Şimdi Ara

===> NOKIA N95 8GB | ANA BAŞLIK, SSS, DESTEK, PAYLAŞIM <=== (2091. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
41.965
Cevap
20
Favori
1.722.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20892090209120922093
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sevenhillli

aynı olay olmuştu tlfnda yükle aygıtından progrmaları kaldır belli belirsiz şeyleri olmazsa komple format at versiyon yükle , sanırım bu olay soft format attığın için olmuş olabilir .

.
  • Beyler , bu arada telefonumuza kesinlikle facebook uygulamasını kurun , gayet güzel uygulama yapmışlar walla . Size birde sır vericem kimse bilmiyordur, checkin olayı ile ilgili , Buyrun ==> programı kurduktan sonra ana ekranda yer sekmesi varya check-in işaretine girin istedğiniz yerde kendinizi checkin yapabilirsiniz , ama yaparken çaktırmayın kimseye , dediğim gibi nerde isterseniz check-in

edit : yakında telefon için yazı yazıcm sanırım . en az 15 kere açmışımdır içini ezberledim walla :) bu arada bilmiyorum kaç sene oldu , öle sağlam yere düşürmedim hiçç , normalde 3-4 kere düşürmüşümdü ondada hemen bacaklarımı kapadım yada başka seyler yapıp yumusak dusmesını sagladımdı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevenhillli -- 15 Mayıs 2012; 21:51:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

arkadaşlar ben teli her açtıgımda 1-2 dk bir şey yüklüyor gibi bir şeyler oluyor sonra normalde dönüyor. nasıl düzeltiriz?

format attıktan sonra oluşan bir durum bu.

uygulama yöneticisini aç, ordaki uygulamaların hangisinde "yüklenmedi" yazıyorsa onları kaldır, sorun hallolur.
  • 2. kalite flex film takanlarda tuşlar iyi çalışmaz, genellikle bir kere basıldığında 2 kez görev yapar.

bu sorunu ben şu şekilde çözdüm. eski orjinal flex filmde, tuş takımını oluşturan beyaz bandajı kaldırıp diğerine yapıştırmak. tuş sorunu bu şekilde çok kolay çözülüyor.
  • sağolun arkadaşlar deniyorum.
  • quote:

edit : yakında telefon için yazı yazıcm sanırım . en az 15 kere açmışımdır içini ezberledim walla :) bu arada bilmiyorum kaç sene oldu , öle sağlam yere düşürmedim hiçç , normalde 3-4 kere düşürmüşümdü ondada hemen bacaklarımı kapadım yada başka seyler yapıp yumusak dusmesını sagladımdı .

Düşür hocam telefonu.Ben 4 seneyi aşkın süredir mütemadiyen düşürüyorum cihaza birşey olduğu yok.Allah nazardan saklasın,taş gibi alet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

2. kalite flex film takanlarda tuşlar iyi çalışmaz, genellikle bir kere basıldığında 2 kez görev yapar.

bu sorunu ben şu şekilde çözdüm. eski orjinal flex filmde, tuş takımını oluşturan beyaz bandajı kaldırıp diğerine yapıştırmak. tuş sorunu bu şekilde çok kolay çözülüyor.

ewt aynen haklısın , ve bu olay benı o kadar sınırlendırıordukı sınırden telefonu ısırıodum sonra dx'ten sıparıs verdım flexi geldi taktım gül gibi masallah . ama senın dedıgınde guzel bır cozum walla . he bırde 2.olarak satılan flexler bence 2. kalıte degıl kesınlıkle .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

2. kalite flex film takanlarda tuşlar iyi çalışmaz, genellikle bir kere basıldığında 2 kez görev yapar.

ewt aynen haklısın , ve bu olay benı o kadar sınırlendırıordukı sınırden telefonu ısırıodum sonra dx'ten sıparıs verdım flexi geldi taktım gül gibi masallah . ama senın dedıgınde guzel bır cozum walla . he bırde 2.olarak satılan flexler bence 2. kalıte degıl kesınlıkle .

evet 2. kalitesi çok kötü oluyor. takarken bile yerine tam oturmayabiliyor. memlekette olduğum için 1. kalite yoktu mecburen 2. kalite almıştım geçen ay. ön kamerası bile çalışmıyor bu bozulsun artık, tahtakale'de gider 1. kaliteyi alırım artık. gerçi geçen sene tahtakale'den almıştım ama flex 1 yıl anca dayanabildi. sürgüyü çok açıp kapattığımdan çabuk deforme olmuş olabilir belki.
    dediğim gibi 2. kalite alanlar tuş sorununu bu şekilde çözebilirler.

bu arada senin aldığın yerdeki flex uzun ömürlü olursa bi dahikine ordan alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scoopi -- 16 Mayıs 2012; 17:00:17 >

• sanırım artık kimse kullanmıyor yaaaa bir zamanlar konu ana baba günüydü
  • Garmin Mobile XT için Başarsoft 2012.04 Türkiye haritası

===> NOKIA N95 8GB | ANA BAŞLIK, SSS, DESTEK, PAYLAŞIM <===

https://rapidshare.com/files/2162668075/gmapsupp_indirdivx1967.rar
    http://www.mediafire.com/?b7ddhuc5cqbshdj

RAR şifresi: indirdivx1967

Not: maxicep sitesinden alıntıdır.

