAN GELDI VE KAYITLI DEGIL BURDA KIRDIRDIM.SOFT FORMAT ATARSAM İMEİ NUMARASINA FALAN BİR SEY OLURMU YANI TAMAMI İLE TELEFONU KAYBEDERMİYM...YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.ŞİMDİDEN ÇOK TESEKKURLER...

n95 lerin imesi, kırılabiliyor mu? önceden kırılamıyordu da, nasıl kırdırdınız ve ne kadara maloldu? benimki de tek numaradan kullanılıyor eğer kırılırsa hemen yaptıracam...
  • 
Sayfa: önceki 20782079208020812082
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.