Şimdi Ara

===> NOKIA N95 8GB | ANA BAŞLIK, SSS, DESTEK, PAYLAŞIM <=== (2089. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41.965
Cevap
20
Favori
1.722.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20872088208920902091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: scoopi

isteyen olursa hanin adresini bulup gönderirim.

bekliyorummm kardeş bir gidip bakabilirmmm kendin takmışşsın yaa bende o vidyo çekerken çıkan kırmızı ışığı söktüm wlalla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevenhillli -- 18 Mart 2012; 2:55:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevenhillli

quote:

bekliyorummm kardeş bir gidip bakabilirmmm kendin takmışşsın yaa bende o vidyo çekerken çıkan kırmızı ışığı söktüm wlalla

gps'den haritalarda yer isareti olarak eklemistim, buraya aktarmaya calisayim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

koordinatları ver yeter kardşeşşş birde dükkan kuzeyemi bakıyorduuu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevenhillli -- 18 Mart 2012; 3:09:39 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

koordinatları ver yeter kardşeşşş birde dükkan kuzeyemi bakıyorduuu

gece gun kordinalari kullanmak istedigimde farkli yerlere göturmustu o yuzde yaniltici olabilir.
    Enlem: 41.0168
    Boylam: 28.9694

Eminönü'nde Cömert Türk Sokaginda. Misir carsisina cok yakin zaten.

• han oldugu icin her tarafta girisi var diye hatirliyorum. Benim girdigim sokaktaki giris doguya bakiyordu. Filmi aldigim dukkan zemin kattaydi.
  • quote:

quote:

ben 2008 sonbaharindan bu yana kullaniyorum
    2 kez flex film degistim ve 1 kez batarya degistim. O kadar yere, duvara dusmesine ragmen sapasaglam.

sanırım bende 2.kez değiştrcm felxi karaborsadan taktırdığım flex berbat halde devam ediyor menü tuşlarıu 2 kez işlem yapıo sanki , genpaya yollıycm 100 tl civarı birşey dediler . yeni tlfn almayı düşünmüyorum walla gereksiz walla , birde batarya değişmişsin farkettimi kaç gün gidiyor ?

yaklaşık 1 ay önce artık 2.güne zor çıkan orjinal bataryamı ŞURADAN yeniledim. artık ne zaman şarj ettiğimi unutuyorum. tavsiye ederim.

• Neyse arkadaşlar biran korkmuştum ama bulundugum yerin şebekesinden kaynaklanıyormus.Bir arkadaşın telefonuda arama yapamıyordu.Şuan n95 8gb memnunum 230 tl verdiler satmadım.Nereye kadar giderse son haddine kadar götürsün beni.Allah nazarlardan saklasın maşallah iyii çalışıyor:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacaksevgilim

Neyse arkadaşlar biran korkmuştum ama bulundugum yerin şebekesinden kaynaklanıyormus.Bir arkadaşın telefonuda arama yapamıyordu.Şuan n95 8gb memnunum 230 tl verdiler satmadım.Nereye kadar giderse son haddine kadar götürsün beni.Allah nazarlardan saklasın maşallah iyii çalışıyor:)

aynen bende devammm , batarya siparişi verebilirim belki yukarıdakin arkadaşın linkten . birde flex düzeltmem lazım menü tuşları bazen 2 kere işlem görüyo ( çoğunlukla ) maşallah aynen
  • Flex için KVK dan başka çare yok.Aslında elektronikten iyi çakan bir arkadaşım çakma flexin alt tuş takımlarını orjinal flex tuş takımları ile sorunu hallettiğini söyledi.Ama sanırım çakmasında aynı zamanda ışık sensörüde yokmuş
  • n95 8 gb den iphone 4 e atlamış biri olarak kesinlikle iphoneun n95ten internette gezme rahatlığı dışında bir üstünlüğü olmadığını söyleyebilirim. Tabi teknik veriler değil genel kullanım alışkanlıklarına bağlı olarak konuşuyorum. Hatta n95in foto kalitesi kesinlikle daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BENL!

aynen benimki de 2-3 aydir yatiyo icim gidiyo ama bizim burada yapamadilar... forumda bi arkadas tamir yapiyodu bi ara ama gorunmuyo epeydir... yok mu guvenebilecegimiz bi tamirci arkadas? telefon su an acma tusuna basinca titriyo, isigi yaniyo geri sonuyo bataryayi cikarincaya kadar yaniyo sonuyo oyle...

yaw benim n95 aylardır yatıyo kimse yapamadı bana bi akıl verin :( en son bakan tamirci anakart değişecek astarı yüzünü geçer demiş, bulamaz mıyız 2. el anakart...

