Şimdi Ara

===> NOKIA N95 8GB | ANA BAŞLIK, SSS, DESTEK, PAYLAŞIM <=== (2082. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41.965
Cevap
20
Favori
1.722.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20802081208220832084
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler,
    sim kart olmadan pc suite ile bağlanıp content copier ile telefon hfızasını yedekledim. Fakat numaralara nasıl ulaşacağım, tek tek? elimde 84 mb nbu dosyası var
  • @cemduy, PC Suite ile cihazın rehberine girip numaraları tek tek alabilirsin.

@uzil, gündüz açık havada ben de tam güce alıyorum. Akşam olduğunda kısıyorum. Bazen sensörler açık havada kısabiliyor.
  • olayı çözdüm..max. yapınca ekranı hiç kısmıyor minumum yapıncada ekranı hiç açmıyor..orta seviyeye getirince pek belirgin olmasada ışığa göre ekranı aydınlatıyor
  • hala N95 8GB kullanıcısıyım ve 1 sene daha böle idare etmeyi dusunuyorum hala yeterlı ozellıklerde bır telefon bencee.
  • Arkadaşlar telefonumun ahizesinden ses gelmiyor. Speakerı değişti ama hala ses yok.
    Telefonda bundan başka sorunda yok.Neden olabilir,başına gelen,çözüm bilen var mı ?
  • cihazını satan varsa ben talibim
  • ben bişey merak etmek istiyorum

ya şunu soracaktım..makro çekimde ama çok aşırı makroda..nerdeyse 1 cm e kadar indiğimde fokus yapıyorum..lens ileri geri gelirsen biyerde net bi görüntü alıyor ama tabi çok yakın olduğu için çerçeve kırmızı oluyor..halbuki bi yerde çk net yakalıyor ama...neyse soruma geleyim..tam o net anında manuel olarak durdurabilir miyiz odağı veya manuel odak yapabiliyor muyuz
  • Garmin Navcity Turkey 2011.02 TPKLTS Türkçe - Yeni Harita

===> NOKIA N95 8GB | ANA BAŞLIK, SSS, DESTEK, PAYLAŞIM <===

Yeni haritayı kullanmak için (varsa eskisini silin/yedek alın ve) 2011.02.rar dosyasını indirin. İçindeki gmapsupp.img dosyasını direkt Garmin klasörünün içine atın.

Haritayı ndirmek için:http://bit.ly/liZdfv

Garmin Mobile XT v50.00.50'yi indirmek için buraya tıklayınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 31 Mayıs 2011; 15:17:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: uzil
    ben bişey merak etmek istiyorum

ya şunu soracaktım..makro çekimde ama çok aşırı makroda..nerdeyse 1 cm e kadar indiğimde fokus yapıyorum..lens ileri geri gelirsen biyerde net bi görüntü alıyor ama tabi çok yakın olduğu için çerçeve kırmızı oluyor..halbuki bi yerde çk net yakalıyor ama...neyse soruma geleyim..tam o net anında manuel olarak durdurabilir miyiz odağı veya manuel odak yapabiliyor muyuz

ben şimdiye kadar yakalayamadım çok denedim o kadar yakından dediğin gibi çok kısa süre netleşiyor fakat olmuyor... sen yakalarsan bize de haber ver :D

• Sanırım bu telefonların ortak sorunu tuşların belli bir zaman sonra çalışmıyor olması. Benim telefonumunda Power tuşu bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Arada geliyorlar sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunesim80 -- 8 Haziran 2011; 13:50:21 >
  • Cep telefonu için Psiloc irRemote v1.04 sürümünü denemenizi tavsiye ederim, sınırsız kullanabilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=49741853
  • Sağol Berkay, lakin aklıma birşey takıldı. Bu tuş takımı programı ile telefonu kapattım diyelim, tekrar açmak için sanırım işe yaramayacak gibime geliyor? Sonuçta Power tuşuna basıp açılıyor bizim telefonlar ya...
  • Anlamadım hocam biraz daha açsanız?
  • Benim telefonumun Power yani telefonu açıp kapadığımız tuş var ya üst kısımda. O bir çalışıyor bir çalışmıyor. Onu kastettim.
    Gerçi programıda kuramadığım için gerek kalmadı sanırım. Sağolun hocam.
  • Kapatma tuşu program içersinden hallediliyor. Ve kurabilmek için cihazın hackli olması gerekiyor ve rica ederim.
  • Peki telefonu nasıl Hackliyebilirim?
    Ayrıca hadi programdan tlefonu kapattım, peki nasıl açacağım sonra kapalıyken programa erişemem doğal olarak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunesim80 -- 10 Haziran 2011; 11:26:16 >
  • Buradan hackleyebilirsiniz.

ve telefonu hiç kapatmıyoruz kullanırken yani yazıyla anlatamıyorum programı kullanırken anlarsınız ne demek istediğimi.
  • Indirdim programı kurmak için dosyayı tıklıyorum lakin sertifika hatası veriyor
  • Cihazı ya hackliceksiniz ya da sertifika ile imzalıcaksınız başka türlü kuramazsınız.
  • Nasıl yapacağım onu soruyorum?
    Vermiş olduğunuz hackleme programı ile sertifika hatası vermekte.
  • 
Sayfa: önceki 20802081208220832084
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.