Şimdi Ara

===> NOKIA N95 8GB | ANA BAŞLIK, SSS, DESTEK, PAYLAŞIM <=== (2086. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41.965
Cevap
20
Favori
1.722.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20842085208620872088
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bakındım ama göremedim arama kısmı çok karışık..
    Telefonumu ovi suit üzerinden güncelledim. Son versiyonu yükledim ama dil ingilizce oldu ve dil seçenekleri arasında türkçemiz yok ne yapmam lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan KARPUZ

Arkadaşlar bakındım ama göremedim arama kısmı çok karışık..
    Telefonumu ovi suit üzerinden güncelledim. Son versiyonu yükledim ama dil ingilizce oldu ve dil seçenekleri arasında türkçemiz yok ne yapmam lazım?

http://forum.donanimhaber.com/m_27250669/tm.htm
  • @ Papurcu arkadaş adına teşekür ederim , bende görmüştüm ama cevap vermek için uğraşamadım ne yalan söliyim ama ihtiyacımız bir sorunum olsa hemen yazıorum cevap bekliyorum huyum kötü gerçekten böle olmamak gerekir , üzgünüm .

Hala kullanmaya devam ediyorum ve hep devam edicem kullanmaya sanırım . Tipi güzel die ince die gidip iphone alamam . Geçen gün bi vidyo çekiodum arkın iphone 4 ü ile zoom filan yok dedim bu nasıl bişi yaa :)
  • Sevgili arkadaşlar yakın zamanda pili değiştiren oldumu , ben düşünüyorumda değiştirenler varsa nerden aldınız , nasıl merak ettim ? bir ürün gördüm buyrun paylaşıyorum .

http://www.hizlial.com/cep-telefonu/cep-telefon-aksesuarlari/nokia-bl-6f-batarya-nokia-n95-8-gb-n78-n79_02.023.1224.0017.htm
  • Kapağı deiştirirken mic bozuldu , ufak bişi alıcm artık :)
  • Bu telefon PowerMP3 programıyla beraber tadından yenmiyor. Ses kalitesini çok beğeniyorum.
  • Merhaba n95 8gb kullanıcıları :)

4 senelik kullandıgım telefonumu geçen hafta iphone 4 ile degistirdim. n95 in yeri bende ayrıdır. 4 senedir tık demeden calıstı. Sadece tam lazım oldugu zamanlarda restart atmasının dısında pekte magdur etmedi.
    Burdan nokiaya teşekkürlerimi sunarım. 1000 liraya almıs oldugum telefon hakkını yeterince verdi.
    Şimdi odada yanlız başına duruyor. Baktıkça arada hüzünleniyorum onu ilk aldıgımdaki heyecan geliyo aklıma duygusallaşıyorum falan. Gerçekten iyi telefondu :)

Iphone 4 mü o bambaşka bir cihaz, elimden bırakamadıgım bir cihaz fakat n95 asla unutulmaz. Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: wapcep_scrol

Merhaba n95 8gb kullanıcıları :)

4 senelik kullandıgım telefonumu geçen hafta iphone 4 ile degistirdim. n95 in yeri bende ayrıdır. 4 senedir tık demeden calıstı. Sadece tam lazım oldugu zamanlarda restart atmasının dısında pekte magdur etmedi.
    Burdan nokiaya teşekkürlerimi sunarım. 1000 liraya almıs oldugum telefon hakkını yeterince verdi.
    Şimdi odada yanlız başına duruyor. Baktıkça arada hüzünleniyorum onu ilk aldıgımdaki heyecan geliyo aklıma duygusallaşıyorum falan. Gerçekten iyi telefondu :)

Iphone 4 mü o bambaşka bir cihaz, elimden bırakamadıgım bir cihaz fakat n95 asla unutulmaz. Saygılar

düşüncelerime tercüman olmuşsunuz , ben hala kullanıyorum Iphone 4S bekliyorum , yinede apple gibi nokia geliştiremedi kendini son zamanlarda ovi ile atak yapıo ama geride kaldı biraz apple uygulamaları gercekten mukemmel.
    N95 8gb ilk aldıgım zamanları hatırlıomda ne gunlerdı o gunlerden su gune kadar bence hala ılk 10 da yer alabılır .

