Şimdi Ara

Nokia'nın 41MP kameralı telefonu 808 PureView nasıl üretildi ? İşte cevabı (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
4
Favori
48.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: carter7415

Nasıl üretildiğinden ziyade ne kadar satılmış bunu bilsek daha iyi olurdu.

1. Telefon seçiminizi satış rakamına göre mi belirliyorsunuz?
    2. cihaz henüz piyasaya sürülmedi ki.

• zenginin malı züğürtün çenesini yorarmışşş

• Mobilde video açılmıyor düzeltseydiniz bari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ah nokia ahh hala neden ısrar ediyorsun symbian da

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: modifci

Ah nokia ahh hala neden ısrar ediyorsun symbian da

Israr ettiği falan yok. Hem ayrıca Symbian o kadar da kötü bir işletim sistemi değil. Herkes yüzlerce program kurmuyor sonuçta telefonuna. Son olarak belirtmek isterim ki Nokia Microsoft ile anlaştı. Yani bu yeni, kaliteli, muhteşem kararlı, uygulama sayısı günden güne artan bir işletim sistemine geçme gibi çok akıllıca bir karar vermiş demek oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: DemirKipi

quote:

Israr ettiği falan yok. Hem ayrıca Symbian o kadar da kötü bir işletim sistemi değil. Herkes yüzlerce program kurmuyor sonuçta telefonuna. Son olarak belirtmek isterim ki Nokia Microsoft ile anlaştı. Yani bu yeni, kaliteli, muhteşem kararlı, uygulama sayısı günden güne artan bir işletim sistemine geçme gibi çok akıllıca bir karar vermiş demek oluyor.

Programlar yüzünden değil,stabil değil bi kere

Windows u da niye seçtiğini anlamadım neyse hayırlısı artık

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DemirKipi

quote:

Programlar yüzünden değil,stabil değil bi kere

Windows u da niye seçtiğini anlamadım neyse hayırlısı artık

Android de epey kararsız. Android kullanıcısı olarak buna her gün şahit oluyorum.

Windows Phone'a karşı herkes ön yargılı davranıyor bence. Windows Phone şuan gayet iyi bir de WP 8 çıktığında çok daha iyi olacaktır. Bugüne kadar Nokia almam demiş birisi olarak belki bundan sonraki telefonum Nokia olur demeye başladım.

• 41 mp kamera ,
    kamera üstü telefon olmuş :))

• 41 MP kamerası var ama Symbian işletim sistemi kullanılmış çok iyi ya bu telefondan bi cacık olmaz o kadar kaliteli fotoğraf çekecek olsam gider pro foto makinası alırım bu ne ya ezik bu nokia

• arkadaşlar bir markayı yapıcı eleştirmiyor devamlı kirletiyorsunuz, evet android kadar iyi değil bir iphone kadar stabil değil ama emin olun hepsinden daha sağlam hepsinden daha iyi bir müzik, fotoğraf video performansına sahip pil dayanma süresi konusunda birçoğunuza katılıyorum artık nerede ise tüm akıllı telefonlar pil süresi konusunda oldukça verimsiz ama bu genelinde var daha eline galaxy s3 almamış kişilerin sürekli sanki samsungdan para alıyormuşcasına yorum yapması da çok yanlış ürünü bir elinize alın kullanın ondan sonra yorum yapın alamıyorsanızda kafanızın içerisinde tutun düşünceleriniz, bırakın firmalar savunsun markalarını, siz sadece mantıklı eleştirilerde bulunun gerisini boş verin bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın daha satışa sunulmamış, hayatınızda deneyimlemediğiniz tonlarca ürün hakkında sürekli fikir kirliliği oluşturuyorsunuz..

• Bakalım bu sefer tutucak mı ? Pil süresini ve yedek parça olayını nasıl yapıcaklar acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SystemApps

41mp sensörün 1080p videodaki farkı

zoomuna kurban

E yuh! Anlaşılan dijital fotoğraf makinaları yandı

• Nokia bak git

Fiyat abartı olmazsa ülkemizde baya satar. Nokia facebook sayfasında bu cihazın altındaki yorumlardan azçok profil ortaya çıkıyor

• Sanırım Nokia Bu Yüzden Symbian. Android Ve İos Kamera Limiti 12 Megapixel Olduğu İçin.

Ama Bu Kadar Kamera Ne İşimize Yarar Ki ? :D Ve Fiyatıda Kesinlikle Çok Olacak.

Kısacası : Nokia C5-03 'e Devam
  • 2000 de olsa ben bunu alırım arkadaş görüntüler mükemmel

• 15 jiletli traş bıçağı gi bişi olmuş 8 mp slr makine ile o telefonu yapanların hayal bile edemeyeceği fotolar çekilir içi boş olan yazılımlarını absurt bi kamera olayı ile pazarlamaya çalışıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: sbtbilgisayar

15 jiletli traş bıçağı gi bişi olmuş 8 mp slr makine ile o telefonu yapanların hayal bile edemeyeceği fotolar çekilir içi boş olan yazılımlarını absurt bi kamera olayı ile pazarlamaya çalışıyorlar

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak yanıltıyor insanı...

Uydularda kullanılan fotoğraf teknolojisini telefona uyarlayarak, 41 mp'lik görüntüyü 5 mp'e indirgeyerek daha keskin ve dijital zum yapıldığında kalitesini yitirmeyen fotoğraflar elde ediliyor... 41 mp, 5 mp'lik kaliteli fotoğraflar elde etmek için kullanılıyor anlaşılacağı üzere... Bunu yaparken mevcut telefon kameraların sensörlerinden çok daha büyük sensörler kullanılarak, sensöre düşen ışık miktarı arttırılarak, karanlık ortamlarda dahi daha net fotoğraflar çekilebiliyor... Tüm bunları her zaman yanınızda taşıyabildiğiniz küçük bir cep telefonu ile yapıyorsunuz...

İşlemcisi, ekran çözünürlüğü ise hakikaten eleştirilebilecek konular...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jazzzz -- 29 Mayıs 2012; 21:35:49 >

• @DH Misafiri
    Darağacında da olsak son söz Apple demişsin,neden ? Apple uğruna savaşılacak bir amaç mı verdi ?Markalar konusunda fanlık yapmayı bırakıp daha objektif bakmayı öğrenin arkadaşlar,lütfen

• @Lemuria.
    Dediklerine katılıyorum,sonuçta üzerinde saatlerini harcayıp oluşturdukları fikri gerçeğe dönüştürmeleri hoş,bunu Nokia fanı olduğum için demiyorum,ne de olsa karnımı doyurmuyor bilakis cebimizde olan parayı da onlara veriyoruz :p Fiyatı çok yüksek,belki ilerleyen süreçte biraz fiyatı aşağıya indirebilirler

• quote:

Orijinalden alıntı: sbtbilgisayar

15 jiletli traş bıçağı gi bişi olmuş 8 mp slr makine ile o telefonu yapanların hayal bile edemeyeceği fotolar çekilir içi boş olan yazılımlarını absurt bi kamera olayı ile pazarlamaya çalışıyorlar

Mesajınızın slr'la ilgili bölümüne katılıyorum zaten daha öncede söylemiştim.
    Peki soruyorum içi dolu yazılıma sahip telefonlar neden böyle kamera koymuyorlar,çokmu zor.
    Merak ettim htc one x reklamında adam havada katalog çekimi yapıyor,onun içinde böyle laflar ettinizmi.hayır o reklama inanıpda en iyi foto çeken telefonun one x olduğuna inanan öyle çok insan varki....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 30 Mayıs 2012; 0:53:10 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.