Şimdi Ara

===> NOKIA N95 8GB | ANA BAŞLIK, SSS, DESTEK, PAYLAŞIM <=== (2081. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41.965
Cevap
20
Favori
1.722.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20792080208120822083
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynı şekilde bende merak ediyorum nasıl İMEİ değiştiriliyor acaba ?
  • imei kırdırılıyor...ama illegal yöntemle tabiki...bana gecen sene 20 tl ye mal oldu...tel yurt dısındn gelmıstı bır telefoncuya goturdum versıyon yukledı dılı ıngılızceydı turkce yaptı ve imei kopyaladı...tuslarım saglam...nerden bılıyosun dersen tus kılıdını actıgımda herhangı bır yere kafasına gore gırmıyor...ve su durumda delı gıbı sarjım bıtıryor....
  • ben o kadar araştırdım imei kıran bulamadım sadece board değişirse olur dediler o da çok pahalı zaten... Bu arada sen hangi şehirde yaptırdın hem de 20liraya merak ettim? Bir de bahsettiğin arızanın bu işlemle bi alakası olabilir mi acaba?
  • bununla bir ilgisi yok.ben 2 yıldır boyle kullanıyorum.antalyada yaptırıdım....hala çaresini bulamadım ben bu arızanın....en sonunda atıcam soft formatı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pusatto

imei kırdırılıyor...ama illegal yöntemle tabiki...bana gecen sene 20 tl ye mal oldu...tel yurt dısındn gelmıstı bır telefoncuya goturdum versıyon yukledı dılı ıngılızceydı turkce yaptı ve imei kopyaladı...tuslarım saglam...nerden bılıyosun dersen tus kılıdını actıgımda herhangı bır yere kafasına gore gırmıyor...ve su durumda delı gıbı sarjım bıtıryor....

n95 e imei kopyalandığını ilk defa senden duydum,şimdi gerçekten telefonun arkasında yazan imei ile yıldız kare 06 kare yapınca çıkan imei farklımı kontrol ettinmi.
  • orjinal olmayabilir
  • Arkadaşlar teşefona format nasıl atılıyor?
    Hard - Soft ?

Benim telefonum normal şarjı bittip kapandığında açmakta zorlanıyorum deli olacak.
    Yazılımından mı kaynaklanmakta?
    Açma tuşuna bastığımda telefon açıkkende bir faaliyet olmuyor. Sanki o tuş devre dışı gibi.
  • Tuşta bir arıza olabilir diye düşünüyorum. Soft format *#7370# tuşlayarak atılıyor. Hard format atmek için cihaz kapalı iken 3, * ve yes(yeşil tuş)'e buluşan eller resmi gelinceye kadar basılı tutun. Hard format bu şekilde atılıyor. Şayet format atıldıktan sonra durum devam ederse tuşta bir porblem olduğu kesinleşecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 18 Mayıs 2011; 14:04:00 >
  • Ilginiz için teşekkür ederim...
    Telefon Dili Hard Formattan sonra ingilizceye döndü, Türkçeye nasıl çevirebileceğim?
  • Rica ederim. :)

Menü > Araçlar > Ayarlar > Genel > Kişiselleştirme > Dil > Telefon dili bölümüne gelin ve Türkçe'yi seçin. ;)
  • Çok teşekkür ederim, şuanda dil Türkçe, tuşlar çalışmakta. ;)
  • merhaba arkadaşlar,
    4 senedir severek kullandığım telefonum bugün ilk kez arızalandı. Ön takımdaki tuşları malesef çalışmıyor. Dün sadece no tuşu çalışmıyordu fakat bugün artık hiç bir ön panel tuşu çalışmıyor. Sadece numaralar çalışmakta. Acaba sorunun kaynağı nedir? Nerede yaptırmamı önerirsiniz?
    Son zamanlarda kaydettiğim tüm numaralar telefon hafızasında idi. Onları ön tuşları kullanamadan alamıyorum ve benim için çok önemli. Acaba telefon servise gitmeden önce o numaraları almamın başka yolu var mıdır?
  • pc suite ile bilgisayara yedekleyebilirsin.
  • Ön paneldeki tuşlar çalışmıyorsa büyük ihtimal o kısımda arıza olmalı. Cihazınızı USB kablosu ile PC'ye PC Suite modunu seçerek bağlayın. Daha sonra cihazı PC Suite üzerinden yedekleyin. Yedeklerken sadece rehberi seçmeniz yeterli.
  • cevaplarınız için teşekkürler. Telefonu kapatıp açmıştım belki bir şey değişir diye, şuan numaralarla pin kodunu yazıyorum fakat ön tuşlar çalışmadığı için telefonu açamıyorum. PC suite telfon açılmadan çalışır mı acaba? Telefonu İstanbul anadolu yakasında nereye yaptırmamı önerirsiniz?
  • arkadaşlar bişey sorcaktım...bu ışık sensörü ekranın parlaklığını ışığa göre ayarlıyor mu?ayarlıyorsa otomatik ışık ayarı nerden yapılıyor..çünkü bende sadece ışığa göre tuş takımının ışıklarını açıyor veya kapatıyor..ekran ışığını ise manuel olarak ayarlardan kısıp açıyorum

edit:birde telin cpu hızı 226 mhz gözüküyor x-plore ile...yanlış gösteriyor heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 19 Mayıs 2011; 0:31:10 >
  • @cemduy, cihazı servise vermenizde fayda var. O şekilde cihazı açmanın mümkünatı yok gibi.

@uzil, bende ışığın durumuna göre hem ekran ışığı hem de tuş takımının ışığını ortamdaki duruma göre otomatik ayarlıyor. Sende de bu şekilde fakat farkedemiyorsun herhalde? Bunun bir ayarı yok zaten cihaz otomatik yapıyor bunu.

Işlemci hızı yanlış. 332 MHz normalde.
  • @cemduy;
    Eğer numaralar simde değil de rehberde kayıtlıysa hattını takmadan telefonu açabilirsin. Daha sonra sugar_klavyeci'nin dediği gibi PC Suite.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Maxy_
    @cemduy;
    Eğer numaralar simde değil de rehberde kayıtlıysa hattını takmadan telefonu açabilirsin. Daha sonra sugar_klavyeci'nin dediği gibi PC Suite.

Ne yaptın telefonu halâ kullanıyor musun? :) Terkettin artık buraları.
  • ben tasaruf olsun diye en düşükte kullanıyorum...gün ışığında pek göremiyorm bu seferde...tam açıncada gece gündüz hep full ışk...yada ben farkına vamıyorum dedğiniz gibi
  • 
Sayfa: önceki 20792080208120822083
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.