Bakalım fiyat ne olacak dediğin gibi ise fiyat umduğumuzdan yüksek olacak.
E-postalarına bakabilmek için 100 mblık bir paketi 9 tl'e alabilirsin turkcellden 30-40 lira vermene gerek yok yani e-postalar için yeterli artar bile. Ama karizmatik ve şık bir telefon diyorsan bence de Bold.Yanyana koyuyorum 10 basar bold nokiayaya kasa bakımından. Alışkanlık ve fiyat konusu beni nokia e 72'e taşır gibi olsa da fiyatlarına göre hareket edicem ben de.
Parelel ithalat diye 3-4 yerde webden satın alma seçeneğiyle şu an satışta..
Aşağıdaki linkden Bold 9700 'ın özellikleri ve tanıtım videosuna bakabilirsiniz.
Sahibinden.com da 1000-1100 TL. arası değişen fiyatlarda market garantili yani garantisiz satılmaktadır.
quote:
Orijinalden alıntı: mavkan
Sahibinden.com da 1000-1100 TL. arası değişen fiyatlarda market garantili yani garantisiz satılmaktadır.
Evet ama dediğin gibi market garantili, KVK veya GENPA garantisi yok, değmez bence en fazla 1 ay daha bekleyip garantili bir ürün almak daha mantıkla, verdiğimiz para az değil.
2010'da E71 konusu gibi olmalı bizim konu da hedef 100 sayfa bence:)
Bu fiyatlara göre garantilisi ne kadar olur?
Telefonlar benzer olduğu için 100'e erişmek zor birçok konu o forumda çözülmüştür.
quote:
Orijinalden alıntı: mavkan
Bu fiyatlara göre garantilisi ne kadar olur?
Valla beni düşündüren de o konu. 1100TL sadece dükkan garantili ise, birde KVK, GENPA garantisi eklendiğinde ne olur acaba, bazı arkadaşlar bu firmalar telefonları erken getirdiği için üstüne fiyat koyuyorlar falan demişti, inşallah doğrudur bu. Ayrıca aklıma gelmişken Blackberry telefonların garantisi ile kim uğraşıyor bilen var mı?
16 Kasım tarihinde akşam saatlerindeTurkcell TIM noktasından E-71 aldım. E-71 alma sebebim 1 yıldır kullandığım ROKR E6 nın 3G olmaması idi. İşim için gerekli olan 3G hızında internet için kampanyalı E-71 i aldım. 1999 yılından beri pek çok MOTOROLA modeli kullandım. iki defa Nokia aldım bir defa 3210 1 ay içinde değiştirdim. Bir defa da 5500 o hala duruyor, ama bana yeterli gelmiyordu. Herneyse aldıktan sonraki ilk sabah ofiste Nokia e-maili kurdum bunun üzerinden 2 saat geçmeden telefon kapandı hiçbir şekilde açılmadı. Aslında programda indirmedim-ki yapmam telefonu orjinal hali ile kullanırım.-sadece e-postayı çalıştırdım. Akaşam aldığım TIM noktasına götürdüm telefon çökmüş dediler.????? orada *,# falan yaparak format attılar. o gece şarjını da doldurdum. ertesi gün öğleden sonra telefonun pili bitti ???? şarja taktığımda tarih ve saatin eskiye gittiğini haziran 2009 -herhalde telefonun üretim tarihi-- Ayrıca telefonla konuşurken çıtırtı ve kesilme sesleri geliyor ve hat kesiliyordu. O akşam yine TIM'e gittim. servise göndereceğiz dediler. Sistem hatasıymış(Symbian) Değişim isteği ile gönderdiler. Hala bir haber çıkmadı. TIM gayet iyiniyetli çalışıyor fakat Nokia ve Genpa aynı niyeti gösterir mi bilmiyorum. 1999 model Motorla VIP, 2003 model Accompli, V3, ve her türlü net iletişimi yaptığım ROKR E6 problemsiz çalışırken Nokia = problem oldu. Benim şanssızlığım olmuş. Eğer tamir veya değiştirme sonunda kullanılabilir hale gelirse bu güzel ve çok fonksiyonlu E-71 i kullanacağım. eğer olmazsa unutup gideceğim. Uğraşacak vaktim hiç yok .
