Şimdi Ara

===> NOKIA N95 8GB | ANA BAŞLIK, SSS, DESTEK, PAYLAŞIM <=== (2087. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41.965
Cevap
20
Favori
1.722.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20852086208720882089
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanirim en sorunsuz n95 benimki cikti:) 4 yildir hergun acar sarki dinlerim. Mesela suan bunu iphone ile yaziyorum arkada n95 imde sarki caliyor. Flexi filan nedir bilmem. Bugune kadar kullandigim en saglikli telefon. Hala elime aldigimda ilk heyecandan kirintilari birazcik hissediyorum:) Bin tl verseler satmam aramizda oyle bir bag var:)
  • ewt arkadaşlar dolu program yüklüydü bende sinirlendim bastım hard formatı * 3 yeşil tuş ve acma kapama dugmesı hepsını basıorsunuz acılana kadar telefon . kapalıyken yapıorsunuz . bıraz heycan getırem dedım :D
  • formatı çaktım arkadaşlar şimdi yükledim bir kaç program , whatsapp , opera mini , işcep ve ovi dükkan okadar . bi kaç programda yükliycm ama cer - key dosyalarını bekliyom umarı m3-5 günde çıkar . bundan sonra yükleyeceğim program kill me oda whatsappı kapatmak ve açık bişiler warsa onları sonlandırmak .
  • Benim de 3 sene falan oldu ve telefonu asla satmayacak olanlardanım Henüz film sorunu olmadı inş. olmaz da

@sevenhilli sen turuncu kapakla mı kullanıyorsun ? eğer öyleyse kapağın takılı halinin bikaç resmini ekleyebilir misin mümkünse ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lido

Benim de 3 sene falan oldu ve telefonu asla satmayacak olanlardanım Henüz film sorunu olmadı inş. olmaz da

@sevenhilli sen turuncu kapakla mı kullanıyorsun ? eğer öyleyse kapağın takılı halinin bikaç resmini ekleyebilir misin mümkünse ?

yok deiştirdim o yaz modundaydı turuncu olarak şimdi siyaha döndüm yine ama bence en iyisi siyah kullanmak , deişmemiş olsaydım eklerdim foto kardeş .

Not : bizim telefondan yada başka modellerden , check-in yapamayan facebook iiçin .,yöntemler
    a)opera yükleyin mini olmıyan
    b)touch.facebook adresine girin ve ordan yapabilirsiniz :)

• siyah bencede en iyisi sadece meraktı ayrıca opera mobile candır şu an youtube videolarınıda standart tarayıcı oynatmıyor malesef ama opera ile girince real video player üzerinden youtube videoları izleniyor..
  • Bu telefonu nasıl kırabiliriz? N-Gage oyunları pakedi indirdim ama yanında gelen hackleme yöntemi artık eskidiği için çalışmıyor. Başka türlü de telefon n-gage için gereken zımbırtıları kurmama izin vermiyor zaten. Telefonumda en son firmware kurulu. Biri yardımcı olursa çok sevinirim. Özel mesajdan yazabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rinnegan -- 20 Aralık 2011; 4:02:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rinnegan

Bu telefonu nasıl kırabiliriz? N-Gage oyunları pakedi indirdim ama yanında gelen hackleme yöntemi artık eskidiği için çalışmıyor. Başka türlü de telefon n-gage için gereken zımbırtıları kurmama izin vermiyor zaten. Telefonumda en son firmware kurulu. Biri yardımcı olursa çok sevinirim. Özel mesajdan yazabilirsiniz.

selam , adım adım bunları yaparsanız sorun olmıyacaktır .http://www.reis-ieagles.com/baslik2416.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevenhilli

quote:

Orijinalden alıntı: Rinnegan

Bu telefonu nasıl kırabiliriz? N-Gage oyunları pakedi indirdim ama yanında gelen hackleme yöntemi artık eskidiği için çalışmıyor. Başka türlü de telefon n-gage için gereken zımbırtıları kurmama izin vermiyor zaten. Telefonumda en son firmware kurulu. Biri yardımcı olursa çok sevinirim. Özel mesajdan yazabilirsiniz.

selam , adım adım bunları yaparsanız sorun olmıyacaktır .http://www.reis-ieagles.com/baslik2416.html

Çok teşekkür ederim bunları deneyeceğim.