• quote:

Orijinalden alıntı: sevenhilli

quote:

düşüncelerime tercüman olmuşsunuz , ben hala kullanıyorum Iphone 4S bekliyorum , yinede apple gibi nokia geliştiremedi kendini son zamanlarda ovi ile atak yapıo ama geride kaldı biraz apple uygulamaları gercekten mukemmel.
    N95 8gb ilk aldıgım zamanları hatırlıomda ne gunlerdı o gunlerden su gune kadar bence hala ılk 10 da yer alabılır .

Haklısınız n95 8gb a kadar 5-6 tane symbian telefon kullandım. O zamanlarda symbiandan başka akıllı telefonlar yoktu ve symbiana alışmış biri olarak başka bir telefon kullanamadım. Ama bence nokia gerek tasarımlarıyla gerek işlemcileriyle gerekte yazılımıyla çağın gerisinde kaldı. İphone 4 almadan öncede samsung ss2 arasinda kalmıstım fakat ip4 aldığıma çok memnunum. Artık böylede devam ederim.

Ama n95 imi satmayacagım. O başka bir cihaz kendi kendini imha edene kadar benimle kalacak :P

• ya bu telefon çok eskidi de aklıma bişey takıldı ve acil sormam lazım yoksa kafayı yiicem.. tabi biraz bilgili olmak lazım :)

biliyorsunuz iphone da mesajlaşırken mesajlar alt alta duruyor ve msn konuşması gibi oluyor.. mesela bunu nokia c7 de yapabiliyorsunuz, oturumlardan girince.. şimdii soruya gelelim, nokia n95 8gb de medya var, orda sohbet diye program var.. bunun altında da oturumlar, sohbet kartvizitleri ve kayıtlı sohbetler diye seçenekler var. buralardan bi yerlerden bende mesajlarımı o şekilde görüp, mesajlaşabilirmiyim? oturum'a tıklayıp yeni oturum diyince internet bağlantısı v.b. istiyor.. bilen varmıdır acep?
  • quote:

resim ve video çekimi (iç ve dış mekan-aydınlık ve az aydınlık)farklarını yazarmısın ikisinide kullanmış biri olarak.sence hangisi daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: bhiziroglu

ya bu telefon çok eskidi de aklıma bişey takıldı ve acil sormam lazım yoksa kafayı yiicem.. tabi biraz bilgili olmak lazım :)

biliyorsunuz iphone da mesajlaşırken mesajlar alt alta duruyor ve msn konuşması gibi oluyor.. mesela bunu nokia c7 de yapabiliyorsunuz, oturumlardan girince.. şimdii soruya gelelim, nokia n95 8gb de medya var, orda sohbet diye program var.. bunun altında da oturumlar, sohbet kartvizitleri ve kayıtlı sohbetler diye seçenekler var. buralardan bi yerlerden bende mesajlarımı o şekilde görüp, mesajlaşabilirmiyim? oturum'a tıklayıp yeni oturum diyince internet bağlantısı v.b. istiyor.. bilen varmıdır acep?

http://n95-nokia-phone.blogspot.com/2007/10/conversation-application-by-nokia-beta.html

Böyle bir program var. Ben çalıştıramadım belki sen yaparsın.

Edit Kurmayı başardım ama öyle aman aman bir program değil. iPhone'un mesajlaşma sistemine benziyor ama baloncuk değil satırlar halinde. Pek sevmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rinnegan -- 21 Ekim 2011; 10:36:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sevenhilli

quote:

Aklıma düştü bir yerlerden uğrayıp bakayım dedim eskilerden bir sizi gördüm

Ben de hala kullanıyorum en uzun süre kullandığım telefon bu oldu.Hep iPhone'a niyet ettim ama
    maalesef şu net çekmemesi beni engelledi hep.Uygulamalarına ben de hastayım gittim ipod touch aldım.
    Eşim çok beğendi ona da iPhone 4 aldım.Ama şu N95'in ilk aldığımda ki tadını maalesef bulamadım.
    Kendim için beklemedeyim N9'a baktım,N8 den kötü.Zaten touchscreen de Nokia toparlayamadı bir türlü.
    HTC en yakın olan şimdilik ama onda da kararsızım.Belki microsoft nokia işbirliği ile seneye güzel bir şey yaparlar.
    Kısacası N95 8Gb'la devam

