Şimdi Ara

===> NOKIA N95 8GB | ANA BAŞLIK, SSS, DESTEK, PAYLAŞIM <=== (2093. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.965
Cevap
20
Favori
1.721.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20912092209320942095
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LUCIFERIAN

cıhaz ıcın son fırmware hangısı acaba

v35 olması lazım
  • quote:

V35 dir.Güncellemediysen kesinlikle güncelle
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacaksevgilim

quote:

V35 dir.Güncellemediysen kesinlikle güncelle

güncelleyeceğin son version oluck zaten hehehehe
  • cihazın yazılımı zaten güncelmiş. bilgisayara bağladığım zaman hiçbir tepki vermiyor telefonda bir problem var galiba
  •  ===> NOKIA N95 8GB | ANA BAŞLIK, SSS, DESTEK, PAYLAŞIM <===

N95 8GB - Bodrum / Yalıkavak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevenhillli

===> NOKIA N95 8GB | ANA BAŞLIK, SSS, DESTEK, PAYLAŞIM <===

bu telefonla yakalanabilecek en güzel kareleri yakalıyorsunuz tebrik ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: isok

quote:

bu telefonla yakalanabilecek en güzel kareleri yakalıyorsunuz tebrik ederim.

Teşekkür ederim , beğendinize sewindim veee dahada güzel şeyler yakalamaya çalışacağım .

• değerli arkadaşlarım bende aranıza n95 8 gb alarak dahil olmak istiyorum bu hafta sahibinden sitesinde birkaç cihaza daha bakıp kararımı vericem sonunda merak ettiğim bir konu var bu telefonda wifi özelliği varmış facebook, twitter gibi sosyal paylaşım sitelerine girilebiliyor mu ? ayrıca foursquare programından yer bildirimi yapabilir miyiz ? vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dogukan_3002

değerli arkadaşlarım bende aranıza n95 8 gb alarak dahil olmak istiyorum bu hafta sahibinden sitesinde birkaç cihaza daha bakıp kararımı vericem sonunda merak ettiğim bir konu var bu telefonda wifi özelliği varmış facebook, twitter gibi sosyal paylaşım sitelerine girilebiliyor mu ? ayrıca foursquare programından yer bildirimi yapabilir miyiz ? vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim

Evet Wi-Fi var. Facebook ve Twitter'a bağlanabiliyorsun. Facebook'ta sohbet için Nimbuzz öneririm. Ayrıca Twitter ve MSN adresine de girebiliyorsun. Ama Twitter için Gravity öneririm. En iyisi o. Foursquare'de yer bildirimi bildiğim kadarıyla yapılıyor ama emin değilim.

• quote:

değerli arkadaşlarım bende aranıza n95 8 gb alarak dahil olmak istiyorum bu hafta sahibinden sitesinde birkaç cihaza daha bakıp kararımı vericem sonunda merak ettiğim bir konu var bu telefonda wifi özelliği varmış facebook, twitter gibi sosyal paylaşım sitelerine girilebiliyor mu ? ayrıca foursquare programından yer bildirimi yapabilir miyiz ? vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim

wireless var telefonda şahsen ben turkcell kontürlü hat kullanıyorum ve bana extra 20 mb (3tl) internet paketi yetiyor onu da whatsapp için kullanıyorum. Kişisel görüşüm facebook vb sitelere opera ile girmek daha güzel facebook un kendi uygulaması var ama ben beğenmiyorum..

sahibinden den alacaksan satıcılıra mutlaka sor cihazın flex kablosu değişmiş mi ? eğer değişmişse nerede değiştrilimiş ve değişim sonunda tuşlardaki hassaslık ile ön kameranın çalışmasında sorun olmuş mu diye.. bu nokta önemli çünkü her ne kadar henüz benim 3 senelik telimde sıkıntı olmadıysada bu cihazın kronik sorunu flex kablosu.bi arkadaşımda var flexi değişmiş cihaz onun tuşlarına bastığımda gerçekten beni rahatsız ediyor tel..

• quote:

Orijinalden alıntı: lido

quote:

wireless var telefonda şahsen ben turkcell kontürlü hat kullanıyorum ve bana extra 20 mb (3tl) internet paketi yetiyor onu da whatsapp için kullanıyorum. Kişisel görüşüm facebook vb sitelere opera ile girmek daha güzel facebook un kendi uygulaması var ama ben beğenmiyorum..

sahibinden den alacaksan satıcılıra mutlaka sor cihazın flex kablosu değişmiş mi ? eğer değişmişse nerede değiştrilimiş ve değişim sonunda tuşlardaki hassaslık ile ön kameranın çalışmasında sorun olmuş mu diye.. bu nokta önemli çünkü her ne kadar henüz benim 3 senelik telimde sıkıntı olmadıysada bu cihazın kronik sorunu flex kablosu.bi arkadaşımda var flexi değişmiş cihaz onun tuşlarına bastığımda gerçekten beni rahatsız ediyor tel..

hocam güzel bir noktaya parmak bastınız.flex hatasında orjinal alınmadıgı sürece çok sorunlu olabiliyor.GG den yada sanalpazar.com dan almanız sizin için daha iyi ollur.Beğenmezseniz iade edersiniz

• flexi bende kakdyden degısmıstım cok kotuydu dayanamadım dx.com dan sıparıs verdım geldı kendım taktım masallahı var yan sanayı ama super .
  • flex dediğiniz tam olarak nasıl birşey ? ayrıca sahibinden.com sitesinde 150 liraya buldum birtane sahibinine mesaj attım flex değiştimi diye bilmiyorum ben flex nedir nasıl birşeydir 2.el almıştım bende zaten dedi
  • quote:

flex dediğiniz tam olarak nasıl birşey ? ayrıca sahibinden.com sitesinde 150 liraya buldum birtane sahibinine mesaj attım flex değiştimi diye bilmiyorum ben flex nedir nasıl birşeydir 2.el almıştım bende zaten dedi

Eğer alıcıysanız ben 180 TL satıyorum.Asla flex falan değişmedi en ufak arızası yok kullandıgımdan bu yana taş gibi maşallah.Sadece kullanıma bağlı tuşlarda soyulma var oda 10 TL kapak aldıgınız zaman cam gibi oluyor.Satılmazsa ben ole yapacagım zaten
  • quote:

Çok güzel bir kare tebrik ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

Çok güzel bir kare tebrik ederim.

rica ederim teşkürlerrrrr .

• Bir resim ekleyim dedim , fazla yaklaşamadım ne olur ne olmaz die

buda ewden bir tablo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevenhillli -- 7 Ekim 2012; 0:48:53 >

• Cihaz macro modunda çok başarılı gerçekten şuanki bazı cihazlardan bile.Ama geniş seçimde N73 den bu yana sulu-boya tablosu olayı N95 de de var birazda olsa
  • quote:

flex dediğiniz tam olarak nasıl birşey ? ayrıca sahibinden.com sitesinde 150 liraya buldum birtane sahibinine mesaj attım flex değiştimi diye bilmiyorum ben flex nedir nasıl birşeydir 2.el almıştım bende zaten dedi

Ekran ile tuş takımı arasında ki bağlantıyı sağlayant banta flex denir.Bazıları film de der.Kızak fazla sert kullanılırsa flex zarar görebilir ve ya tuşlar basmaz yada ekran sadece beyaz görüntü verir.
  • 
Sayfa: önceki 20912092209320942095
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.