quote:
Orijinalden alıntı: reisG 16 Kasım tarihinde akşam saatlerindeTurkcell TIM noktasından E-71 aldım. E-71 alma sebebim 1 yıldır kullandığım ROKR E6 nın 3G olmaması idi. İşim için gerekli olan 3G hızında internet için kampanyalı E-71 i aldım. 1999 yılından beri pek çok MOTOROLA modeli kullandım. iki defa Nokia aldım bir defa 3210 1 ay içinde değiştirdim. Bir defa da 5500 o hala duruyor, ama bana yeterli gelmiyordu. Herneyse aldıktan sonraki ilk sabah ofiste Nokia e-maili kurdum bunun üzerinden 2 saat geçmeden telefon kapandı hiçbir şekilde açılmadı. Aslında programda indirmedim-ki yapmam telefonu orjinal hali ile kullanırım.-sadece e-postayı çalıştırdım. Akaşam aldığım TIM noktasına götürdüm telefon çökmüş dediler.????? orada *,# falan yaparak format attılar. o gece şarjını da doldurdum. ertesi gün öğleden sonra telefonun pili bitti ???? şarja taktığımda tarih ve saatin eskiye gittiğini haziran 2009 -herhalde telefonun üretim tarihi-- Ayrıca telefonla konuşurken çıtırtı ve kesilme sesleri geliyor ve hat kesiliyordu. O akşam yine TIM'e gittim. servise göndereceğiz dediler. Sistem hatasıymış(Symbian) Değişim isteği ile gönderdiler. Hala bir haber çıkmadı. TIM gayet iyiniyetli çalışıyor fakat Nokia ve Genpa aynı niyeti gösterir mi bilmiyorum. 1999 model Motorla VIP, 2003 model Accompli, V3, ve her türlü net iletişimi yaptığım ROKR E6 problemsiz çalışırken Nokia = problem oldu. Benim şanssızlığım olmuş. Eğer tamir veya değiştirme sonunda kullanılabilir hale gelirse bu güzel ve çok fonksiyonlu E-71 i kullanacağım. eğer olmazsa unutup gideceğim. Uğraşacak vaktim hiç yok .
Konuyla ne alakasi var arkadasim?
quote:
Orijinalden alıntı: Blanchimont
quote:
Orijinalden alıntı: reisG 16 Kasım tarihinde akşam saatlerindeTurkcell TIM noktasından E-71 aldım. E-71 alma sebebim 1 yıldır kullandığım ROKR E6 nın 3G olmaması idi. İşim için gerekli olan 3G hızında internet için kampanyalı E-71 i aldım. 1999 yılından beri pek çok MOTOROLA modeli kullandım. iki defa Nokia aldım bir defa 3210 1 ay içinde değiştirdim. Bir defa da 5500 o hala duruyor, ama bana yeterli gelmiyordu. Herneyse aldıktan sonraki ilk sabah ofiste Nokia e-maili kurdum bunun üzerinden 2 saat geçmeden telefon kapandı hiçbir şekilde açılmadı. Aslında programda indirmedim-ki yapmam telefonu orjinal hali ile kullanırım.-sadece e-postayı çalıştırdım. Akaşam aldığım TIM noktasına götürdüm telefon çökmüş dediler.????? orada *,# falan yaparak format attılar. o gece şarjını da doldurdum. ertesi gün öğleden sonra telefonun pili bitti ???? şarja taktığımda tarih ve saatin eskiye gittiğini haziran 2009 -herhalde telefonun üretim tarihi-- Ayrıca telefonla konuşurken çıtırtı ve kesilme sesleri geliyor ve hat kesiliyordu. O akşam yine TIM'e gittim. servise göndereceğiz dediler. Sistem hatasıymış(Symbian) Değişim isteği ile gönderdiler. Hala bir haber çıkmadı. TIM gayet iyiniyetli çalışıyor fakat Nokia ve Genpa aynı niyeti gösterir mi bilmiyorum. 1999 model Motorla VIP, 2003 model Accompli, V3, ve her türlü net iletişimi yaptığım ROKR E6 problemsiz çalışırken Nokia = problem oldu. Benim şanssızlığım olmuş. Eğer tamir veya değiştirme sonunda kullanılabilir hale gelirse bu güzel ve çok fonksiyonlu E-71 i kullanacağım. eğer olmazsa unutup gideceğim. Uğraşacak vaktim hiç yok .
