İmzamda ki sertifika nasıl alınır yazısına tıklayın sertifikayı alın daha sonra o hack programını imzalayıp ve cihaza kurun.
Ilginiz için teşekkür ederim, telefon kaç haftadır açıktı hiç kapanmamıştı, kitlendi mecbur bataryayı çıkardım şimdide açamıyorum :) Duvara fırlatasım var artık offf offfffff
arkadaşlar bende 3 sene önce bu cihazdan almıştım ve halen tertemiz 0 gibi duruyor.kamerası hala çok güzel.ama çok sevdiğim telefonumda bilirisiniz klaisk sorun olan ekran filmi sorunu çıktı.tabi garantiside bittiği için gittim film taktırdım 1 hafta sonra yine bozuldu sonra yine taktırdım 2-3 ay geçti geçmedi yine bozuldu şimdi ne yapıyım bu telefonu.satsam 200 liradan fazla veren yok zaten vermemde telefonum 0 gibi daha tertemiz.kullansam yaptırınca yine bozulacak biliyorum.zaten şimdiye kadar 3 defa tamir ettiridm ve topalmda 100 tl tamir parası harcadım.ne yapsam bu güzel telefonumu bilmiyorum.yoksa bu haliyle salondaki gümüşlüğün içine mi koysam :)
burak aynne bende ilk cıktıgında almıstım ne kadar para saydıktı walla ıcım gıtmıstı . sımdı sordum max200e mı ne alıolar o cıvarlarsaa ve benımde hıc satasım yok senın gıbı. cunku dedıgın gıbı hersey yerlı yerınde sıstem sıtabıl resımler guzel hala . Allah'tan bende film sorunu cıkmadı sımdıye kadar ama bılmıorum bundna sonra ne olur . degıstırmekte ıstemıorum senın gıbı . garantısı yok ama ne kadara yapıolar yetkılı servısı bı danıs derım . ama cok solerler sanırım . ama 2 haftada bır degıstırmektense bı kerede yetkılı servıs degıstırsın derım . sevgıler
Merhaba arkadaşlar. Belki daha önce bir başkasının da başına gelmiştir diye düşünerek, sorunuma bir çözüm bulmak için buraya yazıyorum. Sorunum şu: telefonun sag kısmında bulunan kamera kısayol tuşuna basılı tuttugumda kamera açılıyor fakat fotograf çekmek istediğimde tuş çalışmiyor. ön kamera ve video modunda çekim yapiyor. Ana kamera da fotograf çekemiyorum kısacası. Çözümünü bilen varsa çok dua ederim..
quote:
Orijinalden alıntı: sevenhilli
burak aynne bende ilk cıktıgında almıstım ne kadar para saydıktı walla ıcım gıtmıstı . sımdı sordum max200e mı ne alıolar o cıvarlarsaa ve benımde hıc satasım yok senın gıbı. cunku dedıgın gıbı hersey yerlı yerınde sıstem sıtabıl resımler guzel hala . Allah'tan bende film sorunu cıkmadı sımdıye kadar ama bılmıorum bundna sonra ne olur . degıstırmekte ıstemıorum senın gıbı . garantısı yok ama ne kadara yapıolar yetkılı servısı bı danıs derım . ama cok solerler sanırım . ama 2 haftada bır degıstırmektense bı kerede yetkılı servıs degıstırsın derım . sevgıler
kızagın ne durumda? kızagın eski ise film çok çabuk bozulabiliyor kardeşim.
quote:
Orijinalden alıntı: xx_52 Merhaba arkadaşlar. Belki daha önce bir başkasının da başına gelmiştir diye düşünerek, sorunuma bir çözüm bulmak için buraya yazıyorum. Sorunum şu: telefonun sag kısmında bulunan kamera kısayol tuşuna basılı tuttugumda kamera açılıyor fakat fotograf çekmek istediğimde tuş çalışmiyor. ön kamera ve video modunda çekim yapiyor. Ana kamera da fotograf çekemiyorum kısacası. Çözümünü bilen varsa çok dua ederim..
