Şimdi Ara

Nokia'nın yeni iş telefonu: E72 (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.860
Cevap
20
Favori
695.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ve Teknosa stoklarınıada girdi ancak siyah renk ve fiyat bugün yarın belli olacak....
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeKNoLoJi_uZMaNı

Ve Teknosa stoklarınıada girdi ancak siyah renk ve fiyat bugün yarın belli olacak....

Nokia'nin turkiye sitesinde sadece siyah ve gri var..
    Golden rengi olan çok güzel aslında ama gelmeyecek galiba..

Bendeki siyahin icinde golden'in temasi var, baya guzel oluyor kullanınca..
  • telefon genpada ve kvk da var arkadaşlar

genpa_e72

kvk_e72

hepsiburada_e72

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antbyotic -- 18 Aralık 2009; 15:54:41 >

• bir tarafta 700 tl ve e71
    bir tarafta ~1100 ve e72

400tl de az değil. şaka maka bir netbook fiyatı.

1_ sizce değer mi?? e71den e72ye geçen var mı??

2_ fiyat dalgalanması nasıl olur? sizce her iki telefon da 1 ay içinde ne kadar geriler??

3_ nokia e71 720tl kvk garantili. E72ye olan talebin biraz artmasını beklesem e71in fiyatı düşer mi? Kaça düşer en fazla? Sonuçta e71 3 gün öncesine kadar kampanya falan çok talep görüyordu.

Telefon alıcam, nasıl bir yol izleyeyim? 2aydır e72yi beklemekten gına geldi. Şimdi o fiyatı vermek istemiyorum. 1100'lere çıktıktan sonra N97 alınır gibi geliyor o fiyata (tam o fiyata olmuyor tabi farkındayım). Yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.
  • arada çok fiyat farkı var bence de, peki özellik olarak çok fark varmı? yok

bence sıfırına bu kadar para vermeye gerek yok. tabi bu benim şahsi fikrim şuan telefon yeni çıktı 1-1.5 ay sonra ikinci ele düşer şöyle 1aylık temiz garantili 800tl civarlarında satın alınabilir. e72'ye olan talebin artması e71 fiyatını çok fazla etkilemez sanıyorum çünkü şuan zaten 650-700tl civarı garantili satılıyor. ancak e72'nin fiyatı 1000tl nin altına düşme durumunda e71'e de otomatik olarak yansır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antbyotic -- 18 Aralık 2009; 17:39:13 >
  • Bende E 71 daha fazla düşeceğini sanmıyorum.Ne zaman ki E 72 düşer ki bu da 4-5 ayı bulur o zaman fiyatlarda aynı oranlarda iner.
    Fakat bir gerçek var ki fiyatı bence de yüksek.Arz talep meselesi almayalım bekleyelim fiyatlar düşsün sabredebilirsek tabi ki.
    Bu arada Bold 9700 ocak ayı içinde çıkacak çıkış fiyatı fiyatlarda oynama yaptırabilir.
    Ben o telefon çıkmadan almayı düşünmüyorum.
  • bakirkoy nokia da 1050 tl nakit diyorlar . Fiyati tabi ki dusecektir belki turkcell bunuda verir . Ben yurtdisindan kahve rengini aldim 414 dolara her 1 yil bile beklesek ayni paraya satarim.

Alacak kisilerin fiyatini dusmesini beklemeleri dogru karar olur.
  • E72 Fiyatının düşmesini bekleyen arkadaslar:

1 ocak
    14 subat gibi onemlı gunler varken daha e72 gibi yenı cıkan bır telefonun fıyatının 2 aydan once dusmesı zor bence. Kaldıkı e71 750 lıradan satılırken e72 nın fıyatı kolay kolay dusmez.
    O yüzden e72 balondan baska bişey degıl...
  • 2 ay mı :)
    ksa fiyatı 600 civarı....
    dubai tarafını check etmek lazım....
    ama 2 ay içinde türkiye fiyatının yarısına alacağım kesin...

türkiyede e72 fiyatı ancak 2011de düşer....öne e71 düşmesi lazım o yüksek hala....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meta7 -- 18 Aralık 2009; 22:48:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azizke

2 ay mı :)
    ksa fiyatı 600 civarı....
    dubai tarafını check etmek lazım....
    ama 2 ay içinde türkiye fiyatının yarısına alacağım kesin...

türkiyede e72 fiyatı ancak 2011de düşer....öne e71 düşmesi lazım o yüksek hala....

