Şimdi Ara

Nokia N95 - Apple IPhone - HP iPAQ hw6915

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eğer katılırsanız şöyle bir tartışma başlatmak istiyorum.

Öncelikle benim derdim İnternet (gmail, messenger vb) ve GPS ise ve bunu telefonlu bir cihazla yapmak istiyorsam.

Nokia N95 - Apple IPhone - HP iPAQ hw6915

Bu cihazlardan hangisi işe yarar ? Tabii ki hepsi ama karşılaştırırsak hengisini tercih etmeliyiz ?
    Fiyat / Performans oranı açısından sizlerden fikir almak istiyorum.

• Nokia N95 Tanınmış Marka Senin Ne işin Olur Applee Hpyle

Edit:600 Msjımı Bu Konuya Atıyor Hayırlı Olsun
  • ya aslında üçü de iyi tabi ama açıkçası HP PDA da iyi iş çıkarmıyo değil tabi... ama Nokia yıllardır bu işin içinde... ben olsam N95 derim yani... tasarımı da çok şık... özellikle kapağın hem aşağı hem yukarı açılıyo olması beni bayaa etkiledi.... ama HP de Windows kullanabilme şansın oluyo ama N95 den vaz geçmek için geçerli bi sebep değil bence... Windows zaten her yerde ne gerek onda da olmasın..........
  • bende N95 derim...
  • N95
  • bencede n95
  • iphone güzel bir incelensin kararını sonra ver
  • bir kere iphone da gps yok n95de de internet için çok küçük bir ekran var.sonuç olarak hp ipaq 6915
  • iphone da gps yok mu ? ben var biliyodum yaa direk elemeli listeden emin misin hocam ????
  • Doğru yokmuş yaa ben var sanıyordum,

vee diğer olmayanlar ...
    3G desteği yok. Şebeke içi internet için GPRS/EDGE kullanılmak zorunda.

3. parti yazılım desteği yok, kapalı sisteme sahip.

Oyun yok.

Java ve Flash desteği yok.

YouTube desteği sadece 10.000 video ile sınırlı.

Çıkarılabilir pili yok. 300-400 şarjdan sonra (1 yıl), fahiş paralar ödenerek değiştirilmek zorunda.

MMS desteği yok.

Tuşsuz yapısı ve dokunmatik ekranı nedeniyle tek elle kullanılamıyor.
    Fiziksel klavyesi yok.

İki megapiksellik kamerası var, fakat video kaydı yapamıyor. Zoom
    yok, flaş yok.

GPS yok.

Anlık mesajlaşma (AIM, Yahoo, MSN) desteği yok.

Bluetooth üzerinden diğer aletlere içerik gönderilemiyor, Bluetooth sadece ve sadece kulaklık için kullanılabiliyor.

Hafıza kartı yuvası yok.

FM radyosu yok.

iTunes şarkılarını melodi olarak kullanmaya izin vermiyor.

Bilgisayar sahibi olmadan, iPhone kullanmak mümkün değil. iTunes ile etkinleştirmek zorunlu.

Excel, Word ve PDF desteği görüntülemeden ibaret. Belge düzenlemeyi ve oluşturmayı desteklemiyor.

Safari tarayıcısı var. Fakat Flash olmadığından, pek çok sitede görüntüleme sorunu yaşanıyor.

Sesli arama, sesli komut ve kayıt yok.

A2DP, yani stereo Bluetooth kulaklık desteği yok.

Kablosuz eşitleme (senkronizasyon) ya da internetten doğrudan içerik satın alma desteği yok.

Tarayıcısı var ama internetteki resim, müzik vb. dosyaları hafızaya kaydedemiyorsunuz.

AT&T dışı SIM kartların çalışmaması bir yana, her AT&T SIM kartı çıkarıp takışta bile aleti yeniden etkinleştirmek gerekiyor. Yani iPhone, cep telefonu tarihinin en karmaşık SIM kilitli telefonu.

• evet İphone u eledim kaldı iki cihaz ve şu anda Nokia açık ara önde gidiyor ...

Nokia N95 - HP iPAQ hw6915

Sonuç N95 diyor sanırım, fikirleriniz ?
  • bence HP gps için çok iyi bi alet üstünde navtürk ün haritalarını yükliyebiliyosun nokia nın haritalarından daha aytıntılı ayrıca (sanki navtürk reklamı yapar gibi oldu ama :) ) navtürk haritaları bütün dünyada kullanılan standartlarda yani 6 ayda bi güncelleniyo e wi-fi de var daha ne olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goxel1989 -- 28 Ağustos 2007; 1:10:53 >
  • Arkadaşlar hadi bni seçenek daha fikri olan var mı ?

ASUS P535
  • 3-4 tane windows işletim sistemli PDA telefon kullandım,basit bir internet sitesini adam gibi açanına rastlamadım,bir sürü ayar ister,yaparsın 2 gün sonra gene net bağlantı hatası verir.Nokialarda ise hangi operatörün kartını takarsan tak ayarı sana sormadan kendi yapıp şakır şakır internet geziyorsun.
  • Evde windows, işyerinde windows, çarşıda pazarda windows. İşletim sistemi windows olan elinde kalemle dolaşacağın bir telefona tahammül edemiyorum. Telefonum bari windows olmasın ve onu bari tek elle kullanabileyim. Tabiki N95.
  • tek sorun n95 de kalem yani dokunmatik ekran yok web de dolşırken sms girer gibi nasıl mail yazılır allah aşkına yaa ne anlamı kaldı ki ?

bluetooth klavye olabilir tabi iama bluetooth araçlar fazladan pil ve yanınzda taiımanız gereken bir ekipman demek oluyo

off param olsa da blackberry 8800 alabilsem keşke :((((
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.