Şimdi Ara

Nokia'nın ismi Nokia kalmalıdır oylaması(Microsoft Lumia'ya alıştınız mı?) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hey maşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be Nokia'nın Microsoft olalı çok oldu insanlar ne kolay alışıyorlarmış aslında biz boşuna o kadar yormuşuz kendimizi Nokia ismi kalsın diye, ben bile alıştım Microsoft Lumia denmesine ama Nokia'nın hâlâ bende ayrı bir yeri var.

Bu arada oy sayısı 8000+ olmuş

Konuyu canlandırma amacım;

Nokia'nın Microsoft Lumia olmasına insanlar her ne kadar alışmış gözükse bile alışabildiler mi bunun ortaya çıkarmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orktas -- 4 Ocak 2015; 3:23:13 >
  • MS hata yaptı bence. Microsoft Lumia by Nokia gibi bişey olmalıydı. Yada ön tarafta sadece logo arkada da logo altında Nokia yazabilirdi. Nokia markasını satın alıp kadroyu hallaç pamuğu gibi yapıp hatta çoğu personeli işten çıkarıp isim değişikliğine gitmek anca Microsofta yakışırdı. Madem kendine marka kuracaksın o zaman neden başka şirketlere bulaşıyorsun. Bence Nokia donanım, kamera ve tasarımdan sorumlu Ms ise yazılım ve diğer tüm işlerden sorumlu olmalıydı. Böylece insanlar Nokia kalitesiyle üretilmiş cihazları güven içinde alırlardı. Üzüldüm...

• ben alıştım 535 te güzel duruyor :) nokia ismi kaldırılmasa iyi olurdu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok beklersiniz.iyi oldu nokia ismini gittiği.Microsoft daha güzel.hem adamlar bastı parayı aldı sanane isterlerse abcd koyarlar adını

Oy atacakmış da değişecekmiş

Edit:Nokia takoz u ismini sevenler - lemişler.hadi siz 3310 kullanmaya devam edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Maximus is BACK -- 4 Ocak 2015; 14:21:58 >
  • Koskoca firma biz istiyoruz diye isim değişikliğine gidip tekrar nokia dan isim hakkını satın almaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nokia gibi cep telefonu markasımı var microsof yırtınsa nokianın yerine geçemez

• Nokia fanlarını anlarım.

Apple fanlarını anlarım.

Samsung, Lg, Htc vb. fanlarını anlarım.

Microsoft fanı olmak niye ? Bizler Nokia yazısı yüzünden aldık bu telefonu. Nokia ismine güvenerek bir işe kalkıştık. Microsoft, Nokia ismi kalacak demişti ama ne kadar yalancı bir şirket olduğu yine ortaya çıktı. Şimdi de Nokia isimli cihazları bitirmeye çalışıyor.

• Nokia'nın geri gelmesini beklemek 3310'daki yılanın kuyruğunu ısıracak kadar uzatmak gibi olur .

• .

Konudan bir blok daha çıktı.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.