Şimdi Ara

Nokia'nın 41MP kameralı telefonu 808 PureView nasıl üretildi ? İşte cevabı (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
4
Favori
48.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • geçmişten milenyuma kadar mobile dev olan nokiayı günümüzde bu kadar zor duruma sokan neydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alexander Supertramp!

geçmişten milenyuma kadar mobile dev olan nokiayı günümüzde bu kadar zor duruma sokan neydi.

bir suru yatırımla urettikleri telefonlara destek vermeyeceklerini daha telefonlerı piyasaya sürmeden duyurdular şu anki kullandığı symbianı da gelecekte artık kullanmıyacağını duyurdu symbian da apple gibi jail break yapmak yok yada android gibi ücretsiz uygulamalar yada ücretlileri sonradan yüklemek çok zor
    elle tutulur program sayısı çok çok az yanlış anlaşılma olmasın ben de de 5800 var ama eşime lg optimus hub aldım yazılımı sorunlu olmasına rağmen kullanımı çok zevkli igo yükledim navigasyonu da hızlı ve de sorunsuz ama biraz daha basit menülü ovi maps e göre
  • forum kapanabilir.
  • İphone varken neden hala tlf yapiyorki bu nokia

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gözlerini kör etmekten çekinmeyen insanlar var nokia yapmış yapacağını adam nokia telefonu videosu izleyip apple ı savunuyo ne gerek var önemli olan konu burda bu telefondaki yenilikler diğerlerini nerden çıkartıyosunuz anlamıyorum bu olay windowsun işine döndü adamlar en çok kullanılan yaygın bi sistem üretiyolar ki windowstan yazıyorum ve yıllarca nokia kullandım windows 8 videosu altına snow leopard reklamı falan yapan cahiller var bu teli beğenmeyen beğenmedim yazıp geçebilir nasıl bir iştir bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Crauser

Video bu telefonla çekildiyse beni hiç etkilemedi, amacım karşılaştırmak değil ama önrnek olarak 4S ile çekilmiş bu kısa filmhttp://youtu.be/I-KrhgwtXLg görüldüğü gibi neredeyse günümüz dslr(550d vs.) kalitesinde video kaydı yapabiliyor, ama kamerasıyla bu kadar ön plana çıkan 808 PureView 6 7 yıllık dv kamera gibi video çekmesinin bence olumlu bir tarafı yok.

Videoyu gördüyseniz bu videonun pikselleri tam net değil sanırsam videoyu farklı formata çevirip altyazı eklendiği sıralarda oluşmuş olabilir. Orjinal videoyu bulup izleyip yorumlarımızı ona göre yapmalıyız

• valla arkadaşlar onu bunu bilmem ama nokia'nın bir kereye mahsus android işlemcili bir telefonu cıksada görseler satışları nasıl patlıyor nedir bilmiyorum bu inatları heleki şu telefonu android işlemcili olarak cıkarsalardı inanın hemen alırdım diyeceksinizki androidcimisin bi bakıma evet apple kullandım herşeye para isteyen para manyağı bi firma yazılımcı olduğum için açık kaynaklı olan herzaman tercih olur bu yüzden bende android seviyorum neden derseniz uygulama bakımından derya denizi insan kendi yaptığı bir uygulamayı kullanması o kadar güzelki sözün kısası nokia deneme maksatlı dahi olsa bir kereye mahsus android işlemcili cıkarsa yeminle hemen alırım çok sağlam bir telefon firması yaptığı telefonlar her konuda ölcülemez bile işletim sistemi hariç

• Gizmodo'da bir haber çıktı. Adamlar PureView örnek videosunu başka kamerayla çekmiş. Sonra da "Zaten biz bunu telefonla çektik demedik ki" diye çıkmışlar işin içinden Bu videonun da Nokia ile çekildiği meçhul
  • fotoğrafçılar için tasarlanmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk

Gizmodo'da bir haber çıktı. Adamlar PureView örnek videosunu başka kamerayla çekmiş. Sonra da "Zaten biz bunu telefonla çektik demedik ki" diye çıkmışlar işin içinden Bu videonun da Nokia ile çekildiği meçhul

burada acikca belirtiliyor 808 ile cekildigi. inanmamak hakkiniz, youtubeda 808 kullanarak cekilmis bir cok video mevcut. onlarla karsilastirma yapabilirsiniz...

• bu telefon sırf symbian yüzünden çöp oldu. kamera olarak gerçekten zamanının çok ötesindeydi. şuan bile 1/1.2" lik sensör kullanan bir telefon yok.

• telefon 8 eylül 2015 den sonra ölmüş
  • Telefona hala 400-500 isteyenler var ben ona şaşırıyorum :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • +9 flickr telefonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertxray

Telefona hala 400-500 isteyenler var ben ona şaşırıyorum :D

Kamerasından dolayı

2000 liralık telefonlarla aynı ayarda resim çekiyor hala

• quote:

Orijinalden alıntı: seker1adam

quote:

Kamerasından dolayı

İiy hoşta diğer her yeri çöp artık

Ederi max 200
  • quote:

quote:

quote:

Kamerasından dolayı

Ederi max 200

Bak kendin söylüyorsun 200 TL lik telefonla ortamlarda 2000 TL lik cihaz tokatlayacaksın

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kamerasından dolayı

Ederi max 200

Bak kendin söylüyorsun 200 TL lik telefonla ortamlarda 2000 TL lik cihaz tokatlayacaksın

İyide o fotografi paylasamadiktan sonra neyleyeyim cihaz tokatlamayi. Bunun facebooku var instagrami var varda var. Arka kamerayla selfie ceken tiplerdensin heralde

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kamerasından dolayı

Ederi max 200

İyide o fotografi paylasamadiktan sonra neyleyeyim cihaz tokatlamayi. Bunun facebooku var instagrami var varda var. Arka kamerayla selfie ceken tiplerdensin heralde

Hocam ne alaka dslr kullananlar facebookda paylaşım içinmi kullanıyor fotoğraf hatıradır anıdır bilgisayards depolayıp saklıyorun ben mesela o zaman kalite ortaya çıkıyor işte 102 ekran TV de bakarken

Sen facebook ve instagram için resim çeken tiplerdensin galiba

• Facebook'tan da Instagram'dan da paylaşım yapılabiliyor. Facebook için Opera'dan Instagram için de Akın Orta'nın yaptığı uygulamadan resim atabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.