• @ koolandgang , bende hala kullanıyorum N 95 8 GB i , sorunum sadece flex kablo film takıldıktan sonra tuslarda bıraz hasasıyet arttı gıbı onun dısında sorunum masallah walla . bakalım daha ne kadar kullanacazzz yıllar oldu walla o heycannn waryaa paha bıcılemez
  • arkadaşlar benimde gps,ahize,ön kamera ve kapak tuş takımı çalışmıyor. nokia teknik servislerde bu film değişimi orjinali ne kadar? ne kadar ücrete orjinalini takıyorlar? ve parçanın orjinal olduğunu nasıl anlarız? 1 yıl garanti vermesi gerekmiyorlar mı? bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazurat

arkadaşlar benimde gps,ahize,ön kamera ve kapak tuş takımı çalışmıyor. nokia teknik servislerde bu film değişimi orjinali ne kadar? ne kadar ücrete orjinalini takıyorlar? ve parçanın orjinal olduğunu nasıl anlarız? 1 yıl garanti vermesi gerekmiyorlar mı? bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum...

kadıkoyden degıstırdım 50 tl ye , suan kullanıyorum ama ne bılıyım eskısı gıbı olmuo bazne takılmalar oluo tuslarda , bı kere basıom 2 kere kayıyıyo fılan yada normale donuo eee ucuz olunca bole oldu ama sorun yok . genpa serviste 150 tl ye degıstırıolardı garanti ediolarmı bılmem ama mın 2 sene daha kullanacksan genpada degıstır yok 1 sene ıdare edıcm dersen benım gıbı gıt 50 tl ver degıstır . flex kablo yani film deiştircn . orjinal olup olmadını bende anlamıom ama taktıkları kabloda bende bılmem ne elektronık ımzası war yazmıslar ustune en azından kımlere aıt oldugunu bılıom :=) gps calısmaması ılgınc ama bende sadece goruntu gelmıodı karıncalar dans edıodu gıbı senın problem farklı olabılır .

• quote:

Orijinalden alıntı: lazurat

arkadaşlar benimde gps,ahize,ön kamera ve kapak tuş takımı çalışmıyor. nokia teknik servislerde bu film değişimi orjinali ne kadar? ne kadar ücrete orjinalini takıyorlar? ve parçanın orjinal olduğunu nasıl anlarız? 1 yıl garanti vermesi gerekmiyorlar mı? bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum...

o filmi ben geçen sene orjinalini 100 tl ye taktırmıştım ön kamera üst tuşlar ve kızak kendine gelmişti.. halen ilk günki gibi sorunsuz kullanıyorum
  • ARKADASLAR BENDE N95 8GB KULLANICISIYDIM YAKLASIK 1,5 SENEDİR KULLANICI OLAMIYORUM BENİM TELEFONUN SEBEKE SORUNU SORUNU VARDI TELEFONCUYA VERDIM VERSIYON ATALIM DEDİ AMA VERSIYON ATARKEN TELEFON GÖÇTÜ. ANAKART BOZUK DEDİ BANA ANAKART LAZIM ELİNDE BOZUK TELEFON OLAN VEYA ELİNDE ANAKART OLAN VEYA ANAKART BULABİLECEĞİM BİR YER VARSA BİLEN ARKADASLARDAN YARDIM BEKLİYORUM. ( TELEFONU BOZUK HALDE GÖRDUGUM ZAMAN TELEFONCUNUN KULAGINI CINLATIYORUM )

• aynen benimki de 2-3 aydir yatiyo icim gidiyo ama bizim burada yapamadilar... forumda bi arkadas tamir yapiyodu bi ara ama gorunmuyo epeydir... yok mu guvenebilecegimiz bi tamirci arkadas? telefon su an acma tusuna basinca titriyo, isigi yaniyo geri sonuyo bataryayi cikarincaya kadar yaniyo sonuyo oyle...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • N95 8gb telimiz var artik kullanalim diye n gage oyunlari yuklemeye karar verdim. Demo full farketmez nerden indirebilirim? Yada telefondan indirebilirmiyim?
  • 
Sayfa: önceki 20842085208620872088
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.