Şimdi Ara

Nokia'nın yeni iş telefonu: E72 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.860
Cevap
20
Favori
695.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iphone 3gs fiyatları ortadoğu için geçerli kampanya fiyatları. 6 ay 1gb internet bedava gibi kampanyası var. lock yok ayrıyeten. birde 32gb. oyuncak gibi gelmese belki alırdım. kamerası kötü. artı gps modulü yok.

nokia e72 nokia maps 3.0 ingiltere haritasını test ettim. garmin felan hikaye bir yazılım kalır. nokia direkt geçirmiş bu yazılımla. niye tescil davaları açtıkları belli. gps arayüzü muhteşem tek kelimeyle. tuşlara alışmak zor gibi geldi. fiyatı şu an 700tl. 2010 ilk 2 ayında 550ye gerilemesini bekliyorum. n97 fiyatı şu an 900 altında. çıkış fiyatı 1250 civarı birşeydi belirteyim.

klavye tuş takımı sanırım türkiyede değiştirilebilir. standart bir gsm tamircileri bile yapar sanırım. fiyatı düşünce buraya belirtirim.

kamerası ilk bakışta teknoloji olarak n95ten üstün. eng-eng default sözlüğünü beğendim.

ama tabii birde avrupada çıkan blackberry storm2 yi görmek lazım. yazılımda nokiadan iyi olamayacağı kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meta7 -- 13 Aralık 2009; 23:00:55 >

• o zaman garmin ile uğraşmayayım
    maps sesli olarak yol tarif ediyormu?
    ilaçlamak için ne yapmalı?
  • var 3.01.44lü CNS team versiyonunu yükle. helloox v2.03 e72 için kullan....sistemi kır. imzalamak için reis sitesini kullan. sertifikalama vs ayrıntılar için.
    3.0.44ü free upgrade edebiliyorsun aynı lisansla onuda belirteyim.
    türkçe yol tarifi var. yürüyorsan navigasyon titreşimle dönüşleri uyararak haber veriyor.

en kalite özelliği kuzeyi sürekli gösteriyor ve haritayı ekranda rotate edebiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meta7 -- 13 Aralık 2009; 23:09:44 >
  • neyın 3.0.44 ü?
  • Yanlış anlamadıysam bir arkadaş çıkış fiyatı 700tl olur demiş ama turkiye için mi dedi emin değilim.
    Türkiyede bu telefonun resmi çıkış fiyatı (turkcell bayileri yani kvk vb.) 1100-1200 lira civarı olacaktır (E71 gibi).
    2010'un ortasına doğru 800 seviyelerine ancak düşer.

Şu anda ithal getirenler 1000-1100 lira istiyor, doğubanktakiler ise kayıtsız halini 900e satıyorlar.

Ben amerika'dan arkadaşım gelecegi icin amazon.com'dan aldırdım ona, yarın elimde olacak,
    detaylı yorumlarımı iletirim.

Kargo dahil olarak 414$ 632TL 'ye mal oldu bana.
    Bulabilecegim en uygun fiyattı sanıyorum.
    İngilterede 430£, almanyada da 400€ civarlarına satılıyor..

Tabiki amerikadan alındığı için içinde türkçe menü olmayacak, ama zaten
    sonradan ihtiyaç duyanlar ister menüyü isterseniz de klavyeyi değiştirebiliyorsunuz.
    Varsa tanıdığınız amerikadan gelen, kesinlikle aldırın derim..

Ayrıca bence kıyaslanması gereken telefon Bold değil, Bold II 9700 olmalı..

• verdiğim fiyatlar ortadoğu için geçerli. ben e72nin fiyatının 550 civarına şubatta düşeceğinden eminim. türkiyede 2011de ancak düşer fiyatı...
    kıyaslanacağı telefon storm2 sadece avrupada var. 469$ genel satış fiyatı e72nin.

dediğim gibi nokia n97 şu an 850 civarı...fiyatı düşüyor n97 gibi fiyasko olursa mesela. pazarlama stratejisinden bu hata aslında...abdden almak biraz uzun iş.
    türkçe arayüz ve klavye sorun diil. iphone 32gb 2gs 1200tl kampanyalı fiyat....

helloXv2.03 sistem uçurma(E72 için) Nokia.Ovi.Maps.v3.01.4401.s60v3.SymbianOS9.2.Unsigned-CNSTeam maps'in düzgün çalışan tek sürümü. isteyenlere türkçe haritasını n95 forumunda adres olarak vermiştim. tüm haritalar indirilebilir olarak mevcut....

