Şimdi Ara

Nokia'nın 41MP kameralı telefonu 808 PureView nasıl üretildi ? İşte cevabı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
4
Favori
48.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alirezzak

quote:

Orijinalden alıntı: D.A.R.B.E.C.i

Nokianın 41MP kameralı telefonu 808 PureView nasıl üretildi ? İşte cevabı ;bi kömürlükte iki amele tarafından...

yanına bir amele alıp sen üretseydin

o.0 fena

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: demirparcasi

Ben bu kamerayı Androidli bir telefonda görmek istiyorum.

hahahaha Anroid ve iOS en fazla 12 MP kamera destekliyor nokianın farkı tabiki kamerada olacak . Kullandığın işletim sistemini bilmiyorsun daha.

• quote:

Orijinalden alıntı: alirezzak

quote:

Orijinalden alıntı: D.A.R.B.E.C.iNokianın 41MP kameralı telefonu 808 PureView nasıl üretildi ? İşte cevabı ;bi kömürlükte iki amele tarafından...
    yanına bir amele alıp sen üretseydin

Adam darbeciye , darbeli vurmuş!

• bu fikri bulduklarında kafalar güzelmiş demekki

• herkesin bir ihtiyacı var mesela benim için kamera okadar önemli değil başkası için önemli olabilir ama nokıa meego gibi bir işletim sistemini samsung un kucağına bırakarak baştan kaybetti zaten

• Adamlar Videoda Kendileride Diyor 5 Yıl Önce Aklımıza Geldi Diye Keşke Ozaman 41 mp Değilde 8 Felan Olsaydı Nokianın Durumu Şuan Daha İyi Olabilirdi

• Mesaj otlanadursun eve gidince izlerim

• Megapikselin artması fotoğrafın boyutunu artırır, kalitesini değil. Boşuna demiyoruz eğitim şart diye.

• Nokia'nın kamera fabrikası olduğunu videoda adamın kendisi söyledi.(04:34)

• quote:

Orijinalden alıntı: mysterious8

Megapikselin artması fotoğrafın boyutunu artırır, kalitesini değil. Boşuna demiyoruz eğitim şart diye.

çok bilmiş arkadaşım,hangi dünya devi kamera üreticisinde çalışıyorsun bilmiyorum ama bu telefonun yapımında görev alan mühendisleri arayıp engin bilgilerinde onları bilgilendirmelisin
  • vallahi video nun bu telefon ile çekilmesi beni çok etkiledi...

o zaman bir holywood filmi çekmek için 3 noktadan 808 pureview ve bir bilgisayar yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

quote:

Orijinalden alıntı: demirparcasi

Ben bu kamerayı Androidli bir telefonda görmek istiyorum.

hahahaha Anroid ve iOS en fazla 12 MP kamera destekliyor nokianın farkı tabiki kamerada olacak . Kullandığın işletim sistemini bilmiyorsun daha.

www.androidturkiye.net/2012/01/11/16mplik-optik-yakinlastirmali-android-hd-akilli-kamerasi-polaroid-sc1630-duyuruldu/

Android-16MP.

• quote:

Orijinalden alıntı: mysterious8

Megapikselin artması fotoğrafın boyutunu artırır, kalitesini değil. Boşuna demiyoruz eğitim şart diye.

iyide paşam adamlar zaten ilk lansmanda bile mesele 41mp'lik fotoğraflar çekmek değil en iyi kalitede 5-8 mp lik fotoğraflar çekmek demişti zaten videoda da ona vurgu yapılıyor sen bilmediğimiz ne biliyorsun bi söylede derdin anlaşılsın.

• Nokia'yı seviyorum bu telefonun fiyatında indirime giderse satış rekorları kırabilir, kamerasına zaten diyecek birşey yok, samsung ve iphone fanboylarada diyecek bişey bulamıyorum nokia'yı kötüleyince ne geçiyor ellerine ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: demirparcasiBen bu kamerayı Androidli bir telefonda görmek istiyorum.

tamam arkadas cok bilmissin de, bi arastirsaydin keske. desteklemekte skinti yok, yazilimla hallolur. al sana androidli 16 mp.http://de.engadget.com/2011/05/20/sharp-aquos-phone-the-hybrid-007sh-endlich-ein-klapphandy-mit-a/ 41 olmasada demekki 12 den fazlasini da destekliyormus.

• Fiyati uygun olursa alinabilecek bir telefon olmus.

• quote:

Orijinalden alıntı: saylia

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: demirparcasiBen bu kamerayı Androidli bir telefonda görmek istiyorum.
    tamam arkadas cok bilmissin de, bi arastirsaydin keske. desteklemekte skinti yok, yazilimla hallolur. al sana androidli 16 mp.http://de.engadget.com/2011/05/20/sharp-aquos-phone-the-hybrid-007sh-endlich-ein-klapphandy-mit-a/ 41 olmasada demekki 12 den fazlasini da destekliyormus.

http://de.engadget.com/2011/05/20/sharp-aquos-phone-the-hybrid-007sh-endlich-ein-klapphandy-mit-a/

• quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

Nokiayı seviyorum bu telefonun fiyatında indirime giderse satış rekorları kırabilir, kamerasına zaten diyecek birşey yok, samsung ve iphone fanboylarada diyecek bişey bulamıyorum nokiayı kötüleyince ne geçiyor ellerine ?

nokıa hakkında iyi şeyler deyince ne geçiyor eline?

• adamlar telefon yapmamış el kamerası yapmış resmen 41mb olması yakınlaştırma gibi durumlarda görüntü kaybı olmaması için olduğunu videoda söylüyor ama hala bazıları gereksiz sadece boyutu büyük fotolar için olduğunu söylüyor videoyu izleyin az tekn konuşuyor

• peçete

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.