Şimdi Ara

Nokia sağamı Çekiyor Conan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben tam bir nokia fanatikgiyim ama son çıkarıgı kaba ve kullanışsız telefonlar yüzünden sonyericsson aldım ses kalıtesi foto çekimi süper veya bana öyle geliyor siz ne düşünüyorsunuz nokia biraz geridemi kaldı .....

• nokia telefon olarak iyidir
    ama işin içine fotoğraf-mp3 girince sonyden iyisini yapma imkanı yok zaten
  • evet arkadaşlar bencede nokıa geride kaldı.
  • tek artısı symbian ama oda harbi bi artı ya insanı cekio gerci bn daa hiç kullanmadım ama ole heralde he bide kasa kaliteside cok ii nokiaNIN
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan s.

tek artısı symbian ama oda harbi bi artı ya insanı cekio gerci bn daa hiç kullanmadım ama ole heralde he bide kasa kaliteside cok ii nokiaNIN

evet gökhan symbian olması diğer marka ve modelleri alsan bile hep insanın aklında kalıyor ben bu duyguyu bir kere yaşadım onun için artık kesinlikle symbian olmaya telefon almıyorum eziyet gibi geliyor.,

şöyle söylim symbiansız telefon bana****abs freni olmayan-müzik tesisatı olmayan-orjinalinden hiçbirşey değiştiremediğin araba modelini hatırlatıyor ve baygınlık veriyor.

işte symbian bana bu gibi bir hastalık yaptı başka telefonlar ne özellikli olursa olsun symbian olumayınca çok basit ve banel geliyor.

ayrıca benim için küçük telefon değil büyük ekranlı ve çok özellikli telefon hep bir numaradır ve bu fikir beni bağlar sanırım bana katılan çok kişi vardır forumda öyle değilmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakansah -- 24 Nisan 2006; 14:58:50 >

• ASLINDA NOKIA NIN PİYASA DA BİR ARTISI VAR..

O DA ADI VE KALİTESİ....

AMA SONYERİCSSON DA MTHİŞ TELEFONLAR YAPTI....

NOKIA NIN KULVARI BİRAZ DAHA GÖRÜNÜM E ÖNEM VERİLDİĞİ YER...

SONY İSE GÖRÜNÜM ARTI ÖZELLİK....

BENDE NOKIA SAVUNUCUSU OLRAK SON YENİ ÇIKAN MODELLERİNİ PEK TUTMADIM....

AMA BU TUTMAYACAK ANLAMINA ASLA GELMEZ......

MÜZİK İÇİN ALINACAK İSE.. SONY DERİM... FİKRİMCE...

AMA YOK BANA FOTO DERSENİZ... NOKIA DAHA BASARILI BENCE.....

SYMBIAN ARTI BİR ÖZELLİK OLABİLİR EVET....

SÖYLEYENLER DOGRU SÖYLEMİŞ...TELEFONU BİR ADIM ÖNE ÇIKARIYOR GERÇEKTEN....

• nokia da giderek muzik konusuna önem verio
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon sadece Edge çekiyor
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: atakansah

quote:

tek artısı symbian ama oda harbi bi artı ya insanı cekio gerci bn daa hiç kullanmadım ama ole heralde he bide kasa kaliteside cok ii nokiaNIN

evet gökhan symbian olması diğer marka ve modelleri alsan bile hep insanın aklında kalıyor ben bu duyguyu bir kere yaşadım onun için artık kesinlikle symbian olmaya telefon almıyorum eziyet gibi geliyor.,

şöyle söylim symbiansız telefon bana****abs freni olmayan-müzik tesisatı olmayan-orjinalinden hiçbirşey değiştiremediğin araba modelini hatırlatıyor ve baygınlık veriyor.

işte symbian bana bu gibi bir hastalık yaptı başka telefonlar ne özellikli olursa olsun symbian olumayınca çok basit ve banel geliyor.

ayrıca benim için küçük telefon değil büyük ekranlı ve çok özellikli telefon hep bir numaradır ve bu fikir beni bağlar sanırım bana katılan çok kişi vardır forumda öyle değilmi?

ben sana katılıorm zaten ya

• quote:

quote:

quote:

ben sana katılıorm zaten ya

SAĞOL DOSTUM AYNI FİKRE SAHİP OLDUĞUMUZA SEVİNDİM

• bende katılıyorum sonuna kadar sana atakansah, 3250 ve n91 ile müziktede geçeceğiz sony e.'leri
  • + donanım olarak en kalite nokia dır bence
  • quote:

Evet kesinlikle katılıyorum
  • +1
  • Multimedyada SE bir adım önde ama, işletim sistemi kullanmamakta ısrar etmesi ve malzeme kalitesi ve dayanıklılık konusunda geride kalması birçok kullanıcının hala SE'a soğuk bakmasına neden oluyor.
  • Dizayn ve karizma konusunda S.E.nun çok gerisinde kaldı Nokia. Üstüne bir de kamera ve MP3 egemenliği bonus koyarsanız S.E.un tadından yenmez
  • SONY ERICSSON TEK ARTISI YUKSEK KALITELI STEREO MUZIK.NOKIA FOTODA HIC FENA DEGIL K 750 ILE AYNI FOTOYU CEKER.GECE CEKIMLERI K750 DEN DAHA IYIDIR.NOKIA KARIZMA BIR TELEFONDUR S60 DA HER SEYI DEGISTIRIR.KALITELI KASA KALITELI EKRAN KALITELI VIDEO.OZELLIKLEDE VIDEO.N70 N90 N80 NIN CEKTIGI VIDEOLARI K750 K790 K800 CEKERMI.AYRICA YAKIN PIYASADA N91 VAR SES KALITESINDE S.E nu EZECEGINE EMINIM
  • quote:

Orjinalden alıntı: nizarkan

SONY ERICSSON TEK ARTISI YUKSEK KALITELI STEREO MUZIK.NOKIA FOTODA HIC FENA DEGIL K 750 ILE AYNI FOTOYU CEKER.GECE CEKIMLERI K750 DEN DAHA IYIDIR.NOKIA KARIZMA BIR TELEFONDUR S60 DA HER SEYI DEGISTIRIR.KALITELI KASA KALITELI EKRAN KALITELI VIDEO.OZELLIKLEDE VIDEO.N70 N90 N80 NIN CEKTIGI VIDEOLARI K750 K790 K800 CEKERMI.AYRICA YAKIN PIYASADA N91 VAR SES KALITESINDE S.E nu EZECEGINE EMINIM

bencede...
  • bencede diğerleri ağızlarıyla kuş tutsalar nokiayı malesef geçemezler. ben daha çok geçmişten kaynaklandığını düşünüyorum.hepsi dandik ürünler çıkarıp resmen milleti soyarlarken nokia bugünde devam eden sağlamlık ve işlevselliğini o zamanda piyasaya yansıtıyordu. günümüzde 6270ve 6280 den sonra ses olayındada se egemenliği bence bitmiştir. se öndeyse bile (ki bence değil) müzik kalitesinde arada çok az bi fark vardırki çoğu kullanıcı bunu farkedemez bile. ekranda se biraz kenarda durucak heleki n90 dan sonra. foro kalitesindede makrolar autofocuslar bilmem neler ama çıkan resimler ortada. nokia 1 mb civarında resim çekerken aynı noktada se çektiği resimler 500-600 kb civarı. buda netlik hakkında fazla yorum yapma gereği olmadığını gösteriyor. yedek parçaların bolluğu ve ucuzluğu her durumda para etmesi elde kalma korkusu olmaması ve de sağlamlığıyla nokia bu işte birinciliği zaten garantiledi. geriye ikinciyi seçmek kalıyor. hadi kolay gelsin

• nokia sonyden kaliteli ses ve fotoğrafa hiçbir zaman ulaşamayacağı aşikar
    nokia sağa çekiyor sağ dediğim diğer multimedya markalardan yardım almak için sağa çekiyor
    mesela sennheiser

yani sony varken nokianın aynı dönem telefonlarında hiç bir zaman s.ericssonu geçemeyecek
    sony tecrübesiyle bu işte usta nokia ise diğer multimedya firmalarla yardımlaşmak zorunda

symbian ise gitgide değerini ve anlamını kaybeden alışkanlık halinde kalmış bir şey üstelik teknoloji süratle değişirken symbian yerinde sayıyor

telefonda multimedyayı arayan se u,symbianı seçen nokiayı tercih etmeli
  • DOSTUM NE ALAKASI VAR SEN HERHALDE HIC NOKIA KULLANMADIN.KULLANDIYSAN DA 3310 FELAN KULLANDIN HERHALDE
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.