• Beyler başka bir N95 8GB'ye film değiştirdim, ekranda karanlık da olsa ışık yanıyor fakat ondan sonra tepki gelmiyor neden olabilir sıkıntı?

Edit: Tamam dostlar hallettim, tam temas sağlayamamışım girişlerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zinedine_zidane -- 26 Aralık 2011; 16:28:16 >
  • quote:

Bugune kadar kullandigim en saglikli telefon.

Cidden öyle! Kaç kere düşürdüm, saçıldı etrafa parçaları, topladım tekrar çalıştı. Yazın bir de denize düşürdüm, aha gitti telefon dedim, bir hafta kendine gelemedi, tam yeni tel sipariş verecekken son denememde açıldı :)

Şu an tek problem, o da problem sayılırsa, kamera açık olmasa bile flaşında sürekli çook derinden bir beyaz ışık görünmesi.

Kamerayı aktive edince de kırmızı ışığı yanıyor sanki video çekiyormuş gibi :))

Ama buna rağmen herşeyi düzgün çalışıyor, yeni ve görüntü, kullanım kolaylığı açısından çok daha güzel telefonlar var fakat sağladığı fonksiyonlarda çok fark yok. imap ile mail de bakıyorum nokia messaging ile , foto kalitesi de iyi, web'de gezinti için opera mini kullanıyorum o da baya iyi, harita+gps te var. Henüz yeni telefon için gerekli nedenler oluşmadı anlayacağınız..

• hocam denize düşürmüşsün o kadar da olsun artık
  • Arkadaşlar bden aranıza katılmış bulunuyorum.N95 8GB kasa iyi durumda ancak arka kapak defome olmuş.Sadece arka kapagı değiştirmek istiyorum.İleriki zamanda kasa kapak komple eğiştirmek istiyorum.Arka kapak değiştirmk kolay mı ve yan sanayi nasıl olu(komple kasa değil sadece arka batarya kapağı il birlikte olan kısım)
  • @kacaksevgilim

onu değiştirmek kadar kolay bişey yok heralde zaten o dediğin kapağı açmadan sim kart takılmıyor ki tele denemedin mi hiç
  • N95 imi aldığım günün ertesi günü bu telefonun reklamları oynamaya başlamıştı televizyonda ve aşık olmuştum cihaza resmen. Rüyalarıma giriyordu rüyamda N95-8GB ile oynuyordum bi aralar sabah kalktığımda rüyanın gerçek olmasını diledim kaç defa bu telefona hastaydım ancak hiç çekici gelmiyor artık hey gidi günler heey...
  • quote:

@kacaksevgilim

onu değiştirmek kadar kolay bişey yok heralde zaten o dediğin kapağı açmadan sim kart takılmıyor ki tele denemedin mi hiç

Hocam sanırım anlatamadım batarya kapağıyla beraber komple arka kısım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacaksevgilim

quote:

@kacaksevgilim

Hocam sanırım anlatamadım batarya kapağıyla beraber komple arka kısım

ekranı yukarı kaydır, tuş takımı sana bakarken baş parmaklarınla sağ ve sol çıkıntıyı kanırttınmı arka kapak kendini bırakır

• Anladım hocam biraz geç oldu ama Aşağıdaki videonun ilk 30 saniyesini izle yapabilirsin galiba..

http://www.youtube.com/watch?v=QN9qKqf1OjA
  • merhaba yaa ben bir şey merak ediyorum bu yeni çıkan telefonlarda mesajlaşma sohbet şeklinde çıkıyor ya N95 8GBlar için de böyle bir uygulama söz konusu mu yükleyebilir miyiz acaba?
  • N95 imi 40 aydır kullanıyorum.Bir defa yere sağlam düşürdüm ekran gitti.Servis yaptı.Daha sonra ekran bozulmaya başladı.Filmdenmiş.Servis yüksek fiyat verince 50TL'ye yaptırdım. Bir kaç aydır Tuşlarla ilgili sıkıntım var.Tuşa basınca işlemiyor veya 2 defa işliyor. Tamirci telefonunda çok program varsa yavaşlamaya neden olabilir.Bundan yapıyordur dedi ama kafama tam yatmadı.Format atmayı denedim.Ama şu üçlü tuş kombinasyonu ile bir türlü format atmayı başaramadım.
  • 
Sayfa: önceki 20852086208720882089
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.