• Valla ikinci el almıştım forumdan Allah(c.c) nazarlardan saklasın alet taş gibi.Yanlız şöyle güncel oyunlar çıkmıyor symbiana...Birde bu bebeğe orjinal kasa+kapak ayarlarsak götürür beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacaksevgilim

Valla ikinci el almıştım forumdan Allah(c.c) nazarlardan saklasın alet taş gibi.Yanlız şöyle güncel oyunlar çıkmıyor symbiana...Birde bu bebeğe orjinal kasa+kapak ayarlarsak götürür beni

Bende bu cihazın kardeşi olan N82'yi kullanıyorum. :) Güncel oyun artık bu cihazlar için çıkmıyor. Anca Symbian^3 ve sonrası ile çıkan yeni nesil Symbian cihazlara çıkıyor. Geçen haftalarda bende cihazımı orjinal siyah kasa ile sıfırladım. Cihaz sıfır gibi ilk aldığımdaki günlerdeki o tertemiz halini hatırlattı bana. :) Istanbul'da SAM Elektronik var Tahtakale tarafında orada sıfır kasalar var. Istanbul'da değilsen sipariş edebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• WhatsApp ta sürekli edge açık kalmayaydı iyiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: lido

WhatsApp ta sürekli edge açık kalmayaydı iyiydi

Ben o yüzden kaldırdım kendilerini. :) Sürekli bağlı kalıyor hiç hoşuma gitmedi. Onu geçtim neredeyse etrafımda hiç kullanan yok. Cihazda atıl bir uygulama olarak duruyordu dolayısıyla tutmamın bir anlamı yoktu. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

Orijinalden alıntı: lido

WhatsApp ta sürekli edge açık kalmayaydı iyiydi

Ben o yüzden kaldırdım kendilerini. :) Sürekli bağlı kalıyor hiç hoşuma gitmedi. Onu geçtim neredeyse etrafımda hiç kullanan yok. Cihazda atıl bir uygulama olarak duruyordu dolayısıyla tutmamın bir anlamı yoktu. :)

killme die bir program var onu yükleyin , açık olan uygulamarı tamamen kaptıyor taskmanager gibi bişi . yenıden acmak ıstersenız whatsapa simgesini acmanız gerekıor gayet guzel kesın yukleyın bence bende hep ole yapıorum gerekmedıgınden kaapatıom whatsappı .

• kill me için programı imzalamayla uğraşmadım ama Mobile Guard işimi görüyo, telefon ilk açıldığında da otomatik olarak whatsappın açılmasını engelleyebiliyor ama yinede kendiliğinden kapanaydı iyiydi
  • quote:

killme die bir program var onu yükleyin , açık olan uygulamarı tamamen kaptıyor taskmanager gibi bişi . yenıden acmak ıstersenız whatsapa simgesini acmanız gerekıor gayet guzel kesın yukleyın bence bende hep ole yapıorum gerekmedıgınden kaapatıom whatsappı .

Çevremde Whatsapp kullanan yok dolayısıyla Whatsapp'a ihtiyaç da duymuyorum. Jbak Taskman kullanıyorum diğer görev yöneticilerinin hepsinden iyi. Hatta en iyisi diyebilirim.Killme'ye ihtiyaç duymadım bugüne kadar.

• quote:

Garmin Mobile XT için Başarsoft 2012.04 Türkiye haritası

===> NOKIA N95 8GB | ANA BAŞLIK, SSS, DESTEK, PAYLAŞIM <===

https://rapidshare.com/files/2162668075/gmapsupp_indirdivx1967.rar
    http://www.mediafire.com/?b7ddhuc5cqbshdj

RAR şifresi: indirdivx1967

Not: maxicep sitesinden alıntıdır.

yüklüyorum bakalım yeni haritayı nasıl olmus bayadır kullanmıyordum birde garmin mobile xt yeni version çıkarsalar

• quote:

yüklüyorum bakalım yeni haritayı nasıl olmus bayadır kullanmıyordum birde garmin mobile xt yeni version çıkarsalar

S60v3 için artık yeni versiyon çıkmaz.
  • quote:

quote:

S60v3 için artık yeni versiyon çıkmaz.

unutmuşum yüklemeyi yaw , ilaçlayamadım sanırım :) satın al deneme surumunu kullan devm et fıln dıo , gps moldulunu secemedım bırde bayagı unutmusum kurmayı . en son format atmıstım gerkelı 2-3 program kurmustum ole devm edıodum takı sen yenı harıta soleyene kadar :)
  • 
Sayfa: önceki 20892090209120922093
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.