arkadaşlar ben 2.el n95 aldım ben şimdi cihazı sanki hiç kullanılmamış yapmak istiyorum(yazılımsal olarak)ve en son versiyonu yüklemek istiyorum vede n-gage oyunlar ,programlar yüklemek istiyorum ayrıntılı anlatırsanız veya ayrıntılı anlatan bir kaynak gösterirseniz sewinirim çünkü hep samsung kullandım symbiana biraz uzağım birde bu tel ile ne yapacağımı tam bilmiyorum püf noktalarını söylermisinz kullananlar şimdiden saolun..
İLGİLENEN YOK GALİBA
n95 8gb başlığı altında bütün sorularına cevap bulabilirsin
Nokia Software Updater pc kuruyoruz ve pc mi yenıden baslatıyoruz Şimdi gelelim telefonumuzu guncellestırmye telefonunumuzu Nokia PC SUİTE MODUNDA BAĞLANTI KURUYORUZ önce telefonunumuzu (GENEL TERCİHE alıyoruz) sonrasıda Nokia Software acıyoruz
NEX Deyip Update Baslatıyoruz
PROGRAM EXİT Diyenekadar telefonumuza dokumuyoruz İşlem sona ermıstır
DİKKAT
Arkadaslar club nokia destek hattından Update hakında bilgi aldım nokia cihazınız türkiye ürütimi kapsamında olan nokia ceptelefonalarının nokia sitesinden Update edildiginde yazılım telefonunuza türkce olarak ınecek fakat cihazınız türkiye ürütim kapsamında degilse cihazlar ne yazıkki Update edildiginde telefonunuzun dili ingilizce olcak seklınde cevap aldık
Cihazınızın turkıye üretim kapsamında olup olmadıgını nokia destek hattında oğrenebılirsınız
baslıktan da anlasıldıgı telefonuzda olmayan dılı yukleyebılır ve versiyon atabilirsiniz bunun ozellıgı yanlızca usb ıle baska bır sey gerekmıyor nokia pc suite kurulu olması lazım! sımdı sızlere anlatmaya calısacam telefonuzu usb ıle pc nize baglayın!
Notlar: Güncelleştirme yapılırken telefon genel tercihte olacak nokia öyle diyor! şarj ful olacak ya da şarj aleti takılı olacak yoksa zaten program çalıştırmıyor kendisini! Güncelleme yapılırken internetten düşerseniz veya elektirikler kesilirse yani işlem yarıda kalırsa telefonunuz servislik olur haberiniz olsun! Ben 6630 uma 6.3 versiyonunu yükledim türkçe referans olabilir! Yapacak olan arkadaşların kendi tercihidir hiçbir sorumluluk kabul etmem! Hafıza kartınızı çıkartın! Telefonunuzun yedeğini alın çünkü versiyon atınca herşey silinecek(notlar rehber ajanda gibi)
Phone İnfo ya tıklıyoruz! Scan yapıyoruz! Telefonun İMEİ numarası çıkıyor!
Daha sonra Flash a tıklıyoruz ve tekrar scan yapıyoruz! Burada telefonun code numarasını verecek!
Buraya kadar olan bölüm telefonu okutma bölümüydü! Şimdi tekrar Phone info ya tıklıyoruz! Product code olan bölüme telefonunuzu hangi dil ve versiyona çevirmek istiyorsak onun numarasını girip ENABLE kutucuğunu işaretliyoruz ve WRİTE ye basıyoruz!
Buradan sonra tekrar FLASH bölümünü açıp SCAN yaptıgımızda telefonun eski kodunun değiştiğini göreceğiz!
Aşşağıdan telefonunuz için dil kodlarını bulabilirsiniz!