Şimdi Ara

Nokia'nın ismi Nokia kalmalıdır oylaması(Microsoft Lumia'ya alıştınız mı?) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • koskoca microsoft 280 oyla kararını değiştirmez, biz burada ne kadar oy toplayabirizki? en fazla 2000 olur ama o yine yetmez o sayı en azından 100.000 olmalı ki duysunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

koskoca microsoft 280 oyla kararını değiştirmez, biz burada ne kadar oy toplayabirizki? en fazla 2000 olur ama o yine yetmez o sayı en azından 100.000 olmalı ki duysunlar

Yabancı forumlarda paylaşmak gerekir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nokia ismi değişirse bizim cihazlar üvey evlat olmasın?

UC Browser'den, İE'den , dizüstü bilgisayardan birde televizyonumdan 12 oy attım hadi hayırlısı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orktas

quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

koskoca microsoft 280 oyla kararını değiştirmez, biz burada ne kadar oy toplayabirizki? en fazla 2000 olur ama o yine yetmez o sayı en azından 100.000 olmalı ki duysunlar

Yabancı forumlarda paylaşmak gerekir.

Haklısın.
    WP Central da paylaşabilirsek büyük oranda oy alırız.

• Vay bee koca bi marka tarih mi oluyo yani şimdi? Keşke bu haber doğru olmasa

Nokia ile ilk tanıştığım o gün geldi aklıma... 7 yada 8 yaşındaydım. Bi yaz akşamı teyzemler bize gelmişti, eniştemden kurcalamak ve evdeki diğer çocuklara hava atmak için heyecanla philips marka cep telefonunu istedim, eniştem cep telefonuna merakımı bildiği için 'salim abinde daha iyisi var, yeni aldı git bak bakalım beğenecek misin' diye beni teyzeoğlumun yanına gönderdi, bende utangaç bi şekilde 'abi sen yeni bi telefon almışsın eniştem söyledi' dedim o da cebinden çıkardı ve 'al bakalım hem bunda oyun da var' diyerek bana telefonunu uzattı..

İlk dikkatimi çeken ekranın büyüklüğüyle, ekranın sol üst köşesinde büyük harflerle yazılmış beyaz renkli NOKIA yazısıydı. Tuşları yumuşacık ve bembeyazdı, ekranında jelatini duruyodu, kocaman bi bataryası vardı, küçücük ve şirin de bi anteni... Adeta nutkum tutulmuştu, heyecandan telefonu elimde tutmakta zorlanıyodum ve tam o anda o meşhur melodi yani Nokia'nın ulusal melodisi 'Grande Valse' çalmaya başladı... Ben de korku ve panikle 'ben bişey yapmadım ben bişey yapmadım valla kendi oldu' diye telefonu teyzeoğluma uzattım, o da gülerek 'korkma bişey yok bu telefonun melodisi, biri arayınca böyle çalıyo' diyerek beni sakinleştirdi. Daha hiç öyle güzel bi melodi duymamıştım.
    Teyzeoğlum, telefonla görüşmesi bittikten sonra, 'bak sana bi oyun açıvercem' deyip, dünya çapında bi oyun olan, hatta diğer telefon markalarınca kıskanılıp, kendi telefonlarında olmadığı için dövündükleri o meşhur 'Yılan' oyununu açmıştı. O andaki şaşkınlığımı, heyecanımı, sevincimi, mutluluğumu size tarif edemem...
    Evet; Nokia fanatiği olmamı, Nokia'ya gönülden bağlanmamı, birgün Nokia'da çalışmayı hayal edecek kadar Nokia aşığı olmamı sağlayan o telefon NOKIA 5110'du...

Adeta babamızın şirketi gibiydi Nokia... O kadar benimsemiştik ki arkadaşlarımızla telefon tartışması yaparken 'bizim Nokia şunu yaptı, bizim Nokia bunu yaptı' diyoduk. Evet o 'bizim' Nokia'ydı. O bizden biriydi, o tanıdıktı, o güvenilirdi, o samimiydi, o 'CONNECTING PEOPLE' dı, çamurdan telefon yapsa bile biz 'vardır bı bildiği' deyip gözümüz kapalı almak isterdik, çünkü o NOKIA'ydı...

Şimdi hiç haketmediği şekilde tarihteki tozlu raflarda yerini alacak.. Ama biz ilelebet Nokia'cı olarak buralarda olacağız, elimize başka bi marka telefon alsak bile, o telefonu sanki Nokia kullanıyomuşuz gibi algılayacağız. Hep aklımızın bi köşesinde, dilimizin bi ucunda Nokia olacak...
    Unutursak kalbimiz kurusun...
    NOKIA
    'CONNECTING PEOPLE'

• quote:

Orijinalden alıntı: evgireli

Vay bee koca bi marka tarih mi oluyo yani şimdi? Keşke bu haber doğru olmasa

Nokia ile ilk tanıştığım o gün geldi aklıma... 7 yada 8 yaşındaydım. Bi yaz akşamı teyzemler bize gelmişti, eniştemden kurcalamak ve evdeki diğer çocuklara hava atmak için heyecanla philips marka cep telefonunu istedim, eniştem cep telefonuna merakımı bildiği için 'salim abinde daha iyisi var, yeni aldı git bak bakalım beğenecek misin' diye beni teyzeoğlumun yanına gönderdi, bende utangaç bi şekilde 'abi sen yeni bi telefon almışsın eniştem söyledi' dedim o da cebinden çıkardı ve 'al bakalım hem bunda oyun da var' diyerek bana telefonunu uzattı..

