Şimdi Ara

===> NOKIA N95 8GB | ANA BAŞLIK, SSS, DESTEK, PAYLAŞIM <=== (2092. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41.965
Cevap
20
Favori
1.722.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20902091209220932094
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel bir foto paylaşmak istedim çekerken bu kadar güzel çıkacağını düşünmüyordum maşşallahh wwallaaa

===> NOKIA N95 8GB | ANA BAŞLIK, SSS, DESTEK, PAYLAŞIM <===
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevenhillli

Güzel bir foto paylaşmak istedim çekerken bu kadar güzel çıkacağını düşünmüyordum maşşallahh wwallaaa

Cidden süper çekmiş cihaz. Birde bi şey sorucağım bu telefonda kızakla ilgili herhangi bir sorun başınıza geldi mi ?

• bende çektiğim fotoyu beğendim walla kendim diom nasıl cekiş bu tlfn yaa :) kızakla ilgili bir sorun olmadı , sadece flex değiştirdim kendim o kadar
  • quote:

bende çektiğim fotoyu beğendim walla kendim diom nasıl cekiş bu tlfn yaa :) kızakla ilgili bir sorun olmadı , sadece flex değiştirdim kendim o kadar

Flex nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_31

quote:

bende çektiğim fotoyu beğendim walla kendim diom nasıl cekiş bu tlfn yaa :) kızakla ilgili bir sorun olmadı , sadece flex değiştirdim kendim o kadar

Flex nedir ?

flex cable , film yani . nası desem anlatsam ekranla makinayı bağlayan kablo
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_31

quote:

Flex nedir ?

flex cable , film yani . nası desem anlatsam ekranla makinayı bağlayan kablo

Benim kast ettiğim olayda oydu kaça değiştiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yukarıda link vermiştim nasıl yaptığım hatta bir arkadaşta yapıcklar için güzel birşey dediler oraya bakmanı öneririm . dx.com die bi yerden aldım kendim değiştirdim ama ewde :) 35 tl ye yaklasık mal oldu , kadıkyden aldıklarım berbattı üstüne üstlük pahalıydı .
  • akradaslar s60v3 için foursquare kullanan varmı acaba , bu model tlfn için dicm ama kullanan kalmadı sanıyorum ki :)
  • quote:

akradaslar s60v3 için foursquare kullanan varmı acaba , bu model tlfn için dicm ama kullanan kalmadı sanıyorum ki :)

Evet var Nokia Mağaza'da bulabilirsin. Ben N82 kullanıyorum ve mağazaya girdiğimde sosyal çıkar bölümünde çıkıyordu.

• saol kardeş bende buldum biryerden yükledim , v1.02 olanını yükledim . kurdum güzel sorun yok . Şunu söliyim yılların telefonu olarak hala güncel programları yükleyebiliyoruz walla helal olsun . konuda up lamış oldu :)
  • quote:

saol kardeş bende buldum biryerden yükledim , v1.02 olanını yükledim . kurdum güzel sorun yok . Şunu söliyim yılların telefonu olarak hala güncel programları yükleyebiliyoruz walla helal olsun . konuda up lamış oldu :)

Şaka maka hala yaşıyor bu cihaz. Akıllı telefonların yaptığı ne varsa yapıyor. Bu arada bu uygulama tam olarak nasıl bir şey? Yani Nimbuzz, Slick, ebuddy gibi uygulamalara göre ne avantajı var?

• check-in yapıosun feys gibi yaptıkca puan filan ortamın en iyi müşterisi oluon karizman oluo gibi işte bir heves bakıoız bakalım artık :D
  • quote:

saol kardeş bende buldum biryerden yükledim , v1.02 olanını yükledim . kurdum güzel sorun yok . Şunu söliyim yılların telefonu olarak hala güncel programları yükleyebiliyoruz walla helal olsun . konuda up lamış oldu :)

nerden buldunuzu acaba, ben bulamadım da?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzil

quote:

nerden buldunuzu acaba, ben bulamadım da?

İsteyenler burdan indirebilir arkadaşlar ,

link :http://www.*shared.com/mobile/QekkTRcJ/foursquare_v102_9__s60v3_v5_s3.html

non : * olan yere 4 yazın

• teşekkürler
  • Arkadaşlar N95 8gB telefonumda dinlediğim müziği bluetooth üzerinden hoparlöre aktarabiliyoz mu?5800 da oldugu gibi dinlediğimiz şarkıyı aktarma olayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacaksevgilim

Arkadaşlar N95 8gB telefonumda dinlediğim müziği bluetooth üzerinden hoparlöre aktarabiliyoz mu?5800 da oldugu gibi dinlediğimiz şarkıyı aktarma olayı

Valla güzel bir soru. Cevabını ben de merak ettim :)
  • Ben şu cihazla ses sistemlerime aktarabiliyorum..

LİNK

sorunun cevabı EVET

• Hala konunun aktif olması beni sevindirdi.
    Bende 4 seneyi geçti hala kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alien_turk

Hala konunun aktif olması beni sevindirdi.
    Bende 4 seneyi geçti hala kullanıyorum.

aynen hala bende kullanıyorummm , memnunum bir sikayetim olmadı çok fazla , mutlu mesut geçiniyoruz
  • 
Sayfa: önceki 20902091209220932094
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.