Nokia maps 3.0 tüm haritalar maploader olmadan çekebilirsiniz.

cities altında diskcache klasörü altına kopyalayacaksınız....

nokia maps 3.0 haritalarını yüklenmesinde problem çıkıyor. neden harita yüklerken nokia maps açık olmalı.

http://sy**iantalk.net/showthread.php?p=15717

**ları uygun harflerle değiştirin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meta7 -- 14 Aralık 2009; 18:21:35 >

• bu akşam resmi fiyatı haberdar ediyorum arkadaşlar. Lansmana katılıyorum ayrıca nokia messaging lansmanı da olacak.d etaylar twitter hesabımdan takip edilebilir

www.twitter.com/irfun4ever buradan görebilirsiniz.

ayrıca share.ovi.com/users/irfun4ever a da bakın foto upload edeceğim oraya lansmandan.

hadi görüşürüz.
  • Bekliyoruz dostum haberlerini
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfkybe

Yanlış anlamadıysam bir arkadaş çıkış fiyatı 700tl olur demiş ama turkiye için mi dedi emin değilim.
    Türkiyede bu telefonun resmi çıkış fiyatı (turkcell bayileri yani kvk vb.) 1100-1200 lira civarı olacaktır (E71 gibi).

Şu anda ithal getirenler 1000-1100 lira istiyor, doğubanktakiler ise kayıtsız halini 900e satıyorlar.

Ben amerika'dan arkadaşım gelecegi icin amazon.com'dan aldırdım ona, yarın elimde olacak,

sonradan ihtiyaç duyanlar ister menüyü isterseniz de klavyeyi değiştirebiliyorsunuz.

amerikadan getirtirirsem, burada getiren arkadaşımın pasaportu ile kendi telefonuma kayıt yaptırabilirim di mi? illa amerikadan gelen arkadaşımın pasaportuyla mı kayıt yaptırmak gerekiyor? amerikaya gitmiş başka birinin pasaportu da olur mu? veya yurtdışında herhangi bir yere gitmiş biri olur mu?

bir de ingilizce menu ve klavye olması benim için sorun değil. türkiye'deki modellerle başka bir farkı var mı amerikadan aldığın telefonun???

aldığın telefonu burada nokia servislerine götürüp para vermeden garantiden yararlanabiliyor musun? yani nokia alıyorsun sonuçta uluslararası garantisi var mı? bi sorun çıktığında garantiden yararlanamıyorsam nasıl halledicem?

ben bugune kadar her bir telefonumu 3 yıla yakın kullandım ve hiç garantiye götürmedim şimdiye kadar. sence amerikadan getirtmek risk almak mı? burada 930tl civarına albakalim.com gibi sitelerde de satılıyor telefon. ama 600küsür lira gerçekten çok iyi bir fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayiko -- 14 Aralık 2009; 20:45:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kbrtyl

quote:

Yanlış anlamadıysam bir arkadaş çıkış fiyatı 700tl olur demiş ama turkiye için mi dedi emin değilim.

amerikadan getirtirirsem, burada getiren arkadaşımın pasaportu ile kendi telefonuma kayıt yaptırabilirim di mi?

edit: bir de ingilizce menu ve klavye olması benim için sorun değil. türkiye'deki modellerle başka bir farkı var mı amerikadan aldığın telefonun???

kayıt ettirdiğiniz pasaportun kime ait olduğu fark etmiyor. sonra 1 ay içinde giriş çıkış yapması lazım bir tek. ayrıca telefonu kayıt ettirdikten sonra 2 yıl boyunca başka telefon kaydettiremiyosunuz aynı pasaport ile.

• quote:

kayıt ettirdiğiniz pasaportun kime ait olduğu fark etmiyor. sonra 1 ay içinde giriş çıkış yapması lazım bir tek. ayrıca telefonu kayıt ettirdikten sonra 2 yıl boyunca başka telefon kaydettiremiyosunuz aynı pasaport ile.

nasıl yani? oraya 2 haftalığına gitti diyelim ve gelirken telefonu getirdi? burada kayıt yaptırıp kullanamaz mı? illa tekrardan çıkış mı yapması lazım?
  • quote:

quote:

nasıl yani? oraya 2 haftalığına gitti diyelim ve gelirken telefonu getirdi? burada kayıt yaptırıp kullanamaz mı? illa tekrardan çıkış mı yapması lazım?

2 haftalığına gitti - çıkış

gelirken telefonu getirdi - giriş

• quote:

quote:

amerikadan getirtirirsem, burada getiren arkadaşımın pasaportu ile kendi telefonuma kayıt yaptırabilirim di mi? illa amerikadan gelen arkadaşımın pasaportuyla mı kayıt yaptırmak gerekiyor? amerikaya gitmiş başka birinin pasaportu da olur mu? veya yurtdışında herhangi bir yere gitmiş biri olur mu?

bir de ingilizce menu ve klavye olması benim için sorun değil. türkiye'deki modellerle başka bir farkı var mı amerikadan aldığın telefonun???

aldığın telefonu burada nokia servislerine götürüp para vermeden garantiden yararlanabiliyor musun? yani nokia alıyorsun sonuçta uluslararası garantisi var mı? bi sorun çıktığında garantiden yararlanamıyorsam nasıl halledicem?

ben bugune kadar her bir telefonumu 3 yıla yakın kullandım ve hiç garantiye götürmedim şimdiye kadar. sence amerikadan getirtmek risk almak mı? burada 930tl civarına albakalim.com gibi sitelerde de satılıyor telefon. ama 600küsür lira gerçekten çok iyi bir fiyat.

