Şimdi Ara

>>>>>>Nokia Resım Galerısı<<<<<<<<< (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
820
Cevap
0
Favori
53.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kavga çıkarmak için demiyorum ama o fan dönüyo gibi durmuyo ama yazı bile belli oluyo okdar hızlı dönen fanda böle dehşet çekilmesi inandırıcı gelmedi acıkcası

ginede resimler güzel
  •  >>>>>>Nokia Resım Galerısı<<<<<<<<<

>>>>>>Nokia Resım Galerısı<<<<<<<<<

HERİKİ RESİMDEDE FAN 13.7 VOLT 90 MİLİAMPERLE DÖNMEKTEDİR.

BUDA MUSLUKTAN AKAN İPLİK KALINLIĞINDA SU. MEĞER TANECİKLER GİBİ AKIYORMUŞ. BAK ŞU MUSLUĞUN YAPTIĞINA.

• quote:

Orjinalden alıntı: * T U Ğ R A *

TOPİĞİNİZE BULAŞMAK İSTEMEZDİM AMA K790İ ADINA SANA CEVAP VERMEK İSTEDİM.
    1- CEP TEL İLE EN ZOR RESİMLERDEN BİRİ OLAN İNSAN RESMİ ÇEKMEK

2- HARAKETLİ BİR NESNE ÇEKMEK (yaklaşık 2000 dev/dk)

3- MAKRO ÇEKEBİLMEK (tabi oda varsa)

DAHA FAZLASINI MERAK EDEN VARSA K790İ/K800.... TOPİĞİNE BUYURUP BAKABİLİRLER.
    AMACIM TARTIŞMA ÇIKARMAK DEĞİL, SADECE ATIP TUTARKEN ÖLÇÜLÜ OLMAK GEREK DEMEK İSTEDİM.
    K790İ-N73-D900 3,2 MP İKEN VE SEN 2MP BİR MAKİNE İLE BUNLARA RESMEN HAKARET EDİLMİŞ DEYİP ALENEN KEZAT OLUŞTURUYORSUN.
    İNCELEME FIRSATI OLMAMIŞ ARKADAŞLARI DA YANLIŞ YÖNLENDİRİYORSUN.
    quote:

Orjinalden alıntı: erhaninho_cArsi

Bu fotoğraflar gerçekten 6280 ile mi çekildi Çok iyiler gerçekten.

Alenen k790, n73 ve d900'e hakaret edilmiş. Özellikle arabaların olduğu fotolarda

bunların hiç biri cep telle çakilmemiş
    dönen bir fanda o yazıların okunması imkansız hele 2000 devir/dakika ise

• @ kad_kad : YENİ RESİMLERE (Bİ ÜSTTEKİ) BİRDAHA BAK.

@ apuskal : RESİMLERİ PC NE KOPYALA İMLECİ ÜZERİNE GETİR. ŞUNLARI GÖRECEKSİN.''BOYUTLAR 2048*1536 '' __ ''TARİH'' __ ''KAMERA MODELİ K790İ'' __ ''BOYUT'' OKEY DOSTUM.
  • ADIMI YALANCIYA ÇIKARDINIZ YAW. TEKNOLOJIDEN VE SONY ERICSSON DAN HABERİNİZ YOK BESBELLİ..
  • quote:

ADIMI YALANCIYA ÇIKARDINIZ YAW. TEKNOLOJIDEN VE SONY ERICSSON DAN HABERİNİZ YOK BESBELLİ..

Dostum fotoların çok güzel gerçekten eline sağlık
  • SAOL HOCAM. YANLIŞ YERDEYİM BİLİYORUM AMA BAZI ARKADAŞLAR GERÇEKLERDEN HABERSİZ. CEVAP VERMEM GEREKTİ.
    quote:

Orjinalden alıntı: sariyeron

quote:

ADIMI YALANCIYA ÇIKARDINIZ YAW. TEKNOLOJIDEN VE SONY ERICSSON DAN HABERİNİZ YOK BESBELLİ..

Dostum fotoların çok güzel gerçekten eline sağlık
  • quote:

Bravo teknik öğretmen. Gerçi Gipa denilen marketten Dünya'da başka bi yerde yoktur sanırım

Bugün gün batımında mükemmel bir görüntü oluştu Ankara'da...
    N91

Abi naaaptın ya. Ankara ve böyle bir manzara. İstanbul'da deniz üstünde bile bu resmi zor çekerim. Muhteşem. hemen duvar kağıdı olarak aldım.

• Valla hepsi (su resmi bile) olur K790 ile ama o fan resmin e inanasım gelmiyor nedense

Dosya bilgilerine bakabilirsiniz. (Bu resim 6233 ten???)

Dostum sana bir kastım yok. Sadece öyle her şeye hemen inanamam. Su resmi olur ama o pervane resmi. Valla bir şey diyemiyorum.