Konuyla ne alakasi var arkadasim?
E-71 konu başlığına atacağıma yanlışlıkla buraya gelmiş. kusura bakmayın.herkese iyi eğlenceler.
quote:
Orijinalden alıntı: reisG
16 Kasım tarihinde akşam saatlerindeTurkcell TIM noktasından E-71 aldım. E-71 alma sebebim 1 yıldır kullandığım ROKR E6 nın 3G olmaması idi. İşim için gerekli olan 3G hızında internet için kampanyalı E-71 i aldım. 1999 yılından beri pek çok MOTOROLA modeli kullandım. iki defa Nokia aldım bir defa 3210 1 ay içinde değiştirdim. Bir defa da 5500 o hala duruyor, ama bana yeterli gelmiyordu. Herneyse aldıktan sonraki ilk sabah ofiste Nokia e-maili kurdum bunun üzerinden 2 saat geçmeden telefon kapandı hiçbir şekilde açılmadı. Aslında programda indirmedim-ki yapmam telefonu orjinal hali ile kullanırım.-sadece e-postayı çalıştırdım. Akaşam aldığım TIM noktasına götürdüm telefon çökmüş dediler.????? orada *,# falan yaparak format attılar. o gece şarjını da doldurdum. ertesi gün öğleden sonra telefonun pili bitti ???? şarja taktığımda tarih ve saatin eskiye gittiğini haziran 2009 -herhalde telefonun üretim tarihi-- Ayrıca telefonla konuşurken çıtırtı ve kesilme sesleri geliyor ve hat kesiliyordu. O akşam yine TIM'e gittim. servise göndereceğiz dediler. Sistem hatasıymış(Symbian) Değişim isteği ile gönderdiler. Hala bir haber çıkmadı. TIM gayet iyiniyetli çalışıyor fakat Nokia ve Genpa aynı niyeti gösterir mi bilmiyorum. 1999 model Motorla VIP, 2003 model Accompli, V3, ve her türlü net iletişimi yaptığım ROKR E6 problemsiz çalışırken Nokia = problem oldu. Benim şanssızlığım olmuş. Eğer tamir veya değiştirme sonunda kullanılabilir hale gelirse bu güzel ve çok fonksiyonlu E-71 i kullanacağım. eğer olmazsa unutup gideceğim. Uğraşacak vaktim hiç yok .
çok geçmiş olsun. Elektronik bu sağı solu belli olmaz...
quote:
Orijinalden alıntı: memolix
Ben bu anlamsızca beklemekten bıktım..Blackberry Bold 9700 Onyx alacağım.Hem düşündümde E72 alsamda wifisi olan yerlerde e-postalarımı kontrol edebilecek ve interneti kullanabilecektim.Her zaman ve her yerde internetimin olmasını istediğimdeyse internet paketi satın almam gerekiyor.Bu da aylık 30-40 arası birsey.Hal böyle olunca bana Blackberry almak daha mantıklı üstelik BIS ayarlarını açtırarak.Taahhüt ile daha da ucuz.Sanırım aylık 20tl oluyor yıllık taahhütte bulunduğumuz zaman.
Şimdi Blackberyy hakkında görüşlerimi belirtmek istiyorum.Benim gibi düşünen varsa karar vermekte faydalı olacagini dusunuyorum. Blackberry' i BIS siz zaten düşünmeyin arkadaslar..BIS ayarları olmadan sıradanlaşıyor.ve onca parada vermek mantıksız oluyor haliyle Blackberry'e! Ama BIS ayarlarını açtırıp kullandıgınız zaman tadından geçilmez bir hal alıyor.BIS oldugu zaman: E-postalarınızı anlık alabiliyor-gonderebiliyorsunuz.24 saat internet elinizin altında.BIS'i sadece e-posta olarak düşünmeyin.Aynı zamanda internette ne yapmak istiyorsaniz buna olanaca sagliyor.Facebook'a girin,Msn açın sohbet edin,Resim cekin 5sn sonra facebook taki profilinize yüklesin vs vs...Blackberry BIS ozelligi ile beraber düşünüldüğü için her yerde wifi ye ihtiyacınız kalmaz zaten bu yüzden Blackberry'nin bazı modellerinde wifi bulunmaz.Neden? Çünkü BIS özelliği açıldığı zaman gerek kalmıyorda ondan!
