Şimdi Ara

Nokia'nın yeni iş telefonu: E72 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.860
Cevap
20
Favori
695.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün itibariyle siyah bi e 72 kullanıcısıyım almanyadan getirttim o yüzden almanca klawyeye alışmaya çalısıyorum bir de kayıt problemi var :) ama ordan almama rağmen türkçe menü dili ve ayrıca yazma dili koymuslar menu turkce ama yazma dili ingilizce ayarladım almanca klawyeden dolayı:) tasarım e71 gibi ama siyah olanı bir besiktaslı olarak her zaman karızmatık diyerek konuyu saptırayım:) yan cıtalarını ve arka kapağını metal yapmıslar ve arka kapagı cok hos olmus ..ozellık olarak ilk defa boyle bir tel kullandıgım ıcın elımden geldıgınce yardımcı olmaya calısayım.artıları kamerası ve optik trackpad ki hassaslıgını 3 derece yapmıslar ayarlayabiliyorsunuz ama ne kadar dayanır bilemem...dikkatimi ceken eksıklıgı hoparlor olarak arkada bir tek kameranın yanında yeri var o yuzden multimedia kullanıcıları ıcın pek performansı olacagını sanmıyorum. carlos kardesın dediği gibi sureklı turkcelle bağlanmaya calısıyor uygulamalarda herhalde turkcelle bir anlasması var anlamadım yada bir yerden default olarak ayarlanıyor daha bulamadım.flasının olması cok guzel foto cekerken iyi oluyor ayrıca fener olarak ta kullanılıyor klawyede bir tus koymus..klawye olması sebebiyle cok kısayol tusu kombinasyonları var nette gezerkende bluetooth acayıp kapatırken de hızlı sekılde kullanabılıyorsunuz.onun dısında merak ettiğiniz bir seyler olursa elımden geldıgınce cewap wermeye çalısırım bu arada 350 euro gibi bi fiyata aldım

• merak ettigim bikaç şey var . menüler arası geçiş nasıl . gorusme yaptıgında görüşmeyi sonlandırdıgında ekranda hafif bekleme oluyor mu ? sesin geç gitme durumu var mı ?

şimdiden teşekkürler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mszehir -- 2 Aralık 2009; 11:40:43 >
  • şimdilik öyle bir durum yok optik trackpad sayesinde menuler arasında gezınme daha keyıflı bu arada bir oncekı sayfada demısler onemlı değil ama benım aldıgım kutuda kılıf,bileklik ve bezi bulunmakta hatta üzerinde nokia e series diye yazıyor herhalde burdakilerde de olur.
  • peki kasa kalitesi nasıl e71 kadar kalitelimi?
  • "optik trackpad" nasıl bir şey oluryor ? dokunmatik mi yani bold 2 deki gibi ?
  • ben özellikle siyah aldım yan cıtası ve arka kapagının metalık olması cok hos olmus inceliği de minimal bb lerle karsılastırıldıgında...optik trackpadde laptoplardaki touchpad gibi üzerinde parmağınızı oynattıkça yöne göre hareket ediyor...algılaması cok iyi çapraz gitmiyor ama çok rahat hızlı C yapabiliyorsunuz...
  • Dün Bahçeşehir Avea bayisine sordum. Piyasada 2 yıl garantili 1200 tl ye bulunduğunu ama ellerinde olmadığını söyledi. Bu telefon 1200 tl olursa E71 (800tl şu an) 1,5 katı oluyor. Çok yüksek değil mi. Ayrıca E65 in başarısından sonra daha gelişmişi olarak üretilen E66 daha başarısız oldu ve işletim sistemi daha yavaştı. E72 ile E71 arasında da böyle bir durum olabilir mi? Geliştirip özelliklerini artırırken işletim sisteminin hızından kararlı yapısından kayıplar yaşanabilir mi?
  • arkdadaşlar iyi dileklerininz için sağolun.

a_anak ben o sorunu çözdüm...interneti seçtikten sonra, seçenekler ordan ayarlar ordan sonrada, erişim noktasını her zaman sor olarak ayarla...aynı şekilde uygulamalarında erişim noktalarını her zaman sor olrak ayarla ordan lan üzerinden bağlanabiliyosun en azından ben böyle yapıyorum....:D

optik navi tuşunuda, laptoplardaki touchpad olarak düşünün...

Şu ana kadar herhangi bi sorunla karşılaşmadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carlos1907 -- 3 Aralık 2009; 18:17:09 >
  • Nokia e71 ile kıyaslarsanız kasa kalitesi,hızı,kamerası,videosu nasıl şöyle az biraz detaya girseniz bizde fikir sahibi olsak.
    Bilgiler için şimdiden teşekkürler...
  • n79 üstüne telefon tanımam.

tam bir f/p ürünü.
  • amazonda 470$ ise türkiyede 1000 tl olur.
  • abd de 400$ a kadar dustu 1.000 tl nin ustunde cikmaz bence .

islemcisi e72 de hizli daha gelistirilmis beni daha cok cez beden de islemcisi ve navi kullanimi birde kasasinin kalite durmasi diger ozellikleri hemen hemen e71 de de kullaniyorum zaten. E71 den daha yavas olacagin itahmin etmiyorum ama bazi hatalari olacaktir bunlarda yazilim ile giderilecek hatalardir sanirim buda olasi bir durum zaten . Alan arkadaslar biraz daha aydinlatirlarsa iyi olur . N serisi telefonlarin sayfalarinda dunya incelemeler var bizde telefonu alan gidiyor mu yoksa :)
  • a_anak isimli arkadaşa bir sorum olacak. Telefonu Almanya'dan almışsın, ben de Almanya'dan almayı düşünüyorum. Ama Almanca klavye olayı nedir acaba? Yani harfler değişik Almanca harfler falan mı var klavyede yoksa Q klavye değil başka bir harfla başlayan bir klavye mi? Bir de Almanya'dan alınan bütün telefonlar böyle mi?
  • Arkadaşlar e 72 nin arama kayıt sayısı nedir acaba? e 71 inki çok garip ama galiba 20 kayıt alıyormuş. Böyle bir telefon için hiç de yeterli değil doğrusu. 72 deki durum nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Misafir

Arkadaşlar e 72 nin arama kayıt sayısı nedir acaba? e 71 inki çok garip ama galiba 20 kayıt alıyormuş. Böyle bir telefon için hiç de yeterli değil doğrusu. 72 deki durum nedir acaba?

E71 den çok memnunum eminim E72 alsam ondan daha memnun olurum, optiktrackpad nasıl bir kullanmak lazım..
  • Ne zaman çıkıcak bu telefon yahu dağıldı artık benim sirocco telefon almam lazım
  • Tr de piyasaya çıkmadı mı halen ?
  • ben bu telefona olan inancımı tamamen yitirdim.bugün nokia shopdaki mal kadın demezmi ocak gibi cıkıcak diye.dedim lanet olsun sizin gibi serefsizlere almıom nokia falan cıktım shopdan önce ekim dediler cıkmadı kasım kesn dediler cıkmadı aralık kesn dediler 4 gün önce bugün nokia shopa sordum ocak gibi dedi a.q NOKİA
  • Ben bold 9700'ı bekliyorum büyük ihtimalle alacağım o telefonu zaten böyle giderse nokia 2-3 yıla kadar rekabet edemez apple,rım ve samsung varken zor telefon satarlar bunlar
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.