Şimdi Ara

Nokia'nın ismi Nokia kalmalıdır oylaması(Microsoft Lumia'ya alıştınız mı?) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emre1881

Birçok ülke gezdim. Nokia adı gezdiğim bütün ülkelerde bilinen ve marka olarak yeri sağlamlaşmış bir markadır.

Gittiğim bütün ülkelerde can sıkıntısından bir cep telefonu mağazasına uğrarım. Nokia dediğin zaman satıcılar hemen başlıyordu sağlamlığını, kalitesini anlatmaya.

Bu durum bizim ülkemizde de böyledir. Nokia'nın tabanlaşmış bir alıcısı var. O ismi o telefonun üzerinden kaldırdığın an o tabanı da kaybedersin.

Ben windows phonu'u, windows phone olduğu için almadım. Nokia bu işletim sistemini kullandığın için aldım.

Yani ismin değişeceği gün benim için microsoft mobile diye birşey olmaz. Elimi sürmem. Başka marka arayışını girerim. Bu da muhtemelen HTC olur. Nokia serüveni de benim için böylece biter.

Harfi harfine katiliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler 3 vote gömün 3er 3er artsın.
    Benle birlikte 608 oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grkankot2

nokia da olmasın windows da olmasın diye bir seçenek var mı ?
    hatta tüm wp'lar toplatılsın geri dönüşüme gitsin veya kutucuklar yok olsun yerine adam gibi arayüz konulsun diye ?

Yok kardeşim

• NOKIA dedim
  • aslına bakılırsa isim değiştirmek büyük saçmalık gibi duruyor, sonuçta bu sektörün en köklü firmasının adı ama diğer bir yandan bu tarz alımlarda hiçbir zaman alınan firmanın adı korunmuyor, kısa vadede nokia ismi kullanılacak olsa da bir süre sonra tarih olacaktır, bunu da kademe kademe yapacaklar, tepeden inme bir değişimle değil de tüm dünya üzerinde nokia nın adının geçtiği ne varsa değiştirerek en sonunda da isme son noktayı koyacaklardır, bu işin sonunun ne olduğu daha ilk alım anlaşması yapıldığı gün bellidir, boşuna hayal kurmayın
  • Microsoft'dan ilk reklam filmi geldi

• Reklamda Nokia markası geçmiyor. Microsoft ve renkli pencere logosu reklamın temasıyla uyumlu olmuş. Ama Nokia ismi kalmalı
  • Az Nokia çok Microsoft, Biz herkes değiliz yeni slogan.

http://m.wpcentral.com/new-nokia-ad-partnership-microsoft-not-like-anyone-else

Bu da açıklaması.

• Eğer adı değişirse birdaha almam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

Eğer adı değişirse birdaha almam.

Doğruyu söylemek gerekirse bende ilk başlarda sizin gibi düşündüm sonra ama dedim ki ya ne alacaksın kısıtlı ıphone mu canavar(ram) android mi ve değişen tek şey isim olacak aslında belki isim bile değişmeyecek fabrikalar çalışanlar bütün ekip eski Nokia ile şimdi ki Nokia ile aynı tek fark şimdi Amerikalarının cebini dolduracağız eskiden Finlilerin cebini dolduruyorduk.

• On panelden Nokia giderse daha da almam

• orktas O kullanıcısına yanıt
    Çalışanlar aynıysa gene alırım android kolay kolay almam bıktırdı beni hele samsung hiç almam genede büyük konuşmıyım.
  • BonezCrusher kullanıcısına yanıt
    Bende büyük konuşmak istemiyorum ama kesinlikle alacağım telefonun android olacağını sanmıyorum ya yine wp8 olur veya ios ama şöyle bir şey de var eğer Microsoft Nokia ismini kaldırırsa Nokia 1 ocak 2016'dan itibaren Nokia adında telefon üretebilecek bende zaten her telefonumu iki sene kullandığım için alacağım telefon hangi işletim sistemini kullanırsa kullansın kesinlikle Nokia olur.

Dunn---
    Bende almam diye düşünüyordum ama eğer yukarıda dediğim olay gerçekleşmezse Nokia kendi cihazının üretmezse alacağım telefon tekrar wp8 olur sonuçta çalışan aynı fabrika aynı teknoloji aynı ama Nokia yazısının değeri paha biçilemez o ayrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orktas -- 28 Nisan 2014; 18:13:21 >
  • 18 ay daha Nokia markasının Lumia cihazlarda yer alacağı,Asha,X gibi cihazlarda ise 10 yıl daha kullanılmaya devam edeceği belirtiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 29 Nisan 2014; 12:36:01 >
  • Sahi Nokia 108 çıkıcaktı, 7 buçuk ay önce tanıtıldı. Geçen yılın son çeyreğinde çıkıcaktı ve neden hala çıkmamış olabilir sizce?
  • Mobidik kullanıcısına yanıt
    Çıktı ama Türkiye de satışa çıkmadı tahminimce vergilerden dolayı getirmediler telefonun fyatıı 100₺ bile değil ama Türkiye'ye geldiği an en az +120tl fark ediyor o yüzdendir.

http://shop.vodafone.co.uk/shop/mobile-phone/nokia-108-black-payg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orktas -- 29 Nisan 2014; 7:15:50 >
  • Teşekkür ederim bu bilgi için.

Ne acayip bir durum ya. Hem pahalı telefonlar alınmasın diye taksit olayını kaldırıyorlar ve hem de olmadık vergi sistemleriyle ucuz olanların girişini bile mantıksız kılıyorlar.

Normal ucuz fiyatlarıyla gelse boşta duran dört tane hattımı takmak için iki tane birden çift simli 108 alıcam halbuki.

Başka uygun fiyatlı, çift simli, uzun bekleme süreli telefon da yok sanırım.
  • Mobidik kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum ama toplamda 5 sim kartınız mı var

• değiştirsinler de görsünler bakalım satışları.
  • Toplamda 7 tane var aslında. Boşta duranların hepsi eski telefonlara takılı. :)

Numara taşıma olmadığı dönemlerde her yöne tarifeleri pek yaygın olmadığı için, gerektikçe gerektikçe almıştım. :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.