Şimdi Ara

===> NOKIA N95 8GB | ANA BAŞLIK, SSS, DESTEK, PAYLAŞIM <=== (2084. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41.965
Cevap
20
Favori
1.722.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20822083208420852086
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çokmuş ya fiyatı :S ne filmi bu ? ufak 2-3 cmlik bi kabloya benzer bişi var o mu ?

• iyi geceler arkadaşlar , ya bazen ekran windows xp deki gibi 256 renk gibi oluo bi acayip oluo yani , kızagı aşağı ve yukarı çekince duzelio . Warmı böle olan ? Sevgiler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevenhilli

iyi geceler arkadaşlar , ya bazen ekran windows xp deki gibi 256 renk gibi oluo bi acayip oluo yani , kızagı aşağı ve yukarı çekince duzelio . Warmı böle olan ? Sevgiler...

flex gitmiş işte
  • ewt sormayın arkadaşlar flex gitmiş fiyat sordum 50 tl civarı bakalım ne oluck .
  • herkese merhabalar

arkadaslara sizlere iki sorum olucak
    1-Telefonumun tuslari(numerik klavye degil,ekranin altindakiler) baya bi silindi.Bunun icin servise gotursem(nokia'nin kendi servisine) ne kadara mal olur acaba ?
    2-2 hafta once yanlislikla nokia maps in klasorunu sildim ve su anda telefonu bilgisayara bagladigimda nokia map uploader hata veriyor,nokia maps i tamamen silip tekrardan yukleme sansim var mi ?Yoksa gps icin hangi programi onerirsiniz ? (sesli navigasyon a gerek duymuyorum)

Simdiden tesekkurler
  • 1- tuşlar için herhangi bir yere git servis filan 20 tl tutabilir ortalama 10 da olabilir .
    2- garmin kullan gps için , ben haytta nokianın mapsını kullanmadım hep garmin

not : bence tus takımını degıstırme , telefon acılınca bazı sorunlar cıkabılıo ornegın bendekı flex kablo gibi .cok hassas oldugundan yırtılma war hafıf o yuzdn ekran gıdıp gelıo bazen tamamen gıdıo .
  • @sevenhilli hocam hic sorma ayni sorun bende de oldu kvk tekniik servis e 130 tl bayildim telefon dubai den geldigi icin,ama sagolsunlar 6 ay garanti verdiler :) simdi telefonu degistirmeyi dusunuodum e6 alayim diyordum ancak emin olamadim o yuzden bi sure daha kullanacagim n95 imi fakat tuslarin artik pelti ciktigi icin cok cirkin duruyor,birde gps kullanmam gerekiyor ozellikle onumuzdeki 2 ay,aslinda onu da sormus oliyim,arkadaslar sizce n95 8gb i satip e6 almak ne kadar mantikli olur ? Bi yanim sat kurtul diyor,bi yanim uc yillik yoldas satilmaz diyor cok kararsizim
  • walla bana kalırsa , N95 8GB ile bu seneyi geçir derim ki ben öle yapıcam . çünkü masraf yapmışsın serviste kabloyu değiştirerek o yüzden , devam et ederim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gencayyy

@sevenhilli hocam hic sorma ayni sorun bende de oldu kvk tekniik servis e 130 tl bayildim telefon dubai den geldigi icin,ama sagolsunlar 6 ay garanti verdiler :) simdi telefonu degistirmeyi dusunuodum e6 alayim diyordum ancak emin olamadim o yuzden bi sure daha kullanacagim n95 imi fakat tuslarin artik pelti ciktigi icin cok cirkin duruyor,birde gps kullanmam gerekiyor ozellikle onumuzdeki 2 ay,aslinda onu da sormus oliyim,arkadaslar sizce n95 8gb i satip e6 almak ne kadar mantikli olur ? Bi yanim sat kurtul diyor,bi yanim uc yillik yoldas satilmaz diyor cok kararsizim

KVK serviste mi 130'a değiştirdiler flex film şeridini? Ben de KVK ya da genpa'ya götürüp yaptırıp bir de kasayı yenileteyim diyordum, bu kadar masraf çıkarırsa normal bir telefoncuda yaptırmak en iyisi?

• Mehaba arkadaşlar. Bu telefonun şimdiki piyasa değeri nedir? Bir arkadaş takas teklifinde bulundu Eski bilgisayarıma karşılık.
  • 250-300 arası...
  • Telefonu işlemci olarak e5 ile karşılaştırırsak arada nekadar hız farkı var.
  • Ewt arkadaşlar Kadıköyde Flex kabloyu değiştirdim adına felx değil film diolar bu arada . 50 TL ye mal oldu , yaklaşık 1 sene daha kullanırım gibime geliyor . Orjinalmi Yan sanayimi bilmiyorum adam orjinal de demedi yan sanayide demedi . Bişiler geveledi valla . Şuan bir sorun yok ama yurt dışından aldığım kapaklar için yan sanayinin babası dedi telefoncu eleman :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nzm13

Telefonu işlemci olarak e5 ile karşılaştırırsak arada nekadar hız farkı var.
    E5'te bilindiği üzere 600 MHz işlemci var. N95 8GB'ta ise 332 MHz. E5'teki işlemcinin hızı %81 daha yüksek. Bu da iki cihaz arasında hız olarak gözle görülür bir fark yaratır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

E5'te bilindiği üzere 600 MHz işlemci var. N95 8GB'ta ise 332 MHz. E5'teki işlemcinin hızı %81 daha yüksek. Bu da iki cihaz arasında hız olarak gözle görülür bir fark yaratır.

Eyvallah
  • valla bende once bi telefoncuya gittim 70 e yaparim dedi ama garanti vermem dedi,birde orjinal mal kullandigini sanmiyorum,KVK ya gittim orda da 200 dediler ama sagolsun gorevli bayan baya yardimci oldu bana ogrenciyim diyince 130 a indi ki 6 ay da garantisi vardi,hala tikir tikir.Hic diilse icim rahat etti ama simdi de telefon degistiricem diye tutturdum,dolar bi dusse :D
  • 130a iiy yaptırmışşsın bende 50 ye yaptırdımdı , bir telefoncuda . idare edioz işte :) değiştirmeyi düşünmüyom ben ama , piyasadaki telefonların coğunda özeşşlikler mevcut zaten 1 seneye kadar gider idare ediliri gibime gelio
  • ozellikleri gayet iyi ama bana qwerty klavyeli bir telefon gerekiyor
    Nokia yi hic anlamiyorum,bu kadar tutmus bi modeli hic daha da iyi yapmaya calismadi,anca bi n96 cikardi o da ozellik olarak ayni sayilir bir tek kasa farkli,yapicakti n95 8gb in uzerinde bi iki degisiklik,qwerty klavye olabilirdi,daha iyi bir ekran(netlik acisindan) olabilirdi vs vs.
    Zaten bu teli birakicagim icin uzuluyorum ama artik yetersiz geliyor,bakalim belki nokia dediklerimi yapar
  • Merhabalar.
    Telefonu 3 seneden fazladır kullanıyorum kasa kırık çizik ezik içinde tuş takımın ışıkları bile bozuldu ortam sensörü kafayı yemiş kendi kendine kapanma problemi var 2.ci telefonum olarak hep sağ cebimde kullanılmaya hazır emektar
  • 
Sayfa: önceki 20822083208420852086
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.