Resimler çok güzel ama pervane beni tam pervane etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 29 Ocak 2007; 11:39:48 >
  • Biraz iğrenç olcak belki ama n91le çektim (ölü bi fare)
  • Safranbolu.... Nokia 6280
  • quote:

Ve bir de o fanın döndüğüne inanmıyorum. Bir telefonu bu kadar abartmak olmaz. Çözünürlüğüne ve yakın çekimine laf yok, ama, yani abartmanın da gereği yok

Best picture özelliği sayesinde telefon ardarda 9 fotoğraf çekebiliyor. Böylece hızlı nesneleri kolaylıkla yakalayabiliyoruz.

(Bknz. Mobile-review N73 ve K790i karşılaştırması fan fotoğrafı...)
  • KARDEŞ O RESİMDEKİ SAAT -TARİH BİLGİSİ YOK OLMUŞ. BENİM EKLEDİĞİM RESMİ ALIP PC NE ATARSAN 6233 TEN DEĞİL K790İ DEN OLDUĞUNU ANLARSIN. SENİN RESİMDE Bİ HATA OLMUŞ. ÇÜNKÜ SENİN EKLEDİĞİNE BAKINCA BAŞKA BİRŞEY YAZIYOR.
    AYRICA İNANIP İNANMAMAKTA SERBESTSİN. SORARSIN K790İ Sİ OLAN Bİ ARKADAŞINA OKADAR.
    quote:

Orjinalden alıntı: DigitalWorld

Valla hepsi (su resmi bile) olur K790 ile ama o fan resmin e inanasım gelmiyor nedense

Dosya bilgilerine bakabilirsiniz. (Bu resim 6233 ten???)

Dostum sana bir kastım yok. Sadece öyle her şeye hemen inanamam. Su resmi olur ama o pervane resmi. Valla bir şey diyemiyorum.

Resimler çok güzel ama pervane beni tam pervane etti.

• quote:

Orjinalden alıntı: Teknik_Ogretmen

Safranbolu.... Nokia 6280

Abi 6280 fotolarına hayranım, 6233 var bende. Pek fark yok gibi sanki ama 6280 daha mı iyi çekiyo ne
  • Safranbolu.... Nokia 6280
  • Safranbolu... Nokia 6280
  • Safranbolu... Havuzlu Asmazlar Konağı ... Nokia 6280
  • Safranbolu... Nokia 6280
  • @tuğra
    K790 topiği forumda en çok göz attığım bölümlerdendir. K790'ın çektiği fotolardan yeterince haberim var. 6280 ile çekilen bahse konu o fotoğraflar kendisinden beklenmeyecek kadar iyi çekilmişti. K790'a hakaret edilmiş derken en az onun çekebileceği kadar kaliteli çekmiş demek istedim. K790'ın 3,2 mp olduğunu söylüyorsun iyi tamam da biliyorsun ki fotoğraf kalitesi daha çok lens kalitesi ile alakalıdır. Daha önce tartışması da yapıldı bunun. Yeri geldiğinde 2 mp'lik bir kamera 3,2 mp'den daha iyi fotoğraf çekebilir. Halen de söylüyorum o fotolar N73, k790 ve d900 gibi modellere kafa tutabilecek cinsten.

quote:

TOPİĞİNİZE BULAŞMAK İSTEMEZDİM AMA K790İ ADINA SANA CEVAP VERMEK İSTEDİM.
    1- CEP TEL İLE EN ZOR RESİMLERDEN BİRİ OLAN İNSAN RESMİ ÇEKMEK

2- HARAKETLİ BİR NESNE ÇEKMEK (yaklaşık 2000 dev/dk)

3- MAKRO ÇEKEBİLMEK (tabi oda varsa)

DAHA FAZLASINI MERAK EDEN VARSA K790İ/K800.... TOPİĞİNE BUYURUP BAKABİLİRLER.
    AMACIM TARTIŞMA ÇIKARMAK DEĞİL, SADECE ATIP TUTARKEN ÖLÇÜLÜ OLMAK GEREK DEMEK İSTEDİM.
    K790İ-N73-D900 3,2 MP İKEN VE SEN 2MP BİR MAKİNE İLE BUNLARA RESMEN HAKARET EDİLMİŞ DEYİP ALENEN KEZAT OLUŞTURUYORSUN.
    İNCELEME FIRSATI OLMAMIŞ ARKADAŞLARI DA YANLIŞ YÖNLENDİRİYORSUN.
    quote:

Bu fotoğraflar gerçekten 6280 ile mi çekildi Çok iyiler gerçekten.

Alenen k790, n73 ve d900'e hakaret edilmiş. Özellikle arabaların olduğu fotolarda

• bu sayfadaki ilk resim asıl o resimde fan dönüyor ve bulanık çıkmış diğerlerinde fan duruyor apaçık ortada. burada kimseyi kandırmayın lütfen
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.