600tl'ye usa'dan başka bulamadiydim ben arabistanda varsa alin derim..
    ama dubai tercihimdir, orada europe version bulmak daha kolay oluyo..

E72'nin çıkmasını bekleyip de fiyatını çok bulan arkadaşlar için de zaten 1000liranın altında çıkmayacağı
    belliydi.. E71 çıkalı nerdeyse 2 sene olacak, yeni yeni 600-700lere düştü..

Ama 2-3 ay içinde ikinci el veya kayıtsızlarını 800e rahatlıkla bulabilirsiniz..
    Ornegin sahibinden com'da leventte bi telefoncu kendisi ithal etmiş 1200e satıyordu 1 ay once,
    sırayla 1100e ve simdi de 980e dusurmus fiyatını..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfkybe -- 19 Aralık 2009; 0:49:25 >

• Ben de bugün aldım KVK'dan.

Yalnız aklıma takılan bir husus var. Soldaki menü tuşu biraz yumuşak basıyor, yani simetriğindeki gibi
    sert değil, altında da hafif ışık sızması var.

Bu bir sorun mu bilmiyorum ama üretim hatası gibi geldi bana?

Diğer kullananlarda var mı bunun gibi bir problem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elve

selamlar.. bu telefonu almayı düşünüyorum en büyük eksiklikleri nelerdir? ve ayrıca navigasyonu türkiyede nasıl, iş görüyormu? yani arabamda kullandıgım navigasyon aletini satsam bu telefondaki navigasyon yeterince iş görürmü ? teşekkkürler

Ben Nokia E90 da Garmin navigasyon kullanıyorum.E 72 de de bir sıkıntı olacağını zannetmem.Madem ki navigasyon cihazınız var bence elden çıkarmayın ve navigasyon için onu kullanın.Tabii navigasyon cihazınızın ne olduğuna da bağlı.
  • bu telefonun yerine bold alırım daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesi

quote:

selamlar.. bu telefonu almayı düşünüyorum en büyük eksiklikleri nelerdir? ve ayrıca navigasyonu türkiyede nasıl, iş görüyormu? yani arabamda kullandıgım navigasyon aletini satsam bu telefondaki navigasyon yeterince iş görürmü ? teşekkkürler

Ben Nokia E90 da Garmin navigasyon kullanıyorum.E 72 de de bir sıkıntı olacağını zannetmem.Madem ki navigasyon cihazınız var bence elden çıkarmayın ve navigasyon için onu kullanın.Tabii navigasyon cihazınızın ne olduğuna da bağlı.

next 708 navigasyon cihazım. eger e72 yeterince işimi görecekse nexti elden çıkarıcam. görürmü acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

bu telefonun yerine bold alırım daha iyi

Hay ağzına sağlık
  • quote:

quote:

quote:

next 708 navigasyon cihazım. eger e72 yeterince işimi görecekse nexti elden çıkarıcam. görürmü acaba?

Next 708 bence iyi bir cihaz.Elden çıkarmayın derim.Navigasyon cihazında bulacağınız kolaylığı bence cep telefonunda bulamazsınız.Dokunmatik ekranla seyir halindeyken bile müdahale edebilirken,cep telefonu ile navigasyonda yeni birşey yapmak istediğinizde aracı illa ki yan tarafa alacaksınız.

• TeknoSA da fiyat 1079tl zodıum black olarak geçiyor renk...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Next 708 bence iyi bir cihaz.Elden çıkarmayın derim.Navigasyon cihazında bulacağınız kolaylığı bence cep telefonunda bulamazsınız.Dokunmatik ekranla seyir halindeyken bile müdahale edebilirken,cep telefonu ile navigasyonda yeni birşey yapmak istediğinizde aracı illa ki yan tarafa alacaksınız.

hmm. çok teşekkürler hemen karar vermemek lazım o zaman

• Fiyat yüksek bir süre sonra 200TL civarında düşüş olacağını tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvrimS

Ben de bugün aldım KVK'dan.

Yalnız aklıma takılan bir husus var. Soldaki menü tuşu biraz yumuşak basıyor, yani simetriğindeki gibi
    sert değil, altında da hafif ışık sızması var.

Bu bir sorun mu bilmiyorum ama üretim hatası gibi geldi bana?

Diğer kullananlarda var mı bunun gibi bir problem?

Bahsettiğim tuş düzgün basmaya başladı.

Şimdi bir tek onun altındaki ışık sızması kaldı, o da sanırım çok büyük bir problem değil. :)
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.