• bende kaydettireyim kendimi.Merhabalar arkadaşlar.
  • quote:

quote:

aynen benimki de 2-3 aydir yatiyo icim gidiyo ama bizim burada yapamadilar... forumda bi arkadas tamir yapiyodu bi ara ama gorunmuyo epeydir... yok mu guvenebilecegimiz bi tamirci arkadas? telefon su an acma tusuna basinca titriyo, isigi yaniyo geri sonuyo bataryayi cikarincaya kadar yaniyo sonuyo oyle...

yaw benim n95 aylardır yatıyo kimse yapamadı bana bi akıl verin :( en son bakan tamirci anakart değişecek astarı yüzünü geçer demiş, bulamaz mıyız 2. el anakart...

Benimde anakart bozuldu kardeş. Şebeke problemi oluyor diye telefoncuya vermiştim versiyon atalım geçer dedi. Aradan 1 hafta geçmişti ne oldu telefon dedim anakart bozuldu açılmıyor dedim sorun bizden olmadı dedi. Biri anakart var dedi 150 tl fiyat verdi telefon bozuk onu kaça alırsın dedim 20 tl verdi bende telefonu vermedim duruyor. Geçenlerde internette bir tane buldum eleman 70 tl fiyat istiyor anakartı söküp gönderirim dedi telefon kayıtlı değil sadece mp3 olarak kullanıyormuş güvenip almadım. Dün bir telefoncuda kayıtsız n95 8 gb vardı onun bordunu söküp benim telefona takmaya 100 tl istedi bende düşüneyim dedim..

• desene yazık oldu bizim emektarlara :(
  • Bildiğim kadarıyla anakart değişiminde telefonun imesi de değişmiş oluyor.Kolay kolay bulamazsınız çünkü anakartı bozuk olmayan kayıtlı imesi olan adamın yaşamış olabileceği diğer sorun flexi -ekran veya kasa sorunudur onları da daha ucuza halledebilir anakartı satmaktansa.. Biraz zor yani malesef.. Tavsiyem fazla masraf yapmayın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lido

Bildiğim kadarıyla anakart değişiminde telefonun imesi de değişmiş oluyor.Kolay kolay bulamazsınız çünkü anakartı bozuk olmayan kayıtlı imesi olan adamın yaşamış olabileceği diğer sorun flexi -ekran veya kasa sorunudur onları da daha ucuza halledebilir anakartı satmaktansa.. Biraz zor yani malesef.. Tavsiyem fazla masraf yapmayın..

Ben anakart buldum telefonuma taktırdım sadece pasaporta kayıt yaptırmam lazım onuda halledeceğim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Swordma

quote:

Bildiğim kadarıyla anakart değişiminde telefonun imesi de değişmiş oluyor.Kolay kolay bulamazsınız çünkü anakartı bozuk olmayan kayıtlı imesi olan adamın yaşamış olabileceği diğer sorun flexi -ekran veya kasa sorunudur onları da daha ucuza halledebilir anakartı satmaktansa.. Biraz zor yani malesef.. Tavsiyem fazla masraf yapmayın..

Ben anakart buldum telefonuma taktırdım sadece pasaporta kayıt yaptırmam lazım onuda halledeceğim..

hayırlı olsun. nereden buldun, kaça maloldu? bana da lazım :(

• quote:

hayırlı olsun. Şu dönemde Umre den dönen çok oluyor yakınınızda yeni dönmüş ve pasaport hakkını kullanmamış genellikle yaşlı insanlar olabilir

• quote:

quote:

quote:

hayırlı olsun. nereden buldun, kaça maloldu? bana da lazım :(

Tesekkür ederim. Telefoncunun elinde varmış bozan arkadaş halletti.. Normal de 100 TL falana geliyormuş..Benim ekran filminide değiştirdi. Filmle birlikte 150 buluyor ana kart bulursan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swordma -- 31 Mart 2012; 16:53:27 >

• quote:

quote:

hayırlı olsun. Şu dönemde Umre den dönen çok oluyor yakınınızda yeni dönmüş ve pasaport hakkını kullanmamış genellikle yaşlı insanlar olabilir

Tesekkürler. Kayıt işi sorun değil geçen hafta abim yurt dışından gelmişti onun pasaportuna bir telefon kayıt ettirdik 2 haftaya kadar da diğer abim ve yengem gelecek onların pasaportuna kayıt yaptırırım..

• 
Sayfa: önceki 20872088208920902091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.