Pasaportta hangi ülkeden gelindiği veya kimin adına olduğunun hiçbir önemi yok. Tek önemli olan kayıt yapılan pasaportun Türkiye'ye son 1 ay içerisinde girmiş olması. Ve bir pasaport ile 2yılda 1 telefon kaydı yapabiliyorsunuz.

Türkiyedeki modellerden farkı American Version olması, yani Avrupadan aldığınızda Türkçe menü içinde halihazırda gelir ama bunda amerika kıtasındaki ülkelerin dilleri geliyor.. Zaten ingilizce olduktan sonra bi sorun yok:)
    Avrupa ve Amerikadaki gsm bandleri farklı olduğundan dolayı eskiden telefonlar farklı kıtalarda çekmezdi ama artık yeni telefonlar tüm bandları desteklediği için oyle de bir sorun kalmadı.

Nokia'nın uluslararası garantisi yoktur. Yani sen almanyadan da alsan telefonu türkiye'deki nokia garantisinden yararlanamazsın diye biliyorum.
    Telefonunda bi sorun çıktığında garantiden halledemezsen, kendin para verip yaptırırsın sonuçta.
    Direk alır almaz bi arıza çıkar mı diyosan, zaten benim getiren arkadaşım telefonu birkaç gün kullandı, bir problem görünmüyo dedi.
    amazon.com'da 30 gün iade süresi var, sorun çıksaydı geri iade edebilirdim, sorgusuz geri alıyorlar.

Amerikadan getirmenin tek riski garantisi olmamasi. E o kadar fiyat farkı da olacak sonucta:) Ama şu ana kadar belki on tane telefon değiştirdim,
    çok şükür hiç garantiye ihtiyaç duyulacak bir durum yaşamadım. Türkiyeden de alacaksanız albakalim.com veya benzeri bir yerden almaktansa,
    almışken kvk garantili olarak alın derim. bir arkadaş çıkış fiyatı 1099TL olarak belirlendi diyor (Dün Nokia lansman yapmış)..
    100 TL fazla verirsiniz ama kafanız rahat olur.

Ama ben amazon'da fiyat 470 dolardan 400'e düştüğü anda sipariş verdim, çünkü 600tl bu telefon için hakikaten cok cok uygun bi fiyat.
    Bir yıl kullansam seneye yine aldığım fiyatlara ikinci elini satarım diye düşünüyorum.

Arkadaşım türkiyeye bugün inecek, telefon bugün veya yarın elimde olur, elime geçtikten sonra zaten detaylı yorumlarımı paylaşıyor olacağım.

• telefon bu ay türkiyede piyasada ve 1099 liradan satışa çıkacak. dün gece lansmanda inceleme fırsatı buldum çok iyi bir malzemeye sahip.
  • Bu ay Türkiye'de, ancak ne zaman? :)
  • Fiyat yüksekmiş. Telefon çok güzel ama, E71 sıfır 700 TL. civarında satılan bir dönemde E72 için 400 TL. daha fazla verilmez bence. Aradaki fiyat farkı, özellik farkından daha çok olmuş...

quote:

Orijinalden alıntı: IRFUN4EVER

telefon bu ay türkiyede piyasada ve 1099 liradan satışa çıkacak. dün gece lansmanda inceleme fırsatı buldum çok iyi bir malzemeye sahip.
  • telefon daha sağlam tuş takımı daha kaliteli, ortasındaki optik navide baya güzel olmuş. şunu söyleyeyim bu telefonu alıpta nokia messaging kurmamazlık etmeyin ve kendinize bir internet paketi aboneliği alın. o zaman daha çok seveceksiniz telfonunuzu.
    1099 lira çok geldi bana da. en azından 1000 liranın altında olsaydı daha iyi oldu.
  • Sonunda geldi Arkadaşlar

Nokianın stoklarına girdi fakat E 71 in kampanyası bitmeden satışa sunulmyacak. Çıkış Fiyatı ise 1040 TL olarka Nokia Shoplarda satışa sunulacak

Tabi şahsım olarak biraz bekleyeceğim 1000 TL altında bekliyordum 900 falan. Telefon içinde 150 tl iyi para

Son gelişmeler bu şuanda..

alacaklar arkadaşlardan izlenimlerini bekleriz
  • Bu kadar iyi habere bi kötü haber daha vereyim

E 71 in kampanyası 31 Ocak 2010 da bitecek :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: biaihl

Bu kadar iyi habere bi kötü haber daha vereyim

E 71 in kampanyası 31 Ocak 2010 da bitecek :D

e71'in kampanyası 31 ocak'ta mı bitecek?? lanet olsun. 2 aydır bekliyorum sonunda e71 alıcam. 400 lira fark ve 1.5 ay daha beklemek . amerikadan bi getiren olsa 600tl'ye hiç kaçırmıcam..
    çok ayıp etti nokia çok. hayır o kadar beklicem, htc pro2 falan da gelir o zamana. fiyatı da çok pahalı e72'nin.

PS: nokia messaging ücretli mi? şimdi e71 alırsam, aylık 100mb internet paketi maillerimi almak göndermek için yeterli olur mu??? mail hizmetini sık kullanıcam ama.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.