İlk dikkatimi çeken ekranın büyüklüğüyle, ekranın sol üst köşesinde büyük harflerle yazılmış beyaz renkli NOKIA yazısıydı. Tuşları yumuşacık ve bembeyazdı, ekranında jelatini duruyodu, kocaman bi bataryası vardı, küçücük ve şirin de bi anteni... Adeta nutkum tutulmuştu, heyecandan telefonu elimde tutmakta zorlanıyodum ve tam o anda o meşhur melodi yani Nokia'nın ulusal melodisi 'Grande Valse' çalmaya başladı... Ben de korku ve panikle 'ben bişey yapmadım ben bişey yapmadım valla kendi oldu' diye telefonu teyzeoğluma uzattım, o da gülerek 'korkma bişey yok bu telefonun melodisi, biri arayınca böyle çalıyo' diyerek beni sakinleştirdi. Daha hiç öyle güzel bi melodi duymamıştım.
    Teyzeoğlum, telefonla görüşmesi bittikten sonra, 'bak sana bi oyun açıvercem' deyip, dünya çapında bi oyun olan, hatta diğer telefon markalarınca kıskanılıp, kendi telefonlarında olmadığı için dövündükleri o meşhur 'Yılan' oyununu açmıştı. O andaki şaşkınlığımı, heyecanımı, sevincimi, mutluluğumu size tarif edemem...
    Evet; Nokia fanatiği olmamı, Nokia'ya gönülden bağlanmamı, birgün Nokia'da çalışmayı hayal edecek kadar Nokia aşığı olmamı sağlayan o telefon NOKIA 5110'du...

Adeta babamızın şirketi gibiydi Nokia... O kadar benimsemiştik ki arkadaşlarımızla telefon tartışması yaparken 'bizim Nokia şunu yaptı, bizim Nokia bunu yaptı' diyoduk. Evet o 'bizim' Nokia'ydı. O bizden biriydi, o tanıdıktı, o güvenilirdi, o samimiydi, o 'CONNECTING PEOPLE' dı, çamurdan telefon yapsa bile biz 'vardır bı bildiği' deyip gözümüz kapalı almak isterdik, çünkü o NOKIA'ydı...

Şimdi hiç haketmediği şekilde tarihteki tozlu raflarda yerini alacak.. Ama biz ilelebet Nokia'cı olarak buralarda olacağız, elimize başka bi marka telefon alsak bile, o telefonu sanki Nokia kullanıyomuşuz gibi algılayacağız. Hep aklımızın bi köşesinde, dilimizin bi ucunda Nokia olacak...
    Unutursak kalbimiz kurusun...
    NOKIA
    'CONNECTING PEOPLE'

Güzel yazmışsınız valla hi.

• NOKIA olduğu için aldım ben cihazı.. Ancak NOKIA şuan çok geride kalmış bir cihaz üreticisi olarak biliniyor tüm dünyada. Bu nedenle değişmesini istiyor olabilirler. Haklılar yapacak birşey yok.

Ama ben Microsoft Mobile yada Lumia olarak kullanılacağını sanmıyorum.
  • Destek
  • Cihazlar ve servisler bölümünün Microsoft'a devri tamamlandı.
  • İlk panasonic kullanmistim. G450 modeliydi. Cok saglam, cok iyi bir cihazdi. Boyutlari, simdi buyuk dedigimiz 1520 kadardi
    4 saat bekleme ve 4 saat konusma suresi sunardi.
    Sonra Nokia geldi, panasonici sildi atti, herkes en az bir nokia kullanmistir, benim bu alanda tasarim harikasi 5510dur. Tam boyut qwerty klavyesi, wapi, entegre mp3 calari ile efsanedir. Oss sonucumu dahil telden ogrenmistim. Ben de yeri ayridir. Sonra bir cok cihaz kullandim ama hicbiri nokia kadar zevk vermedi. Belki yasanmisliklarin verdigi garip his belki de diger markalar Nokia kadar olamadiklarindan, bilemiyorum.
    O eski hazzi bu yeni lumialarda bulamayacagiz. O modeller
    , o nokia bir devirdi, tarihe mal oldu. Artik ismi yasatilsa bile bizim bildigimiz Nokia degil artik. O yuzden varsin ismini degistirsinler, bu saatten sonra muhim degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

Cihazlar ve servisler bölümünün Microsoft'a devri tamamlandı.

İsim olayına açıklık geldi mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orktas -- 25 Nisan 2014; 17:05:37 >
  • orktas O kullanıcısına yanıt
    Hayır, hiçbir yabancı kaynaklı haberde cihaz isimlerinin Microsoft olacağına dair bir haber yok. Şuan için şirket ismi değişti

• Haber konusu olarak bu konu ile alakalı bir konu daha var görmüşsündür orada isim olarak Microsoft mobile yazınca sormak istedim, teşekkür ederim

• Nokia'dan açıklama ismin değişmesi şuan için söz konusu değildir.

• orktas O kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.. Duygulara biraz tercüman olabildiysem ne mutlu bana...
  • 496 olmuş

• Verin verin 557 olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orktas

Nokia'dan açıklama ismin değişmesi şuan için söz konusu değildir.

Yupiii
    Böyle kalsın çok daha iyi. Telefonu değiştirmem gerekirse eski meski demem yine Nokia alırım

• quote:

Orijinalden alıntı: ₯

Verin verin 557 olmuş.

Oylama da 1. Sayfa'ya çıksa gavurlar da fark eder kendi forumlarında da paylaşırlar da daha çok var

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.