format atmayı denedin mi?
quote:
Orijinalden alıntı: BENL!
quote:
Orijinalden alıntı: xx_52 Merhaba arkadaşlar. Belki daha önce bir başkasının da başına gelmiştir diye düşünerek, sorunuma bir çözüm bulmak için buraya yazıyorum. Sorunum şu: telefonun sag kısmında bulunan kamera kısayol tuşuna basılı tuttugumda kamera açılıyor fakat fotograf çekmek istediğimde tuş çalışmiyor. ön kamera ve video modunda çekim yapiyor. Ana kamera da fotograf çekemiyorum kısacası. Çözümünü bilen varsa çok dua ederim..
format atmayı denedin mi?
ilginiz için teşekkürler. evet hard ve soft format attım lakin sorun devam ediyor. çok garip bi sorunum var ya:)
firmware güncelle , daha önce güncelldiysen bile yeniden güncelleki sistem otursun yerine . böle yap derim bana göre yani
quote:
firmware güncelle , daha önce güncelldiysen bile yeniden güncelleki sistem otursun yerine . böle yap derim bana göre yani
versiyon güncelle diyorsun yani. işte onu yapamiyorum. Nokia Ovi Suite ile yazılım güncelleme yapmak istediğimde yeni güncelleme yok uyarısı geliyor. yani telde en son cıkan versiyon war. peki o en son versiyonu tekrar yüklemenin yolu var mı?
arkadaşlar burda çok pahalı olduğu için yurtdışından kapak sipariş etmiştim gayet uygun fiyata elime ulaştı . ama gelin görün ki takarken . mikrofon ve duymak yerini ayrı ayrı takıomusuz. ses gelio karşı taraftan ama benim sesim gitmi , mikrofon kısmını sökerken zarar gördü yeni kasaya monte edemedim . yani durumlar kötü oldu :)
geçmiş olsun, kasa kapak takımı orjinal mi? kaça mal oldu? benim de ihtiyacım var aslında...
kasa kapak tus takımı ve ıvır zıvırlar hepsi geldi 2 enk istemiştim biri turanj diğeri siyah , kargo dahil 34 tl mi neye mal oldu . orjinalmı bilemiycm ama nokia yazısı ve kaucuk gibi birşey hisserdisiniz yaa hepsi tam yani . nokia yazıları ufak yazıo filan . ıstnbulda bakmıstım sıyah takıma adam 70 tl demişti . mikrofon bulucam sımdı bı yerden oda satılıomus ufak bı parcaymıs sadece bakalım sehır dısındayım warmı buralarda .
eee kimse yokmu yaaa ? eskiden varya bir günde yüzlerce msj yazılırdı way beee . Ben hala vazgeçemiyenlerdenim . Neden mi ? Yeni çıkan telefonlarda örneğin iphone 4 , bunda ne var ki ? sadece 720p mi . Bence değiştirmek için neden yok ama en azından şimdilik :)
tuş takımı olan, dokunmatik olmayan telefonların kralı + karizmatik bir telefon..
Tekrar film şeridi koptu sanırım, küçükçekmece, bakırköy civarı nokia resmi servisi var mı? kaça yaparlar?
bu film şeridi sanırım iiki tarafı birbirine bağlayan birşey , kapak takarken gördüm onu da . seninki nası kopuo ? fiyatı bilemiycm ama iyi bir telefoncudan bak istersen . herzaman kotu olmyabaılır .
aynen karizma telefon :)
quote:
bu film şeridi sanırım iiki tarafı birbirine bağlayan birşey , kapak takarken gördüm onu da . seninki nası kopuo ? fiyatı bilemiycm ama iyi bir telefoncudan bak istersen . herzaman kotu olmyabaılır .
aynen karizma telefon :)
Ekrandaki görüntü gidiyor dostum, bir kez daha olmuştu yurtdışındayken yaptırmıştım.
Bende geçenlerde filmi 50 TL ye taktırdım.60 dediler 50'ye anlaştım. Üzerinde ön kamerasıda olduğu için pahalı malesef..