Benim için en önemli şeylerden biride Güvenliktir!.Çünkü hem şahsi hemde iş e-postalarımın üçüncü kişilerce görüntülenmesini istemem.İşte burda Blackberry yazılımıyla tam koruma saglamakta.Bu da Blackberry'i benim için önemli bir cihaz kılıyor.kısacası bir cihazı masaya koydugunuzda size güven ve konforu veriyorsa o cihaz dogru cihazdir...
Yukarıdaki görüşler tamamen şahsi fikrim olup aksini idda eden olabilir fakat arakdaşta var biliyorum.5-10 tane e-postası var takır takır çalıştırıyor.Multimedya özellikleri zaten ne arasan var. GPS var..Ve sayamadıgım bir sürü özellik...
Beni gıcık ettin Nokia ! Blackberry bekle beni geliyorum.!!!!
bu saydiklarinin hepsini nokia da yapiyor . nokia nin yeni mail paketinde mail sistemi cok daha kullanisli hatta artilari bile var bb yi tuttugun zaman sanki plastikten yapmislar gibi geliyor kasasi hic iyi degil bence ekrandaki canliligi sattiran baska biseyi yok menuleri karmasik joistigi zamanla sorunlu oluyor . e 71 kullaniyorum bb de yaptiginin hepsini yapiyorum facebook gps ve daha cok programlar yuklemeler eger sirket bedava vermiyorsa bb nin pek bi anlami kalmiyor ki bold 2 hele kasasi fiyasko olcak bence
ilk boldlar tuttu tamam ama bu bold 2 tutmaz bence benimde sahsi fikrim tabi bunlar katilan olur, katilmayan olur.
e71'i 700 TL fiyatla satıyorlar.
e72'ye 1000 TL fiyat istenilmesi doğru değil ! Zira özellik açısından pek fark yok.
arkadaşlar selam,
ben de e72'yi bekliyorum ama burayı ve gsm arenayı takip ederken bayağı vakit geçirdik, gerçi benim acelem yok ama alıp bitirmek istiyorum kafamdaki telefon ihtiyacını, beklemekten sıkıldık başka telefonlara kaymaya başlayanlar oldu, ben de size şunu sorayım, alternatif olarak samsung b7330 omnia pro düşünen oldu mu hiç, ben bir süre önce e71'le b7230 arasında kalmıştım ve ikisinin de üstleri anons edilince bekleyelim dedim ama halen ses seda yok, beklerken biraz da bunu konuşalım dedim...
saygılarımla...
quote:
Orijinalden alıntı: engingulcan
arkadaşlar selam,
ben de e72'yi bekliyorum ama burayı ve gsm arenayı takip ederken bayağı vakit geçirdik, gerçi benim acelem yok ama alıp bitirmek istiyorum kafamdaki telefon ihtiyacını, beklemekten sıkıldık başka telefonlara kaymaya başlayanlar oldu, ben de size şunu sorayım, alternatif olarak samsung b7330 omnia pro düşünen oldu mu hiç, ben bir süre önce e71'le b7230 arasında kalmıştım ve ikisinin de üstleri anons edilince bekleyelim dedim ama halen ses seda yok, beklerken biraz da bunu konuşalım dedim...
saygılarımla...
selam dostum bende senin gibi düşünenlerdenim 3 aydır qwerty bi makina almak istiyorum araştırmadığmız mecra kalmıyo en uygun nedir ihtiyaçları hangisi karşılar vs.. bu ara " blackberry gemini 8520 " takıldı aklıma... fiyatı oldukça uygun özellikle vodafon un kampanyasına baktım cezbetti... tek eksisi 3g yok... bu benim için önemli değil zaten görüntülü konuşma bedava olsa yapacağımı sanmıyorum :) velasıl kelam, e72 geciktikçe epey uzaklaşmaya başladım bakalım ne yapacağım :)
samsung hiç düşünmedim ama darty de biraz kullandım başarılı bir telefon dokunmatigi hassasiyeti gayet iyi ama nedense estetik olarak göze hoş görünmüyorlar . Ben yinede E72 yi bekleyecegim .